professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.889
- Πόντοι
- 11.096
Για τούς ενδιαφερόμενους τό μεγάλο Β είχε ξεκούραση. Όσο για το μικρό Β βάλτε τίτλους τέλος μέχρι νεωτέρας καί αν....
το μωρο μουΓια τούς ενδιαφερόμενους τό μεγάλο Β είχε ξεκούραση.
ξερω καποιον εδω μεσα που θα ριξει μαυρο δακρυ για το μικρο ΒΌσο για το μικρό Β βάλτε τίτλους τέλος μέχρι νεωτέρας καί αν....
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος......το μωρο μου
χαχααχαχα και γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε?Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος......
Όχι ρε πουστη μουΓια τούς ενδιαφερόμενους τό μεγάλο Β είχε ξεκούραση. Όσο για το μικρό Β βάλτε τίτλους τέλος μέχρι νεωτέρας καί αν....
Το μικρό Β έτσι κάνει . Σταματάει λίγο καιρό και όταν ξεμένει από γκαφρα επανέρχεται . Επειδή το έχει ξανακάνει ΘΈΛΩ να πιστεύω ότι θα επιστρέψειτο μωρο μου
ξερω καποιον εδω μεσα που θα ριξει μαυρο δακρυ για το μικρο Β
Μακάρι να επιστρέψει αλλά μάλλον δύσκολο.Το μικρό Β έτσι κάνει . Σταματάει λίγο καιρό και όταν ξεμένει από γκαφρα επανέρχεται . Επειδή το έχει ξανακάνει ΘΈΛΩ να πιστεύω ότι θα επιστρέψει
Τι αγαπησε τρελα; λεςΜακάρι να επιστρέψει αλλά μάλλον δύσκολο.
Μπα δέν νομίζω άλλοι θά είναι οι λόγοι, μακάρι όμως να επιστρέψει ποτέ δέν ξέρει κανείς τι γίνεται.Τι αγαπησε τρελα; λες
Όχι ρε τρελέ μετά είναι το θήτα
νομιζα πως θα γραφαμε ζήτωΌχι ρε τρελέ μετά είναι το θήτα
Ρε λαμογια μην πειράζετε τόν κόσμοΌχι ρε τρελέ μετά είναι το θήτα
ελα να μαζευονται οι επισκεπτες να δουν οτι γραφουμε μαλακιεςΡε λαμογια μην πειράζετε τόν κόσμο
Μαλακες επισκέπτες .ελα να μαζευονται οι επισκεπτες να δουν οτι γραφουμε μαλακιες
Θά περιμένουν καμία καλή πληροφορία τά παιδιά.ελα να μαζευονται οι επισκεπτες να δουν οτι γραφουμε μαλακιες
31 έχει τώρα ...Θά περιμένουν καμία καλή πληροφορία τά παιδιά.