Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.680
Πόντοι
22.886

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.889
Πόντοι
11.096
Μλκ φαντάζεσαι να σκάσουν και οι 37 τώρα στην κυρά σοφία και να ζητάνε όλοι την Ντ :2funny::2funny::2funny:
Μην το γελάς καθόλου, έχει τύχει νά είμαι μέσα καί νά σκάσουν 9 μαζεμένοι μέσα σε 10 λεπτα ούτε ραντεβού νά είχαν :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Ή Σοφία δέν ήξερε πού νά τούς βάλει

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.680
Πόντοι
22.886
Είναι από τα λίγα που έχω αφήσει στην απέξω ενώ περνάω καθημερινά σχεδόν απέξω . Αξίζει επίσκεψη και αν ναι τι να επιλέξω?
Μπαίνεις , παρακολουθείς την πασαρέλα και διαλέγεις φίλε μου . Περί ορέξεως ...
Κάποια που για εσένα θα είναι μουναρα για εμένα θα είναι μπαζο και το αντίστροφο ... :hi:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.889
Πόντοι
11.096
Είναι από τα λίγα που έχω αφήσει στην απέξω ενώ περνάω καθημερινά σχεδόν απέξω . Αξίζει επίσκεψη και αν ναι τι να επιλέξω?
Ανάλογα τα γούστα σού καί τι ψάχνεις.
Σαν χώρος είναι καθαρός μέ μεγάλα καί άνετα δωμάτια.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Αυτή η Ντιανα αφήνει δάχτυλα γενικά;
Δεν θυμάμαι να την έχω πετύχει ποτέ και σκέφτομαι να τη δοκιμάσω.
Φίλε καλή και τίμια κοπέλα η Ντιάνα, αλλά είναι gilf (50 φεύγα) με εμφανή τον χρόνο πάνω της (όταν την δεις από κοντά στο δωμάτιο). Στο σαλόνι ξεγελιέσαι, λόγω του ότι είναι ψιλόλιγνη. Άρα τι όρεξη για δάχτυλα κλπ να έχεις σε μια τέτοια περίπτωση. Προφανώς τα γούστα είναι ατομική υπόθεση, αλλά λέμε τώρα... Προσωπικά δεν δοκίμασα δάχτυλα και δεν έχω άποψη.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
Φίλε καλή και τίμια κοπέλα η Ντιάνα, αλλά είναι gilf (50 φεύγα) με εμφανή τον χρόνο πάνω της (όταν την δεις από κοντά στο δωμάτιο). Στο σαλόνι ξεγελιέσαι, λόγω του ότι είναι ψιλόλιγνη. Άρα τι όρεξη για δάχτυλα κλπ να έχεις σε μια τέτοια περίπτωση. Προφανώς τα γούστα είναι ατομική υπόθεση, αλλά λέμε τώρα... Προσωπικά δεν δοκίμασα δάχτυλα και δεν έχω άποψη.
καλά δεν έχεις καταλάβει ότι έχουμε πάρα πολλούς γεροντολάγνους σε αυτή τη χώρα???? μέχρι και τη θεία ελένη ψάχνουν ακόμη μερικοί που γεννήθηκε μερικά χρονάκια πριν ο πελέ κάνει το ντεμπούτο του στο παγκόσμιο κύπελλο της σουηδίας!

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
Οπως τα λες!!

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
γενικά οπότε έχω περάσει γίνεται χαμουλης.Στις καλές τουλάχιστον δεν τις πετυχαίνεις εύκολα αυτό είναι ένα ζήτημα
Τι να το κανεις, και αυτες ειναι 40 φευγα. Ετσι οπως μπαινει η ανοιξη να εμπαιναν και 2-3 μικρουλες ομορφουλες!!!!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
Τι να το κανεις, και αυτες ειναι 40 φευγα. Ετσι οπως μπαινει η ανοιξη να εμπαιναν και 2-3 μικρουλες ομορφουλες!!!!
και πουτανάρες.....να πιάνουν πουλιά στον αέρα κυριολεκτικά και μεταφορικά......να τις βλέπεις και να σου λέει το βλέμα τους ότι ναι...τώρα φίλε μου έχουμε πρόβλημα...εδώ θα γίνει του Δράμαλη.....και όχι συνεδρίες τύπου....Ρίτα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Καλά που ενημέρωσες.
Όχι δεν είμαι για μεγαλοκυριες.
Είπαμε να γαμιεται καλά η άλλη, αλλά δεν είμαι για τέτοιες ηλικίες.

Alverto

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2021
Κριτικές
28
Like
2.233
Πόντοι
2.596
Ναι δεν της φαινόταν ότι είναι τόσο...Για 40 κάτι μοιάζει αλλά δεν την έχω δει από κοντά σε δωμάτιο...Για αυτό ίσως

Ntagkeron

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2019
Like
10
Πόντοι
0
Ξέρουμε ποιες κοπέλες έχει σήμερα?

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.059
Πόντοι
42.697
χμμμμ η Ειρηνη ρεπο σημερα διαβασα.
γιατι αραγε? :think:
:grin::grin:

51 ματακηδες εχουμε τωρα :2funny:

Γιατί θα πρέπει να μας ενδιαφέρει με ποιον πήγε ΣΚ η τάδε κοπέλα και για ποιον λογο πήρε ρεπό???

• Like
Αντιδράσεις: 997t

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.550
Πόντοι
41.813

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.680
Πόντοι
22.886
Πλούσιο ρόστερ σήμερα για όλα τα γούστα .
Χριστίνα
Μελίνα
Αναστασία
Ειρήνη
Αγγελική
Άννα
Ντιάνα
Τατιάνα
Γιάννα (Ρωσίδα μιλφαρα που είχε περάσει και παλαιότερα , δυνατό κομμάτι)
Μπορεί να έχω ξεχάσει και καμία .
Ανάμεσα σε Ειρήνη - Άννα σήμερα λέω να καβαλήσω Άννα .
Μετά από ένα ραντεβού που δεν πήγε πολύ καλά με κορίτσι γραφείου επιστροφή στο στάνταρομαγαζο .

Εσείς μαλάκες επισκέπτες κανονίστε να κουτουλατε πάλι τα άδεια σας κεφάλια στο ασανσέρ :2funny::2funny:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.889
Πόντοι
11.096
Πλούσιο ρόστερ σήμερα για όλα τα γούστα .
Χριστίνα
Μελίνα
Αναστασία
Ειρήνη
Αγγελική
Άννα
Ντιάνα
Τατιάνα
Γιάννα (Ρωσίδα μιλφαρα που είχε περάσει και παλαιότερα , δυνατό κομμάτι)
Μπορεί να έχω ξεχάσει και καμία .
Ανάμεσα σε Ειρήνη - Άννα σήμερα λέω να καβαλήσω Άννα .
Μετά από ένα ραντεβού που δεν πήγε πολύ καλά με κορίτσι γραφείου επιστροφή στο στάνταρομαγαζο .

Εσείς μαλάκες επισκέπτες κανονίστε να κουτουλατε πάλι τα άδεια σας κεφάλια στο ασανσέρ :2funny::2funny:
Έχουμε επιστροφή Άννας; πενελοπε Κρουζ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom