Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.342
Πόντοι
5.595
Γκαηζ καλημέρα!
Πέρασα προσφρατα από το θεραπευτήριο κ δεν έμεινα ομολογούμενος εντυπωσιασμένος από την συμπεριφορά της σεριφισας, για την οποία (άν έχω καταλάβει καλά) έχουν ειπωθεί τα καλύτερα..

Καταρχήν μπαίνω κ την ώρα εκείνη σχολάσει μια (μαυρομάλλα, μετρίου αναστήματος) κοπέλα .. Τι πιο λογικό να ρωτήσω ποια ήταν ..

Απάντηση δεν πήρα .. μου λέει έχω 2 κοπέλες διαθέσιμες κ σε 5 λεπτά θα έχω άλλες δυο..

Εκείνη την ώρα περνάει από την υποδοχή η ξανθιά ψηλή (1.75) βαλεντίνα (κάπως έτσι μου συστήθηκε η ίδια στα Αγγλικά).

Μου λέει η σεριφισα δεν είναι ελεύθερη περνάει τώρα στο δωμάτιο (....). Της απαντώ ότι δεν την επέλεξα, απλά η κοπέλα μπήκε μέσα κ μου χαμογέλασε κ ήρθε κ μου συστήθηκε από μόνη της στα Αγγλικά (κ καλά έκανε ως σωστή επαγγελματίας, που προωθεί σωστά τον εαυτό της) .. Βλέπω την σερίφισα να στραβώνει κ ακόμη δεν έχουν περάσει 2 λεπτά που είμαι εκεί..
Αγγαρεία Φούλ ..
Της λέω "είπες Άννα" ?

Και γυρνάει κ μου λέει το επικό .. "μην ντιαβάζεται το Ίντερνετ ... μην ντιαβάζεται .."

Έδωσα τόπο στην οργή κ έφυγα κύριος αφού χαιρέτησα (ήταν 6μιση το απόγευμα), γιατί κανονικά έπρεπε να ρίξω κανένα γαμωσταυρίδη που να ακουστούμε μέχρι το Νιάρχος (κρίμα γιατί η Ουκρανή Βαλεντίνα δείχνει ευπηδίσημο άλογο..)..

Το 80άρι μου το πήρανε στην Καλλιρόης. Δεν ξέρω αν αξίζει να ξαναδώσω. ευκαιρία..
Καλημέρα.
Χωρίς να παίζω το συνήγορο πρέπει να κατανοούμε και το τι έχει περάσει και ο άλλος, πχ κάποιοι παίρνουν τηλέφωνο εκεί και ρωτούν λεπτομέρειες από το τηλέφωνο, ή το πως είναι η κατάσταση με τις κοπέλες ή με τους επισκέπτες. Μην σκέφτεστε μόνο τη δικοί σας πλευρά. Υπάρχει και η άλλη μεριά.

Καλή Κυριακή

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Καλημέρα.
Χωρίς να παίζω το συνήγορο πρέπει να κατανοούμε και το τι έχει περάσει και ο άλλος, πχ κάποιοι παίρνουν τηλέφωνο εκεί και ρωτούν λεπτομέρειες από το τηλέφωνο, ή το πως είναι η κατάσταση με τις κοπέλες ή με τους επισκέπτες. Μην σκέφτεστε μόνο τη δικοί σας πλευρά. Υπάρχει και η άλλη μεριά.

Καλή Κυριακή
αντιλαμβάνεσαι κάποια άκυρη συμπεριφορά ή πρόκληση εκ μέρους μου ?

πήγα με άπειρη θετική διάθεση κ έφυγα κακήν κακώς.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.889
Πόντοι
11.096
έτσι είναι, όπως το λες ..
Απλά δεν είμαι παιδάκι να κάνω κόλπα κ ταρζανιές, η σερίφισα πρέπει να κόβει κ λίγο το μάτι της .. δεν είναι χτεσινή νομίζω

Στα 52 μου, δεν πάω μπουρδελοτσαρκα για να πάρω μάτι κ να φύγω .. Έτοιμος για κατάθεση ήμουν κ χάλασε έτοιμη συνταγή κατάθεσης
Έτσι ακριβώς όπως τα λες συμφωνώ απόλυτα, πρέπει να κόβει και τό μάτι λίγο σέ ποιοί πάνε για καυλαντα και ποιοί είναι οι σταθεροί πελάτες που θά κάνουν περισσότερα από ένα ραντεβού τόν μήνα.
Κακό δικό τούς κάνουν.

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Εγώ απλά ξέρω ότι εταιρείες κ επιχειρήσεις /μαγαζιά, κάνουν αγώνα για να φέρουν τον πελάτη μέσα (στο μαγαζί), και αυτοί (που) τον έχουν έτοιμο στο πιάτο κ το παίζουν ιστορία ..

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.315
Πόντοι
4.546
Επισκέφθηκα το μαγαζί σήμερα και έκανα μια συνεδρία με τη Ρίτα. Πάνω στην κουβέντα μας μου ανέφερε ότι η Κάτια έχει σταματήσει και έχει πάει στο αδερφό μαγαζί στη Συγγρού από αρχές του χρόνου. Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά στο νήμα αυτή η πληροφορία, αλλά όπως και να έχει, καλό είναι να το γνωρίζουμε σε περίπτωση που κάποιος αναρωτιέται τι έχει γίνει αυτή η κοπέλα.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.342
Πόντοι
5.595
Επισκέφθηκα το μαγαζί σήμερα και έκανα μια συνεδρία με τη Ρίτα. Πάνω στην κουβέντα μας μου ανέφερε ότι η Κάτια έχει σταματήσει και έχει πάει στο αδερφό μαγαζί στη Συγγρού από αρχές του χρόνου. Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά στο νήμα αυτή η πληροφορία, αλλά όπως και να έχει, καλό είναι να το γνωρίζουμε σε περίπτωση που κάποιος αναρωτιέται τι έχει γίνει αυτή η κοπέλα.
Καλημέρα, έχει αναφερθεί εδώ και αρκετό διάστημα

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.660
Πόντοι
22.886
Ε ναι , έχει αναφερθεί .
Η Κάτια με το κωλαρακι της είναι στο Σ 40-42 πολύ καιρό τώρα .

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.547
Πόντοι
41.813
Ποιοι είναι αυτοί οι τύποι που παίρνουν δυωρα αλήθεια :think:
Και όχι τίποτε άλλο,αλλά μπερδεύομαι και νομίζω ότι είμαστε σε εποχή ΠΑΣΟΚ :tooth:
το ΠΑΣΟΚ επειδη περναγαμε καλα,πολλοι το νοσταλγουν τελευταια :2funny:
και τον Κωστακη ομως που αναφερθηκε κι αυτον.
Η Μαρία που λες είναι η Αλβανίδα ή άλλη Μαρία? Την έχω δει κι εγώ αλλά δεν μου άρεσε καθόλου στο πρόσωπο. Έχει και 2 κριτικές κακές.
δεν ξερω απο που ειναι.
δυο-τρεις φορες την εχω δει να σαλοναρει ετσι χωρις βρακι και δεν ξερω αν ειναι αυτη που αναφερεται στις κριτικες.
ουτε εμενα ειναι ακριβως ο τυπος μου,αλλα επειδη την βλεπω ετσι ξεκωλε,ειπα μπας και....
το χασαμε το κορμι πατριωτη δυστυχως.
χασαμε και το κωλαρακι της. :(
την εχουν στειλει στα κατεργα να κανει την ποινη της μαζι με το μπογια και κριμα γιατι ηταν το καλυτερο παιδι εκει μεσα.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.315
Πόντοι
4.546
το ΠΑΣΟΚ επειδη περναγαμε καλα,πολλοι το νοσταλγουν τελευταια :2funny:
και τον Κωστακη ομως που αναφερθηκε κι αυτον.

δεν ξερω απο που ειναι.
δυο-τρεις φορες την εχω δει να σαλοναρει ετσι χωρις βρακι και δεν ξερω αν ειναι αυτη που αναφερεται στις κριτικες.
ουτε εμενα ειναι ακριβως ο τυπος μου,αλλα επειδη την βλεπω ετσι ξεκωλε,ειπα μπας και....

το χασαμε το κορμι πατριωτη δυστυχως.
χασαμε και το κωλαρακι της. :(
την εχουν στειλει στα κατεργα να κανει την ποινη της μαζι με το μπογια και κριμα γιατι ηταν το καλυτερο παιδι εκει μεσα.
Έτσι είναι η ζωή. Ένας κύκλος κλείνει, αλλά ένας άλλος ανοίγει.

