bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.131
- Πόντοι
- 5.916
Ότι απάντησε ο Μεταξάς τον Οκτώβριο του 40Η Ειρήνη κάνει φουλ πρόγραμμα?
Ότι απάντησε ο Μεταξάς τον Οκτώβριο του 40Η Ειρήνη κάνει φουλ πρόγραμμα?
Λένε ότι αγάπησε το κορίτσι (στα κρυφά) τά λεφτά ε.... συγνώμη τά λεπτά αισθήματα ήθελα νά πω.Και η βέρα χάθηκε
η ξανθιά που χάθηκε προσφάτως ή η μελαχρινή που έχει καναδυό χρόνια να φανεί?Ξερουμε που χάθηκε η Ξένια ;
Η ξανθιά που χάθηκε προσφάτωςη ξανθιά που χάθηκε προσφάτως ή η μελαχρινή που έχει καναδυό χρόνια να φανεί?
Έχουμε κάνει σχόλια για τη Ρίτα και πώς έχει χαλάσει με κοιλίτσα, αξυριστη και βαριεστημαρα.Καί Ρίτα έχω καιρό να ακούσω , παρεπιπτόντως εγώ μια φορά που την πήρα πέρασα super , τα πήρε δύο φορές στόμα με ευχαρίστηση και γενικά καλό service.
κουτσομποληΛένε ότι αγάπησε το κορίτσι (στα κρυφά) τά λεφτά ε.... συγνώμη τά λεπτά αισθήματα ήθελα νά πω.
Δεν θα διαφωνήσω, εγώ την είχα πάρει πριν από 4 μήνες περίπου, ήταν μία χαρά. Σε σχέση με τις θείτσες που κυκλοφορούν στα Λαδάδικα προσωπικά θα το ξανατιμουσα το πιπινακι και ας έχει κάνει κοιλίτσαΈχουμε κάνει σχόλια για τη Ρίτα και πώς έχει χαλάσει με κοιλίτσα, αξυριστη και βαριεστημαρα.
Αξύριστη μασχάλη ειχε όταν την πήρα και ηταν και άρρωστη με φουλ μυξουλες σε περίοδο κοβιντ με καραντίνες και τα σχετικάΚαί Ρίτα έχω καιρό να ακούσω , παρεπιπτόντως εγώ μια φορά που την πήρα πέρασα super , τα πήρε δύο φορές στόμα με ευχαρίστηση και γενικά καλό service.
Είσαι πολύ γάτα φίλε μουκουτσομπολη
μισό...Η ξανθιά που χάθηκε προσφάτως
milfara της κολάσεως...ψηλή αλόγα με ρωσόφατσα κλασική με κύρια χαρακτηριστικά τα ωραία μεγάλα μελιά μάτια, τις ωραίες χειλάρες με όμορφη οδοντοστοιχία, ωραίο πλουσιοπάροχο πάτο που δεν τον δίνει βέβαια αλλά οπτικώς είναι εξαιρετικός για την ηλικία της...βυζί μέτριο προς μικρό θα έλεγα...ποδάρες ατελείωτες....μαλλούρα τρελλή....ότι πρέπει για πούτσα διαρκείας....όταν χύνει την ακούνε και τα περιστέρια στο θριάσιο και αλλάζουν καλώδιο της ΔΕΗ...Μπορεί να μου πει κάποιος για ειρήνη από εμφάνιση πως είναι γτ σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού
Η Ρίτα ανοργασμική ?? Δεν νομίζω. Ισα ίσα που είναι κάβλα να τη βλέπεις να της γυρίζουν και να τρέμουν τα γκριζοπράσινα μάτια όταν χύνει, και να σου σφίγγει ταυτόχρονα τα χέρια. Οχι πάντα βέβαια, αλλά το έχω δει τουλάχιστον 3 φορές.Η Ρίτα εμφανισιακά παραμένει μια πολύ ωραία κοπέλα, δεν έχει χαλάσει σε κάτι εμφανισιακά. Θα έλεγα πως έχει πλέον και αυτή κάνει λίγη κοιλίτσα, αλλά όχι κάτι υπερβολικό ή άσχημο. Το στήθος της και το ποπάκι της παραμένουν σούπερ! Επίσης από υπηρεσίες παρέχει όλες του βασικού πακέτου. Επίσης συνεχίζει να φωνάζει/βελάζει υπερβολικά στον αγώνα.
Το μείον με αυτήν την κοπέλα είναι ότι είναι πλέον παντελώς άχρωμη, ασέξουαλ, άκαυλη. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω, αλλά προσωπικά με την Ρίτα μετά το πρώτο γκολ το μυαλό μου είναι πως να την κάνω, ενώ με τις άλλες σκέφτομαι πόσο καλύτερα θα περάσω στο δεύτερο γύρο... Δεν της καταλογίζω έλλειψη προσπάθειας, αλλά μάλλον βαρεμάρα ή έλλειψη ταλέντου (το οποίο και ποτέ δεν είχε). Πιθανό να είναι ανοργασμική κοπέλα (οι περισσότερες άλλωστε έτσι είναι) οπότε μάλλον κάνει το επάγγελμα εντελώς από ανάγκη. Τελευταία φορά την συνάντησα περίπου πριν ένα με ενάμιση μήνα. Ελπίζω να βοήθησα