dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.320
- Πόντοι
- 22.886
Πριν μισή ωρίτσα βγήκα .Με έφτιαξες τώρα
Πήρες μεζέ;
Με ισιωσε ...
Πριν μισή ωρίτσα βγήκα .Με έφτιαξες τώρα
Πήρες μεζέ;
ΩραίοςΠριν μισή ωρίτσα βγήκα .
Με ισιωσε ...
Ωραίος
Με βλέπω για επίσκεψη πάλι, αν καί μετά το σημερινό ρόστερ που είπες σκέφτομαι για διπλό πάρτι μέ ούζα
Μετά ελάτε να μέ μαζέψτε...
Άλλη πρέπει να γάμησέ ο @dimigoall , αυτή που πέρασα κι είδα εγώ σήμερα για Άννα , δεν ήταν η λεπτή Πενελοπ Κρουζ του @petergsp , ας κάνει λιγο μια περιγραφή πως ήταν η Άννα που φόρτωσε ο @dimigoallΈχουμε επιστροφή Άννας; πενελοπε Κρουζ;
Λές τζάμπα ή χαρά πού πήρα;Άλλη πρέπει να γάμησέ ο @dimigoall , αυτή που πέρασα κι είδα εγώ σήμερα για Άννα , δεν ήταν η λεπτή Πενελοπ Κρουζ του @petergsp , ας κάνει λιγο μια περιγραφή πως ήταν η Άννα που φόρτωσε ο @dimigoall
οχι τιποτα αλλο,θα χασουμε και το διπλο παρτι που ελεγες αν ειναι αλλη.Λές τζάμπα ή χαρά πού πήρα;
Παλιές πληροφορίες που είχα ήταν ότι σταμάτησε μέ πολύ λίγες πιθανότητες νά γυρίσει.
Ο συναγωνιστής θά μάς βοηθήσει.
Ευχαριστώ πάντως.
Καλά εννοείτε να ισιωσει ο μαν , δεν είπαμε κάτι , απλά να δώσει μετά λίγο εικόνα , διότι άδικα χαρήκαμε κάποιοι νοματαιοικατσε να ισιωσει πρωτα. περιμενε λιγο.
Τό διπλό είναι άλλο, ψήνεται..... αλλά θέλω μερικές πληροφορίες πρώτα.οχι τιποτα αλλο,θα χασουμε και το διπλο παρτι που ελεγες αν ειναι αλλη.
Φωτιές μάς άναψε ο @dimigoall, καί όχι τίποτα άλλο θά πρέπει να πάω από εκεί για εξακρίβωση καί δέν θέλω....Καλά εννοείτε να ισιωσει ο μαν , δεν είπαμε κάτι , απλά να δώσει μετά λίγο εικόνα , διότι άδικα χαρήκαμε κάποιοι νοματαιοι
ααα οκ. θα τα πουμε εαν και εφοσον...Τό διπλό είναι άλλο, ψήνεται..... αλλά θέλω μερικές πληροφορίες πρώτα.
φοβασαι μη σε παρασυρουν στο βουρκο της ακολασιας?Φωτιές μάς άναψε ο @dimigoall, καί όχι τίποτα άλλο θά πρέπει να πάω από εκεί για εξακρίβωση καί δέν θέλω....
Σού έστειλα πμ θέλω τά φώτα σού.ααα οκ. θα τα πουμε εαν και εφοσον...
Νάι ρε συ παρασύρομαι καί εύκολαφοβασαι μη σε παρασυρουν στο βουρκο της ακολασιας?
Άσε και την πάτησα σαν αμερικανακι . Μου είπε η Σοφία για Άννα , έκλεισα , πήγα και εμφανίστηκε χοντρούλα 50αρα gilf .Πολύ λεπτουλα δεν την είδα, σκιννυ στυλιαρι σαν Penwlope ούτε καν , ρίξε μια περιγραφή ρε εσύ @dimigoal σε εμφάνιση και στο δωμα τι λέει ....
Καί ο τολμών νικά καί μαθαίνει λέω εγώ.Άσε και την πάτησα σαν αμερικανακι . Μου είπε η Σοφία για Άννα , έκλεισα , πήγα και εμφανίστηκε χοντρούλα 50αρα gilf .
Ντράπηκα να ακυρώσω και μπήκα μισάωρο . Αξιοπρεπής τσιμπούκα και μασάζ δυνατό .
Έκανα ντρίμπλα και πήρα αφού περίμενα κάνα 20λεπτο ειρήνη να μην πάει χαμένη η κατάβαση .
Δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες πιάστηκα Κώτσος
Δεν πειράζει .
Ο παίζων χάνει και ο πίνων μεθά
Όντως αξίζει για gfe η ΧριστίναΜακριά από Άννα πολυ τροφαντή........η Χριστίνα έχει μια γλύκα μια φρεσκάδα πολύ αδύνατη μεν, αλλά για ένα gfe πρόγραμμα ίσως αξίζει. Η Γιάννα οκ όμορφο μίλφ με πολύ καλό σώμα για την ηλικία της(δεν είναι πολύ μεγάλη αλλά 40αρα λογικά σίγουρα) αλλά δεν μου έβγαλε αυτό το πουτανίστικο......σαν αγγαρεία την έκοψα την φάση.
ας παει να κανει λιγο φροντιστηριο κι ας ξαναρθει αν ξαναρθει μετα πιο εμπειρη.Σε άλλα νέα , το πιπινοστυλιαρο η Βικτώρια μας κούνησε το στρινγκ .
Έφυγε για Ουκρανία .