championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Μπαααααααα... Επίσημα καμία. Ανεπίσημα πας, κουνάς 50αρικα και κόβεις αντιδράσεις
2 Αλβανίδες με πολλές αγγελίες διαφορετικές όλες με ψεύτικες φωτογραφίες. Αυτή που είδες φίλε δούλευε παλιά σε στούντιο και ήταν πολύ καλό μουνί αλλά τώρα πάχυνε πολύ. Οι συγκεκριμένες ποντάρουν στην ντροπή που νιώθει κάποιος για να φύγει. Γι’ αυτό όταν πάμε σε μια κοπέλα και είτε δε μας αρέσει είτε κυρίως αν είναι ψεύτικη η αγγελία φεύγουμε αμέσως. Επίσης αυτές αλλάζουν χώρο κάθε λίγο και λιγάκι γιατί πριν δυο τρεις βδομάδες ήταν σε ένα διαμέρισμα κοντά στο ουάν Σαλόνικαη κοπελα ψιλη χονντρη νταρνταρα με τατου σκυλε προσωπο .....στο χωρο υπηρχε και αλλο ατομο ...δεν ειδα τι ητανε γυναικα η ανδρας αδεφρε ...χαλια ο χωρος ..στην κασσανδρου ...προγραμμα μισυ ωρα 60 μια ωρα 100
Δεν έχω πάει Massagio αλλά χώρο σαν το Aqua δεν έχω βρει φίλε.Πέρασμα με Ίνα στην Vana. Όμορφη κοπέλα, πολύ όμορφο σώμα, τέλειο άγγιγμα, καλό μασάζ, πρόγραμμα 30+20 ευρώ. Το μόνο «άσχημο» είναι πως δείχνει λίγο ψυχρή και απόμακρη.
Επίσης, έμαθα πως από Massagio σταμάτησε η Βάσω, πως η Ζωή είναι σε άδεια (άνευ επιστροφής;) και είναι εκεί μόνο η Αλεξ, η Μια και η ΕΥΗ, Εύα, πώς την λένε. Μάλλον είναι σε φάση αναδιοργάνωσης, και αν είναι έτσι, να γίνει γρήγορα, γιατί ο χώρος είναι ο καλύτερος στην πόλη (αναμένοντας την μετακίνηση του Crystal)
Πλέον ο καλύτερος χώρος στην πόλη, ως χώρος, πέρα από υπηρεσίες, είναι το Crystal.Δεν έχω πάει Massagio αλλά χώρο σαν το Aqua δεν έχω βρει φίλε.
Ή Ινα είναι ίσως η κορυφαία παρουσι στην βάνα.Δεν έχω πάει Massagio αλλά χώρο σαν το Aqua δεν έχω βρει φίλε.
Είπα πως δείχνει ψυχρή και απόμακρη. Υπονοείς πως δεν σεβάστηκα ή έκανα προτάσεις άλλες; Μακριά από εμένα αυτά, ΑγαπητέΉ Ινα είναι ίσως η κορυφαία παρουσι στην βάνα.
Όταν λες Αγαπητέ ψυχρή και απόμακρη ξέρεις είναι και θέμα χημείας οι κοπέλες δεν είναι μηχανήματα.
Και επειδή γνωρίζω τη συγκεκριμένη αρκετά καλά ως πελάτης της ξέρω ότι αν κάποιος τη Σεβαστει τότε δεν είναι ούτε ψυχρή ούτε απόμακρη.
Απλά στη συγκεκριμένη δεν χωράνε ούτε προτάσεις για παραπέρα ούτε προτάσεις για καφέ και φαγητό ούτε προτάσεις για κατοίκον μασάζ
αρχοντα εγω πέον ουτε ντροπες ουτε τιποτα ..εφυγα ...παλια το σκεφτομουν ..τωρα συναλλαγή απλη ειναι μ αρεσει το παιρνω οχι στο επομενο2 Αλβανίδες με πολλές αγγελίες διαφορετικές όλες με ψεύτικες φωτογραφίες. Αυτή που είδες φίλε δούλευε παλιά σε στούντιο και ήταν πολύ καλό μουνί αλλά τώρα πάχυνε πολύ. Οι συγκεκριμένες ποντάρουν στην ντροπή που νιώθει κάποιος για να φύγει. Γι’ αυτό όταν πάμε σε μια κοπέλα και είτε δε μας αρέσει είτε κυρίως αν είναι ψεύτικη η αγγελία φεύγουμε αμέσως. Επίσης αυτές αλλάζουν χώρο κάθε λίγο και λιγάκι γιατί πριν δυο τρεις βδομάδες ήταν σε ένα διαμέρισμα κοντά στο ουάν Σαλόνικα
Ετσι θελει φιλε.αρχοντα εγω πέον ουτε ντροπες ουτε τιποτα ..εφυγα ...παλια το σκεφτομουν ..τωρα συναλλαγή απλη ειναι μ αρεσει το παιρνω οχι στο επομενο
Μπα φίλε ! Χρυσή την εκανα ! Πίπα με τπτ! 50αρι ταρίφα για όλες στο κρυσταλΔλδ 50...ισχυει για ολες?? .με παραπανω παιζει καμια πιπουλα?
Τελικά ρε παιδιά που είναι το καινούργιο το Κρυστάλ;;;Καλησπέρα συντροφιά. Φτάνοντας ξανά Θεσσαλονίκη μετά από απουσία πέρασα εννοείται από το νέο χώρο του κρυσταλ το οποίο δε μπορείς να πιστέψεις ότι εκεί ήταν το παλιό ζεσι. Απίστευτος χώρος καθαρός άνετος όλα μέσα καινούργια ντουζιέρα επιτέλους σε κάθε δωμάτιο ο ποιο ωραίος χώρος για εμένα σε ότι έχει να κάνει με μασατζιδικα. Στα των κοριτσιών παρούσες η Νάντια η Ανδριάνα καινούργια κανονικό σώμα με πιασίματα ωραία κοπέλα γύρω στα 28 η Τόκυο που εκείνη τη στιγμή είχε ραντεβου και μια καινούργια η Φαίδρα ξανθιά αδύνατη μικροκαμωμένη όμορφη κοπέλα γύρω στα 20-22 την έκοψα. Πέρασμα με Ανδριάνα αφού ήταν η μόνη διαθέσιμη εκείνη τη στιγμή. Μέτριο προς καλουτσικο μασάζ έχει λέγειν και χαβαλε μέσα και μόλις τελείωσε το μπίρι μπίρι αρχίσαμε τα του φραπέ αν και καινούργια στο χώρο έδειξε να την ενδιαφέρει και να το προσπαθεί άφησε χουφτωμα μέσα από το εσώρουχο και μου έδωσε απλόχερα τις βυζάρες τις 2ρι με ένα ελαφρύ αλλά όχι σε σημείο να σε χαλάει πέσιμο. Ωραίος κωλος και γενικά μπορώ να πω ωραία εμπειρία μαζί τής μπορεί να ξαναπροτιμηθει στο μέλλον αν και μου αρέσουν πολύ μικρότερες. Προσεχώς θα δοκιμαστεί σίγουρα η Φαίδρα. Αυτά από εμένα φίλοι μου
Μοναστηριου 93αΤελικά ρε παιδιά που είναι το καινούργιο το Κρυστάλ;;;
Ευχαριστώ πολύΜοναστηριου 93α
ρε παιδια πηρα τηλ στο κρυσταλ και με ρωατανε αν εχς ξαναπαει και λεω οχι. Και μου λενε ειμαστε κλειστα ακομα.
Help :S
Φίλε μου αυτό μου φαίνεται χειρότερο για τον φίλο γιατί τον κόβω μόλις πάει και αντιληφθούν ότι τους είπε ψέματα να τρώει μια πετσέτα ως τη γάμπα. Επιπλέον ξέρει κανείς το ρόστερ του Μασατζιο? Πήρα χθές και μου είπαν ότι έχουν καινούργια κοπέλα ονόματι Ράνια αλλά δεν είχαν κενό οπότε κατευθυνθηκα Κρίσταλ αν ξέρει κάποιος ας στείλει πμΞαναπάρε και όταν σε ρωτήσουν πες ότι ξαναπήγες