Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (13 μέλη και 33 επισκέπτες)

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Παιδιά, συγγνώμη, για να το διευκρινίσουμε, το Dames έχει έρθει Εγνατίας 112; Στο ίδιο κτήριο με το Relax; Τα τηλέφωνα παραμένουν ίδια;;;

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Ρωτας και απαντας μόνος σου...

Το Αqua έχει ενδυναμωθεί τελευταία με 2-3 κορίτσια που δεν τα έχω πετύχει πουθενά αλλού. Ενα από αυτά είναι και η Κέλλυ που λες η οποία δε βγάζει τα ρουχα στο 50αρικο αλλά σου παίρνει  πίπα στα 70 ευρώ. Μπορεί να θελει να σε ξεπετάξει γρηγορά αλλά κατα τα άλλα δεν έχει κατι απωθητικό. Η άλλη καινούρια είναι η Νικόλ η οποία ειναι petite. Τελος πέτυχα και μια Δαναη καινούρια.
Πολλές αλάζουν μαγαζιά  οπότε ενημερώνετε για να αποφευγουμε τουλάχιστον τις κακοτοπιές...

Ρωτάω και απαντάω μόνος μου. Επειδή πήγα και είδα. Κακό;
Ξέχασες να πεις πως για πίπα, ζητάει 70 έξτρα, δηλαδή 50 στο μαγαζί πλας 70 αυτή ισον 120. Για μια πίπα. Καθόλου απωθητικό...

Την μικρή την είδα και θα την δοκίμαζα. Αν ήξερα τι προγράμματα κάνει, σε λογικές τιμές

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Ποιος μπορεί να με βοηθήσει να βρούμε τη ΣΑΣΑ που ήταν στην ΕΒΙΤΑ?
Θέλω να την γευτώ ξανά...πως θα γίνει μάγκες?

sexgo

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
60
Πόντοι
0

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Επίσκεψη στο κρυσταλ  επιλογή Ρία μιας και ηταν η μόνη διαθέσιμη και το μετάνιωσα φριχτά  στο 10 λεπτό με γύρισε άρχισε κάτι μαλακίες βογγητα και νοοτροπία άντε τελειώνε να φύγουμε... ξενέρωσα και την έδιωξα σύνολο 30 λεπτά 50 € αν δεν θέλουν  ας πανε να δουλέψουν σε κάνα καφέ  για 30 € το 8 Ώρο κόκκινη κάρτα για μενα

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Καλησπέρα!
Γνωρίζει κανείς κάτι για την κυρία?
Ψάχνοντας δεν έχω βρει κάτι, πέρα από το ότι μάλλον η κυρία διατηρεί ακι κομμωτήριο στη μποτσαρη

Την έχω πάρει...  Πολύ καλό μασάζ και πολύ πάθος στην πίπα
Εμφανισιακά έχει κιλά παραπάνω αλλά βγάζει καύλα και το αντισταθμίζει

Βέβαια, έχω διαβάσει και αρνητική κριτική εδώ του στιλ αδιάφορη στο πρόγραμμα...

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Επίσκεψη στο κρυσταλ  επιλογή Ρία μιας και ηταν η μόνη διαθέσιμη και το μετάνιωσα φριχτά  στο 10 λεπτό με γύρισε άρχισε κάτι μαλακίες βογγητα και νοοτροπία άντε τελειώνε να φύγουμε... ξενέρωσα και την έδιωξα σύνολο 30 λεπτά 50 € αν δεν θέλουν  ας πανε να δουλέψουν σε κάνα καφέ  για 30 € το 8 Ώρο κόκκινη κάρτα για μενα

Τα έχουμε πει για την συγκεκριμένη. Απλά τραγική.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Ρωτας και απαντας μόνος σου...

Το Αqua έχει ενδυναμωθεί τελευταία με 2-3 κορίτσια που δεν τα έχω πετύχει πουθενά αλλού. Ενα από αυτά είναι και η Κέλλυ που λες η οποία δε βγάζει τα ρουχα στο 50αρικο αλλά σου παίρνει  πίπα στα 70 ευρώ. Μπορεί να θελει να σε ξεπετάξει γρηγορά αλλά κατα τα άλλα δεν έχει κατι απωθητικό. Η άλλη καινούρια είναι η Νικόλ η οποία ειναι petite. Τελος πέτυχα και μια Δαναη καινούρια.
Πολλές αλάζουν μαγαζιά  οπότε ενημερώνετε για να αποφευγουμε τουλάχιστον τις κακοτοπιές...

Φυσικά το μαγαζί είναι σούπερ ως χώρος και το παλικάρι εκεί όλα τα λεφτά. Αλλά δεν τον βοηθάνε οι κοπέλες εκεί , καθόλου.

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Από το Άκουα ποιες παίρνουν τσιμπούκι?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Θυμάται κανείς μία πιτσιρίκα Αντριάννα που δούλευε πριν 5 χρόνια στο αδελφάκι του aqua, απέναντι; (αυτό που αποκαλούσαμε seven βασιλίσσης όλγας)

Είχε σταματήσει για καιρό, μετά επανήλθε και εξαφανίστηκε ξανα.  Έλεγε πως ήταν από κάπου Δυτικά, Χαλκηδόνα ή Γιαννιτσά αν θυμάμαι καλά.

Ξέρει κανείς τα ίχνη της;

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
311
Πόντοι
21
Έχει πάρει κανείς τη βυζαρού τη Νατάσσα από το Venus Spa να μας ενημερωσει?

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
244
Πόντοι
36
Τα έχουμε πει για την συγκεκριμένη. Απλά τραγική.
επίσκεψη σήμερα Πρώτη φορά στο Crystal...

3 Μπάζα...Όπως σας το λεω ΜΠΑΖΑΑΑ....Ρε μάγκες μου,τι μας ξεσηκώνετε και τρέχουμε..Ξέρω ,υποκειμενικά γούστα του καθενός,αλλα χάθηκε κάπου και το μέτρο της κοινής λογικής...
Κάνατε αυτήν την Ναντια και την Αλεξια μουναρες? Τα μπαζαααα? Που αν τις δεις έξω ούτε κάνε θα γυρίσεις να τις δεις? Ούτε για τυροπιτάδικο δεν κάνουν....

Αυτά,τα είπα,και ξαλαφρωσα

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.985
Πόντοι
1.056

3 Μπάζα...Όπως σας το λεω ΜΠΑΖΑΑΑ....Ρε μάγκες μου,τι μας ξεσηκώνετε και τρέχουμε..Ξέρω ,υποκειμενικά γούστα του καθενός,αλλα χάθηκε κάπου και το μέτρο της κοινής λογικής...
Κάνατε αυτήν την Ναντια και την Αλεξια μουναρες? Τα μπαζαααα? Που αν τις δεις έξω ούτε κάνε θα γυρίσεις να τις δεις? Ούτε για τυροπιτάδικο δεν κάνουν....

Η τρίτη ποια ήταν;

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26

Υποκειμενικα την Ναντια αν τη δεις εξω θα γυρισεις, μην εισαι υπερβολικος. Για Αλεξια συμφωνω, το καλυπτει με τη διαθεση της ομως μεσα στο δωματιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom