petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Άρρωστο τσιμπούκι η ειρήνη
Θα ψήφιζα διπλό άνετα μαζί τους.Ψηφίζω Αγάπη2 δαγκωτο
Άντε να δω πως θα βγω από το δωμάτιο μετά.
Άρρωστο τσιμπούκι η ειρήνη
Θα ψήφιζα διπλό άνετα μαζί τους.Ψηφίζω Αγάπη2 δαγκωτο
Διαφορετικό στυλ η μια από την άλλη. Δεν ταιριάζουν.Θα ψήφιζα διπλό άνετα μαζί τους.
και εγώ έχω υπέροχα πόδια και καπούλια και τα κάνω όλα ακά....φιλάω με γλώσσα και φτύνω πολύ στην πίπα.....εγώ εμένα θα προτιμούσα και όχι την αποστείρωση της love2...άει σιχτήρ από κει.Καλημέρα, η Αγάπη 2 έχει πολύ θηλυκό σώμα και υπέροχα καπούλια και πόδια
εντάξει χαλάρωσε.....άρρωστο τσιμπούκι κάνει η αλέξια φίλε μου από athengirlsnet....της ειρήνης είναι παιδικό πρόγραμμαΆρρωστο τσιμπούκι η ειρήνη
Τό έχω προτείνει νά μπει στα υπόψηνΘα ψήφιζα διπλό άνετα μαζί τους.
Από εμφανιση αδερφέ σου αρεσεε?Δυστηχως είχα κλείσει μόνο μισάωρο γιατί δεν προλάβαινα λόγω δουλειάς … θα πω και εγώ πως δεν κάνει για την δουλειά η είναι πολύ άπειρη και δεν μου ταίριαξε ίσως εμένα …. Σορρυ αν στεναχωρούμε μερικούς αλλα το γαμησι είναι εγκεφαλικό και για τους άντρες και πολλές φορες δεν βγαίνει η χημεία με καποιες
οχιΚαλημερα κυριοι
Εχει επιστρεψει η Ζωη?
οποιος γνωριζει παρακαλω ας με διαφωτισει
Εσένα μπορεί να σε πηδάνε ήδη κάποιοι από εδώ μέσα. Καθόλου δεν με ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες σου.και εγώ έχω υπέροχα πόδια και καπούλια και τα κάνω όλα ακά....φιλάω με γλώσσα και φτύνω πολύ στην πίπα.....εγώ εμένα θα προτιμούσα και όχι την αποστείρωση της love2...άει σιχτήρ από κει.
Το ότι δεν μένει κάποιος ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μιας κοπέλας δεν σημαίνει ότι δεν κάνει για τη συγκεκριμένη δουλειά που κάνει. Εξάλλου η ευχαρίστηση είναι προσωπική άποψη του καθενός, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το ευχαριστουνται άλλοι πελάτες. Απλά εκφράζουμε την άποψη μας και τίποτα παραπάνω.Οκ,αλλα στοματικο μονο με κρανος,νο κις,χωρις προκατακτικα,δεν γουσταρη επαφες,μονο τη τρυπα σου αφηνει να χωσεις το πουλακι! Για εμενα δε κανει για τη δουλεια. Κορυφες εκει ειναι Ειρηνη και Βαλεντινα,που πρεπει να δοκιμασουν οι συναδελφοι!!!!
καλα εσυ τωρα πηρες στα σοβαρα τη μαλακια που εγραψε καποιος εδω?Καλημερα κυριοι
Εχει επιστρεψει η Ζωη?
οποιος γνωριζει παρακαλω ας με διαφωτισει
χθεσινη λοιπον επισκεψη στο ιδρυμα χαλαρωσης.
ο εγκυρος συναγωνιστης @professor x ενημερωσε για τις κοπελλες που εργαζοντουσαν και αναφερθηκε και μια νεα παρουσια την οποια δοκιμασα χθες.
Αντζελα λοιπον.
νεοτατη,20 ετων δηλωσε εμφανισιμη,με πολυ ωραιο για τα γουστα μου αδυνατο κορμι,ομορφα ματια,αλλα και λιγο αμηχανη μαζι.
την πηρα πιο πολυ για το ομορφο παρουσιαστικο της αφου αναφορες εδω δεν υπηρχαν,λογω της πρωτης μερας που εργαζοταν οπως ανεφερε.
στο δωματιο τωρα ηταν αρκετα διαχυτικη,καταλαβα οτι θελει να γαμηθει,της αρεσει η δουλεια δηλαδη,αλλα οπως ολα τα πιπινακια της ηλικιας της εχει ακομα καποια ταμπου.
δεν κανει πιπα ακα ας πουμε,δεν κανει cim,πραγματα που θεωρουνται αυτονοητα σημερα,αλλα συμμετεχει ενεργα στο σεξ,φιλαει ωραια,της αρεσει περιποιηση χαμηλα και να ειναι στα τεσσερα.
εχει μετριο στοματικο,ακουει ομως συμβουλες και προσαρμοζεται.
αυτα σαν πρωτη εντυπωση απο μενα,αργοτερα θα γραψω κριτικη.
σιγουρα θα την ξαναδω μετα απο τις διακοπες,για να εχει κανει κι αλλες συνεδριες,λογω του νεαρου της ηλικιας της πιο πολυ παρα για το σερβις της.
ευελπιστω να βελτιωθει γρηγορα,γιατι αυτο μου εδειξε.
μια φωτο εδω για ενημερωση. για τα υπολοιπα που ειπα χθες,μονο εκει που νομιζω.
Σε ποια φωτό αναφέρεσαι?Φίλε η φωτογραφία σου αν κάνεις ΖΟΟΜ. Κάτι περίεργο έχει στον κωλο αριστερά.
Πρόσεξες κάτι από κοντά?
Εντάξει ..ωραία γυναίκα τι λες αλλά πολύ νταρντανα .. προτειμω μινιόν κοντοπουταναΑπό εμφανιση αδερφέ σου αρεσεε?
Ναι είχε μια μικρή ελαφριά κοκκινίλα αλλά δεν ήταν κάτι ύποπτο και επιλήψιμο.Φίλε η φωτογραφία σου αν κάνεις ΖΟΟΜ. Κάτι περίεργο έχει στον κωλο αριστερά.
Πρόσεξες κάτι από κοντά?
ισχύει!!αλλά δοκίμασε με!δίνω PSE service!Εσένα μπορεί να σε πηδάνε ήδη κάποιοι από εδώ μέσα. Καθόλου δεν με ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες σου.
Τά ζώα είναι ποίο καθαρά από κάτι μαλακές πού έχουν τσακωθεί με το νερό.Στην προτελευταία μου επίσκεψη η θεραπεύτρια τσέκαρε το πέος μου με κίνηση του αντίχειρα για να δεί αν υπάρχει τυράκι στη βάση της βαλάνου.
Τί ζώα επισκέπτονται το ίδρυμα ρε σεις ???
Φανταστείτε λίγο τί αντιμετωπίζουν οι κοπέλες γι'αυτό σταματάνε ή κάνουν τσιμπούκι μόνο με καπότα.
Είσαι μαλάκας ?
Πας να ευχαριστηθείς γαμήσι να περάσεις καλά και δεν κάνεις μπάνιο ή ΔΕΝ ξέρεις να πλυθείς ????
Μαλάκα ε μαλάκα ...