Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Ναι καινούργιαΚαινούργια η Τζούλια ;
Ναι καινούργιαΚαινούργια η Τζούλια ;
Άρα τα γνωστά.... έλεγα μήπως καμμία καινούργια....Υποθέτω Κάτια για τις φώτο.
Και πάλι Κάτια σε αυτό που Ρωτάς.
Κυριακας και εορτας γαμαη η επαρχια,δεν μασανε βενζινες!Πέρασα και εγώ πρωί-πρωί (~11.40) σήμερα Κυριακή. Η κα Σοφία μου είπε με καημό πως ναι μεν έχει 7 κοπέλες (μαζί και οι 2 καινούριες) αλλά είναι όλες στα δωμάτια, και να ξαναπεράσω σε μια ώρα! Περίμενε και ήδη ένας συναγωνιστής στην ουρά πριν από εμένα.
Βρε σεις, μετά την εκκλησία πάτε κατευθείαν και μαζικά στα ελαιοτριβεία; Από το πρωί full?
Και μου το είχαν πει ότι 11-13 είναι το busy hour αλλά δεν το πίστευα, ώσπου το έζησα!
Εγώ είμαι απογευματινός τύπος γενικά.
Επειδή να περιμένω μέσα στην ζέστη μου ήταν αδύνατο, πήγα (Plan B) από το αδελφό μαγαζί στην Συγγρού και πέρασα με την μοναδική διαθέσιμη (μεγαλο)κοπέλα, την Σοφία. Ενημερωτικά η Μαργαρίτα (τσατσά) πρέπει να είχε ρεπό, γιατί στο μαγαζί ήταν μια άλλη και ευγενική υπηρεσία.
Για την Σοφία (του Σ40-42) έχουν ήδη γραφτεί πολλά, άρα τα λέω εδώ τηλεγραφικά: Ρωσίδα, ~45, αρκετά εμφανίσιμη αν και άβυζη, καλή πίπα, καλό μασάζ. Σήμερα ήταν κάπως άτονη. Χωρίς έντονες καταστάσεις να ξεχωρίσει σε κάτι να έχω να θυμάμαι. Συνολικά μια μέτρια συνεδρία, ούτε κρύο - ούτε ζέστη.
Αυτή τη σημαντικότατη πληροφορία μπορεί κάποιος να τη κυκλοφορήσει??τελικά ποιες δίνουν κώλο στο μαγαζί ?
Δηλαδή κωλογλυφαδα, πρωκτικό, και κατάποση σπέρματος δεν έπαιξε;;Πέρασα και εγώ πρωί-πρωί (~11.40) σήμερα Κυριακή. Η κα Σοφία μου είπε με καημό πως ναι μεν έχει 7 κοπέλες (μαζί και οι 2 καινούριες) αλλά είναι όλες στα δωμάτια, και να ξαναπεράσω σε μια ώρα! Περίμενε και ήδη ένας συναγωνιστής στην ουρά πριν από εμένα.
Βρε σεις, μετά την εκκλησία πάτε κατευθείαν και μαζικά στα ελαιοτριβεία; Από το πρωί full?
Και μου το είχαν πει ότι 11-13 είναι το busy hour αλλά δεν το πίστευα, ώσπου το έζησα!
Επειδή να περιμένω μέσα στην ζέστη μου ήταν αδύνατο, πήγα (Plan B) από το αδελφό μαγαζί στην Συγγρού και πέρασα με την μοναδική διαθέσιμη (μεγαλο)κοπέλα, την Σοφία. Ενημερωτικά η Μαργαρίτα (τσατσά) πρέπει να είχε ρεπό, γιατί στο μαγαζί ήταν μια άλλη και ευγενική υπηρεσία.
Για την Σοφία (του Σ40-42) έχουν ήδη γραφτεί πολλά, άρα τα λέω εδώ τηλεγραφικά: Ρωσίδα, ~45, αρκετά εμφανίσιμη αν και άβυζη, καλή πίπα, καλό μασάζ. Σήμερα ήταν κάπως άτονη. Χωρίς έντονες καταστάσεις να ξεχωρίσει σε κάτι να έχω να θυμάμαι. Συνολικά μια μέτρια συνεδρία, ούτε κρύο - ούτε ζέστη.
υπερβολες του κιτρινου τυπου. περνουσα απ εξω και ειπα να μπω να δω τι γινεταιΠήγα σήμερα κύριε μου γιατί με ενημέρωσαν ότι θά πάτε εσείς εχθές και δεν θά αφήσετε κοκαλακι πάλι.....
με ρεγουλα τα στανταρακια. να οργανωθουμε. οχι ολοι μαζι.Τί νά κάνω και εγώ έπνιξα τόν καημό μου λίγο αργότερα στο στανταρακι μου πλέον Κάτια.
α φωναζεις κιολας οταν πηδας?Τό κορίτσι έδωσε άλλη μια φορά ρεσιτάλ.... μας άκουσαν μέχρι τό Σύνταγμα.
την προηγουμενη φορα που την ειδα εφαγα ακυρο κι εγω. μου εξηγησε η κοπελλα.Φιλε πητερ,κωλο πηρες?
Διοτι την τελευται φορα εφαγα ακυρο
μπααα ποια εκκλησια? ξερεις τι κωλοπαιδα ειμαστε?Πέρασα και εγώ πρωί-πρωί (~11.40) σήμερα Κυριακή. Η κα Σοφία μου είπε με καημό πως ναι μεν έχει 7 κοπέλες (μαζί και οι 2 καινούριες) αλλά είναι όλες στα δωμάτια, και να ξαναπεράσω σε μια ώρα! Περίμενε και ήδη ένας συναγωνιστής στην ουρά πριν από εμένα.
Καθόλου κίτρινος τύπος, αλήθειες είπαν τά κορίτσια καί μην προσπαθείς να κρυφτείς.υπερβολες του κιτρινου τυπου. περνουσα απ εξω και ειπα να μπω να δω τι γινεται
με ρεγουλα τα στανταρακια. να οργανωθουμε. οχι ολοι μαζι.
α φωναζεις κιολας οταν πηδας?
αρα για σενα ελεγαν εχθες οτι σειοταν ο τοπος εκει γυρω.
Σάββατο Κυριάκη έχει ρεπό ή μαργαρίτα, είναι μία άλλη σεριφισα ή Αννα, όχι ότι αυτή είναι τίποτα καλύτερο.Πέρασα και εγώ πρωί-πρωί (~11.40) σήμερα Κυριακή. Η κα Σοφία μου είπε με καημό πως ναι μεν έχει 7 κοπέλες (μαζί και οι 2 καινούριες) αλλά είναι όλες στα δωμάτια, και να ξαναπεράσω σε μια ώρα! Περίμενε και ήδη ένας συναγωνιστής στην ουρά πριν από εμένα.
Το 1ο ναι έπαιξε, το 2ο δεν με ενδιαφέρει και δεν ζήτησα, το 3ο όχι είχαμε μόνον λούσιμο...Δηλαδή κωλογλυφαδα, πρωκτικό, και κατάποση σπέρματος δεν έπαιξε;;
Με τι δικαιολογία ρε παιδιά αρνείται να δώσει κωλο σε στάνταρ πελάτες;Πρωινή Ενημέρωση.
Το μενού έχει σήμερα :
Κάτια
Καρολίνα
Αγγελική
Ντάρια
Ψοφια πράγματα. Λέω να κατέβω να φάω ροδέλα Κάτιας, μόνο μη μου τα μασάει φοβάμαι γιατί από τις τρεις φορές που την έχω πάρει τις δύο έδωσε πίσω πόρτα . Την δεύτερη !! Φορά έκανε την ανηξερη .
Μυστήριο τρένο .
Την πρώτη φορά που την είχα πάρει, πριν μήνες, τον έδωσε κανονικά.Με τι δικαιολογία ρε παιδιά αρνείται να δώσει κωλο σε στάνταρ πελάτες;
Ότι έχει περίοδο από κωλο;
Ότι την ξεκωλιασε προηγούμενος πελάτης;
Ότι έφαγε φασόλια και φοβάται για καφέ ατύχημα;
ναι ρε σύ τον έχεις μικρό γιαυτό...Μια χαρά το δίνει το κωλι της η Κάτια , εμένα μου το δώσε μια χαρά πάλι την προηγούμενη βδομάδα , βέβαια πάντα της ξηγιεμαι πρωκτοετοιμασια με την γλώσσαρα μου , φουλ σπατουλαρισμα στο κωλοτρυπιδι της και μετά με παρακαλάει να της τον καρφωσω ..... σήμερα πάντως που πήγα να τσεκάρω και να φάω ένα απ τα 2 νέα μωράκια Τζούλια και Βαλεντινα πήρα τα αρχιδια μου μιας και δεν ήταν καμοια απ τις 2 .... λέω να περάσω και αύριο κάποια στιγμή μπας και
Αφού δεν υπάρχει και καμία άλλη της προκοπής εκεί μέσα που να τον δίνει..Καιρό είχαμε να μιλήσουμε για τον κωλο τις κατιας, ούτε εμένα μου τον είχε δώσει!
Εγώ άκουσα ότι δουλεύει αλλού,δεν ξέρω ώμος που,μπορεί να είναι και παπατζεςΛένε ότι αγάπησε το κορίτσι (στα κρυφά) τά λεφτά ε.... συγνώμη τά λεπτά αισθήματα ήθελα νά πω.