Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Πέρασμα από το εν λόγω ίδρυμα κατά τις 19:00.
Φτωχή η "συγκομιδή", καθώς παρέλασαν μόνο τέσσερις "θεραπεύτριες" :
Η Καρολίνα, μελαχρινή, η πιό ωραία παρουσία, η Βαλεντίνα, αδύνατη καστανόξανθη, και δύο μιλφόνια, , η ξανθιά Αγγελική, και η Μιλένα, επίσης καστανόξανθη με καλό σώμα, και με ευχάριστες εκπλήξεις στα ενδότερα...........:wink:

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Ξερουμε που χάθηκε η Ξένια ;

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
το ίδρυμα έχει πάρει την κατιούσα εδώ και καιρό και δεν βλέπω κανέναν λόγο πέραν της ειρήνης για να το επισκεφτεί κανείς.....άντε και πέραν της κάτιας για κάποιους για να μην τους στεναχωρήσουμε....τώρα σε ότι αφορά την μιλένα μπορεί και να έχει ευχάριστες εκπλήξεις μέσα αλλά οκ....είναι μέτρια σε εμφάνιση εκτός από θείτσα...ενώ η ειρήνη είναι εντυπωσιακή θείτσα...

• Like
Αντιδράσεις: lavro

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.942
Πόντοι
11.096

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.881
Πόντοι
22.886
Αναστασία είχα πάρει και εγώ πηγαίνοντας σύμφωνα με τις κριτικές που είχα διαβάσει και δυστυχώς έκλαψα το 80αρι ...

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.881
Πόντοι
22.886
Καί Ρίτα έχω καιρό να ακούσω , παρεπιπτόντως εγώ μια φορά που την πήρα πέρασα super , τα πήρε δύο φορές στόμα με ευχαρίστηση και γενικά καλό service.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Καί Ρίτα έχω καιρό να ακούσω , παρεπιπτόντως εγώ μια φορά που την πήρα πέρασα super , τα πήρε δύο φορές στόμα με ευχαρίστηση και γενικά καλό service.
Έχουμε κάνει σχόλια για τη Ρίτα και πώς έχει χαλάσει με κοιλίτσα, αξυριστη και βαριεστημαρα.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.881
Πόντοι
22.886
Έχουμε κάνει σχόλια για τη Ρίτα και πώς έχει χαλάσει με κοιλίτσα, αξυριστη και βαριεστημαρα.
Δεν θα διαφωνήσω, εγώ την είχα πάρει πριν από 4 μήνες περίπου, ήταν μία χαρά. Σε σχέση με τις θείτσες που κυκλοφορούν στα Λαδάδικα προσωπικά θα το ξανατιμουσα το πιπινακι και ας έχει κάνει κοιλίτσα

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Αξύριστη μασχάλη ειχε όταν την πήρα και ηταν και άρρωστη με φουλ μυξουλες σε περίοδο κοβιντ με καραντίνες και τα σχετικά
Έκανα τα παράπονα στην κ Σοφία αλλα μαλακιες
Το μαγαζί θελει αλλαγές
Κρίμα πάντως που τέτοιο κατάστημα με τετοια δωμάτια να παίρνει την κάτω βόλτα
Πιστευω θα γίνει ενα δυνατο μπαμ με δυνατά μωρά και θα εχουμε παλι ουρές

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.881
Πόντοι
22.886
Θα γυρίσει η μαρινάρα και θα τρακαρουμε πάλι στις σκάλες...

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Μπορεί να μου πει κάποιος για ειρήνη από εμφάνιση πως είναι γτ σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού
milfara της κολάσεως...ψηλή αλόγα με ρωσόφατσα κλασική με κύρια χαρακτηριστικά τα ωραία μεγάλα μελιά μάτια, τις ωραίες χειλάρες με όμορφη οδοντοστοιχία, ωραίο πλουσιοπάροχο πάτο που δεν τον δίνει βέβαια αλλά οπτικώς είναι εξαιρετικός για την ηλικία της...βυζί μέτριο προς μικρό θα έλεγα...ποδάρες ατελείωτες....μαλλούρα τρελλή....ότι πρέπει για πούτσα διαρκείας....όταν χύνει την ακούνε και τα περιστέρια στο θριάσιο και αλλάζουν καλώδιο της ΔΕΗ...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Επιστροφή απο ταξίδι στη μαγική Ανατολή προχθές με αυξημένη όρεξη για Σλάβες μια και έπηξα δυο εβδομάδες στις σχιστομάτες.

Πέρασμα χθες από το μαγαζί.

Παρούσες, Ρίτα, Κίρα, Αγγελική, Καρολίνα, Εύα, απο τις στάνταρντ. Νέα κοπέλα μια Λίντα αρκετά στρουμπουλή για τα γούστα μου.

Επέλεξα Ρίτα που παλιά ήταν στανταράκι μου, αλλά είχα περίπου 2 χρόνια να πάω μαζί της. Πέρασα πολύ καλά και δεν καταλαβαίνω τα αρνητικά σχόλια κάποιων.

Επίσης είδα δυο κοπέλες που δεν δούλευαν ( δεν είχαν φόρμα εργασίας ) αλλά ήταν σε "διαβουλεύσεις" με την κυρία Σοφία.

Φεύγοντας ρώτησα τη κυρία Σοφία για αυτές στο πλαίσιο λοκαρίσματος νέων στόχων. Η μια λέγεται Γιούλια, ξανθιά τριαντάρα normal ύψους. Η άλλη η Βαλεντίνα μελαχρινή, ψηλή με λεπτό ωραίο για τα γούστα μου σώμα.

Δεν ρώτησα εθνικότητες αλλά σίγουρα Σλάβες ήταν.

Μάλλον το Σ.Κ θα ξαναπεράσω αν δουλεύουν.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Η Ρίτα εμφανισιακά παραμένει μια πολύ ωραία κοπέλα, δεν έχει χαλάσει σε κάτι εμφανισιακά. Θα έλεγα πως έχει πλέον και αυτή κάνει λίγη κοιλίτσα, αλλά όχι κάτι υπερβολικό ή άσχημο. Το στήθος της και το ποπάκι της παραμένουν σούπερ! Επίσης από υπηρεσίες παρέχει όλες του βασικού πακέτου. Επίσης συνεχίζει να φωνάζει/βελάζει υπερβολικά στον αγώνα.

Το μείον με αυτήν την κοπέλα είναι ότι είναι πλέον παντελώς άχρωμη, ασέξουαλ, άκαυλη. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω, αλλά προσωπικά με την Ρίτα μετά το πρώτο γκολ το μυαλό μου είναι πως να την κάνω, ενώ με τις άλλες σκέφτομαι πόσο καλύτερα θα περάσω στο δεύτερο γύρο... Δεν της καταλογίζω έλλειψη προσπάθειας, αλλά μάλλον βαρεμάρα ή έλλειψη ταλέντου (το οποίο και ποτέ δεν είχε). Πιθανό να είναι ανοργασμική κοπέλα (οι περισσότερες άλλωστε έτσι είναι) οπότε μάλλον κάνει το επάγγελμα εντελώς από ανάγκη. Τελευταία φορά την συνάντησα περίπου πριν ένα με ενάμιση μήνα. Ελπίζω να βοήθησα :P
Η Ρίτα ανοργασμική ?? Δεν νομίζω. Ισα ίσα που είναι κάβλα να τη βλέπεις να της γυρίζουν και να τρέμουν τα γκριζοπράσινα μάτια όταν χύνει, και να σου σφίγγει ταυτόχρονα τα χέρια. Οχι πάντα βέβαια, αλλά το έχω δει τουλάχιστον 3 φορές.

Βέβαια όπως όλες οι εργαζόμενες του χώρου είναι και αυτή με τις ώρες της, και η "απόδοσή" τους δεν είναι σταθερή. Οπότε όλα παίζουν.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom