professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Εννοείτε εσύ μέσα θά είσαι, λίγοι και καλοί.Και από δω να δουλέψει ο ασύρματος παρακαλώ
Εννοείτε εσύ μέσα θά είσαι, λίγοι και καλοί.Και από δω να δουλέψει ο ασύρματος παρακαλώ
Ανεβάζει ζάχαρο με κομμάτια μιλφειγΌ άλλος που είναι ? Τόν βρέχει πουθενά ?
Λες? Πάλι ? Ικανό τόν έχω.Ανεβάζει ζάχαρο με κομμάτια μιλφειγ
τα Κ ειναι τα γνωστα που αρχιζουν απο Β και Ι ή Ε?Σήμερα 2Κ 4Φ 2Μ και........1Ν αλλά πληροφορίες με τόν καιρό σιγά σιγά.
Ως αναμενόταν τά 2Κ κλεισμένα
Αλλά όπως λέει και ένας φίλος εδώ, έχω τόν τρόπο για γλυκάκι μιλφειγ.
να πας στις Λατινες εσυ. εδω δεν εχει Λατινες,ασε να μαθουμε πρωτα εμεις.Αναμένουμε για το Ν να μάθουμε που θα καταταχθει.
σημερα,τωρα πριν απο λιγο το μενου ειχε παγωτακι. οτι θελουν τα παιδια ειπα κι εγω και ακολουθω.Ανεβάζει ζάχαρο με κομμάτια μιλφειγ
εχουμε γραψει πιο πισω τι ειναι τα Φ τα Κ τα Μ κλπ. αν δεν καταλαβαινεις μπορεις να δεις πιο πισω.Ρε μάγκες, δεν στέλνετε ΠΜ καλύτερα;
Αφού έτσι και αλλιώς μεταξύ σας τα λέτε.
Έχει καταντήσει αηδία το θέμα.
Στο μεταξύ κάποιοι γράφουν 2-3 ξεχωριστά μηνύματα στη σειρά για να αυξάνουν τα ποστ τους. Καλά το πάτε.
Β καί Ετα Κ ειναι τα γνωστα που αρχιζουν απο Β και Ι ή Ε?
για το Ν περιγραφη παρακαλω μπορει να γινει?
Μήν μου μαλώνεις τόν @baroc , πάμε μαζί αλλά μπρατσετα στην φωλιά με τίς λατινες όταν κάνεις πέρασμα από τό Λ23να πας στις Λατινες εσυ. εδω δεν εχει Λατινες,ασε να μαθουμε πρωτα εμεις.
Αν στείλω μαζεμένα δέκα ποστ θά πάρω δέκα πόντους στο πουλί μου επιπλέον?σημερα,τωρα πριν απο λιγο το μενου ειχε παγωτακι. οτι θελουν τα παιδια ειπα κι εγω και ακολουθω.
αμα θελω ας κανω κι αλλιως.
εχει παντοφλα.
εχουμε γραψει πιο πισω τι ειναι τα Φ τα Κ τα Μ κλπ. αν δεν καταλαβαινεις μπορεις να δεις πιο πισω.
επισης αν ενδιαφερεσαι να μαθεις το οτιδηποτε,δεν σε εμποδισε κανεις να στειλεις πμ και να μαθεις τα παντα.
κανεις δεν αρνηθηκε πληροφορια σε μελος. δεν καταλαβαινω το θυμο σου.
οταν πας σε οποιοδηποτε μαγαζι και τρως την ουρα στην αναμονη ή την φολα σου αρεσει?
και επισης δεν καταλαβαινω τι εννοεις οταν λες οτι καποιος γραφει δυο-τρια ποστ ξεχωριστα για να αυξανει τα ποστ.
τι κερδιζει καποιος αν εχει 10 ή 1110 ποστ? παιρνει ποντους στο πουλι του ή κατι αλλο?
σοβαρεψου λιγο. υπαρχει καποιος λογος για αυτα και εχει εξηγηθει πιο πισω. αν δεν σου αρεσει μη συμμετεχεις.
τα μελη υπαρχουν τροποι να μαθουν τα παντα.
Τυπε δεν είναι δουλειά σου να μου πεις πού θα συμμετέχω.τα Κ ειναι τα γνωστα που αρχιζουν απο Β και Ι ή Ε?
για το Ν περιγραφη παρακαλω μπορει να γινει?
να πας στις Λατινες εσυ. εδω δεν εχει Λατινες,ασε να μαθουμε πρωτα εμεις.
σημερα,τωρα πριν απο λιγο το μενου ειχε παγωτακι. οτι θελουν τα παιδια ειπα κι εγω και ακολουθω.
αμα θελω ας κανω κι αλλιως.
εχει παντοφλα.
εχουμε γραψει πιο πισω τι ειναι τα Φ τα Κ τα Μ κλπ. αν δεν καταλαβαινεις μπορεις να δεις πιο πισω.
επισης αν ενδιαφερεσαι να μαθεις το οτιδηποτε,δεν σε εμποδισε κανεις να στειλεις πμ και να μαθεις τα παντα.
κανεις δεν αρνηθηκε πληροφορια σε μελος. δεν καταλαβαινω το θυμο σου.
οταν πας σε οποιοδηποτε μαγαζι και τρως την ουρα στην αναμονη ή την φολα σου αρεσει?
και επισης δεν καταλαβαινω τι εννοεις οταν λες οτι καποιος γραφει δυο-τρια ποστ ξεχωριστα για να αυξανει τα ποστ.
τι κερδιζει καποιος αν εχει 10 ή 1110 ποστ? παιρνει ποντους στο πουλι του ή κατι αλλο?
σοβαρεψου λιγο. υπαρχει καποιος λογος για αυτα και εχει εξηγηθει πιο πισω. αν δεν σου αρεσει μη συμμετεχεις.
τα μελη υπαρχουν τροποι να μαθουν τα παντα.
Δεν κατάλαβες το ύφος αυτών που σου έγραψα.Τυπε δεν είναι δουλειά σου να μου πεις πού θα συμμετέχω.
Αν ένιωσες ανάγκη να απαντήσεις, μάλλον έχεις τη μύγα ή την έχεις δει δερβέναγας του θέματος.
Όσα έγραψα παραπάνω ισχύουν και είναι αστείο να μου λες να στέλνω ΠΜ για πληροφορίες που θα θα έπρεπε να συζητιούνται κανονικά στο θέμα.
Και γιατί δεν ακολουθείς εσύ την δικιά σου πρόταση; Κάνε μας τη χάρη και τις προσωπικές σου συζητήσεις με τα φιλαράκια σου κάντες με ΠΜ, και άσε τους υπόλοιπους να γράφουν εδώ για πράγματα που έχουν σχέση με το θέμα, όπως πληροφορίες για τις κοπέλες που κάποιοι κρατάτε για πάρτη σας.
γενικά οπότε έχω περάσει γίνεται χαμουλης.Στις καλές τουλάχιστον δεν τις πετυχαίνεις εύκολα αυτό είναι ένα ζήτημαΑυτό είναι βέβαιο .
Μετα την κριτικη του δεν θα βρίσκεις ελεύθερη ώρα ούτε με μέσο
Ευτυχώς που δεν του αρέσουν οι Λατινες.
Φίλε, συγνώμη για την παρέμβαση ,αλλά νομίζω ότι έγινε μια παρεξήγηση χωρίς λόγο . Σίγουρα γίνεται μια πλάκα μεταξύ μελών και εμού συμπεριλαμβανομένου ,αλλά χωρίς ,πιστεύω, να θέλουν να προσβληθούν άλλα μέλη.Θεωρω ότι τα μέλη που νομίζεις ότι θέλουν να κρύβουν πληροφορίες είναι αυτά που δίνουν τις περισσότερες.Τυπε δεν είναι δουλειά σου να μου πεις πού θα συμμετέχω.
Αν ένιωσες ανάγκη να απαντήσεις, μάλλον έχεις τη μύγα ή την έχεις δει δερβέναγας του θέματος.
Όσα έγραψα παραπάνω ισχύουν και είναι αστείο να μου λες να στέλνω ΠΜ για πληροφορίες που θα θα έπρεπε να συζητιούνται κανονικά στο θέμα.
Και γιατί δεν ακολουθείς εσύ την δικιά σου πρόταση; Κάνε μας τη χάρη και τις προσωπικές σου συζητήσεις με τα φιλαράκια σου κάντες με ΠΜ, και άσε τους υπόλοιπους να γράφουν εδώ για πράγματα που έχουν σχέση με το θέμα, όπως πληροφορίες για τις κοπέλες που κάποιοι κρατάτε για πάρτη σας.
Εσύ φίλε μου καλά τά λές, άλλα τρέχα γύρευε τώρα..... Όλο και κάτι θά βρούνε νά πούνε καί νά λένε.Φίλε, συγνώμη για την παρέμβαση ,αλλά νομίζω ότι έγινε μια παρεξήγηση χωρίς λόγο . Σίγουρα γίνεται μια πλάκα μεταξύ μελών και εμού συμπεριλαμβανομένου ,αλλά χωρίς ,πιστεύω, να θέλουν να προσβληθούν άλλα μέλη.Θεωρω ότι τα μέλη που νομίζεις ότι θέλουν να κρύβουν πληροφορίες είναι αυτά που δίνουν τις περισσότερες.
Αν ανατρέξεις στις κριτικές θα δεις ότι είναι οι πρώτοι που δίνουν πληροφορίες και λεπτομερείς ( πχ ο Peter έχει ανεβάσει μέχρι και φωτό).
Ο Ρrofessor επίσης πόσες φορές μας έχει πληροφορήσει για τη σύνθεση του ρόστερ κάποιες μέρες .Αν ανατρέξεις σε προηγούμενα post θα το διαπιστώσεις.Και για αυτό ακριβώς λένε ότι κάποιες φάσεις επειδή πολλοί δεν δίνουν καμμία πληροφορία και χάριν πλάκας να μην τα λένε και αυτοί όλα .Στην ουσία όμως δεν συμβαίνει αυτό . Μακάρι ,προσωπική μου γνώμη, ναταν όλα τα μέλη έτσι στο κομμάτι της πληροφόρησης .
Συγνώμη για την παρέμβαση και πάλι, αλλά εξέτασε το και πάλι ,αν μπορείς.
Και τα ονόματα μόνο το πρώτο γράμμα είπαμε ...Εσύ φίλε μου καλά τά λές, άλλα τρέχα γύρευε τώρα..... Όλο και κάτι θά βρούνε νά πούνε καί νά λένε.
Αν θέλετε καί εσείς νά τόν βρεξετε σήμερα που βρέχει νά πάει ασορτί ή κατάσταση... έχουμε ως εξής....
2Φ 1Μ 1Κ
Τά μεγάλα ονόματα ρεπό σήμερα.
Διαθέσιμες Αναστασία, Μελίνα, Αλεξάνδρα, Νταϊάνα.
Το 1Κ είναι για Νταϊάνα προς το παρόν.
Κάναμε μία εξαίρεση σήμερα λόγο βροχερής ημέρας νά μην πάνε άδικα τά παιδιά.Και τα ονόματα μόνο το πρώτο γράμμα είπαμε ...
37 είναι τώρα !!!Κάναμε μία εξαίρεση σήμερα λόγο βροχερής ημέρας νά μην πάνε άδικα τά παιδιά.
39 καί ανέβαινουμε37 είναι τώρα !!!