championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Έχω κι εγώ την ίδια απορία. Αν και πιθανότατα να έχει αναφερθεί κάτι σχετικά στο πρόσφατο παρελθόν...
Nuru με την μασεζ να μην εχει ουτε μια φωτο και επισεις να κανει φοροντας το μαγιο.....γελανε απο το πουκετ μεχρι την ΜπανκΚονγκ
Επίσκεψη σήμερα στο aqua διαθέσιμες κοπέλες Νικόλ,κελλυ,Ρίτα επιλέχτηκε η Ρίτα λόγο καλών κριτικών εδώ μεσα και άξιζε τα λεφτά της μασάζ πολύ καλό το ίδιο και η εκτόνωση ....από εκεί και πέρα ενημερωτικ η Κέλλυ είναι η Έλενα που δούλευε στην Βάνα με τα πρισμενα χείλια και η Νικόλ είναι η Όλγα από crystal....
Nuru με την μασεζ να μην εχει ουτε μια φωτο και επισεις να κανει φοροντας το μαγιο.....γελανε απο το πουκετ μεχρι την ΜπανκΚονγκ
Γιαυτο υπάρχει το forum φίλε, για να μαθαίνεις λεπτομέρειες για υπηρεσίες που εχει δοκιμάσει καποιος άλλος.
Ούτε με μαγιώ γίνεται το Nuru και μια χαρα ειναι η κοπέλα.
Οσο για το πουκετ... δεν ξέρω αν είναι ισάξιο αυτο που γίνεται εδώ αλλα μην ξεχνάς οτι δεν είσαι στο πουκετ.
Μιας και θα πάω πρωτή φορα σε μασάζ θα ηθελά καποιες πληροφορίες ωστε να μην ειμαι γυμνος στα αγγουρια.
1ον: Υπαρχει περιπτώση να γινει κανονικό μασάζ και μετά να παιξει φραπέ ή τρομπόνι;
2ον. Σε συνομιλία με το καταστήμα μου είπε για 1 ωρα 30 ευρώ.Όντως θα ειναι μια ωρα και οτι εξτρά θελω θα το πω εκείνη την ώρα;
3ον: Πως θα πω οτι θέλω και κατι παραπάνω; Μέσα στο κοριτσι ή μολίς μπω στο μαγαζί;
4ον: Τα κορίτσια ειναι ντυμένα νορμάλ ή φοράνε μπικίνι κλπ;
5ον: Σε αφήνει να πιάνεις , να χουφτώνεις ή ειναι ολα υπο συζήτηση με το αναλογο τιμίμα ή ειναι θέμα καθαρα του εκαστοτέ κοριτσιού.
και 6ον και τελευταίο ,(αν και εχω πολλές αποριές αλλά οκ) ας παρουμε παραδειγμα οτι μπαινουμε μεσα . Αρχίζει το μασαζ. και της λέω οτι θελω και φραπέ. και δεχεται και αρχίζει και τελειωνω σε 15 λεπτά; τελειώνει και εκει η συνεδρία ή συνενιζει το κανονικό μασάζ;
Ευχαριστώ.
Γιαυτο υπάρχει το forum φίλε, για να μαθαίνεις λεπτομέρειες για υπηρεσίες που εχει δοκιμάσει καποιος άλλος.
Ούτε με μαγιώ γίνεται το Nuru και μια χαρα ειναι η κοπέλα.
Οσο για το πουκετ... δεν ξέρω αν είναι ισάξιο αυτο που γίνεται εδώ αλλα μην ξεχνάς οτι δεν είσαι στο πουκετ.
συμφωνώ.
δηλαδή, αξίζει, φίλε?
Το Aqua εκτός από φραπεδιά προσφέρει και κάτι παραπάνω; Εγώ στον φραπέ είχα μείνει...Επίσκεψη σήμερα στο aqua διαθέσιμες κοπέλες Νικόλ,κελλυ,Ρίτα επιλέχτηκε η Ρίτα λόγο καλών κριτικών εδώ μεσα και άξιζε τα λεφτά της μασάζ πολύ καλό το ίδιο και η εκτόνωση ....από εκεί και πέρα ενημερωτικ η Κέλλυ είναι η Έλενα που δούλευε στην Βάνα με τα πρισμενα χείλια και η Νικόλ είναι η Όλγα από crystal....
Το Aqua εκτός από φραπεδιά προσφέρει και κάτι παραπάνω; Εγώ στον φραπέ είχα μείνει...Επίσκεψη σήμερα στο aqua διαθέσιμες κοπέλες Νικόλ,κελλυ,Ρίτα επιλέχτηκε η Ρίτα λόγο καλών κριτικών εδώ μεσα και άξιζε τα λεφτά της μασάζ πολύ καλό το ίδιο και η εκτόνωση ....από εκεί και πέρα ενημερωτικ η Κέλλυ είναι η Έλενα που δούλευε στην Βάνα με τα πρισμενα χείλια και η Νικόλ είναι η Όλγα από crystal....
ο Αύγουστος είναι ο μήνας διακοπών για όλουςΑπ'ότι βλέπω ο Αύγουστος δεν ενδείκνυται για μασάζ ή μήπως κάνω λάθος;
Υπάρχει κάτι που να αξίζει;
Παιδιά καντε nuru να γουστάρετε, δεν σας λεω τιποτα αλλο. Εγγυηση πραγματικα, τα 100 ευρώ αξίζουν.
Συναγωνιστή για που μιλάς? Ποιο προτείνεις? Ποια κοπέλα?
]Παιδιά καντε nuru να γουστάρετε, δεν σας λεω τιποτα αλλο. Εγγυηση πραγματικα, τα 100 ευρώ αξίζουν.
H γκόμενα βλέπεται αδερφέ?
Πες μας λεπτομέρειες...
Η κοπέλα ειναι πολύ καλη και εμφανισιακά, ας επιβεβαιωσει και καποιος αλλος...]Παιδιά καντε nuru να γουστάρετε, δεν σας λεω τιποτα αλλο. Εγγυηση πραγματικα, τα 100 ευρώ αξίζουν.
H γκόμενα βλέπεται αδερφέ?
Πες μας λεπτομέρειες...