Καλά δεν είπα ότι είναι φτυστές, απλά μου την θύμησε λίγο. Με τα μάτια δεν έχω θέμα, μάλλον στην μνήμη είναι το πρόβλημα αφού έχω να δω τσόντα της πάρα πολλά χρόνια.
Σήμερα τρεις κοπέλες Μελινα, Μαρία και Βαλεντίνα. Ρωτησα για Βαλεντίνα και μου ειπε σε ραντεβου. Ποια ώρα εχει ραντεβου? Όλη μέρα ηταν η απάντηση. Ευχαρίστησα και έφυγα.....
Ένα ακόμη θέμα, απο την τετράδα που εγραψα καποια στιγμή η Ιλονα δουλεύει μόνο τέσσερις μερες, η Ειρήνη είναι άφαντη και η Άννα σε ρεπό. Έχω την εντυπωση ότι το μαγαζι παραπαίει....ευγενικά να το πω....
Σήμερα τρεις κοπέλες Μελινα, Μαρία και Βαλεντίνα. Ρωτησα για Βαλεντίνα και μου ειπε σε ραντεβου. Ποια ώρα εχει ραντεβου? Όλη μέρα ηταν η απάντηση. Ευχαρίστησα και έφυγα.....
Ένα ακόμη θέμα, απο την τετράδα που εγραψα καποια στιγμή η Ιλονα δουλεύει μόνο τέσσερις μερες, η Ειρήνη είναι άφαντη και η Άννα σε ρεπό. Έχω την εντυπωση ότι το μαγαζι παραπαίει....ευγενικά να το πω....
Μού θυμίζει τακτική του 42 αυτό μέ τό (όλη μέρα κλεισμένη) ή κάνω λάθος;
Άρχισαν τα όργανα και εδώ;; θέλω να πιστεύω πώς όχι. Θά δείξει.
Επιβεβαίωμενο αυτές ή τρεις σήμερα.
Ή ειρήνη όντως άφαντη προς το παρόν....
Τήν Άννα μέχρι προχθές δέν είχε αναφέρθει σχεδόν πουθενά καί από κανέναν.... Τέλος πάντων...
Μού θυμίζει τακτική του 42 αυτό μέ τό (όλη μέρα κλεισμένη) ή κάνω λάθος;
Άρχισαν τα όργανα και εδώ;; θέλω να πιστεύω πώς όχι. Θά δείξει.
Επιβεβαίωμενο αυτές ή τρεις σήμερα.
Ή ειρήνη όντως άφαντη προς το παρόν....
Τήν Άννα μέχρι προχθές δέν είχε αναφέρθει σχεδόν πουθενά καί από κανέναν.... Τέλος πάντων...
η Βαλεντινα δεν είναι Μαρίνα να εχει κλεισμένα ραντεβου όλη μέρα μην τρελαθούμε......ούτε κάν για τη Μαρίνα δεν το πιστεύω!
Πιο πολυ μοιάζει ότι είναι εκτος και δεν ξέρω που είναι όπως δεν ήξερε που είναι και άλλες και τις έψαχνε.
Επισης το γεγονός ότι κάθε μέρα πάνε όποιες θέλουν δηλώνει και ξεχαρβάλωμα αλλα και ότι δεν υπαρχει κανένας σεβασμός ή συμβατική σχέση απο τις υπαλλήλους. Επισης αν η ομάδα δεν είναι σαφής και ελέγξιμη, αυτο είναι και επικυνδινο για εμάς, το έχω ξαναπεί. Είναι σαν να κάνουμε σεξ με οποία βρίσκουμε στο δρόμο....και σιγά και τα κελεπούρια......
η Βαλεντινα δεν είναι Μαρίνα να εχει κλεισμένα ραντεβου όλη μέρα μην τρελαθούμε......ούτε κάν για τη Μαρίνα δεν το πιστεύω!
Πιο πολυ μοιάζει ότι είναι εκτος και δεν ξέρω που είναι όπως δεν ήξερε που είναι και άλλες και τις έψαχνε.
Επισης το γεγονός ότι κάθε μέρα πάνε όποιες θέλουν δηλώνει και ξεχαρβάλωμα αλλα και ότι δεν υπαρχει κανένας σεβασμός ή συμβατική σχέση απο τις υπαλλήλους. Επισης αν η ομάδα δεν είναι σαφής και ελέγξιμη, αυτο είναι και επικυνδινο για εμάς, το έχω ξαναπεί. Είναι σαν να κάνουμε σεξ με οποία βρίσκουμε στο δρόμο....και σιγά και τα κελεπούρια......
Σε καμία περίπτωση δέν το ανέφερα σαν μετρό συγκρίσεις ανάμεσα στις δύο κοπέλες, δύο διαφορετικές γυναίκες μέ εντελώς διαφορετικές υπηρεσίες που ή κάθε μία έχει το κοινό τής, αυτό που είπα το (όλοι μέρα κλεισμένη) το εννοούσα μέ άλλον τρόπο, τέλος πάντων.
Τώρα αν ή βαλεντίνα έχει όλη την ημέρα κλεισμένα ραντεβού αυτό είναι μία άλλη ιστορία....
Όταν από τις κοπέλες πού έχει σαν σύνολο το μαγαζί ξεχωρίζουν δύο τρεις λογικό είναι νά είναι φουλ ή μία καί ειδικά όταν είναι καί ή μόνη επιλογή όπως είδες και εσύ σήμερα.
λογικο ειναι τα πολυ καλα χαρτια του μαγαζιου να ειναι κλεισμενα,ακομα και ολημερις. και φταιμε κι εμεις σε αυτο.
κι εμενα μου εχει τυχει να μη βρισκω τη Βαλεντινα ελευθερη κι οχι μονο μια φορα.
βεβαια ειναι και ο τροπος που δουλευει η κοπελλα τετοιος.
σε αλλη μου επισκεψη παλια,νωρις το πρωι ανηφοριζα τη Λαγουμιτζη και 11 ακριβως μπαινει τυπος μπροστα μου ακριβως πριν απο μενα,που ειχε κλεισει τηλεφωνικο ραντεβου διωρο οπως μου ειπε η Σοφια με την Ειρηνη.
κατεβαινε καμαρωτος,καμαρωτος με το καφεδακι στο χερι,τον ειδα που εμπαινε.
η Ιλονα επισης εχει κι αλλα να κανει οπως μου εχει πει και δεν εχω λογο να μην την πιστευω,αλλωστε δεν με αφορα κιολας τι κανει στην προσωπικη της ζωη.
αυτη η φουρνια ειναι οντως πιο χαλαρη στην παρουσια τους στο μαγαζι.
τωρα για το γεγονος που αναφερθηκε οτι δεν πανε οι ιδιες καθε μερα ειναι πολλοι και ευνοητοι οι λογοι που γινεται αυτο.
και δεν θα τις χαρακτηριζα ακριβως ''υπαλληλους'' τις κοπελλες. δεν ειναι νομιζω θεμα σεβασμου.
ουτε τιθενται για μενα λογοι υγιεινης που αναφερθηκαν.
πιο πολυ φοβαμαι τις 50αρες στο Στ29 ή στα αλλα σαυρομαγαζα του κεντρου,Γ' Σεπτεμβριου,Μαρνη κλπ που εχουν μπει στην εμμηνοπαυση και δυνητικα το κανουν οπως γουσταρουν αν θελουν και με ''καλους'' πελατες,παρα τα κοριτσια τα πιο φρεσκα.
βεβαια δεν ειναι κανονας ουτε αυτο,αλλα ειναι να μη σου τυχει.
λογικο ειναι τα πολυ καλα χαρτια του μαγαζιου να ειναι κλεισμενα,ακομα και ολημερις. και φταιμε κι εμεις σε αυτο.
κι εμενα μου εχει τυχει να μη βρισκω τη Βαλεντινα ελευθερη κι οχι μονο μια φορα.
σε αλλη μου επισκεψη παλια,νωρις το πρωι ανηφοριζα τη Λαγουμιτζη και 11 ακριβως μπαινει τυπος μπροστα μου ακριβως πριν απο μενα,που ειχε κλεισει τηλεφωνικο ραντεβου διωρο οπως μου ειπε η Σοφια με την Ειρηνη.
η Ιλονα επισης εχει κι αλλα να κανει οπως μου εχει πει και δεν εχω λογο να μην την πιστευω,αλλωστε δεν με αφορα κιολας τι κανει στην προσωπικη της ζωη.
τωρα για το γεγονος που αναφερθηκε οτι δεν πανε οι ιδιες καθε μερα ειναι πολλοι και ευνοητοι οι λογοι που γινεται αυτο.
και δεν θα τις χαρακτηριζα ακριβως ''υπαλληλους'' τις κοπελλες. δεν ειναι νομιζω θεμα σεβασμου.
πιο πολυ φοβαμαι τις 50αρες στο Στ29 ή στα αλλα σαυρομαγαζα του κεντρου,Γ' Σεπτεμβριου,Μαρνη κλπ που εχουν μπει στην εμμηνοπαυση και δυνητικα το κανουν οπως γουσταρουν αν θελουν και με ''καλους'' πελατες,παρα τα κοριτσια τα πιο φρεσκα.
Καλά τά λες έτσι είναι, δέν πάνε όλες τις ημέρες κάποιες καί έχουν δικούς τους λόγους, πχ ή ειρήνη πού ανάφερες δέν πάει όλες τις μέρες καί τήν πιστεύω γιατί ξέρω καί τόν λόγο πού δέν έχω λόγο να μην τήν πιστεύω.
Για το θέμα υγιεινής πάλι έχεις δίκιο για τα φρέσκα κορίτσια όπως είπες γιατί έχουν ρίξει πόρτα σε αρκετούς βρωμηλους στο συγκεκριμένο λαδομαγαζο.
Καλά τά λες έτσι είναι, δέν πάνε όλες τις ημέρες κάποιες καί έχουν δικούς τους λόγους, πχ ή ειρήνη πού ανάφερες δέν πάει όλες τις μέρες καί τήν πιστεύω γιατί ξέρω καί τόν λόγο πού δέν έχω λόγο να μην τήν πιστεύω.
Για το θέμα υγιεινής πάλι έχεις δίκιο για τα φρέσκα κορίτσια όπως είπες γιατί έχουν ρίξει πόρτα σε αρκετούς βρωμηλους στο συγκεκριμένο λαδομαγαζο.
ουτε η Ειρηνη,ουτε η Βαλεντινα,ουτε η Αννα,ουτε η Ιλονα,ουτε η Κριστινα,ουτε η Κιρα ουτε,ουτε,ουτε.
ετσι ειναι το στορι τωρα. ή το αποδεχομαστε ή οχι και παμε παρακατω.
Πάντως πριν 2-3 μήνες θυμάμαι το εξής περιστατικό:
Ώρα 11.30 περίπου το πρωί και εγώ στο σαλόνι. Το ρόστερ φουλ με καμιά δεκαριά κοπέλες να εργάζονται. Ελεύθερες μόνον 2-3, όλες φόλες. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα η Κάτια φουριόζα, αργοπορημένη. Κοιτά την κυρά Σοφία, με τρόμο θα έλεγα... Με απολογητικό βλέμμα, άρχισε να λέει μάλλον δικαιολογίες στα ρώσικα για την αργοπορία της. Την λυπήθηκα λιγάκι να πω την αλήθεια την Κάτια, είναι και συμπαθητική κοπέλα...
Εγώ (τότε) έμεινα με την εντύπωση πως υπάρχει μια αυστηρότητα (συνέπεια) στο προσωπικό. Αυτό μου είχαν πει άλλωστε και άλλες κοπέλες (από τις τακτικές και αξιόλογες) στα ημίχρονα από τους αγώνες.
Σεβαστές οι απόψεις όλων ΑΛΛΑ εγω σε αυτούς τους χώρους προτιμώ να έχω να κάνω με επαγγελματίες που ζουν απο αυτο και φροντίζουν ολα ανάλογα και όχι με περιστασιακές πουτάνες που γίνονται και μασατζιουδες και οτιδήποτε άλλο για συμπλήρωμα εισοδήματος. Ο καθένας όπως γουστάρει πορεύεται.
Στο μόνο που θα διαφωνισω κάθετα απο τα παραπάνω είναι ότι η σύγκριση του Στουρνάρη (σαν μαγαζι και μόνο) με τα αλλα που αναφέρθηκαν είναι καθαρά ατυχής. Τους λόγους τους έχω αναφέρει αρκετες φορές. Αν εχει μόνο 5 κάτω των 40 είναι αλλη κουβέντα και προτίμηση αρκεί να μου φέρει καποιος μια «φρέσκια» κοπελα του Λαγουμιτζή να μου δώσει σερβις Μονικα (μασαζ, body2body, στοματικο κλπ.).
ποια Μονικα? η Μονικα ηταν πριν μια δεκαετια.
παρε Βαλεντινα και δεν θα βγεις χαμενος στο ξαναλεω.
φρεσκο κοριτσι,κοριτσαρος δηλαδη,κατω των 40,ψηλη,κορμι λαμπαδα,ομορφη γυναικα,μασαζ 10/10,στοματικο 12/10,σεξ σε gfe ρυθμο κλπ κλπ. δες και φωτο που εχω βαλει.
θα σου στειλω κι αλλη που δεν εχω βαλει δημοσια να δεις για τι κορμι μιλαμε.
κοιτα την κριτικη μου. μεχρι που δεν θα θες να την πηδηξεις. για τετοια πιπα μιλαμε.
αλλωστε δεν τα λεω μονο εγω εδω αυτα. ολοι τα λενε για το κοριτσι.
ποια Μονικα? η Μονικα ηταν πριν μια δεκαετια.
παρε Βαλεντινα και δεν θα βγεις χαμενος στο ξαναλεω.
φρεσκο κοριτσι,κοριτσαρος δηλαδη,κατω των 40,ψηλη,κορμι λαμπαδα,ομορφη γυναικα,μασαζ 10/10,στοματικο 12/10,σεξ σε gfe ρυθμο κλπ κλπ. δες και φωτο που εχω βαλει.
θα σου στειλω κι αλλη που δεν εχω βαλει δημοσια να δεις για τι κορμι μιλαμε.
κοιτα την κριτικη μου. μεχρι που δεν θα θες να την πηδηξεις. για τετοια πιπα μιλαμε.
αλλωστε δεν τα λεω μονο εγω εδω αυτα. ολοι τα λενε για το κοριτσι.