Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα .

καποιος προεβλεψε μεγαλες δοξες στο θρεντ !  :)

παντα ειχα την απορια γιατι καποιος δεν κανει τον κοπο να διαβασει μερικες σελιδες πισω . θα λυνοταν πολλες απο τις αποριες του . στο κατω κατω 15 μαγαζια ειναι ολα κι ολα ( και πολλα βαζω ) ποια ειναι φουλ και ποια οχι εχει ειπωθει 100 φορες .
( φουλ, μπριζολα =  :knockinb:     , φραπες =  :jerking: ,  φραπες με καλαμακι = γαμωτο δεν εχει μπαρμπαδελι ... τεσπα ... πιπα )

οι αντρες εργοδοτες στην πολη ειναι μακραν καλυτεροι απο τις αντιστοιχες γυναικες.

καλησπερα ! αυτο το αφηνω ετσι να το βλεπουμε ...

ric η ιδανικη συναντηση με εναν πελατη ειναι αυτη που φευγοντας απο το δωματιο να νιωθουμε και οι δυο καλα και την επομενη φορα που θα ερθεις να μην παρακαλαω μεσα μου να ΜΗ με διαλεξεις ...

παλι γενικα μιλας ... εγω θελω συγκεκριμενα πραγματα . θελεις να κουβεντιαζεις ? θελεις να σε αγγιζουν ? τετοια πραγματα ...

πχ του υποφαινομενου ΔΕΝ του αρεσουν οι γλωσσουδες . :)

εχετε δικιο ολοι να κανετε παραπονα για τις υπηρεσιες των μαγαζιων αλλα θα σας πω κατι που ισως να μη με συμφερει αν και προσωπικα δεν εχω προβλημα με τους πελατες μου: ειναι στο χερι σας να αλλαξετε την κατασταση. αν δε σας αρεσει μια κοπελα ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ. πειτε ευχαριστω και φυγετε απο το μαγαζι. αν ειναι βρωμικα στο μπανιο η το δωματιο ΚΑΝΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ. η "εξαφανιση" γνωστων πελατων ποναει τα μαγαζια. αν μια κοπελα ειναι κατωτερη των προσδοκιων σας ( των λογικων προσδοκιων σας) ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ. αν θεωρειτε υπερβολικες τις τιμες ΠΕΙΤΕ ΤΟ. αν αλλαξουν οι συνθηκες και γινει ξεκαθαρισμα μαγαζιων και προσωπικου θα ειναι καλυτερα για ολους. μη βιαστυει κανεις να πει οτι δυσφημω το επαγγελμα μου. το να δουλευουν ξαφνικα κοινες πουτανες στα μαγαζια δεν ειναικαλο. ας πανε σε στουντιο η οπυδηποτε αλλου.
Γινετε λιγο εκλεκτικοι με τις επιλογες σας.  τα χρηματα σας εχουν αξια.

ΣΩΣΤΗ !!!

νασαι καλα ( παρολο που εισαι μια ξενερωτη φραπεδιαρα :) )
και τα λεμε !

Χαλαρωστε λιγακι και προσπαθηστε να κανετε διαλογο, χωρις προκαταληψη και αντεγκλησεις, επικοδομιτικο! Μπορεις να μας εξηγησεις ας πουμε sweetsoul, γιατι πιστευεις εσυ απο τη μερια σου οτι εχουμε παραπονα και γιατι δε βελτιωνονται οι υπηρεσιες, ενω τα χρηματα που δινουμε ειναι , πιστευω, αρκετα εως πολλα?

ειπωθηκε αλλα θα το ξαναπω . γιατι ειμαστε μαλακες και πηγαινουμε στα ιδια μαγαζια με τις ιδιες απαραδεκτες υπηρεσιες και δεν λεμε και τιποτα . και ξαναπαμε μπαααας και αλλαξει τιποτα . ποσοι απο μας διαμαρτυρηθηκαν για ξεπετες , δωρακια και δεν ξαναπατησαν για κανα εξαμηνο ? ποσοι ?

2 ειναι οι λογοι πιστευω
ο 1ος ειναι οτι εχουν μπει στο χωρο πολλες κοπελες που εχουν στο νου τους την αρπαχτη και μονο αυτη.
ο 2ος ειναι οτι μερικοι ιδιοκτητες επαναπαυονται στο οτι παιρνετε οτι σας πασαρουν (απο υπηρεσιεσ και συνθηκες) και δεν κανουν κατι για να αναβαθμισουν ολα αυτα

η δεσποινης το ειπε λιγο πιο διακριτικα ...

to be continued ...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

... και η συνεχεια ...

nikthegreek σε παρακαλω γραφε με μικρα .

κοπελες δεν δουλευουν εξω γιατι τα ραντεβου ειναι πολυ λιγα και συνηθως βαινουν μειουμενα .
καποιες με αυτο τον τροπο συμπληρωνουν εισοδημα .

Sweetsoul,δεκτες οι αποψεις σου περι σαβουρογαμιας μας(εδω μπαινουν στο δωματιο χωρις να δουν την κοπελλα καποιοι!!),

μας πηρανε χαμπαρι ...

... και κανε και κανενα φροντιστηριο και σε αλλες συναδελφους ...

να μια καλη επαγγελματικη προταση : σχολη για μασατζουδες .
αυτες που στροφαρουν γρηγορα καταλαβαινουν τι θελει ο πελατης .
οι υπολοιπες ειτε το εχουν ακατοικητο , ειτε τις νοιαζει μονο η αρπαχτη ...

Την καλησπέρα μου σε όλους τους καλούς συναδέλφους.

καλησπερα φιλε !  ( ο stofos ειναι ο μεντορας μου :) )

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον το φόρουμ το οποίο μετά λύπης μου, πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων βλέπω πώς έχει φθίνει πολύ.
Μισόλογα, αοριστολογίες και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και δεν εξαιρώ και τον εαυτό μου από το γεγονός αυτό.

θεωρω οτι μετα τα δυο περσινα πεσιματα σε πολυ γνωστα μαγαζια , εχουν αλλαξει λιγο τα πραγματα . βεβαια δεν εχεις αδικο , αλλα ενημερωση γινεται και οποιος θελει να μαθει , μαθαινει .

Από τα αρκετά χρόνια περιπλάνησης στους χώρους των μασάζ, θεωρώ ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό τόσο οι κοπέλλες όσο και οι ιδιοκτήτες τους είστε αδίστακτοι και αχάριστοι άνθρωποι

αλλιως δεν θα εκαναν αυτη την δουλεια ...

Να΄μαστε όλοι καλά, υγεία και μυοχαλάρωση που λέει και ο φίλος ric  :cheesy:
:)

μεχρι την επομενη φορα ...

να υγειαινουμε και να περναμε καλα !

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Kαλημερα...
καταλαβενω απολυτα την φιλη μας, ομως............
εαν παιρνεις 10 € την ωρα στην ουσια γιατι δεν σταματας? σε ενα ισντιτουτο αισθητικης η spa center μπορεις να παρεις 6 περιπου την ωρα με 7 και με ενσημα....γιατι δεν σταματας αφου ειναι τοσο ψυχορθορο και με τοσο λιγα λεφτα?? με καλη διαθεση το λεω και χωρις ιχνος ειρωνιας,,και πιστευω ολοι θα συμφωνουν για 10 να πιανεις ολονων τις που...ς δεν λεει..

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
Kαλημερα...
καταλαβενω απολυτα την φιλη μας, ομως............
εαν παιρνεις 10 € την ωρα στην ουσια γιατι δεν σταματας? σε ενα ισντιτουτο αισθητικης η spa center μπορεις να παρεις 6 περιπου την ωρα με 7 και με ενσημα....γιατι δεν σταματας αφου ειναι τοσο ψυχορθορο και με τοσο λιγα λεφτα?? με καλη διαθεση το λεω και χωρις ιχνος ειρωνιας,,και πιστευω ολοι θα συμφωνουν για 10 να πιανεις ολονων τις που...ς δεν λεει..
γιατι η δουλεια αυτη εχει μελλον κ λεφτα ;) μπαινεις στη πιατσα κ ανοιγεις μετα το δικο σου

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
γιατι η δουλεια αυτη εχει μελλον κ λεφτα ;) μπαινεις στη πιατσα κ ανοιγεις μετα το δικο σου
Είσαι και πονηρούλης ;)
Εμείς θα ανοίξουμε κανένα μαγαζί ή θα μας φάνε λάχανο;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
Μη μας φανε τπτ αλλο κ για το λαχανο εχει η λαικη ενα σωρο

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
παντως εγω το ρισκαρω αν θες ξεκιναμε
κατσε να βαλουμε αγγελια να δουμε θαρθει καμμια

ζητουνται κοπελες εμφανισημες που ναχουν δουλεψει σε μασατζιδικο η σε κυλικειο

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εσενα ειδικα,οχι,απλα θα φωναξουν καποια καλα παιδια μπατσους (που τους εχεις και αδυναμια)να σε γνωρισουν απο κοντα...
Ρίξτε τους μπάτσους στο Θερμαικό να δούνε τι σημαίνει Σαλονικιό σκατό

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
4ον για οσα ειπε καποιος για το τι μπορει να παθει κανεις αν εκβιασει εχω να πω οτι για να ανοιξει κανεις ενα μαγαζι πρεπει να εχει ακρες οποτε δεν ειναι ευκολο να του κανεις ζημια.  αλλα αν σου κλεισει το σπιτι η αν διαπομπευσει εμενα τι νοημα εχει μετα ακομα και να καταστραφει αυτος??? η ζημια θα εχει γινει
ΕΛΕΟΣ ... αυτο με τις ακρες μας, μας εχεται ζαλισει τον ερωτα. Πως μπορείτε να ειστε τοσο χαιβανια να πιστευετε οτι "οποιος ανοιγει μαγαζι , εχει ακρες " , δηλαδη οι αλλοι δεν εχουν ? και αν καποις που τα εχει παρει ειναι η "ακρη" ? . και ποιος σας ειπε οτι οποιος εχει "ακρες" , ειναι στο απυροβλητο και δεν τον αγγιζει κανεις ? Μαθετε οτι δεν τον αγγιζει η "ακρη¨του και μονο για οσο καιρο εχει συμφερον .
Μην μπητε στον κοπο να μου απαντησετε , δεν αλλαζω γνωμη και δεν συζηταω το παραπανω θεμα.
Σχετικα με τις υπηρεσιες τωρα. (αυτο το συζηταω)
Εχω , που λετε μια διευθυνση στα Μαλγαρα οπου ενας τυπος σου κανει ενα μασαζ απιστευτο. 50€ την ωρα και εισαι αλλος ανθρωπος. Μιλαμε ομως για Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ Α Τ Ι Α . Σε ισιωνει πραγματικα ο τυπος, σε δενει κομπο και σε λυνει. Παιδια, σας λεω, εχει χερια θανατερα. ( Μην παει αλλου το μυαλο σας , ο τυπος ειναι αρσενικος 100% και το μαγαζι του ειναι νομιμοτατο, κανει και βελονισμο)
Αν θελω μασαζ απο καποια ομορφουλα και με λοιπα προσοντα (ψηλη - λεπτη - κουκλαρα , δεν αναφερει πουθενα ικανοτητες για μασαζ αλλα μονο σωματικα χαραχτηριστικα) τοτε παω σε μασατζιδικα οπου περιμενω και αλλες υπηρεσίες (φραπεδακι - καλαμακι),για μπριζολιτσα ομως , εχει και ταβερνουλες - studios οπου τρως σιγουρα και καλα.
Αυτα...

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
στο θεμα μας τωρα...
Καλλιδοπουλου τι παιζει ?
παιρνω τηλεφωνο και βγαινει ασχετο.
αλλαξε κατι ?
Η Μαρια τι προσφερει?
Αν δεν μπορειτε στα ισα , ριξτε pm.

liambouras

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
81
Πόντοι
0
καλημερα
αν μπορει ασ δωσει καποιος πληροφοριες για καλιδοπουλου κ ανδριανουπολεως τηλ τιμες κ τι παιζει ευχαριστω

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

η κοπελα το λεει ξεκαθαρα ειναι μια φραπεδιερα.......

και καποιος συναγωνιστης την λεει καιξενερωτη

αρα ειναι μια ξενερωτη φραπεδιερα.

επιλογη της το οτι κανει!

nikthegrek

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
απλα δε ξερω καμια χριστινα στην ολγας γιαυτο σε ρωτησα για τις αλλες αν θες φυσικα απαντας
λιζα και νατασα..νατασα=το καλυτερο μωρο που εχω δει σε μασαζ..και κανω πολλα χρονια..σορρυ για τα κεφαλαια εχθες.

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
4ον για οσα ειπε καποιος για το τι μπορει να παθει κανεις αν εκβιασει εχω να πω οτι για να ανοιξει κανεις ενα μαγαζι πρεπει να εχει ακρες οποτε δεν ειναι ευκολο να του κανεις ζημια.  αλλα αν σου κλεισει το σπιτι η αν διαπομπευσει εμενα τι νοημα εχει μετα ακομα και να καταστραφει αυτος??? η ζημια θα εχει γινει
ΕΛΕΟΣ ... αυτο με τις ακρες μας, μας εχεται ζαλισει τον ερωτα. Πως μπορείτε να ειστε τοσο χαιβανια να πιστευετε οτι "οποιος ανοιγει μαγαζι , εχει ακρες " , δηλαδη οι αλλοι δεν εχουν ? και αν καποις που τα εχει παρει ειναι η "ακρη" ? . και ποιος σας ειπε οτι οποιος εχει "ακρες" , ειναι στο απυροβλητο και δεν τον αγγιζει κανεις ? Μαθετε οτι δεν τον αγγιζει η "ακρη¨του και μονο για οσο καιρο εχει συμφερον .

Έτσι είναι,οι άκρες είναι μύθος και φυσικά δεν καλύπτουν σοβαρές καταγγελίες πχ εκβιασμό,σωματεμπορία.Είναι δεδομένο και εξακριβωμένο πως όσοι ασχολούνται με το αντικείμενο,τρέμουν και την σκιά τους,όσο σκληροί ή αλανιάρηδες και αν εμφανίζονται προς τα έξω.

nikthegrek

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ειναι μασατσιδικο αυτο που πας γαμας βρε αγορι μου ..μπουρδελο χωρις φωτακι ειναι

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
2 ειναι οι λογοι πιστευω
ο 1ος ειναι οτι εχουν μπει στο χωρο πολλες κοπελες που εχουν στο νου τους την αρπαχτη και μονο αυτη.
ο 2ος ειναι οτι μερικοι ιδιοκτητες επαναπαυονται στο οτι παιρνετε οτι σας πασαρουν (απο υπηρεσιεσ και συνθηκες) και δεν κανουν κατι για να αναβαθμισουν ολα αυτα

Αρα

1ον καποιοι πρεπει να τους εξηγησουν πως αυτη τη δουλεια, οπως και καθε δουλεια αλλωστε, ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ, πρεπει να την κανεις ΣΩΣΤΑ για να ειναι ευχαριστημενος ο πελατης και να εχει μια συνεχεια, προς οφελος του μαγαζιου και κατ' επεκταση των κοριτσιων, αυτο μαλλον ειναι δουλεια των αφεντικων και υπευθυνων, εκτος απο τις περιπτωσεις κοριτσιων που δε βαζουν ΜΥΑΛΟ, οποτε..... σουτι απο το μαγαζι

2ον Εμεις σαν πελατες ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ που δινουμε και ξαναδινουμε τα ΠΟΛΛΑ χρηματα μας, ωστε να "την ακουσουν" οι κακοι επαγγελματιες του χωρου και να βελτιωσουν χωρους-προσωπικο-υπηρεσιες.....

Δυσκολο μου φαινεται...... :think:

sweetsoul

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
λιζα και νατασα..νατασα=το καλυτερο μωρο που εχω δει σε μασαζ..και κανω πολλα χρονια..σορρυ για τα κεφαλαια εχθες.
νικολακη!!!
εχεις το καλυτερο μαγαζι... δε χρειαζεται να το παιζεις και πελατης!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom