Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.660
Πόντοι
22.886
Μάλιστα. Και για ποιό λόγο να πας να δώσεις λεφτά απλά για να ξεφορτώσεις 2 φορές ??? Εμένα προσωπικά όταν μου συμβεί να φάω φόλα(που πλέον εντάξει είναι πιο σπάνιο από ότι πιο παλιά που χτύπαγα από κοπέλα του σούπερ μάρκετ και πουτάνα σε στούντιο μέχρι και τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ..χαχα χιούμορ) αμέσως μετά προσανατολίζομαι για τον επόμενο στόχο ώστε να περάσω πραγματικά καλά στο γαμήσι και στο όλο παιχνίδι γιατί νιώθω ότι δεν ξεκαύλωσα......Η ρίτα μπορεί να είναι αυτά που λές δε διαφωνώ.....αλλά επειδή γνωρίζουμε τι να πάει δυνατό σέρβις(όλοι μας νομίζω) , ποιός ο λόγος να μπούμε στη διαδικασία του ξεφορτώματος????? καλύτερα πήγαινε για καφέ ή για γυμναστική ή για φαγητό με φίλους-συνεργάτες κλπ....αν δεν υπάρχει κάποια καλή επιλογή ελεύθερη εκείνη την ώρα που την αναζητάς(που έχει συμβεί σε όλους μας). Υπό αυτό το πρίσμα η Ρίτα είναι ΦΟΛΑ όπως και το 75-80% των γυναικών που εκδίδονται...Αν δίνουμε σε αυτές τα λεφτά μας, τότε ενισχύουμε κάτι μέτριο....χωρίς ποιότητα....χωρίς ευχαρίστηση,,,,απλά ξεφόρτωμα όπως το είπες....rethink it and reconsider!
Σέβομαι την άποψη σου απόλυτα , επέτρεψε μου όμως να διαφωνώ ...

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.618
Πόντοι
496
Καθότι στο Νιρβάνα τα δωμάτια είναι κλεισμένα ολημερίς, κατηφόρησα κρατώντας μικρό καλάθι στο Λαγουμιτζή. Είδα τη Ρίτα για πρώτη φορά και μου έκανε κλικ. Μικροκαμωμένο ξανθό με όμορφο πρόσωπο. πρώτο φάουλ φορούσε φλατ σαγιονάρες άσπρες αντιαισθητικές. Κρίμα και είχε ωραία δαχτυλάκια. Με πέδιλα ψηλοτάκουνα θα ήταν πιο σέξυ. Φάουλ δεύτερο στο δωμάτιο έπαιζε kids radio. Δεν ξέρω πόσους τους ανάβει να γαμάνε και να ακούνε το αχ κουνελάκι κουνελάκι από παιδική χορωδία. Κατά τα άλλα, μασαζάκι συμπαθητικό, πίπα ακά, σεξάκι όπως πρέπει και τελείωμα στο στοματάκι της. Μια καλή εμπειρία στην τελική. Ο χώρος απίστευτος και πεντακάθαρος.
Το ραδιόφωνο το έχω αλλάξει οπότε πάω βάζω galaxy.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.889
Πόντοι
11.096
Μάλιστα. Και για ποιό λόγο να πας να δώσεις λεφτά απλά για να ξεφορτώσεις 2 φορές ??? Εμένα προσωπικά όταν μου συμβεί να φάω φόλα(που πλέον εντάξει είναι πιο σπάνιο από ότι πιο παλιά που χτύπαγα από κοπέλα του σούπερ μάρκετ και πουτάνα σε στούντιο μέχρι και τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ..χαχα χιούμορ) αμέσως μετά προσανατολίζομαι για τον επόμενο στόχο ώστε να περάσω πραγματικά καλά στο γαμήσι και στο όλο παιχνίδι γιατί νιώθω ότι δεν ξεκαύλωσα......Η ρίτα μπορεί να είναι αυτά που λές δε διαφωνώ.....αλλά επειδή γνωρίζουμε τι να πάει δυνατό σέρβις(όλοι μας νομίζω) , ποιός ο λόγος να μπούμε στη διαδικασία του ξεφορτώματος????? καλύτερα πήγαινε για καφέ ή για γυμναστική ή για φαγητό με φίλους-συνεργάτες κλπ....αν δεν υπάρχει κάποια καλή επιλογή ελεύθερη εκείνη την ώρα που την αναζητάς(που έχει συμβεί σε όλους μας). Υπό αυτό το πρίσμα η Ρίτα είναι ΦΟΛΑ όπως και το 75-80% των γυναικών που εκδίδονται...Αν δίνουμε σε αυτές τα λεφτά μας, τότε ενισχύουμε κάτι μέτριο....χωρίς ποιότητα....χωρίς ευχαρίστηση,,,,απλά ξεφόρτωμα όπως το είπες....rethink it and reconsider!
Συμφωνώ ότι ή Καλές επιλογές είναι λίγες πλέον εδώ και καιρό, ελάχιστες περιπτώσεις που αξίζουν πραγματικά, αλλά μέχρι νά βρει κάποιος αυτό τό 20% διαθέσιμο τι θά κάνει; πόσο νά περιμένει; ανεξάρτητα αν έχει γυναίκα ή όχι από επιλογή τού κάπου πρέπει να τόν βρέξει αλλιώς θα μάς φάει ή μαλάκια...
Οπότε θα επιλέξει μία αντίστοιχη κοπέλα άνω τού μετρίου για μία ώρα.
Όλοι θέλουμε μουναρες μέ τοπ υπηρεσίες αλλά είπαμε αυτά πλέον περασμένα μεγαλεία.

Εσύ, εγώ καί κάποιοι άλλοι το ψάχνουμε καί λίγο παραπάνω μέ ποία θά πάμε, κάποιοι άλλοι όμως ούτε καν.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.660
Πόντοι
22.886
Συμφωνώ ότι ή Καλές επιλογές είναι λίγες πλέον εδώ και καιρό, ελάχιστες περιπτώσεις που αξίζουν πραγματικά, αλλά μέχρι νά βρει κάποιος αυτό τό 20% διαθέσιμο τι θά κάνει; πόσο νά περιμένει; ανεξάρτητα αν έχει γυναίκα ή όχι από επιλογή τού κάπου πρέπει να τόν βρέξει αλλιώς θα μάς φάει ή μαλάκια...
Οπότε θα επιλέξει μία αντίστοιχη κοπέλα άνω τού μετρίου για μία ώρα.
Όλοι θέλουμε μουναρες μέ τοπ υπηρεσίες αλλά είπαμε αυτά πλέον περασμένα μεγαλεία.

Εσύ, εγώ καί κάποιοι άλλοι το ψάχνουμε καί λίγο παραπάνω μέ ποία θά πάμε, κάποιοι άλλοι όμως ούτε καν.
Σεβαστέ μου προφεσορα , αλήθεια τι ψάχνουμε στα μασατζιδικα ? να βρούμε μια γυναίκα που να γαμιεται σαν την Mia Khalifa , να καταπίνει χύσια , σπαθιά , φωτιές , να έχουμε την πούτσα μας στον κώλο της και έναν δονητη 25cm στο μουνι της και να έχει περάσει και casting καλλιστείων ?
με παράβολο 80€ ???
Σε αυτό το σπορ ειδικά τα πάντα αγοράζονται .
Στα Λαδάδικα αυτή είναι η ποιότητα , δεν ψωνίζουμε από το πάνω ράφι .
Υπάρχουν μουναρες με super υπηρεσίες αλλά θα τις πληρώσεις αρκετά παραπάνω .
Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω στον φίλο @bixterious .
Το ότι υπήρξαν παλαιότερα 2-3 πολύ καλές περιπτώσεις σε αυτά τα μαγαζιά (να προσθέσουμε και την μαρίνα που υπάρχει ακόμη) δεν αποτελεί τον κανόνα αλλά την εξαίρεση .

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.889
Πόντοι
11.096
Σεβαστέ μου προφεσορα , αλήθεια τι ψάχνουμε στα μασατζιδικα ? να βρούμε μια γυναίκα που να γαμιεται σαν την Mia Khalifa , να καταπίνει χύσια , σπαθιά , φωτιές , να έχουμε την πούτσα μας στον κώλο της και έναν δονητη 25cm στο μουνι της και να έχει περάσει και casting καλλιστείων ?
με παράβολο 80€ ???
Σε αυτό το σπορ ειδικά τα πάντα αγοράζονται .
Στα Λαδάδικα αυτή είναι η ποιότητα , δεν ψωνίζουμε από το πάνω ράφι .
Υπάρχουν μουναρες με super υπηρεσίες αλλά θα τις πληρώσεις αρκετά παραπάνω .
Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω στον φίλο @bixterious .
Το ότι υπήρξαν παλαιότερα 2-3 πολύ καλές περιπτώσεις σε αυτά τα μαγαζιά (να προσθέσουμε και την μαρίνα που υπάρχει ακόμη) δεν αποτελεί τον κανόνα αλλά την εξαίρεση .
Όπως τά λές στα λαδομαγαζα μέ 80 ή 100 σε κάποια θά πάρουμε υπηρεσίες από το δεύτερο ράφι καί μέ κάποιες από το πρώτο καί αντίστοιχα από εμφάνιση, ότι υπάρχουν ακόμα δυνατά χαρτιά υπάρχουν άλλα μετρημένες οι επιλογές.
Καί ποίος δέν θά ήθελε μέ 80 ή 100 νά έχει τοπ μουνι μέ φουλ υπηρεσίες... Απλά αυτό δέν γίνετε στα λαδομαγαζα.
Αλλού νάι αλλά μέ παραπάνω αντίτιμο.

Πιστεύω πώς οι περισσότεροι είναι γνωστές στο τι θά πάρουν από υπηρεσίες και προκειμένου νά τούς φάει ή χούφτα προτιμάνε τά 80 ή 100 για μία ώρα. Αν είχαν παραπάνω μαρούλι δέν θά πήγαιναν εκεί.

Σε κάποια δε γνωστά λαδαδικα έχουν έρθει αξιόλογες ισπανόφωνες παρουσίες 25 χρόνων μέ Καλές σχετικά υπηρεσίες πού για 80 η 100 ευρώ είναι μία χαρά.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.547
Πόντοι
41.813
Όπως τά λές στα λαδομαγαζα μέ 80 ή 100 σε κάποια θά πάρουμε υπηρεσίες από το δεύτερο ράφι καί μέ κάποιες από το πρώτο καί αντίστοιχα από εμφάνιση, ότι υπάρχουν ακόμα δυνατά χαρτιά υπάρχουν άλλα μετρημένες οι επιλογές.
Καί ποίος δέν θά ήθελε μέ 80 ή 100 νά έχει τοπ μουνι μέ φουλ υπηρεσίες... Απλά αυτό δέν γίνετε στα λαδομαγαζα.

Πιστεύω πώς οι περισσότεροι είναι γνωστές στο τι θά πάρουν από υπηρεσίες και προκειμένου νά τούς φάει ή χούφτα προτιμάνε τά 80 ή 100 για μία ώρα. Αν είχαν παραπάνω μαρούλι δέν θά πήγαιναν εκεί.

Σε κάποια δε γνωστά λαδαδικα έχουν έρθει αξιόλογες ισπανόφωνες παρουσίες 25 χρόνων μέ Καλές σχετικά υπηρεσίες πού για 80 η 100 ευρώ είναι μία χαρά.
Να συμπληρώσω ότι το παραπάνω μαρούλι αλλού όπως λες, δεν σημαίνει πάντα και καλύτερες υπηρεσίες.
Έχουμε φάει όλοι φόλες και από ακριβά cg , πανέμορφα και λυγερά, αλλά έπιπλα στο σέρβις που προσφέρουν.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.889
Πόντοι
11.096
Να συμπληρώσω ότι το παραπάνω μαρούλι αλλού όπως λες, δεν σημαίνει πάντα και καλύτερες υπηρεσίες.
Έχουμε φάει όλοι φόλες και από ακριβά cg , πανέμορφα και λυγερά, αλλά έπιπλα στο σέρβις που προσφέρουν.
Δεν αντιλέγω αγαπητέ φίλε μου, αλλά υποτίθεται ότι σέ ποίο ακριβό ραντεβού θά έχεις τοπ υπηρεσίες και εμφάνιση, χωρίς φυσικά νά είναι τίποτα σίγουρο, και η φόλα τσούζει περισσότερο όταν είναι ακριβή.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Το γράφω και εδώ, να μην την πατήσει και κανένας άλλος, όπως την πάτησα εγώ δηλαδή: "Τατιάνα = πάμε για άλλα!"

Στην πασαρέλα δείχνει συμπαθητική με καλό πρόσωπο και ωραίο ξανθό μαλλί.
Στο δωμάτιο όμως είναι απογοήτευση σκέτη.
Μηδέν και κάτω σε απόδοση, προσωπικά έπιασα πάτο...
Τα γράφω τώρα γιατί εγώ κάτι τέτοια τα απωθώ ασυναίσθητα, τα ξεχνάω σε χρόνο dt.
Είναι και αυτή μια μέθοδος αυτοπροστασίας...

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206

Οπως τα λες! Αυτα τα μαγαζα με τις λατινοπιτσιρικες ειναι φουλ επειδη ειναι λατινες, η επειδη ειναι πιτσιρικες???

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.889
Πόντοι
11.096
Το γράφω και εδώ, να μην την πατήσει και κανένας άλλος, όπως την πάτησα εγώ δηλαδή: "Τατιάνα = πάμε για άλλα!"

Στην πασαρέλα δείχνει συμπαθητική με καλό πρόσωπο και ωραίο ξανθό μαλλί.
Στο δωμάτιο όμως είναι απογοήτευση σκέτη.
Μηδέν και κάτω σε απόδοση, προσωπικά έπιασα πάτο...
Τα γράφω τώρα γιατί εγώ κάτι τέτοια τα απωθώ ασυναίσθητα, τα ξεχνάω σε χρόνο dt.
Είναι και αυτή μια μέθοδος αυτοπροστασίας...
Τά είχαμε πει νομίζω για τήν Τατιάνα ότι δέν κάνει, μάλιστα κάποιοι συναγωνιστές τήν μπερδευαν μέ τήν άλλη Τατιάνα τήν πιτσιρικά πού πήρε μεταγραφή στο 42
Δέν είναι ίδιες καί κατά την ταπεινή μού γνώμη είναι στα όχι καί οι δύο.

Δέν πειράζει εμείς νά είμαστε καλά καί πάμε για άλλα. Καί οι φόλες μέσα στο παιχνίδι είναι αλλά όπως λέει και αγαπητός φίλος η φόλα νά μην γίνεται κανόνας.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.889
Πόντοι
11.096
Οπως τα λες! Αυτα τα μαγαζα με τις λατινοπιτσιρικες ειναι φουλ επειδη ειναι λατινες, η επειδη ειναι πιτσιρικες???
Για κάποιους καί τά δύο, βέβαια ότι λάμπει δέν είναι καί πάντα χρυσός.
Όπως καί το "φουλ" καμία φορά δέν είναι καλό για εμάς.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
το θέμα είναι ότι είναι εντελώς μαλακία να υπάρχει ένας τέτοιος χώρος που όμοιο του δεν βλέπεις εύκολα ούτε στο εξωτερικό και μέσα να έχει σαύρες ή μπάζα ή φόλες ή προβληματικές για διάφορους λόγους.....πως το έχουν καταφέρει αυτό???? σκεφτείτε το λαγουμτζή με το ρόστερ του νιρβάνα.........θα χρησιμοποιούσαν και το πιθανό δικαίωμα υψούν να χτίσουν και άλλους ορόφους.....

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.547
Πόντοι
41.813

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
το θέμα είναι ότι είναι εντελώς μαλακία να υπάρχει ένας τέτοιος χώρος που όμοιο του δεν βλέπεις εύκολα ούτε στο εξωτερικό και μέσα να έχει σαύρες ή μπάζα ή φόλες ή προβληματικές για διάφορους λόγους.....πως το έχουν καταφέρει αυτό???? σκεφτείτε το λαγουμτζή με το ρόστερ του νιρβάνα.........θα χρησιμοποιούσαν και το πιθανό δικαίωμα υψούν να χτίσουν και άλλους ορόφους.....
Λείπουν και αλλα πράγματα φιλε, δεν μπορει να πηγαίνεις με κοπελα και αν αυτη θέλει να πλυθεί ενδιάμεσα να παίρνει χαρτί κουζίνας....Θα μείνω εδώ...

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.889
Πόντοι
11.096
Παρουσίες σήμερα Αλεξάνδρα, Ιλονα, Μιλένα, Ρίτα, Άννα, Χριστίνα, Έλλη.
Ή Ρίτα παρά είναι αδύνατη, όχι ότι πρίν είχε κιλά αλλά έχω την εντύπωση ότι αδυνάτισε ακόμη περισσότερο.

Και που είστε γράψτε και καμιά ενημέρωση έτσι για αλλαγή. :knuppel:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.547
Πόντοι
41.813
Παρουσίες σήμερα Αλεξάνδρα, Ιλονα, Μιλένα, Ρίτα, Άννα, Χριστίνα, Έλλη.
Ή Ρίτα παρά είναι αδύνατη, όχι ότι πρίν είχε κιλά αλλά έχω την εντύπωση ότι αδυνάτισε ακόμη περισσότερο.

Και που είστε γράψτε και καμιά ενημέρωση έτσι για αλλαγή. :knuppel:
δυστυχως ενημερωση αν δεν γραψουμε οι λιγοι γνωστοι εδω μεσα,τοτε δεν γραφει κανεις.
το Ριτακι αν αδυνατισε θα το ξαναπαρω. το γουσταρω πολυ παρα τις φωνες της κι εχω καιρο να το προτιμησω.

αυτη την Αννα ρε να μην την εχω πετυχει ποτε. :confused:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.889
Πόντοι
11.096
δυστυχως ενημερωση αν δεν γραψουμε οι λιγοι γνωστοι εδω μεσα,τοτε δεν γραφει κανεις.
το Ριτακι αν αδυνατισε θα το ξαναπαρω. το γουσταρω πολυ παρα τις φωνες της κι εχω καιρο να το προτιμησω.

αυτη την Αννα ρε να μην την εχω πετυχει ποτε. :confused:
Αστην την Άννα άλλη φορά.....:wink: βλέπουμε.
Ρε συ ή Ρίτα ήταν λες και θά σπάσει αν την λυγίσεις, δεν την θυμάμαι τόσο αδύνατη.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.547
Πόντοι
41.813

Stories

Νέο!