Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.831
Πόντοι
6.946
Εκεί που έλεγα να το επισκεφτώ προσεχώς, θυμήθηκα ακριβώς και τον λόγο που αραιωσα πολύ τις επισκέψεις (και σταμάτησα από το αδελφό).

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Εντάξει , αυτο με ξεπερνάει . Λες και ειμαι στην τράπεζα τη μέρα που πληρώνονται οι συντάξεις . Νούμερο αναμονής σε σούπερ μαρκετ για τύρο τελεμέ ποιότης ΑΑΑ

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.942
Πόντοι
11.096
Δήμητρα κλεισμένη μέχρι τις 21.00 αλλα πληροφορία δεν δίνει κανένας
Ωραίοι
Ποίος νά δώσει πληροφορία; οι περισσότεροι δέν είναι καν μέλη άσε πού βρίσκουν έτοιμες τής πληροφορίες στο πιάτο από εδώ.
Έμαθαν διάβασαν ότι ήρθε νέο αίμα στο ίδρυμα καί έπεσαν σαν τούς γυπες.

Jack1990

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2022
Like
12
Πόντοι
0
αυτό που καταλαβαίνω από τις καινούριες....είναι ότι πάλι δεν ήρθε καμία δυνατή σε υπηρεσίες.....η μία πρέπει να μάθει πίπα, ή άλλη να μάθει να φιλάει, η άλλη να στήνεται σωστά και η άλλη να μάθει να ανάβει τον φούρνο για να μαγειρεύει να τρώνει εκεί μέσα. Ά ρε γαμώτο....
Ρε φίλε ! Αυτές είναι οι άνθρωποι και δεν είναι μηχάνημα ! Δεν μπορούν να φιλήσουν όλους !!! Και να κάνουν τα ίδια με όλους !

Jack1990

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2022
Like
12
Πόντοι
0
Πέρασμα από το μαγαζί.
Η ουρά είχε φτάσει στις σκάλες.
Η κυρία Σοφία έλειπε.
Το δωμάτιο υποδοχής 4 άτομα.
Το δωμάτιο υποδοχής στο κάτω όροφο δύο άτομα.
Στον σκάλες άλλοι δύο.
Η ξανθιά κυρία μας ενημερώνει στις σκάλες μόνο 3 διαθέσιμες... οι οποίες ηταν άκυρες δεν με ενδιαφέρουν.
Τα γνωστά ονόματα εκτός.
Δήμητρα μέχρι το βράδυ κλεισμένη.
Βικτωρία εργατικό ατύχημα έφυγε και δρν ξέρουμε πότε επιστρέφει κάποιος την έσκισε άγρια
Κιρα Αναστασία Χριστίνα Κάτια εκτός.
Πρέπει να έπεσε το δώρο και πήγατε όλοι
Από ότι βλέπω μόνο με κρατήσεις πρέπει να παίζω δεν ξανά κάνω τυχαίο πέρασμα.
Σε λίγο θα στήνονται από το πρωί σαν τους συνταξιούχους για να πάρουν σειρά.
Αφού υπάρχουν ζώα και ανώμαλοι που πάνε και όταν βλέπουν μια καινούργια και καλή ! Δεν σέβονται ! Και βγάζουν την αρρώστια τους ! Πάνω από στις κοπέλες ! Για αυτό δεν συνεχίσουν οι καλές και φεύγουν ! Και μένουν οι άλλες που σας φολιαζουν

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.790
Πόντοι
1.196
Δεν εχει ιστοσελίδα αυτός ο θεσμός?

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Ρε φίλε ! Αυτές είναι οι άνθρωποι και δεν είναι μηχάνημα ! Δεν μπορούν να φιλήσουν όλους !!! Και να κάνουν τα ίδια με όλους !
Αυτά πες τα στην Μαρίνα, την Μαίρη, την ASIA, την μελίνα και την δέσποινα απο το παλαι ποτε σολωμού 59 και αν δεν βάλουν τα γέλια χέσε με.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
Ποίος νά δώσει πληροφορία; οι περισσότεροι δέν είναι καν μέλη άσε πού βρίσκουν έτοιμες τής πληροφορίες στο πιάτο από εδώ.
Έμαθαν διάβασαν ότι ήρθε νέο αίμα στο ίδρυμα καί έπεσαν σαν τούς γυπες.
Οι επισκέπτες, αυτή η μάστιγα,το έχω ξαναπεί.
Ξέρεις τι καριοληδες είναι;
Χαχαχαχαχα

Ρε σεις κρατάτε ζεστά τα κορίτσια να τα βρούμε εκπαιδευμένα όσοι λείπουμε χαχαχαχαχα

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστές πηγε κανεις σήμερα να μασ ενημέρωση αν έχει παλι λαϊκό προσκύνημα ή και το ρόστερ γιατί όταν πηγα εγώ την Πέμπτη δεν είχε τίποτα αξιόλογο

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
1
Για την ακρίβεια πιο ευκολα θα επέλεγα την Αλεξάνδρα παρα αυτές:2funny:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Τις προάλλες (χτες) πέρασα και εγώ καταδρομικά από τον οίκο μήπως και πετύχω κάποια από τις νέες πιπίνες.
Υπηρεσία ήταν η Αλεξάνδρα, η Σοφία αδειεύει.
Η Δήμητρα δεν εργαζόταν. Τουλάχιστον δεν μου την ανακοίνωσαν. Μήπως την κρίβουν αυτήν; γιατί ο συνάδελφος πιο πριν την άκουσε εργαζόμενη. Η Βικτώρια ήταν σε δωμάτιο. Σε ερώτησή μου να την περιμένω μου ανακοινώθηκε ότι είχε κλεισμένα άλλα δύο ωριαία ραντεβού, άρα τζίφος. Οι υπόλοιπες 3-4 διαθέσιμες ήταν οι γνωστές χωρίς κάποια να μου κάνει κλικ.

Για να πω την αλήθεια έχω τις επιφυλάξεις μου για το τι τελικά παίζει με τις διαθεσιμότητες των κοριτσιών σε αυτό το μαγαζί. Εκτιμώ ότι οι υπηρεσίες κάνουν και αυτές το παιχνίδι τους με τις κοπέλες, ώστε να προωθούν κατά την κρίση τους όσες κρίνουν πως θέλουν σπρώξιμο.

Ψύχραιμα ευχαρίστησα και αποχώρησα. Ευτυχώς έχει και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια!

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.942
Πόντοι
11.096
Οι επισκέπτες, αυτή η μάστιγα,το έχω ξαναπεί.
Ξέρεις τι καριοληδες είναι;
Χαχαχαχαχα

Ρε σεις κρατάτε ζεστά τα κορίτσια να τα βρούμε εκπαιδευμένα όσοι λείπουμε χαχαχαχαχα
Μήν ανησυχείς κάνε τίς βουτιές σού εσύ και τά κορίτσια θά είναι έτοιμα για τά βαριά ονόματα τού bou.com με την σωστή εκπαίδευση....

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
Αφού υπάρχουν ζώα και ανώμαλοι που πάνε και όταν βλέπουν μια καινούργια και καλή ! Δεν σέβονται ! Και βγάζουν την αρρώστια τους ! Πάνω από στις κοπέλες ! Για αυτό δεν συνεχίσουν οι καλές και φεύγουν ! Και μένουν οι άλλες που σας φολιαζουν
Ειχα περασει πριν 10 μερες περιπου,ηταν φου λ και εφυγα. Μιλαγα στο τηλ στη γωνια στο στενο κανα 20λεπτο, 2 βγηκαν και ενας μπηκε. Και οι 3 ενδυματολογικα απαραδεκτοι!!!! Τι εντυπωση να κανεις στα κοριτσια πως να γαμηθουνε καλα,;και ομως μετραει η εμφανιση!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ειχα περασει πριν 10 μερες περιπου,ηταν φου λ και εφυγα. Μιλαγα στο τηλ στη γωνια στο στενο κανα 20λεπτο, 2 βγηκαν και ενας μπηκε. Και οι 3 ενδυματολογικα απαραδεκτοι!!!! Τι εντυπωση να κανεις στα κοριτσια πως να γαμηθουνε καλα,;και ομως μετραει η εμφανιση!
Φίλε, ως γνωστόν, όλοι οι θαμώνες του bou και γενικότερα οι επισκέπτες αυτών των μαγαζιών είναι άψογα ντυμένοι ομορφάντρες.:P:P:P

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δήμητρα κλεισμένη μέχρι τις 21.00 αλλα πληροφορία δεν δίνει κανένας
Ωραίοι
Συνοπτικά λοιπόν.

23 ετών και πρώτη φορά στο επάγγελμα, αποπνέει φρεσκάδα.

Ομορφο πρόσωπο, φυσική ξανθιά, σε κερδίζει στη πρώτη εμφάνιση.

Σώμα νεανικό, αλλά μέτριο για τα δικά μου γούστα.

Υπηρεσίες σε επίπεδο αματουρίου, απευθύνεται σε όσους θέλουν gfe και όχι σε όσους θέλουν αγριάδες.

Αυτά τα χρώσταγα γιατί δεν έγραψα κριτικη.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καλησπερα συναγωνιστές πηγε κανεις σήμερα να μασ ενημέρωση αν έχει παλι λαϊκό προσκύνημα ή και το ρόστερ γιατί όταν πηγα εγώ την Πέμπτη δεν είχε τίποτα αξιόλογο
Πολλοί οικογενειάρχες στέλνουν τα γυναικόπεδα στο χωριό η στο εξοχικό και μένουν Αθήνα λόγω "επαγγελματικών υποχρεώσεων".

Με φορτωμένο οι του ιδιωτικού τομέα καλοκαιρινό δώρο, ξεσαλώνουν για όσο μπορούν.

Πιστεύω απο εβδομάδας το "λαικό προσκύνημα" θα κοπάσει.

Δυστυχώς τότε θα έχουμε φύγει και εμείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom