professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 29.124
- Πόντοι
- 11.096
Για τούς ενδιαφερόμενους τό μεγάλο Β είχε ξεκούραση. Όσο για το μικρό Β βάλτε τίτλους τέλος μέχρι νεωτέρας καί αν....
Για τούς ενδιαφερόμενους τό μεγάλο Β είχε ξεκούραση.
ξερω καποιον εδω μεσα που θα ριξει μαυρο δακρυ για το μικρο ΒΌσο για το μικρό Β βάλτε τίτλους τέλος μέχρι νεωτέρας καί αν....
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος......το μωρο μου
![]()
χαχααχαχα και γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε?Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος......
Όχι ρε πουστη μουΓια τούς ενδιαφερόμενους τό μεγάλο Β είχε ξεκούραση. Όσο για το μικρό Β βάλτε τίτλους τέλος μέχρι νεωτέρας καί αν....
Το μικρό Β έτσι κάνει . Σταματάει λίγο καιρό και όταν ξεμένει από γκαφρα επανέρχεται . Επειδή το έχει ξανακάνει ΘΈΛΩ να πιστεύω ότι θα επιστρέψειτο μωρο μου
ξερω καποιον εδω μεσα που θα ριξει μαυρο δακρυ για το μικρο Β![]()
Μακάρι να επιστρέψει αλλά μάλλον δύσκολο.Το μικρό Β έτσι κάνει . Σταματάει λίγο καιρό και όταν ξεμένει από γκαφρα επανέρχεται . Επειδή το έχει ξανακάνει ΘΈΛΩ να πιστεύω ότι θα επιστρέψει
Τι αγαπησε τρελα; λεςΜακάρι να επιστρέψει αλλά μάλλον δύσκολο.
Μπα δέν νομίζω άλλοι θά είναι οι λόγοι, μακάρι όμως να επιστρέψει ποτέ δέν ξέρει κανείς τι γίνεται.Τι αγαπησε τρελα; λες
νομιζα πως θα γραφαμε ζήτωΌχι ρε τρελέ μετά είναι το θήτα
![]()
Ρε λαμογια μην πειράζετε τόν κόσμοΌχι ρε τρελέ μετά είναι το θήτα
![]()
ελα να μαζευονται οι επισκεπτες να δουν οτι γραφουμε μαλακιεςΡε λαμογια μην πειράζετε τόν κόσμο![]()
Μαλακες επισκέπτες .ελα να μαζευονται οι επισκεπτες να δουν οτι γραφουμε μαλακιες![]()
Θά περιμένουν καμία καλή πληροφορία τά παιδιά.ελα να μαζευονται οι επισκεπτες να δουν οτι γραφουμε μαλακιες![]()
31 έχει τώρα ...Θά περιμένουν καμία καλή πληροφορία τά παιδιά.![]()