μπουγατσας
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Γνωρίζει κανείς ??
αυτη η Μαρια τι λεει? Κανει κ εκτονωση η μονο μασαζ?Είναι το γνωστό Relax Spa, εγνατίας 112. Με τη Νίκη την αλβανίδα που ζητάει ένα σωρό λεφτα, αλλά μία πολύ ωραία ψηλή κοπέλα την Άννα και μία Μαρία 20 χρονών..μασάζ συν είναι εκεί
Μακρια, το παιζει φυσιοθεραπευτρια, σωμα εφηβης, βυζι τπτ, δεν βγαζει ρουχα, στοματικο ουτε να το ακουσει.Καλησπέρα σε όλους.
και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού
έχει δοκιμάσει κανείς με μια μικρούλα, νομίζω Νικόλ το όνομα, στο Aqua?
ευχαριστώ.
Αυτοί οι προγραμματιστές τέρμα μαλάκες. Τάχα και καλά τώρα είναι καλύτερο το site. Σβήσανε οι συνομιλίες μας τα pm (είχα τηλέφωνα εκεί) τα πάντα. Μ Α Λ Α Κ Ε Σ Μ Ι Α. Ζ Ω Η.
Αη στο διάολο.
Λοιπόν Ζωή Κρίσταλ έχουμε και λέμε. Αδυνατη με κωλαρα 25 χρόνων καλό μασάζ από ότι μου ειπε το εχει σπουδάσει κάθεται ακριβώς 50' λεπτά. Στα άλλα έχουμε και λέμε χλιαρά έως χάλια δε βγάζει ρούχα δεν είναι ιδιαίτερα αισθησιακή δε νομίζω να τη ξαναδιαλεξω τώρα στα κοντά. Είπαμε ωραία κοπέλα αλλά ας αλλάξει λίγο ρεπερτόριο υπάρχουν ωραιότερες στο Κρίσταλ και κάνουν προγραμματαρες. Η ψευτοπαρθενια θα τις φάει κάτι τέτοιες γκομενιτσες.Καλησπέρα στην παρέα στο Crystal για μια καινούρια με το όνομα Ζωή ξέρουμε τίποτα?????
Λοιπόν Ζωή Κρίσταλ έχουμε και λέμε. Αδυνατη με κωλαρα 25 χρόνων καλό μασάζ από ότι μου ειπε το εχει σπουδάσει κάθεται ακριβώς 50' λεπτά. Στα άλλα έχουμε και λέμε χλιαρά έως χάλια δε βγάζει ρούχα δεν είναι ιδιαίτερα αισθησιακή δε νομίζω να τη ξαναδιαλεξω τώρα στα κοντά. Είπαμε ωραία κοπέλα αλλά ας αλλάξει λίγο ρεπερτόριο υπάρχουν ωραιότερες στο Κρίσταλ και κάνουν προγραμματαρες. Η ψευτοπαρθενια θα τις φάει κάτι τέτοιες γκομενιτσες.Καλησπέρα στην παρέα στο Crystal για μια καινούρια με το όνομα Ζωή ξέρουμε τίποτα?????
Φίλε εγώ κάνω με όλες σχεδόν εκεί γιατί κυμαίνονται πάνω κάτω στα ίδια ούτε μαμου και τα ρουχαλακια τους βγάζουν και ενδοτικές είναι και το πιο σημαντικό είναι με το χαμόγελο κάθε φορά που πάω νιώθω σαν να πηγαίνω σε ένα φιλικό μου σπίτι. Τη Ζωή δεν πρόκειται να τη ξαναδοκιμάσω σιγουρα αν δεν αλλάξει στάση. Εκτός από Αλεξία με τη Νάντια περνάω πολύ καλά είναι και μουναρα φυσικά Νεφέλη πολύ καλή άψογη και τελευταία μου άρεσε και η Άρτεμις φρέσκια νεαρά 19 Χρόνη με στήθος απίστευτο.Δεν έχω δοκιμάσει Κριστιάνα ακόμη.Από το υπάρχον ροστερ ποια προτείνεις με καλό πρόγραμμα (εκτός από Αλεξία)Λοιπόν Ζωή Κρίσταλ έχουμε και λέμε. Αδυνατη με κωλαρα 25 χρόνων καλό μασάζ από ότι μου ειπε το εχει σπουδάσει κάθεται ακριβώς 50' λεπτά. Στα άλλα έχουμε και λέμε χλιαρά έως χάλια δε βγάζει ρούχα δεν είναι ιδιαίτερα αισθησιακή δε νομίζω να τη ξαναδιαλεξω τώρα στα κοντά. Είπαμε ωραία κοπέλα αλλά ας αλλάξει λίγο ρεπερτόριο υπάρχουν ωραιότερες στο Κρίσταλ και κάνουν προγραμματαρες. Η ψευτοπαρθενια θα τις φάει κάτι τέτοιες γκομενιτσες.Καλησπέρα στην παρέα στο Crystal για μια καινούρια με το όνομα Ζωή ξέρουμε τίποτα?????
ΚαλημέραΜια Rena renou που βάζει αγγελίες στο fb την έχει δοκιμάσει κανείς;