championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Παιδιά, συγγνώμη, για να το διευκρινίσουμε, το Dames έχει έρθει Εγνατίας 112; Στο ίδιο κτήριο με το Relax; Τα τηλέφωνα παραμένουν ίδια;;;
Με εκτονωση ελεγα.. και καμια πιπα .. αλλα να ειναι ομορφουλα οχι 100 κιλα 50 χρονων..
Αλεξία is back crystal.
Ρωτας και απαντας μόνος σου...
Το Αqua έχει ενδυναμωθεί τελευταία με 2-3 κορίτσια που δεν τα έχω πετύχει πουθενά αλλού. Ενα από αυτά είναι και η Κέλλυ που λες η οποία δε βγάζει τα ρουχα στο 50αρικο αλλά σου παίρνει πίπα στα 70 ευρώ. Μπορεί να θελει να σε ξεπετάξει γρηγορά αλλά κατα τα άλλα δεν έχει κατι απωθητικό. Η άλλη καινούρια είναι η Νικόλ η οποία ειναι petite. Τελος πέτυχα και μια Δαναη καινούρια.
Πολλές αλάζουν μαγαζιά οπότε ενημερώνετε για να αποφευγουμε τουλάχιστον τις κακοτοπιές...
Παιδιά, συγγνώμη, για να το διευκρινίσουμε, το Dames έχει έρθει Εγνατίας 112; Στο ίδιο κτήριο με το Relax; Τα τηλέφωνα παραμένουν ίδια;;;
Αλεξία is back crystal.
Καλησπέρα!
Γνωρίζει κανείς κάτι για την κυρία?
Ψάχνοντας δεν έχω βρει κάτι, πέρα από το ότι μάλλον η κυρία διατηρεί ακι κομμωτήριο στη μποτσαρη
Καλησπέρα!
Γνωρίζει κανείς κάτι για την κυρία?
Ψάχνοντας δεν έχω βρει κάτι, πέρα από το ότι μάλλον η κυρία διατηρεί ακι κομμωτήριο στη μποτσαρη
Επίσκεψη στο κρυσταλ επιλογή Ρία μιας και ηταν η μόνη διαθέσιμη και το μετάνιωσα φριχτά στο 10 λεπτό με γύρισε άρχισε κάτι μαλακίες βογγητα και νοοτροπία άντε τελειώνε να φύγουμε... ξενέρωσα και την έδιωξα σύνολο 30 λεπτά 50 € αν δεν θέλουν ας πανε να δουλέψουν σε κάνα καφέ για 30 € το 8 Ώρο κόκκινη κάρτα για μενα
Ρωτας και απαντας μόνος σου...
Το Αqua έχει ενδυναμωθεί τελευταία με 2-3 κορίτσια που δεν τα έχω πετύχει πουθενά αλλού. Ενα από αυτά είναι και η Κέλλυ που λες η οποία δε βγάζει τα ρουχα στο 50αρικο αλλά σου παίρνει πίπα στα 70 ευρώ. Μπορεί να θελει να σε ξεπετάξει γρηγορά αλλά κατα τα άλλα δεν έχει κατι απωθητικό. Η άλλη καινούρια είναι η Νικόλ η οποία ειναι petite. Τελος πέτυχα και μια Δαναη καινούρια.
Πολλές αλάζουν μαγαζιά οπότε ενημερώνετε για να αποφευγουμε τουλάχιστον τις κακοτοπιές...
επίσκεψη σήμερα Πρώτη φορά στο Crystal...Τα έχουμε πει για την συγκεκριμένη. Απλά τραγική.
επίσκεψη σήμερα Πρώτη φορά στο Crystal...
3 Μπάζα...Όπως σας το λεω ΜΠΑΖΑΑΑ....Ρε μάγκες μου,τι μας ξεσηκώνετε και τρέχουμε..Ξέρω ,υποκειμενικά γούστα του καθενός,αλλα χάθηκε κάπου και το μέτρο της κοινής λογικής...
Κάνατε αυτήν την Ναντια και την Αλεξια μουναρες? Τα μπαζαααα? Που αν τις δεις έξω ούτε κάνε θα γυρίσεις να τις δεις? Ούτε για τυροπιτάδικο δεν κάνουν....
Αυτά,τα είπα,και ξαλαφρωσα
Υποκειμενικα την Ναντια αν τη δεις εξω θα γυρισεις, μην εισαι υπερβολικος. Για Αλεξια συμφωνω, το καλυπτει με τη διαθεση της ομως μεσα στο δωματιοεπίσκεψη σήμερα Πρώτη φορά στο Crystal...
3 Μπάζα...Όπως σας το λεω ΜΠΑΖΑΑΑ....Ρε μάγκες μου,τι μας ξεσηκώνετε και τρέχουμε..Ξέρω ,υποκειμενικά γούστα του καθενός,αλλα χάθηκε κάπου και το μέτρο της κοινής λογικής...
Κάνατε αυτήν την Ναντια και την Αλεξια μουναρες? Τα μπαζαααα? Που αν τις δεις έξω ούτε κάνε θα γυρίσεις να τις δεις? Ούτε για τυροπιτάδικο δεν κάνουν....
Αυτά,τα είπα,και ξαλαφρωσα