rabitgreen
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
καλησπέρα συναγωνιστές, η Ειρήνη εργάζεται ακόμα στο εν λόγο κατάστημα; Είμαι από επαρχία, έρχομαι Αθήνα για ολίγο, έχω ακούσει Καλές κριτικές....
Ξετρυποσες το κοντοπουτανο πιτσιρικι;Για την μιλφα εννοούσα, μέρες έχει να φανεί, τυχαίο?
Οπότε λατινες αγαπησιαρες ή εναλλακτική
Άλλη εννοεί φίλε και εντελώς αντίθετη. Ψηλή μιλφαρα.Ξετρυποσες το κοντοπουτανο πιτσιρικι;
Τι μετά την Κυριακή την χάσαμε κι αυτή?????Για την μιλφα εννοούσα, μέρες έχει να φανεί, τυχαίο?
Οπότε λατινες αγαπησιαρες ή εναλλακτική
Ευτυχώς για να μένει κάτι και σε μας .Μπαααα με τις λατινες δεν το πολυεχω. Δύσκολα θα τις προτιμήσω.
Θέλω να πιστεύω πώς όχι.Τι μετά την Κυριακή την χάσαμε κι αυτή?????
Καί τι φωλιά...Ευτυχώς για να μένει κάτι και σε μας .
Και έχει μια καλή φωλιά πιο πέρα....
Αν τό ξετρύπωσω πρώτα οι μύστες εδώ θά πάρουν μεζέΞετρυποσες το κοντοπουτανο πιτσιρικι;
δεν εχεις παραπονο παντως,πρεπει να εχεις συμπληρωσει τον ατλαντα.Ευτυχώς για να μένει κάτι και σε μας .
Και έχει μια καλή φωλιά πιο πέρα....
ελα συναγωνιστη και θα περασεις τελεια.καλησπέρα συναγωνιστές, η Ειρήνη εργάζεται ακόμα στο εν λόγο κατάστημα; Είμαι από επαρχία, έρχομαι Αθήνα για ολίγο, έχω ακούσει Καλές κριτικές....
Έλα ρε σύ γίνονται και τέτοια ? Δεν το πιστεύωελα συναγωνιστη και θα περασεις τελεια.
απο βδομαδα ομως γιατι τωρα μαθαινω ειναι με καποιον απο δω για σ/κ. ονοματα δε λεμε.
η δικη μου κριτικη εσταλη πριν απο λιγο.
Αυτό είναι βέβαιο .Έλα ρε σύ γίνονται και τέτοια ? Δεν το πιστεύω
Αυτό ήταν μετά την κριτική σου θά πάρω τόν @baroc νά πάμε νά πνίξουμε τόν καημό μας στήν φωλιά με τίς λατινες.
Ευτυχώς νά λες αλλιώς θα είχαμε πρόβλημα και εκεί, και έχω βάλει μια στο μάτι.Αυτό είναι βέβαιο .
Μετα την κριτικη του δεν θα βρίσκεις ελεύθερη ώρα ούτε με μέσο
Ευτυχώς που δεν του αρέσουν οι Λατινες.
Τι,εδώ είσαι;Έλα ρε σύ γίνονται και τέτοια ? Δεν το πιστεύω
Ποίο μετά ρε σύ, μόνο για βραδυνή έξοδο...Τι,εδώ είσαι;
Δεν πήγατε πουθενά;
Αναμένουμε για το Ν να μάθουμε που θα καταταχθει.Σήμερα 2Κ 4Φ 2Μ και........1Ν αλλά πληροφορίες με τόν καιρό σιγά σιγά.
Ως αναμενόταν τά 2Κ κλεισμένα
Αλλά όπως λέει και ένας φίλος εδώ, έχω τόν τρόπο για γλυκάκι μιλφειγ.
Εσύ σίγουρα θα μάθεις.Αναμένουμε για το Ν να μάθουμε που θα καταταχθει.
Και από δω να δουλέψει ο ασύρματος παρακαλώΕσύ σίγουρα θα μάθεις.