Επίσκεψη στην Ρένα...
Ο χώρος άθλιος, μιας και μόλις είχε μετακομίσει εκεί.Το μαξιλάρι το έβγαλε απο την συσκευασία... ΟΚ μέχρι εδώ . Καινούργιο σπίτι ή κοπέλα, δεν πρόλαβε να το τακτοποιήσει.
Μασάζ, άθλιο ως ανύπαρκτο. Δήλωσε μάλιστα ότι είναι επαγγελματίας και ότι έκανε μασάζ σε παίχτες του Ολυμπιακού...Τελευταίος παίχτης που έκανε πριν φύγει ήταν ο Ελεμπενταουι.( Οκ λέω, για να μπορεί να το πει σωστά μάλλον λέει αλήθεια
)
Κατα την διάρκεια του μασάζ πέταγε μαλακίες για τον γκόμενο της , για παλιές εμπειρίες και εγώ να έχω ξενερώσει στο φουλ. Μην μπορώντας να αντέξω , πέρα από δέκα λεπτά της λέω να γυρίσω και μου απαντάει καταφατικά.
Η κοπέλα το ήξερε το άθλημα. Φανταστική πίπα.Επί 40 λεπτά τσιμπουκώνε αβέρτα. Γουστάρει τον πούτσο.Σου δίνει και ελευθερία να κάνεις ότι θες εσύ. πχ την έβαλα από κάτω και την άρχισα στο deep throat και έδειχνε να το γουστάρει.
Σε άφηνε να πιάνεις ελευθέρα αλλά μόνο πάνω από τα εσώρουχα.
Κορμί υπέροχο για την ηλικία της(δηλώνει 35) αλλά πρόσωπο κάτω του μετρίου. Το κόστος ήταν στα 40 ευρώ.
Η κοπέλα αν είχε μυαλό θα εκανε φοβερά πράγματα γιατί τον γουστάρει τον πούτσο και αυτό πιστεύω ειναι σημαντικό σε μια κοπέλα που ασχολείται με κάτι τέτοιο.