καλησπερα .
καποιος προεβλεψε μεγαλες δοξες στο θρεντ !
παντα ειχα την απορια γιατι καποιος δεν κανει τον κοπο να διαβασει μερικες σελιδες πισω . θα λυνοταν πολλες απο τις αποριες του . στο κατω κατω 15 μαγαζια ειναι ολα κι ολα ( και πολλα βαζω ) ποια ειναι φουλ και ποια οχι εχει ειπωθει 100 φορες .
( φουλ, μπριζολα = , φραπες = , φραπες με καλαμακι = γαμωτο δεν εχει μπαρμπαδελι ... τεσπα ... πιπα )
καλησπερα ! αυτο το αφηνω ετσι να το βλεπουμε ...
παλι γενικα μιλας ... εγω θελω συγκεκριμενα πραγματα . θελεις να κουβεντιαζεις ? θελεις να σε αγγιζουν ? τετοια πραγματα ...
πχ του υποφαινομενου ΔΕΝ του αρεσουν οι γλωσσουδες .
ΣΩΣΤΗ !!!
νασαι καλα ( παρολο που εισαι μια ξενερωτη φραπεδιαρα )
και τα λεμε !
ειπωθηκε αλλα θα το ξαναπω . γιατι ειμαστε μαλακες και πηγαινουμε στα ιδια μαγαζια με τις ιδιες απαραδεκτες υπηρεσιες και δεν λεμε και τιποτα . και ξαναπαμε μπαααας και αλλαξει τιποτα . ποσοι απο μας διαμαρτυρηθηκαν για ξεπετες , δωρακια και δεν ξαναπατησαν για κανα εξαμηνο ? ποσοι ?
η δεσποινης το ειπε λιγο πιο διακριτικα ...
to be continued ...
καποιος προεβλεψε μεγαλες δοξες στο θρεντ !
παντα ειχα την απορια γιατι καποιος δεν κανει τον κοπο να διαβασει μερικες σελιδες πισω . θα λυνοταν πολλες απο τις αποριες του . στο κατω κατω 15 μαγαζια ειναι ολα κι ολα ( και πολλα βαζω ) ποια ειναι φουλ και ποια οχι εχει ειπωθει 100 φορες .
( φουλ, μπριζολα = , φραπες = , φραπες με καλαμακι = γαμωτο δεν εχει μπαρμπαδελι ... τεσπα ... πιπα )
οι αντρες εργοδοτες στην πολη ειναι μακραν καλυτεροι απο τις αντιστοιχες γυναικες.
καλησπερα ! αυτο το αφηνω ετσι να το βλεπουμε ...
ric η ιδανικη συναντηση με εναν πελατη ειναι αυτη που φευγοντας απο το δωματιο να νιωθουμε και οι δυο καλα και την επομενη φορα που θα ερθεις να μην παρακαλαω μεσα μου να ΜΗ με διαλεξεις ...
παλι γενικα μιλας ... εγω θελω συγκεκριμενα πραγματα . θελεις να κουβεντιαζεις ? θελεις να σε αγγιζουν ? τετοια πραγματα ...
πχ του υποφαινομενου ΔΕΝ του αρεσουν οι γλωσσουδες .
εχετε δικιο ολοι να κανετε παραπονα για τις υπηρεσιες των μαγαζιων αλλα θα σας πω κατι που ισως να μη με συμφερει αν και προσωπικα δεν εχω προβλημα με τους πελατες μου: ειναι στο χερι σας να αλλαξετε την κατασταση. αν δε σας αρεσει μια κοπελα ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ. πειτε ευχαριστω και φυγετε απο το μαγαζι. αν ειναι βρωμικα στο μπανιο η το δωματιο ΚΑΝΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ. η "εξαφανιση" γνωστων πελατων ποναει τα μαγαζια. αν μια κοπελα ειναι κατωτερη των προσδοκιων σας ( των λογικων προσδοκιων σας) ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ. αν θεωρειτε υπερβολικες τις τιμες ΠΕΙΤΕ ΤΟ. αν αλλαξουν οι συνθηκες και γινει ξεκαθαρισμα μαγαζιων και προσωπικου θα ειναι καλυτερα για ολους. μη βιαστυει κανεις να πει οτι δυσφημω το επαγγελμα μου. το να δουλευουν ξαφνικα κοινες πουτανες στα μαγαζια δεν ειναικαλο. ας πανε σε στουντιο η οπυδηποτε αλλου.
Γινετε λιγο εκλεκτικοι με τις επιλογες σας. τα χρηματα σας εχουν αξια.
ΣΩΣΤΗ !!!
νασαι καλα ( παρολο που εισαι μια ξενερωτη φραπεδιαρα )
και τα λεμε !
Χαλαρωστε λιγακι και προσπαθηστε να κανετε διαλογο, χωρις προκαταληψη και αντεγκλησεις, επικοδομιτικο! Μπορεις να μας εξηγησεις ας πουμε sweetsoul, γιατι πιστευεις εσυ απο τη μερια σου οτι εχουμε παραπονα και γιατι δε βελτιωνονται οι υπηρεσιες, ενω τα χρηματα που δινουμε ειναι , πιστευω, αρκετα εως πολλα?
ειπωθηκε αλλα θα το ξαναπω . γιατι ειμαστε μαλακες και πηγαινουμε στα ιδια μαγαζια με τις ιδιες απαραδεκτες υπηρεσιες και δεν λεμε και τιποτα . και ξαναπαμε μπαααας και αλλαξει τιποτα . ποσοι απο μας διαμαρτυρηθηκαν για ξεπετες , δωρακια και δεν ξαναπατησαν για κανα εξαμηνο ? ποσοι ?
2 ειναι οι λογοι πιστευω
ο 1ος ειναι οτι εχουν μπει στο χωρο πολλες κοπελες που εχουν στο νου τους την αρπαχτη και μονο αυτη.
ο 2ος ειναι οτι μερικοι ιδιοκτητες επαναπαυονται στο οτι παιρνετε οτι σας πασαρουν (απο υπηρεσιεσ και συνθηκες) και δεν κανουν κατι για να αναβαθμισουν ολα αυτα
η δεσποινης το ειπε λιγο πιο διακριτικα ...
to be continued ...