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Πριν από δυο τρεις εβδομάδες περίπου δοκιμάστηκε η Βαλεντίνα (σορυ που άργησα να αφήσω την κριτική μου)

Την πήρα για μισή ώρα
Σώμα καλο
Πρόσωπο Οχι κατι ιδιαίτερο
Ξεκινησαμε με πίπα και μείναμε και σε αυτο

Πολυ αργή πίπα με ωραια αίσθηση

Κανει ντιπ και παιζει με την γλώσσα και το νιώθεις

Περιποιήθηκε και την γύρω περιοχή αλλα και φιλάκια σε όλο το κορμί

Τελειωσα με πίπα τα πήρε ολα μέσα και τα έφτυσε

Ειχα σκεφτεί οτι αν μου αρεσε θα ανανέωνα για αλλη μισή ώρα αλλα κατι με ξενέρωσε και δεν….

Έφυγα στο μισάωρο και χωρίς εντυπωσιασμό

Μια συνέδρια μου δεν ειχαμε χημεία και ήδη την εχω ξεχάσει

• Like
Αντιδράσεις: nzg

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.660
Πόντοι
22.886

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
Γκαηζ καλημέρα!
Πέρασα προσφρατα από το θεραπευτήριο κ δεν έμεινα ομολογούμενος εντυπωσιασμένος από την συμπεριφορά της σεριφισας, για την οποία (άν έχω καταλάβει καλά) έχουν ειπωθεί τα καλύτερα..

Καταρχήν μπαίνω κ την ώρα εκείνη σχολάσει μια (μαυρομάλλα, μετρίου αναστήματος) κοπέλα .. Τι πιο λογικό να ρωτήσω ποια ήταν ..

Απάντηση δεν πήρα .. μου λέει έχω 2 κοπέλες διαθέσιμες κ σε 5 λεπτά θα έχω άλλες δυο..

Εκείνη την ώρα περνάει από την υποδοχή η ξανθιά ψηλή (1.75) βαλεντίνα (κάπως έτσι μου συστήθηκε η ίδια στα Αγγλικά).

Μου λέει η σεριφισα δεν είναι ελεύθερη περνάει τώρα στο δωμάτιο (....). Της απαντώ ότι δεν την επέλεξα, απλά η κοπέλα μπήκε μέσα κ μου χαμογέλασε κ ήρθε κ μου συστήθηκε από μόνη της στα Αγγλικά (κ καλά έκανε ως σωστή επαγγελματίας, που προωθεί σωστά τον εαυτό της) .. Βλέπω την σερίφισα να στραβώνει κ ακόμη δεν έχουν περάσει 2 λεπτά που είμαι εκεί..
Αγγαρεία Φούλ ..
Της λέω "είπες Άννα" ?

Και γυρνάει κ μου λέει το επικό .. "μην ντιαβάζεται το Ίντερνετ ... μην ντιαβάζεται .."

Έδωσα τόπο στην οργή κ έφυγα κύριος αφού χαιρέτησα (ήταν 6μιση το απόγευμα), γιατί κανονικά έπρεπε να ρίξω κανένα γαμωσταυρίδη που να ακουστούμε μέχρι το Νιάρχος (κρίμα γιατί η Ουκρανή Βαλεντίνα δείχνει ευπηδίσημο άλογο..)..

Το 80άρι μου το πήρανε στην Καλλιρόης. Δεν ξέρω αν αξίζει να ξαναδώσω. ευκαιρία..
Ειναι οπως τα σουβλαντζιδικα που εχουν πολυ πελατεια, και σε γραφουν...χεχεχε

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.342
Πόντοι
5.595
Πριν από δυο τρεις εβδομάδες περίπου δοκιμάστηκε η Βαλεντίνα (σορυ που άργησα να αφήσω την κριτική μου)

Την πήρα για μισή ώρα
Σώμα καλο
Πρόσωπο Οχι κατι ιδιαίτερο
Ξεκινησαμε με πίπα και μείναμε και σε αυτο

Πολυ αργή πίπα με ωραια αίσθηση

Κανει ντιπ και παιζει με την γλώσσα και το νιώθεις

Περιποιήθηκε και την γύρω περιοχή αλλα και φιλάκια σε όλο το κορμί

Τελειωσα με πίπα τα πήρε ολα μέσα και τα έφτυσε

Ειχα σκεφτεί οτι αν μου αρεσε θα ανανέωνα για αλλη μισή ώρα αλλα κατι με ξενέρωσε και δεν….

Έφυγα στο μισάωρο και χωρίς εντυπωσιασμό

Μια συνέδρια μου δεν ειχαμε χημεία και ήδη την εχω ξεχάσει
Συμφωνώ, όχι κάτι που μένει. Ίσως είναι θέμα χημείας

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.547
Πόντοι