Νέα

Μασάζ για το σπίτι...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Leonhart
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες αναφέρατε αν γνωρίζει κάποιος ή έχει εμπειρίες για μασαζ που έχει πάρει σπίτι του. Μιλάω για επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό μασαζ, όχι απαραίτητα με εκτόνωση, αλλά μόνο από γυναίκες.

Αν υπάρχει κάτι παρόμοιο στην πόλη μας και έχετε κάποια αναφορά μπορείτε να την παραθέσετε εδώ.

Το θέμα το ανοίγω με αφορμή την πρόσφατη αναζήτησή μου για κοπέλες που κάνουν μασάζ στο δικό μας χώρο, όπου δεν έχω βρει κάτι άλλο εκτός από θεραπευτικό μασάζ από άντρα.

Thanx guys!

Καλές "μυοχαλαρώσεις" (respect mr. Bean!)

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Θα με ενδιέφερε και μένα

:helpplea: :helpplea: :helpplea:

OP
OP
L

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Είχα δει μια αγγελία στον αγγελιοφόρο για ώριμη με μεγάλο στήθος. Όταν πήρα τηλέφωνο ήρθε στο σπίτι μου μια mature "βλάχα" (είχε και το ανάλογο accent,  :2funny: σαν παλιά ταινία του Χάρρυ Κλην ένα πράμα  :2funny: ), εννοείτε καμία σχέση με την περιγραφή, και μου λέει: "Ποιο μασάζ?, από αγγελία περιμένεις μασάζ?" και με το δίκιο της βέβαια εφόσον δεν υπάρχει κάτι οργανωμένο ακόμη όπως είδα πως άρχισε να γίνεται με τα call girls (ο νοών νοήτω).

Ακούστε τώρα να πεθάνετε από τα γέλια...

Η κυρά "βλάχα" λοιπόν, εκτός του ότι είχε χάλια services, μου πε πως αν της ζητήσει κάποιος του κάνει έτσι εκεί λίγο και ότι δεν μπορεί, "σιγά μην κουράζει τα δάχτυλά της"... whatever...

Και εκτός απ' όλ' αυτά άνοιξε μόνη της το ψυγείο και έψαχνε να φάει, λιμπίστηκε μια τούρτα blackforest την οποία την έφαγε απευθείας στη μάπα (θα μπορούσα να το κάνω κι αυτό, τουλάχιστον να βγάλω γέλιο, αλλά συγκρατήθηκα).

Με τα πολλά πολλά την έδιωξα άρον άρον γιατί δεν πήγαινε άλλη καφρίλα....

Αυτά απ' τη δική μου εμπειρία από αγγελιοφόρο και όσοι την πήρανε ξέρουν τι εννοω, επειδή όλο και κάποιο ακόμη "θύμα" θα ξεγελάστηκε από την αγγελία.

Τώρα...στο θέμα μας... πριν αρχίσω να ρωτάω τους δικούς μου γνωστούς, παράλληλα μπορεί και κάποιος που ξέρει να γράψει εδώ.

;) ;)  Ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς!  ;) ;)

Με εκτίμηση,
:rockon: :rockon: :rockon: Leonhart :rockon: :rockon: :rockon:

ZEYS

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χαχααχχααχαχ φιλε μ εχω σκασει στα γελεια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχααχαχ πολυ καλη εμπειρια χααχχαχααχαχχαχαχααχαχ επρεπε να τραβιξεισ καμερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom