Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (8 μέλη και 46 επισκέπτες)

Jensen256

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2019
Like
73
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους
Επιτέλους κατάφερα να συνδεθώ είχα προβλήματα με το καινούριο site, καθυστερημένη λοιπόν κριτική.
Τέλη Ιουνίου ήμουν περαστικός από Θεσσαλονίκη και επισκέφτηκα το Ζέσι σπα.

Μπαίνοντας μέσα ήταν τρεις κοπέλες, Μελίνα, Νανά και μια κοντή με πάρα πολλά κιλά της οποίας το όνομα δεν συγκράτησα. Το μάτι μου έπεσε κατευθείαν στη Νανά γιατί είχε ένα απίστευτα καυλιάρικο βλέμα. Δυστυχώς όμςσ μου είπε ότι έχει ραντεβού οπότε επέλεξα την Μελίνα.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο την ρώτησα για τα προγράμματα και μου είπε ότι δεν έκανε φουλ επειδή είχε περίοδο. Κατευθείαν ξενέρωσα και έκανα να φύγω αλλά η καύλα της καραντίνας υπερίσχυσε.
Μετά το ντουζάκι η Μελίνα έρχεται στο δωμάτιο και αρχίζει το μασάζ φορώντας όλα τα ρούχα της. Την φάγαμε την φόλα σκέφτηκα μέσα μου. Το μασάζ κάτι σαν απλό χάδι ίσα ίσα που ένιωθα τα χέρια της.
Όταν γύρισα ανάσκελα την έπεισα να βγάλει μπλουζάκι και σουτιέν αλλά δεν ήταν και πολύ ορεξάτη. Είχα ξενερώσει τέρμα μέχρι που τον έβαλε στο στόμα της. Ξαφνικά όλα άλλαξαν, Εξαιρετική επίδοση στην πίπα και δεκτική σε ελαφρύ mouth fucking. Πέρασα εξαιρετικά και είχα στο πρόγραμμα οπωσδήποτε να ξαναπάω για φουλ μαζί της επειδή και εμφανισιακά είναι ο τύπος γυναίκας που μου αρέσει, διάβασα όμως ότι δυστυχώς σταμάτησε τουλάχιστον προς το παρόν.

Σκοπεύω να ξαναπάω σύντομα, αν με όλα αυτά τα νέα κρούσματα δεν έχουμε κανένα νέο lockdown και αν είμαι τυχερός να δοκιμάσω με την Νανά.

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Θα συμφωνήσω πως η Νεφέλη είναι ίσως ό,τι πιο όμορφο κυκλοφορεί στο Crystal - τουλάχιστον μέχρι και αρχές Ιουλίου που πήγα τελευταία φορά. Ωστόσο, τις τρεις (3) τελευταίες φορές που πέρασα μαζί της, είχε... περίοδο. Κι επειδή δε νομίζω πως είμαι τόσο άτυχος, πιο πιθανό το βρίσκω να το έκανε επίτηδες ή να βρήκε χορηγό και να θέλει να είναι "άσπιλη κι αμόλυντη".

Επίσης, πράγματι, η Αλεξία είναι όλα τα λεφτά στο πρόγραμμα που κάνει - μασάζ και εκτόνωση. Υπάρχει κάποιο θεματάκι στην εμφάνιση, λόγω κιλών, αλλά με καλή διάθεση το ξεπερνάς.

Η Νάντια ήταν στο ξεκίνημα στα ίδια εξαιρετικά στάνταρ με τη Νεφέλη. Κάπου το... έχασε στην πορεία ΚΑΙ λόγω κιλών.

Η Χριστιάννα όντως είναι όμορφη και... θρασύς, ωστόσο μέσα δεν την έχω δοκιμάσει. Θα το κάνω στα προσεχώς, όπως και με τις καινούριες κοπέλες που αναφέρατε κι εσείς, αν παραμείνουν ανοιχτά τα μαγαζιά...

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.985
Πόντοι
1.056
Θα συμφωνήσω πως η Νεφέλη είναι ίσως ό,τι πιο όμορφο κυκλοφορεί στο Crystal - τουλάχιστον μέχρι και αρχές Ιουλίου που πήγα τελευταία φορά. Ωστόσο, τις τρεις (3) τελευταίες φορές που πέρασα μαζί της, είχε... περίοδο. Κι επειδή δε νομίζω πως είμαι τόσο άτυχος, πιο πιθανό το βρίσκω να το έκανε επίτηδες ή να βρήκε χορηγό και να θέλει να είναι "άσπιλη κι αμόλυντη".Επίσης, πράγματι, η Αλεξία είναι όλα τα λεφτά στο πρόγραμμα που κάνει - μασάζ και εκτόνωση. Υπάρχει κάποιο θεματάκι στην εμφάνιση, λόγω κιλών, αλλά με καλή διάθεση το ξεπερνάς.Η Νάντια ήταν στο ξεκίνημα στα ίδια εξαιρετικά στάνταρ με τη Νεφέλη. Κάπου το... έχασε στην πορεία ΚΑΙ λόγω κιλών.Η Χριστιάννα όντως είναι όμορφη και... θρασύς, ωστόσο μέσα δεν την έχω δοκιμάσει. Θα το κάνω στα προσεχώς, όπως και με τις καινούριες κοπέλες που αναφέρατε κι εσείς, αν παραμείνουν ανοιχτά τα μαγαζιά...

Στις 3 δικές σου φορές πρόσθεσε και άλλες 2 δικές μου, εκτός και αν πηγαίνουμε τις ίδιες μέρες :P.

Ήταν και ο λόγος που ξενέρωσα και έριξα άκυρο.

Χριστιάννα πρόλαβα και δοκίμασα μια φορά και άφησε σχεδόν εξαιρετικές εντυπώσεις. Με βάση αυτή την επίδοση την συστήνω ανεπιφύλακτα

wasted

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2005
Like
5.770
Πόντοι
1.041
Αν και φαν των μπουρδέλων τους δύο τελευταίους μήνες επισκέφθηκα το ζέσι τρεις φορές με ανάμικτα αποτελέσματα δηλαδή καλό σέρβις , μέτρια εμφάνιση κάκιστος χώρος.Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να επισκεφθώ το φημισμένο και ξακουσμένο chrystal για να με περιποιηθούν (έστω χωρίς ολοκληρωμένη επαφή) οι πολυδιαφημισμένες καλλονές του.Κάνω τηλεφωνάκι και μου κλείνουν ραντεβού οπού πηγαίνω και εμφανίζεται μια ομορφούλα νεαρή που μου συστήνεται ως Ζωή , μου λέει αν θέλεις θα περάσεις μέσα μαζί μου ή αν θέλεις άλλη θα περιμένεις μιάμιση !!!!!!! ώρα , κανένα θέμα της λέω θ α περάσω μαζί σου. Μπαίνω στο δωμάτιο , έρχεται και αρχίζει το μασάζ χωρίς να ρωτήσει πρόγραμμα και υπηρεσίες που θέλω.Στο δεκάλεπτο την ρωτάω τι πρόγραμμα θα μου κάνει και μου λέει "χαλαρωτικό μασάζ" κι αν θέλει κάνουμε και στο κεφάλι !!!! ( έτοιμος ήμουν να ρωτήσω για ποιο κεφάλι μιλάει). Να μην τα πολυλέω πλήρωσα 30 € για ένα καταπληκτικό χαλαρωτικό μασάζ και έφυγα.Ρε παλικάρια ή παπάδες μας πουλάτε ή πρέπει να πας συστημένος ή μοιάζω πολύ για μπάτσος.

kostasasa

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2017
Like
8
Πόντοι
0
Κύριοι να δώσω και μια πληροφορία για Body Free της Καραμανλή. Ως κάτοικος ανατολικής Θεσνίκης είπα να δοκιμάσω κάτι εδώ κοντά. Την προηγούμενη φορά είχα πάει απέναντι στο Venus spa για το οποίο είχα δώσει πληροφορίες σε παλαιότερη ανάρτηση. Body Free λοιπόν και μασάζ με την Σοφία, Ελληνίδα. Σχετικά μεγάλη σε ηλικία (45+ αλλά ήταν η μία από τις δύο μόνο επιλογές εκείνη την ώρα) και αδύνατη. Όσον αφορά τον χώρο δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, με τις ντουζιέρες να είναι παλιές, σκουριασμένες κλπ. Σίγουρα χρειάζεται βελτίωση ο χώρος. Στο ζουμί της υπόθεσης, πήρα το πρόγραμμα των 60ευρώ, με την Σοφία να ανεβαίνει επάνω μου με τα εσώρουχα για το μασάζ. Το μασάζ ήταν καλό αλλά σύντομό. Για την ακρίβεια μασάζ και φραπές 20 λεπτά μετα βίας. Φεύγοντας είδα να έρχεται ένα πολύ δυνατό πλάσμα, που δυστυχώς δεν ήταν την ώρα που πήγα εγώ. Δεν βλέπω να ξαναπηγαίνω. Λέω να δοκιμάσω Ντενίζ στο Venus spa ή το Crystal που από αυτά που διαβάζω παίζει να είναι και ότι πιο καυτό στον χώρο για την πόλη μας. Τι προτείνετε λοιπόν?

Coys

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
0
Καλησπερα κυριοι! Βολτα στο κρυσταλ 2 φορες μεσα στον ιουλιο. Την πρωτη περασα με Νεφελη,αρκετα καλο μασαζ δεν βιαζεται καθολου,σωματαρα κ αρκετα ενθερμη στο τελειωμα,στα λιγο μειον αυτες οι τυπωποιημενες εκφρασεις που αναφερθηκαν κ πιο πανω.Την δευτερη περασμα με Ναντια,δε ξερω αν εχει παχυνει οπως λετε,η κοπελα ειναι ακριβως στα γουστα μου κ μουναρα.πιο χαλαρο μασαζ αλλα πολυ ευχαριστημενος με το τελειωμα καμια βιασυνη. Στα πολυ θετικα οτι και οι 2 κοπελες ειναι εγενεστατες και με χαμογελο.

Θα ηθελα να ρωτησω μπορεις κανεις να περιγραψει την Αρτεμις και την Χριστιαννα γιατι δεν τις εχω πετυχει ποτε ουτε σαλονι;

Coys

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
0
Καλησπερα κυριοι! Βολτα στο κρυσταλ 2 φορες μεσα στον ιουλιο. Την πρωτη περασα με Νεφελη,αρκετα καλο μασαζ δεν βιαζεται καθολου,σωματαρα κ αρκετα ενθερμη στο τελειωμα,στα λιγο μειον αυτες οι τυπωποιημενες εκφρασεις που αναφερθηκαν κ πιο πανω.Την δευτερη περασμα με Ναντια,δε ξερω αν εχει παχυνει οπως λετε,η κοπελα ειναι ακριβως στα γουστα μου κ μουναρα.πιο χαλαρο μασαζ αλλα πολυ ευχαριστημενος με το τελειωμα καμια βιασυνη. Στα πολυ θετικα οτι και οι 2 κοπελες ειναι εγενεστατες και με χαμογελο.

Θα ηθελα να ρωτησω μπορεις κανεις να περιγραψει την Αρτεμις και την Χριστιαννα γιατι δεν τις εχω πετυχει ποτε ουτε σαλονι;

Litmanen13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
2
Like
45
Πόντοι
0
Παιδιά καντε nuru να γουστάρετε, δεν σας λεω τιποτα αλλο. Εγγυηση πραγματικα, τα 100 ευρώ αξίζουν.

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
219
Πόντοι
21
Θα συμφωνήσω πως η Νεφέλη είναι ίσως ό,τι πιο όμορφο κυκλοφορεί στο Crystal - τουλάχιστον μέχρι και αρχές Ιουλίου που πήγα τελευταία φορά. Ωστόσο, τις τρεις (3) τελευταίες φορές που πέρασα μαζί της, είχε... περίοδο. Κι επειδή δε νομίζω πως είμαι τόσο άτυχος, πιο πιθανό το βρίσκω να το έκανε επίτηδες ή να βρήκε χορηγό και να θέλει να είναι "άσπιλη κι αμόλυντη".Επίσης, πράγματι, η Αλεξία είναι όλα τα λεφτά στο πρόγραμμα που κάνει - μασάζ και εκτόνωση. Υπάρχει κάποιο θεματάκι στην εμφάνιση, λόγω κιλών, αλλά με καλή διάθεση το ξεπερνάς.Η Νάντια ήταν στο ξεκίνημα στα ίδια εξαιρετικά στάνταρ με τη Νεφέλη. Κάπου το... έχασε στην πορεία ΚΑΙ λόγω κιλών.Η Χριστιάννα όντως είναι όμορφη και... θρασύς, ωστόσο μέσα δεν την έχω δοκιμάσει. Θα το κάνω στα προσεχώς, όπως και με τις καινούριες κοπέλες που αναφέρατε κι εσείς, αν παραμείνουν ανοιχτά τα μαγαζιά...

Στις 3 δικές σου φορές πρόσθεσε και άλλες 2 δικές μου, εκτός και αν πηγαίνουμε τις ίδιες μέρες :P.

Ήταν και ο λόγος που ξενέρωσα και έριξα άκυρο.

Χριστιάννα πρόλαβα και δοκίμασα μια φορά και άφησε σχεδόν εξαιρετικές εντυπώσεις. Με βάση αυτή την επίδοση την συστήνω ανεπιφύλακτα

άρα το ίδρυμα προσφέρει και μπριζόλα στο μενού.

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
219
Πόντοι
21
Παιδιά καντε nuru να γουστάρετε, δεν σας λεω τιποτα αλλο. Εγγυηση πραγματικα, τα 100 ευρώ αξίζουν.

Έχεις κάτι συγκεκριμένο στα υπόψιν σου;;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Nuru με την μασεζ να μην εχει ουτε μια φωτο και επισεις να κανει φοροντας το μαγιο.....γελανε απο το πουκετ μεχρι την ΜπανκΚονγκ

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206

Έχει Ανεβάσει αγγελία στο fb

Της έστειλα μήνυμα 30 απλό 40 τελείωμα με χέρι η στόμα μου απάντησε

Έψαξα το κινητό που μου έστειλε και βγάζει σχόλια για απάτη με ενοίκια και με τρόμαξε λίγο. Αλλά απ τη φωτό στο fb με ψήνει.

Λέω μήπως την έχει δοκιμάσει κανείς

εκανα επισκεψη σημερα εχει χωρο διπλα απο την ιασονιδου.... απο σωμα καλο αλλα τα μουτρα της πολυ σπασμενα και μου εδωσε την εντυπωση πρεζους εκανα μεταβολη και εφυγα

xr1sros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
345
Πόντοι
291

Έχει Ανεβάσει αγγελία στο fb

Της έστειλα μήνυμα 30 απλό 40 τελείωμα με χέρι η στόμα μου απάντησε

Έψαξα το κινητό που μου έστειλε και βγάζει σχόλια για απάτη με ενοίκια και με τρόμαξε λίγο. Αλλά απ τη φωτό στο fb με ψήνει.

Λέω μήπως την έχει δοκιμάσει κανείς

εκανα επισκεψη σημερα εχει χωρο διπλα απο την ιασονιδου.... απο σωμα καλο αλλα τα μουτρα της πολυ σπασμενα και μου εδωσε την εντυπωση πρεζους εκανα μεταβολη και εφυγα

δεν υπάρχει η σελίδα αυτη στο φβ!!! που την βρίσκουμε?

xr1sros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
345
Πόντοι
291
ρε παιδιά...ερώτηση. ερχομαι δυο τρεις φορες την εβδομαδα θεσσαλονικη και μενω σε ξενοδοχείο δυτικά. θέλω ενα στανταρ μασαζακι να κανω με οτι αλλο υπαρχει στο προγραμμα αλλα δεν βρίσκω κάτι..!!
έχω φάει πολλες φολες απο αγγελίες στο διαδύκτιο που άλλες ειναι fake και αλλες δεν βλέπονται.. SOS απο κάποιον που ξέρει κατι καλό!
θα σας ήμουν ευγνώμων και σας ευχαριστώ πολύ.

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
390
Πόντοι
21
ρε παιδιά...ερώτηση. ερχομαι δυο τρεις φορες την εβδομαδα θεσσαλονικη και μενω σε ξενοδοχείο δυτικά. θέλω ενα στανταρ μασαζακι να κανω με οτι αλλο υπαρχει στο προγραμμα αλλα δεν βρίσκω κάτι..!!
έχω φάει πολλες φολες απο αγγελίες στο διαδύκτιο που άλλες ειναι fake και αλλες δεν βλέπονται.. SOS απο κάποιον που ξέρει κατι καλό!
Λοιπόν φίλος θα πας ζεσι σπα θα το βρεις στο fb ο Μηλιάδης είναι ωραίος θα σε βολεύει είναι και δυτικά στην μοναστηριού

xr1sros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
345
Πόντοι
291
Λοιπόν φίλος θα πας ζεσι σπα θα το βρεις στο fb ο Μηλιάδης είναι ωραίος θα σε βολεύει είναι και δυτικά στην μοναστηριού
έχω πάει φιλαράκι μου αλλά εγώ την θέλω στο δωμάτιο μου στο ξενοδοχείο και δεν τις φέρνει αυτός.

sin1643

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2019
Like
24
Πόντοι
0
Μιας και θα πάω πρωτή φορα σε μασάζ θα ηθελά καποιες πληροφορίες ωστε να μην ειμαι γυμνος στα αγγουρια.
1ον: Υπαρχει περιπτώση να γινει κανονικό μασάζ και μετά να παιξει φραπέ ή τρομπόνι;
2ον. Σε συνομιλία με το καταστήμα μου είπε για 1 ωρα 30 ευρώ.Όντως θα ειναι μια ωρα και οτι εξτρά θελω θα το πω εκείνη την ώρα;
3ον: Πως θα πω οτι θέλω και κατι παραπάνω; Μέσα στο κοριτσι ή μολίς μπω στο μαγαζί;
4ον: Τα κορίτσια ειναι ντυμένα νορμάλ ή φοράνε μπικίνι κλπ;
5ον: Σε αφήνει να πιάνεις , να χουφτώνεις ή ειναι ολα υπο συζήτηση με το αναλογο τιμίμα ή ειναι θέμα καθαρα του εκαστοτέ κοριτσιού.
και 6ον και τελευταίο ,(αν και εχω πολλές αποριές αλλά οκ) ας παρουμε παραδειγμα οτι μπαινουμε μεσα . Αρχίζει το μασαζ. και της λέω οτι θελω και φραπέ. και δεχεται και αρχίζει και τελειωνω σε 15 λεπτά; τελειώνει και εκει η συνεδρία ή συνενιζει το κανονικό μασάζ;
Ευχαριστώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom