Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
Πολλοί οικογενειάρχες στέλνουν τα γυναικόπεδα στο χωριό η στο εξοχικό και μένουν Αθήνα λόγω "επαγγελματικών υποχρεώσεων".

Με φορτωμένο οι του ιδιωτικού τομέα καλοκαιρινό δώρο, ξεσαλώνουν για όσο μπορούν.

Πιστεύω απο εβδομάδας το "λαικό προσκύνημα" θα κοπάσει.

Δυστυχώς τότε θα έχουμε φύγει και εμείς.
Μαγος εισαι;

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.349
Πόντοι
5.595
Μόλις μίλαγα με Σοφία.
8 κορίτσια μέσα και η Δήμητρα μέχρι τις 9 το βράδυ.
Ονόματα άλλα δεν συγκράτισα διότι τα έλεγε σφεντόνα.
Καλησπέρα, καλή Κυριακή.
Σήμερα είναι :
Χριστίνα,Στέλλα, Ρίτα Βικτώρια, Δήμητρα, , Εύα ,Ειρήνη ,Βασιλική

Έχει δοκιμάσει κάποιος μια κοντουλα νέα στο ροστερ τη Στέλλα?

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.944
Πόντοι
11.096
Πέρασμα από τό ίδρυμα σαλοναρισμα από Εύα, Ειρήνη, Κριστίνα, Δήμητρα που την πήρε συναγωνιστής και μια άλλη κοπέλα κοντουλα με αρκετά τατού, όνομα δεν συγκράτησα , και ένα ξανθό μικρό πήγαινε δωμάτιο στα χαμηλά πατώματα.
Επιλογή Κριστίνα, τελείως amateur φάση χωρίς τίποτα τό ιδιετερο για νά ξανά πάρω.
Θά ανεβάσω κριτική.

Δήμητρα ωραίο μωρό φαίνεται ωραίο κορμί με αρκετά καλό πρόσωπο, και τσαχπινα, θά την επέλεγα άνετα μου έκανε καλή εντύπωση.

Ερώτηση.... ή Ειρήνη ωραίο κορμί φάνηκε αλλά στο σαλοναρισμα δεύτερη φορά που την βλέπω είναι σάν νά βαριέται ή νυστάζει, είναι ιδέα μου ή έτσι είναι γενικά;

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.944
Πόντοι
11.096
Στο αδελφακι μαγαζί μόνο μια σήμερα, Αλίκη

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πέρασμα από τό ίδρυμα σαλοναρισμα από Εύα, Ειρήνη, Κριστίνα, Δήμητρα που την πήρε συναγωνιστής και μια άλλη κοπέλα κοντουλα με αρκετά τατού, όνομα δεν συγκράτησα , και ένα ξανθό μικρό πήγαινε δωμάτιο στα χαμηλά πατώματα.
Επιλογή Κριστίνα, τελείως amateur φάση χωρίς τίποτα τό ιδιετερο για νά ξανά πάρω.
Θά ανεβάσω κριτική.

Δήμητρα ωραίο μωρό φαίνεται ωραίο κορμί με αρκετά καλό πρόσωπο, και τσαχπινα, θά την επέλεγα άνετα μου έκανε καλή εντύπωση.

Ερώτηση.... ή Ειρήνη ωραίο κορμί φάνηκε αλλά στο σαλοναρισμα δεύτερη φορά που την βλέπω είναι σάν νά βαριέται ή νυστάζει, είναι ιδέα μου ή έτσι είναι γενικά;
Προς επίλυση αποριών και με βάση το ρόστερ που παραπάνω αναφέρθηκε για σήμερα.

Η κοντούλα με τα πολλά τατού είναι η Στέλλα η Αλβανίδα.

Η κοντή ξανθή που πήγαινε στα κάτω δωμάτια μάλλον η Ρίτα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
τι νουμερο ρε σεις αυτη η υποδοχη? ζητησα μια κοκα κολα και με αγριοκοιταξε, δεν εχουμε ειπε θα κανουμε παραγγελια :s&m_1:

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
Μα ρε παιδί μου σε ίδρυμα ευεξίας κόκα κόλα?
Εκεί μόνο μεταλλικό νερό ζητάνε άντε βαριά κανένα χυμό
τι νουμερο ρε σεις αυτη η υποδοχη? ζητησα μια κοκα κολα και με αγριοκοιταξε, δεν εχουμε ειπε θα κανουμε παραγγελια :s&m_1:

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
41
Like
2.001
Πόντοι
5.220
Ο άλλος ειπε στην Μαργαρίτα στο Σ40-42 να του παραγγείλει καφέ από Μιγκέλ και έγινε το έλα να δεις αξέχαστες στιγμές ούρλιαζε μισή ώρα : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΦΕΝΕΙΟ τρελός είσαι εσυ ;;;άκου κόκα κόλα !!

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.944
Πόντοι
11.096
Προς επίλυση αποριών και με βάση το ρόστερ που παραπάνω αναφέρθηκε για σήμερα.

Η κοντούλα με τα πολλά τατού είναι η Στέλλα η Αλβανίδα.

Η κοντή ξανθή που πήγαινε στα κάτω δωμάτια μάλλον η Ρίτα.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, αλλά άλλη Ρίτα είναι αυτή;

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.349
Πόντοι
5.595
Θά ανεβάσω κριτική.

Η κοντούλης με τα tattoo είναι η Στέλλα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αν σου φαίνεται η Σοφία άγρια και νούμερο, πέρνα από το Σ40-42 να δεις τι σημαίνει νούμερο.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.349
Πόντοι
5.595
Αν σου φαίνεται η Σοφία άγρια και νούμερο, πέρνα από το Σ40-42 να δεις τι σημαίνει νούμερο.
Χαχαχαχ για πέρασε από τη Συγγρού 40 42 για πέρασε. Μην ξεχνάτε τι αντιμετωπίζει η Κα Σοφία είτε από το τηλ ειτε από κοντά από τους πελάτες είτε από τις κοπέλες. Η κατασκευή Σοφία κάνει οτι καλύτερο μπορεί για τη δουλειά, μην ξεχνάμε είναι άνθρωπος οχι ρομπότ....

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
Χαχαχαχ για πέρασε από τη Συγγρού 40 42 για πέρασε. Μην ξεχνάτε τι αντιμετωπίζει η Κα Σοφία είτε από το τηλ ειτε από κοντά από τους πελάτες είτε από τις κοπέλες. Η κατασκευή Σοφία κάνει οτι καλύτερο μπορεί για τη δουλειά, μην ξεχνάμε είναι άνθρωπος οχι ρομπότ....
Η πιο εξυπηρετική υπηρεσία ever

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
Και εκεί έχεις πάρει; :O τίποτα δεν σού ξεφεύγει.

Χαιρετισμούς έχεις από τά κορίτσια :grin:
Το Ριτάκι ρε δεν θα έχω πάρει;
Το πιπινακι μας;
Δεν μου ξεφεύγουν αυτά.

Χαιρετισμούς κι από μένα πες :sunglasses:

IMG_20220806_203630.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom