Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.396
Πόντοι
736
η κοπελα ψιλη χονντρη νταρνταρα με τατου σκυλε προσωπο .....στο χωρο υπηρχε και αλλο ατομο ...δεν ειδα τι ητανε γυναικα η ανδρας αδεφρε ...χαλια ο χωρος ..στην κασσανδρου ...προγραμμα μισυ ωρα 60 μια ωρα 100
2 Αλβανίδες με πολλές αγγελίες διαφορετικές όλες με ψεύτικες φωτογραφίες. Αυτή που είδες φίλε δούλευε παλιά σε στούντιο και ήταν πολύ καλό μουνί αλλά τώρα πάχυνε πολύ. Οι συγκεκριμένες ποντάρουν στην ντροπή που νιώθει κάποιος για να φύγει. Γι’ αυτό όταν πάμε σε μια κοπέλα και είτε δε μας αρέσει είτε κυρίως αν είναι ψεύτικη η αγγελία φεύγουμε αμέσως. Επίσης αυτές αλλάζουν χώρο κάθε λίγο και λιγάκι γιατί πριν δυο τρεις βδομάδες ήταν σε ένα διαμέρισμα κοντά στο ουάν Σαλόνικα

Nikiforos70

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
24
Πόντοι
0
Πέρασμα με Ίνα στην Vana. Όμορφη κοπέλα, πολύ όμορφο σώμα, τέλειο άγγιγμα, καλό μασάζ, πρόγραμμα 30+20 ευρώ. Το μόνο «άσχημο» είναι πως δείχνει λίγο ψυχρή και απόμακρη.
Επίσης, έμαθα πως από Massagio σταμάτησε η Βάσω, πως η Ζωή είναι σε άδεια (άνευ επιστροφής;) και είναι εκεί μόνο η Αλεξ, η Μια και η ΕΥΗ, Εύα, πώς την λένε. Μάλλον είναι σε φάση αναδιοργάνωσης, και αν είναι έτσι, να γίνει γρήγορα, γιατί ο χώρος είναι ο καλύτερος στην πόλη (αναμένοντας την μετακίνηση του Crystal)
Δεν έχω πάει Massagio αλλά χώρο σαν το Aqua δεν έχω βρει φίλε.

Nikiforos70

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
24
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς το νεο roster στο aqua? Προτάσεις;

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Πλέον ο καλύτερος χώρος στην πόλη, ως χώρος, πέρα από υπηρεσίες, είναι το Crystal.
νεο ρόστερ στο Aqua? Τέρμα η Ριτα κτλ;

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.396
Πόντοι
736
Ή Ινα είναι ίσως η κορυφαία παρουσι στην βάνα.
Όταν λες Αγαπητέ ψυχρή και απόμακρη ξέρεις είναι και θέμα χημείας οι κοπέλες δεν είναι μηχανήματα.
Και επειδή γνωρίζω τη συγκεκριμένη αρκετά καλά ως πελάτης της ξέρω ότι αν κάποιος τη Σεβαστει τότε δεν είναι ούτε ψυχρή ούτε απόμακρη.
Απλά στη συγκεκριμένη δεν χωράνε ούτε προτάσεις για παραπέρα ούτε προτάσεις για καφέ και φαγητό ούτε προτάσεις για κατοίκον μασάζ

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Ή Ινα είναι ίσως η κορυφαία παρουσι στην βάνα.
Όταν λες Αγαπητέ ψυχρή και απόμακρη ξέρεις είναι και θέμα χημείας οι κοπέλες δεν είναι μηχανήματα.
Και επειδή γνωρίζω τη συγκεκριμένη αρκετά καλά ως πελάτης της ξέρω ότι αν κάποιος τη Σεβαστει τότε δεν είναι ούτε ψυχρή ούτε απόμακρη.
Απλά στη συγκεκριμένη δεν χωράνε ούτε προτάσεις για παραπέρα ούτε προτάσεις για καφέ και φαγητό ούτε προτάσεις για κατοίκον μασάζ
Είπα πως δείχνει ψυχρή και απόμακρη. Υπονοείς πως δεν σεβάστηκα ή έκανα προτάσεις άλλες; Μακριά από εμένα αυτά, Αγαπητέ

sgoutz

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
29
Like
1.337
Πόντοι
2.391
2 Αλβανίδες με πολλές αγγελίες διαφορετικές όλες με ψεύτικες φωτογραφίες. Αυτή που είδες φίλε δούλευε παλιά σε στούντιο και ήταν πολύ καλό μουνί αλλά τώρα πάχυνε πολύ. Οι συγκεκριμένες ποντάρουν στην ντροπή που νιώθει κάποιος για να φύγει. Γι’ αυτό όταν πάμε σε μια κοπέλα και είτε δε μας αρέσει είτε κυρίως αν είναι ψεύτικη η αγγελία φεύγουμε αμέσως. Επίσης αυτές αλλάζουν χώρο κάθε λίγο και λιγάκι γιατί πριν δυο τρεις βδομάδες ήταν σε ένα διαμέρισμα κοντά στο ουάν Σαλόνικα
αρχοντα εγω πέον ουτε ντροπες ουτε τιποτα ..εφυγα ...παλια το σκεφτομουν ..τωρα συναλλαγή απλη ειναι μ αρεσει το παιρνω οχι στο επομενο

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.396
Πόντοι
736
αρχοντα εγω πέον ουτε ντροπες ουτε τιποτα ..εφυγα ...παλια το σκεφτομουν ..τωρα συναλλαγή απλη ειναι μ αρεσει το παιρνω οχι στο επομενο
Ετσι θελει φιλε.
Δεν το είπα ωια σένα γενικά μιλάω γιατί υπάρχουν πολλοί που διστάζουν

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Καλησπέρα συντροφιά. Φτάνοντας ξανά Θεσσαλονίκη μετά από απουσία πέρασα εννοείται από το νέο χώρο του κρυσταλ το οποίο δε μπορείς να πιστέψεις ότι εκεί ήταν το παλιό ζεσι. Απίστευτος χώρος καθαρός άνετος όλα μέσα καινούργια ντουζιέρα επιτέλους σε κάθε δωμάτιο ο ποιο ωραίος χώρος για εμένα σε ότι έχει να κάνει με μασατζιδικα. Στα των κοριτσιών παρούσες η Νάντια η Ανδριάνα καινούργια κανονικό σώμα με πιασίματα ωραία κοπέλα γύρω στα 28 η Τόκυο που εκείνη τη στιγμή είχε ραντεβου και μια καινούργια η Φαίδρα ξανθιά αδύνατη μικροκαμωμένη όμορφη κοπέλα γύρω στα 20-22 την έκοψα. Πέρασμα με Ανδριάνα αφού ήταν η μόνη διαθέσιμη εκείνη τη στιγμή. Μέτριο προς καλουτσικο μασάζ έχει λέγειν και χαβαλε μέσα και μόλις τελείωσε το μπίρι μπίρι αρχίσαμε τα του φραπέ αν και καινούργια στο χώρο έδειξε να την ενδιαφέρει και να το προσπαθεί άφησε χουφτωμα μέσα από το εσώρουχο και μου έδωσε απλόχερα τις βυζάρες τις 2ρι με ένα ελαφρύ αλλά όχι σε σημείο να σε χαλάει πέσιμο. Ωραίος κωλος και γενικά μπορώ να πω ωραία εμπειρία μαζί τής μπορεί να ξαναπροτιμηθει στο μέλλον αν και μου αρέσουν πολύ μικρότερες. Προσεχώς θα δοκιμαστεί σίγουρα η Φαίδρα. Αυτά από εμένα φίλοι μου

Patousakias19

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2021
Like
33
Πόντοι
0
Καλησπέρα συντροφιά. Φτάνοντας ξανά Θεσσαλονίκη μετά από απουσία πέρασα εννοείται από το νέο χώρο του κρυσταλ το οποίο δε μπορείς να πιστέψεις ότι εκεί ήταν το παλιό ζεσι. Απίστευτος χώρος καθαρός άνετος όλα μέσα καινούργια ντουζιέρα επιτέλους σε κάθε δωμάτιο ο ποιο ωραίος χώρος για εμένα σε ότι έχει να κάνει με μασατζιδικα. Στα των κοριτσιών παρούσες η Νάντια η Ανδριάνα καινούργια κανονικό σώμα με πιασίματα ωραία κοπέλα γύρω στα 28 η Τόκυο που εκείνη τη στιγμή είχε ραντεβου και μια καινούργια η Φαίδρα ξανθιά αδύνατη μικροκαμωμένη όμορφη κοπέλα γύρω στα 20-22 την έκοψα. Πέρασμα με Ανδριάνα αφού ήταν η μόνη διαθέσιμη εκείνη τη στιγμή. Μέτριο προς καλουτσικο μασάζ έχει λέγειν και χαβαλε μέσα και μόλις τελείωσε το μπίρι μπίρι αρχίσαμε τα του φραπέ αν και καινούργια στο χώρο έδειξε να την ενδιαφέρει και να το προσπαθεί άφησε χουφτωμα μέσα από το εσώρουχο και μου έδωσε απλόχερα τις βυζάρες τις 2ρι με ένα ελαφρύ αλλά όχι σε σημείο να σε χαλάει πέσιμο. Ωραίος κωλος και γενικά μπορώ να πω ωραία εμπειρία μαζί τής μπορεί να ξαναπροτιμηθει στο μέλλον αν και μου αρέσουν πολύ μικρότερες. Προσεχώς θα δοκιμαστεί σίγουρα η Φαίδρα. Αυτά από εμένα φίλοι μου
Τελικά ρε παιδιά που είναι το καινούργιο το Κρυστάλ;;;

expensive

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
Στέλλα υπάρχει στο Krystal η μας τελειωσε

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.396
Πόντοι
736
Επίσκεψη στο Κρίσταλ.
Είχα κλείσει με τη Νάντια και Για ακόμη μία φορά έμεινα ευχαριστημένος.
Πολύ καλό μασάζ, φοβερό βυζί και καλή συμμετοχή μέχρι τέλους

Geo69wut

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2021
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια πηρα τηλ στο κρυσταλ και με ρωατανε αν εχς ξαναπαει και λεω οχι. Και μου λενε ειμαστε κλειστα ακομα.
Help :S

Τελευταία τροποποίηση:

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
ρε παιδια πηρα τηλ στο κρυσταλ και με ρωατανε αν εχς ξαναπαει και λεω οχι. Και μου λενε ειμαστε κλειστα ακομα.
Help :S

Ξαναπάρε και όταν σε ρωτήσουν πες ότι ξαναπήγες

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Ξαναπάρε και όταν σε ρωτήσουν πες ότι ξαναπήγες
Φίλε μου αυτό μου φαίνεται χειρότερο για τον φίλο γιατί τον κόβω μόλις πάει και αντιληφθούν ότι τους είπε ψέματα να τρώει μια πετσέτα ως τη γάμπα. Επιπλέον ξέρει κανείς το ρόστερ του Μασατζιο? Πήρα χθές και μου είπαν ότι έχουν καινούργια κοπέλα ονόματι Ράνια αλλά δεν είχαν κενό οπότε κατευθυνθηκα Κρίσταλ αν ξέρει κάποιος ας στείλει πμ

Plastikoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Ειχα πάει πριν κάνα δυο χρόνια στο studio body free εάν δεν κάνω λάθος και είχα μείνει φουλ ευχαριστημένος, με 60ε τα πάντα όλα. Ξέρει κανείς τι παίζει τώρα εκεί; αλλιώς ποιο είναι πολύ καλό μασατζιδικο για μασάζ και γαμησι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom