You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.131
- Πόντοι
- 5.916
ναι τσιμπούκι μετά ακατάπαυστης ομιλίας......αν μπορούσε και στο τσιμπούκι θα πάρλαρε!Πήγα Δευτέρα γύρω στις 15:00, όλες πιασμένες εκτός της Εύας. Όλα όπως τα έχουν περιγράψει οι προηγούμενοι. Τι τσιμπούκι ήταν αυτό ρε παιδιά;;; Έπαθα πλάκα!!
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.696
- Πόντοι
- 486
Πέρα απ'το τσιμβούκι τι λέει; Γράψε και κριτική αν θες.Πήγα Δευτέρα γύρω στις 15:00, όλες πιασμένες εκτός της Εύας. Όλα όπως τα έχουν περιγράψει οι προηγούμενοι. Τι τσιμπούκι ήταν αυτό ρε παιδιά;;; Έπαθα πλάκα!!
asteris1973(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 598
- Πόντοι
- 301
Βικτόρια πολύ καλό μωρό.
Μήπως τηξ τίμησε κάνεις?
Εγω δεν πρόλαβα ήταν κομμάτια.
7 ραντεβού συνεχόμενα.
Την σκίσατε
Μήπως τηξ τίμησε κάνεις?
Εγω δεν πρόλαβα ήταν κομμάτια.
7 ραντεβού συνεχόμενα.
Την σκίσατε
Μόνο η Αννίτα που το έπαιζε γυμνάστρια το κατάφερνε αυτό..ναι τσιμπούκι μετά ακατάπαυστης ομιλίας......αν μπορούσε και στο τσιμπούκι θα πάρλαρε!
Δεν έχω γράψει κριτική γιατί με έχουν καλύψει οι προηγούμενοι επισκέπτες. Βάλε όλες τις κριτικές για Εύα και θα δεις.Πέρα απ'το τσιμβούκι τι λέει; Γράψε και κριτική αν θες.
Γιατί Ελπίδες να βρεις την Καρολίνα , αφού υ στην κριτική σου έλεγες ότι δεν κάνει κάτι το φοβερό ! Μήπως είστε μαζοχαας και σου αρέσει να σας φέρουν ασχημα, η Καρολίνα είναι επικυδυνη ! Και έτσι πιάνει πελάτεςΚώλο έδωσε ?
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.881
- Πόντοι
- 22.886
Τύπε μου μάθε πρώτα λίγο πως λειτουργεί το forum και μετά κάνε παράθεση σε μύνημα.Γιατί Ελπίδες να βρεις την Καρολίνα , αφού υ στην κριτική σου έλεγες ότι δεν κάνει κάτι το φοβερό ! Μήπως είστε μαζοχαας και σου αρέσει να σας φέρουν ασχημα, η Καρολίνα είναι επικυδυνη ! Και έτσι πιάνει πελάτες
Εγώ δεν έχω γράψει ποτέ κριτική για Καρολίνα .
Έχεις μπερδέψει λίγο τα μπουτάκια σου .
Sorry λάθος έκανα ! ΚΤύπε μου μάθε πρώτα λίγο πως λειτουργεί το forum και μετά κάνε παράθεση σε μύνημα.
Εγώ δεν έχω γράψει ποτέ κριτική για Καρολίνα .
Έχεις μπερδέψει λίγο τα μπουτάκια σου .
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.131
- Πόντοι
- 5.916
αυτό που καταλαβαίνω από τις καινούριες....είναι ότι πάλι δεν ήρθε καμία δυνατή σε υπηρεσίες.....η μία πρέπει να μάθει πίπα, ή άλλη να μάθει να φιλάει, η άλλη να στήνεται σωστά και η άλλη να μάθει να ανάβει τον φούρνο για να μαγειρεύει να τρώνει εκεί μέσα. Ά ρε γαμώτο....
xamoleon z
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2018
- Κριτικές
- 7
- Like
- 168
- Πόντοι
- 280
με τοσους δασκαλους που θα παει θα στρωσουν ... θελω να πιστευω !αυτό που καταλαβαίνω από τις καινούριες....είναι ότι πάλι δεν ήρθε καμία δυνατή σε υπηρεσίες.....η μία πρέπει να μάθει πίπα, ή άλλη να μάθει να φιλάει, η άλλη να στήνεται σωστά και η άλλη να μάθει να ανάβει τον φούρνο για να μαγειρεύει να τρώνει εκεί μέσα. Ά ρε γαμώτο....
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.942
- Πόντοι
- 11.096
Εντάξει κάθε αρχή καί δύσκολη, κάποιες δέν έκαναν αυτήν τήν δουλειά πριν, ας δείξουμε για αρχή μία μικρή ανοχή στα κορίτσια.αυτό που καταλαβαίνω από τις καινούριες....είναι ότι πάλι δεν ήρθε καμία δυνατή σε υπηρεσίες.....η μία πρέπει να μάθει πίπα, ή άλλη να μάθει να φιλάει, η άλλη να στήνεται σωστά και η άλλη να μάθει να ανάβει τον φούρνο για να μαγειρεύει να τρώνει εκεί μέσα. Ά ρε γαμώτο....
Το θέμα είναι πόσες από αυτές θά μείνουν, καί νά μείνουν μέ καλές υπηρεσίες.
θά δείς οι ποίο πολλές μόλις πιάσουν λίγα φράγκα γρήγορα θά τήν κάνουν μέ ελαφρά....
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.131
- Πόντοι
- 5.916
δεν υπάρχει αυτό που λές.....ποτέ δεν έχω πάρει πουτάνα που ήταν μέτρια ή κακή και έγινε σούπερ....μόνο το αντίθετο συνέβη που είναι και σε κάποιο βαθμό λογικό. Δηλ. για να στο δώσω να το κατανοήσεις επι παραδείγματι......ο ρέαμπτσουκ όσο και να προπονηθεί σκληρά και να έχει ρυθμό αγώνων, θα ναι μετριάντζας....φτάνει μέχρι ένα σημείο......ο μέσι από μικρός ήταν κορυφαίος και παρέμεινε μέχρι σήμερα...η όποια βελτίωση του(που υπήρξε προφανώς με το πέρασμα των ετών) έκανε "κρά" από μακριά ότι θα επέλθει σε όποια ομάδα και να πήγαινε....Εντάξει κάθε αρχή καί δύσκολη, κάποιες δέν έκαναν αυτήν τήν δουλειά πριν, ας δείξουμε για αρχή μία μικρή ανοχή στα κορίτσια.
Το θέμα είναι πόσες από αυτές θά μείνουν, καί νά μείνουν μέ καλές υπηρεσίες.
θά δείς οι ποίο πολλές μόλις πιάσουν λίγα φράγκα γρήγορα θά τήν κάνουν μέ ελαφρά....
Tsapoukaisex
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.716
- Πόντοι
- 1.071
Το θεμα ειναι να εχουν θεληση να μαθουν
Εχουμε πληροφοριες για την καινουργια την Δημητρα ???
Εχουμε πληροφοριες για την καινουργια την Δημητρα ???
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.942
- Πόντοι
- 11.096
Δέν αντιλέγω σε αυτό που λες καί όπως το θέτεις, είναι νά το έχει ή άλλη μέσα τής νά το γουστάρει καί νά εξελίσσεται μέ τόν καιρό.δεν υπάρχει αυτό που λές.....ποτέ δεν έχω πάρει πουτάνα που ήταν μέτρια ή κακή και έγινε σούπερ....μόνο το αντίθετο συνέβη που είναι και σε κάποιο βαθμό λογικό. Δηλ. για να στο δώσω να το κατανοήσεις επι παραδείγματι......ο ρέαμπτσουκ όσο και να προπονηθεί σκληρά και να έχει ρυθμό αγώνων, θα ναι μετριάντζας....φτάνει μέχρι ένα σημείο......ο μέσι από μικρός ήταν κορυφαίος και παρέμεινε μέχρι σήμερα...η όποια βελτίωση του(που υπήρξε προφανώς με το πέρασμα των ετών) έκανε "κρά" από μακριά ότι θα επέλθει σε όποια ομάδα και να πήγαινε....
Θά το πω αλλιώς, κάποτε πριν καιρό αρκετό πριν εμφανιστούν (βαπτιστούν) λαδομαγαζα μασάζ κλπ υπήρχε στήν οδό μαρνης σπίτι μέ 3 κοπέλες πιτσιρίκες πού τότε 3 ήταν πολλές, ή μία απλά το είχε μέσα τής τήν πουτανιά το γούσταρε αυτό που έκανε αλλά στήν αρχή ήταν αρκετά μαγκωμενη... περιττό να σου πω πώς στο 6μηνο γινόταν χαμός για τήν νεαρά.
Καί τώρα σαφώς υπάρχουν, υπήρχαν δυνατά κορίτσια σε υπηρεσίες πού ξεκίνησαν σωστά άλλα στήν πορεία άλλαξε ή νοοτροπία, τόν πήραν ψηλά τόν αμανέ μέ τήν γνωστή κατάληξη.
asteris1973(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 598
- Πόντοι
- 301
Πέρασμα από το μαγαζί.
Η ουρά είχε φτάσει στις σκάλες.
Η κυρία Σοφία έλειπε.
Το δωμάτιο υποδοχής 4 άτομα.
Το δωμάτιο υποδοχής στο κάτω όροφο δύο άτομα.
Στον σκάλες άλλοι δύο.
Η ξανθιά κυρία μας ενημερώνει στις σκάλες μόνο 3 διαθέσιμες... οι οποίες ηταν άκυρες δεν με ενδιαφέρουν.
Τα γνωστά ονόματα εκτός.
Δήμητρα μέχρι το βράδυ κλεισμένη.
Βικτωρία εργατικό ατύχημα έφυγε και δρν ξέρουμε πότε επιστρέφει κάποιος την έσκισε άγρια
Κιρα Αναστασία Χριστίνα Κάτια εκτός.
Πρέπει να έπεσε το δώρο και πήγατε όλοι
Από ότι βλέπω μόνο με κρατήσεις πρέπει να παίζω δεν ξανά κάνω τυχαίο πέρασμα.
Σε λίγο θα στήνονται από το πρωί σαν τους συνταξιούχους για να πάρουν σειρά.
Η ουρά είχε φτάσει στις σκάλες.
Η κυρία Σοφία έλειπε.
Το δωμάτιο υποδοχής 4 άτομα.
Το δωμάτιο υποδοχής στο κάτω όροφο δύο άτομα.
Στον σκάλες άλλοι δύο.
Η ξανθιά κυρία μας ενημερώνει στις σκάλες μόνο 3 διαθέσιμες... οι οποίες ηταν άκυρες δεν με ενδιαφέρουν.
Τα γνωστά ονόματα εκτός.
Δήμητρα μέχρι το βράδυ κλεισμένη.
Βικτωρία εργατικό ατύχημα έφυγε και δρν ξέρουμε πότε επιστρέφει κάποιος την έσκισε άγρια
Κιρα Αναστασία Χριστίνα Κάτια εκτός.
Πρέπει να έπεσε το δώρο και πήγατε όλοι
Από ότι βλέπω μόνο με κρατήσεις πρέπει να παίζω δεν ξανά κάνω τυχαίο πέρασμα.
Σε λίγο θα στήνονται από το πρωί σαν τους συνταξιούχους για να πάρουν σειρά.
Tsapoukaisex
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.716
- Πόντοι
- 1.071
Δήμητρα κλεισμένη μέχρι τις 21.00 αλλα πληροφορία δεν δίνει κανένας
Ωραίοι
Ωραίοι
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Πιάσαν οι ζέστες και ο κόσμος βγηκε να γαμήσει!!!οοοοοοοοολεεεεεεε!!!!