Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Καλημέρα, η Αγάπη 2 έχει πολύ θηλυκό σώμα και υπέροχα καπούλια και πόδια
και εγώ έχω υπέροχα πόδια και καπούλια και τα κάνω όλα ακά....φιλάω με γλώσσα και φτύνω πολύ στην πίπα.....εγώ εμένα θα προτιμούσα και όχι την αποστείρωση της love2...άει σιχτήρ από κει.

• Ουάου
Αντιδράσεις: nzg

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
Πωλίνα.....
Που εξαφανίστηκε ;
Ωραίο κορμί

Xasths

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
149
Πόντοι
0
Δυστηχως είχα κλείσει μόνο μισάωρο γιατί δεν προλάβαινα λόγω δουλειάς … θα πω και εγώ πως δεν κάνει για την δουλειά η είναι πολύ άπειρη και δεν μου ταίριαξε ίσως εμένα …. Σορρυ αν στεναχωρούμε μερικούς αλλα το γαμησι είναι εγκεφαλικό και για τους άντρες και πολλές φορες δεν βγαίνει η χημεία με καποιες
Από εμφανιση αδερφέ σου αρεσεε?

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Καλημερα κυριοι:hi:

Εχει επιστρεψει η Ζωη?
οποιος γνωριζει παρακαλω ας με διαφωτισει

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.361
Πόντοι
5.595
και εγώ έχω υπέροχα πόδια και καπούλια και τα κάνω όλα ακά....φιλάω με γλώσσα και φτύνω πολύ στην πίπα.....εγώ εμένα θα προτιμούσα και όχι την αποστείρωση της love2...άει σιχτήρ από κει.
Εσένα μπορεί να σε πηδάνε ήδη κάποιοι από εδώ μέσα. Καθόλου δεν με ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες σου.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.361
Πόντοι
5.595
Οκ,αλλα στοματικο μονο με κρανος,νο κις,χωρις προκατακτικα,δεν γουσταρη επαφες,μονο τη τρυπα σου αφηνει να χωσεις το πουλακι! Για εμενα δε κανει για τη δουλεια. Κορυφες εκει ειναι Ειρηνη και Βαλεντινα,που πρεπει να δοκιμασουν οι συναδελφοι!!!!
Το ότι δεν μένει κάποιος ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μιας κοπέλας δεν σημαίνει ότι δεν κάνει για τη συγκεκριμένη δουλειά που κάνει. Εξάλλου η ευχαρίστηση είναι προσωπική άποψη του καθενός, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το ευχαριστουνται άλλοι πελάτες. Απλά εκφράζουμε την άποψη μας και τίποτα παραπάνω.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Καλημερα κυριοι:hi:

Εχει επιστρεψει η Ζωη?
οποιος γνωριζει παρακαλω ας με διαφωτισει
καλα εσυ τωρα πηρες στα σοβαρα τη μαλακια που εγραψε καποιος εδω?
πολλη σημασια του εδωσες.

JOSSS

Μέγας
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Κριτικές
25
Like
976
Πόντοι
4.460
χθεσινη λοιπον επισκεψη στο ιδρυμα χαλαρωσης.
ο εγκυρος συναγωνιστης @professor x ενημερωσε για τις κοπελλες που εργαζοντουσαν και αναφερθηκε και μια νεα παρουσια την οποια δοκιμασα χθες.

Αντζελα λοιπον.

νεοτατη,20 ετων δηλωσε :smitten:εμφανισιμη,με πολυ ωραιο για τα γουστα μου αδυνατο κορμι,ομορφα ματια,αλλα και λιγο αμηχανη μαζι.
την πηρα πιο πολυ για το ομορφο παρουσιαστικο της αφου αναφορες εδω δεν υπηρχαν,λογω της πρωτης μερας που εργαζοταν οπως ανεφερε.

στο δωματιο τωρα ηταν αρκετα διαχυτικη,καταλαβα οτι θελει να γαμηθει,της αρεσει η δουλεια δηλαδη,αλλα οπως ολα τα πιπινακια της ηλικιας της εχει ακομα καποια ταμπου.
δεν κανει πιπα ακα ας πουμε,δεν κανει cim,πραγματα που θεωρουνται αυτονοητα σημερα,αλλα συμμετεχει ενεργα στο σεξ,φιλαει ωραια,της αρεσει περιποιηση χαμηλα και να ειναι στα τεσσερα.
εχει μετριο στοματικο,ακουει ομως συμβουλες και προσαρμοζεται.

αυτα σαν πρωτη εντυπωση απο μενα,αργοτερα θα γραψω κριτικη.
σιγουρα θα την ξαναδω μετα απο τις διακοπες,για να εχει κανει κι αλλες συνεδριες,λογω του νεαρου της ηλικιας της πιο πολυ παρα για το σερβις της.
ευελπιστω να βελτιωθει γρηγορα,γιατι αυτο μου εδειξε.

μια φωτο εδω για ενημερωση. για τα υπολοιπα που ειπα χθες,μονο εκει που νομιζω.

Φίλε η φωτογραφία σου αν κάνεις ΖΟΟΜ. Κάτι περίεργο έχει στον κωλο αριστερά.
Πρόσεξες κάτι από κοντά?

JOSSS

Μέγας
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Κριτικές
25
Like
976
Πόντοι
4.460
Toυ Petergsp αν πας στον μνμ του θα δεις.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Φίλε η φωτογραφία σου αν κάνεις ΖΟΟΜ. Κάτι περίεργο έχει στον κωλο αριστερά.
Πρόσεξες κάτι από κοντά?
Ναι είχε μια μικρή ελαφριά κοκκινίλα αλλά δεν ήταν κάτι ύποπτο και επιλήψιμο.
Αν ήταν κάτι θα σταματούσα αμέσως τη συνεδρία.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Στην προτελευταία μου επίσκεψη η θεραπεύτρια τσέκαρε το πέος μου με κίνηση του αντίχειρα για να δεί αν υπάρχει τυράκι στη βάση της βαλάνου.

Τί ζώα επισκέπτονται το ίδρυμα ρε σεις ???
Φανταστείτε λίγο τί αντιμετωπίζουν οι κοπέλες γι'αυτό σταματάνε ή κάνουν τσιμπούκι μόνο με καπότα.

Είσαι μαλάκας ?
Πας να ευχαριστηθείς γαμήσι να περάσεις καλά και δεν κάνεις μπάνιο ή ΔΕΝ ξέρεις να πλυθείς ????

Μαλάκα ε μαλάκα ...

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Στην προτελευταία μου επίσκεψη η θεραπεύτρια τσέκαρε το πέος μου με κίνηση του αντίχειρα για να δεί αν υπάρχει τυράκι στη βάση της βαλάνου.

Τί ζώα επισκέπτονται το ίδρυμα ρε σεις ???
Φανταστείτε λίγο τί αντιμετωπίζουν οι κοπέλες γι'αυτό σταματάνε ή κάνουν τσιμπούκι μόνο με καπότα.

Είσαι μαλάκας ?
Πας να ευχαριστηθείς γαμήσι να περάσεις καλά και δεν κάνεις μπάνιο ή ΔΕΝ ξέρεις να πλυθείς ????

Μαλάκα ε μαλάκα ...
Τά ζώα είναι ποίο καθαρά από κάτι μαλακές πού έχουν τσακωθεί με το νερό.
Τό τί γίνεται από απλυσια άστο δεν τό φαντάζεσαι, έχεις δίκιο στο πόσα ραντεβού έχουν κοπεί από κοπέλες καί πόσες κριτικές ή σχόλια γράφτηκαν ότι ή τάδε κοπέλα δεν κάνει πίπα με καποτα κλπ..... ενώ οι ίδιες προσφέρουν ελεύθερες πίπες στό πρόγραμμα τούς.
Καί μετά τούς φταίει ή κοπέλα.

Καθαριότητα, σεβασμός, ανθρώπινη συμπεριφορά στην οποία κοπέλα καί τά οφέλη είναι παραπάνω από ένα απλό ραντεβού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom