Καλημέρα.Γκαηζ καλημέρα!
Πέρασα προσφρατα από το θεραπευτήριο κ δεν έμεινα ομολογούμενος εντυπωσιασμένος από την συμπεριφορά της σεριφισας, για την οποία (άν έχω καταλάβει καλά) έχουν ειπωθεί τα καλύτερα..
Καταρχήν μπαίνω κ την ώρα εκείνη σχολάσει μια (μαυρομάλλα, μετρίου αναστήματος) κοπέλα .. Τι πιο λογικό να ρωτήσω ποια ήταν ..
Απάντηση δεν πήρα .. μου λέει έχω 2 κοπέλες διαθέσιμες κ σε 5 λεπτά θα έχω άλλες δυο..
Εκείνη την ώρα περνάει από την υποδοχή η ξανθιά ψηλή (1.75) βαλεντίνα (κάπως έτσι μου συστήθηκε η ίδια στα Αγγλικά).
Μου λέει η σεριφισα δεν είναι ελεύθερη περνάει τώρα στο δωμάτιο (....). Της απαντώ ότι δεν την επέλεξα, απλά η κοπέλα μπήκε μέσα κ μου χαμογέλασε κ ήρθε κ μου συστήθηκε από μόνη της στα Αγγλικά (κ καλά έκανε ως σωστή επαγγελματίας, που προωθεί σωστά τον εαυτό της) .. Βλέπω την σερίφισα να στραβώνει κ ακόμη δεν έχουν περάσει 2 λεπτά που είμαι εκεί..
Αγγαρεία Φούλ ..
Της λέω "είπες Άννα" ?
Και γυρνάει κ μου λέει το επικό .. "μην ντιαβάζεται το Ίντερνετ ... μην ντιαβάζεται .."
Έδωσα τόπο στην οργή κ έφυγα κύριος αφού χαιρέτησα (ήταν 6μιση το απόγευμα), γιατί κανονικά έπρεπε να ρίξω κανένα γαμωσταυρίδη που να ακουστούμε μέχρι το Νιάρχος (κρίμα γιατί η Ουκρανή Βαλεντίνα δείχνει ευπηδίσημο άλογο..)..
Το 80άρι μου το πήρανε στην Καλλιρόης. Δεν ξέρω αν αξίζει να ξαναδώσω. ευκαιρία..
Χωρίς να παίζω το συνήγορο πρέπει να κατανοούμε και το τι έχει περάσει και ο άλλος, πχ κάποιοι παίρνουν τηλέφωνο εκεί και ρωτούν λεπτομέρειες από το τηλέφωνο, ή το πως είναι η κατάσταση με τις κοπέλες ή με τους επισκέπτες. Μην σκέφτεστε μόνο τη δικοί σας πλευρά. Υπάρχει και η άλλη μεριά.
Καλή Κυριακή