Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Δεν λέω αδερφέ νιώθεις ωραία αλλά οταν έχεις το μουνι γυμνό να σε μασαζάρει ...θέλεις...να το καρφώσεις !
Εννοείται φίλος, αν δεν καρφώσεις, δε κάνεις τίποτα...
Προσωπικά, μασάζ και φραπεδάκι μόνο δεν υπάρχει!!

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Τι pm ρε παίχτη, ξέρουν όλοι ότι το πνίγουν το κουνέλι εκεί...!! Αμόλα το όνομα και αν είναι καλή, μπας και πέσει καμιά ενημέρωση!!

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
Ρε αδερφέ, ειλικρινά τώρα, υποτίθεται πως είσαι και 6 χρόνια μέλος εδώ μέσα και τα ξέρεις τα κόζια.
Είναι δυνατόν να βγαίνεις δημοσίως και να τα λες αυτά, ότι δλδ η κοπέλα που δουλεύει σε ένα μαγαζί, κανονίζει με πελάτη να βρεθεί εκτός μαγαζιού; Είτε είναι είτε δεν είναι αλήθεια αυτό που έγραψες (δεν γνωρίζω οπότε δεν παίρνω και θέση), την έκαψες την κοπέλα. Αυτός ο χώρος (του πληρωμένου έρωτα εν γένει), πρέπει να απολαμβάνει διακριτικότητας και εχεμύθειας.
Υπέπεσες σε σοβαρότατο ολίσθημα, σύντροφε ...
Αστειος ειναι ο τυπος φιλε Αιδοιολειχο
Ακριβως το ιδιο του εγραψα και εγω σε πμ και ξερεις τι μου απάντησε????

Οτι εγω ειμαι η Νατασα!!!!!Του λεω εγω γραψει 60 κριτικες δεν βλέπεις και μου λεει "αστα αυτα η νατασα εισαι"~!!!!

Μιλαμε για οτι ναναι ο ανθρωπος

Εννοειται πως οσα εγραψε δεν ισχυουν

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
301
Δυστυχώς κάτι τέτοιοι τύποι που είναι μαλωμένοι με την εχεμύθεια ζουν ανάμεσά μας. Κάτι τέτοια διαβάζουν τα κορίτσια και άντε μετά να εμπιστευτούν τον οποιονδήποτε και να προχωρήσουν σε κάτι περισσότερο, είτε εντός είτε εκτός χώρου εργασίας.

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
274
Πόντοι
21
Γνωρίζει κάποιος κάτι για κρυσταλ σήμερα;

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Πέρασμα από Dames. Απογευματάκι. Μαίρη (ξανθιά πληθωρική), Άντζελα (μελαχρινή, κωλάρα) και μια ξανθιά ακόμη την οποία απέκλεισα απευθείας επειδή στην πασαρέλα έπαιζε με το κινητό (καλή φαινόταν σωματικά, έτσι κι έτσι από ομορφιά).
Πέρασμα με Άντζελα (80€). Πολύ μπλα μπλα, πολλή φασαρία (μάλλον για το τίποτα), όχι κάτι το ιδιαίτερο σε στησίματα. Άξιζε η φιφα αλλά ένιωσα πως μάλλον πέταξα τα λεφτά μου.
Ίσως δοκιμαστεί στο μέλλον η ξενέρωτη ξανθιά.

Mastarovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2021
Like
45
Πόντοι
0
Κρυσταλ,Καλησπέρα παιδιά,διαβάζοντας εδώ επέλεξα Ναντια από Κρυσταλ.Δεν την είχα ξαναδεί.Μπαινω μέσα ,ήταν η Νεφέλη,Η Νάντια,και μια μια Ναταλία που δεν τρελάθηκα .Κοιτάω την Νάντια με την προσωπαρα της και τις βυζάρες της,λέω μακάρι να είναι αυτή.Μου λέει με μένα έχεις κλείσει,λέω σούπερ και επανέρχεται το χαμόγελο.Ευγενικη,μασάζ καλό οκ.Προς το τέλος με ρώτησε αν θα κάνουμε σε όλο το σώμα.Λεω ναι ,άρχισε να με χαϊδεύει απαλά ,ανάμεσα στα πόδια ,στα αρχιδια,σηκώνομουν λίγο για να μπορεί να φτάσει το χέρι της και προς τον πουτσο μου.Γυρναω ,γδυνεται,βγάζει τις βυζάρες της,μου τις δίνει στο στόμα ,κατεβάζει το κολάν..και γενικά πολύ ωραία εκτόνωση.εφυγα 10 κιλά ελαφρύτερος.Τι καύλα είναι αυτη με τα μασαζ και τέτοια ωραία γκομενάκια..Κάθε μέρα να μπορούσα ,θα πήγαινα
Φίλε μπορείς να με πεις νούμερο βυζι περίπου και πόσο κόστισε η συνεδρια?ευχαριστω

aggelos777

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2021
Like
8
Πόντοι
0

Fortoekfortoseis

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2017
Like
132
Πόντοι
0
Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος να ενημερώσει αν δουλεύει σήμερα Τόκυο και τι ώρα μπορούμε να την βρούμε

expensive

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
Η Στέλλα συνεχίζει να δουλεύει στο CRYSTAL τα ΣΚ???

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Crystal προχωράει κάποια παραπάνω εκτός από φραπέ;
Δεν χρειάζεται όνομα δημόσια μην εκθέσουμε καταστάσεις απλά να ξέρουμε τι υπηρεσίες επικρατούν πλέον στον νέο χώρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom