καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
Ληξιαρχε shame on you!!!70 φουλ, 22 χρονο πιπίνι ;;;;;
Φάκι γιατί δεν μιλάς τόσο καιρό ;;;;;
Χαχαχαχαχαχα
Ληξιαρχε shame on you!!!70 φουλ, 22 χρονο πιπίνι ;;;;;
Φάκι γιατί δεν μιλάς τόσο καιρό ;;;;;
Χαχαχαχαχαχα
Η Αφροδίτη είναι στο Άκουα όντως δεκτική και θέλει λίγο τον τρόπο τής.Να παραθέσω και εγώ την εβδομαδιαία μου επίσκεψη στο Κρίσταλ πήρα το διπλό το οποίο το έχουν σε προσφορά Νεφέλη με Νάντια απαιχτος συνδιασμός. Δύο υπερτουμπανα ημίγυμνα μωρακλες και οι δύο κατεμε ίσως οι πιο ωραίες γκόμενες που κυκλοφορούν στο χώρο μου έβγαλαν τις βυζάρες τους χάιδεψα μουνακι έπαιξαν και λίγο μπαλιτσα μεταξύ τους και ήρθε το happy end. Ωραία ξεκίνησε η εβδομάδα. Θα επισκεφθώ σιγουρα ξανά το Κρίσταλ για να κάνω με Κριστιανα που ακόμη δεν έχω κάνει και φυσικά την Αφροδίτη στο Άκουα αφού επέστρεψε το κορίτσι. Καλά μασαζωματα συντροφια να περνάμε ωραία και με πολύ καύλα
Σωστά τα λόγια σου φίλε μου. Τα λεφτά μας δε τα κλέψαμε τα δουλέψαμε. Και εγώ προσωπικά προτιμώ τα λεφτά μου να τα ξοδεύω στην ομορφια και στην καύλα που μου προσφέρει. Ο καθένας με τα γούστα του και τις δυνατότητες του.Συμφωνώ αγαπητέ συναγωνιστή
Και εγω την ίδια φιλοσοφία εχω
Και εγω πήγα και έκανα το διπλό που περιγράφεις στο Κρίσταλ
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη καυλα
Τώρα για αυτούς που τα θεωρούν πολλά τα 40+20+20 ας Μην πάνε Εμείς δανεικά δεν ζητήσαμε
Καλύτερα να μου τον παίζει 23 χρόνο με κορμάρα
Παρα να χώσω σε 35-40 σάπια
Σεβασμιοτατε κάνεις λάθος.Οχι ενα στα δυο αλλα ολα τα μηνύματα μου ειναι για το Ζεσι γιατι σταμάτησα να πηγαινω σε αλλα μαγαζιά οπου οι κοπέλες δεν εκτιμανε το χρημα που τους αφηνω.Το θεορω προσωπικα κοροιδια να πληρωνω 50 ευρώ για φραπε και να παρακαλαω να βγάλει καποιο ρουχω.Δεν θα με πειραζε να δοσω τα 50 για φραπε σε καποιο εμφανισημο πιπινι αρκει να ειναι ολογυμνο και να μπορώ να πιανω ελεύθερα παντου.Μέχρι τοτε προτιμω την σιγουρια του Ζεσι σπα.Αν διαβαζες σωστα θα παρατηρουσες οτι μιλησα για "απλα μασαζομαγαζα" και οχι για αυτα που εχουν στανταρτ το φουλ προγραμμα και ενιοτε σου βαζουν και λιγο λαδι ετσι για την τιμη των οπλων!
Παρεπιπτοντως, το ενα στα δυο μηνυματα σου ειναι για το ζεσι, το εμπεδωσαμε οτι σου αρεσει!!!
Μαλλον λες για αλλη φιλε.
Η αφροδιτη ειναι 35+ κοντουλα και γεματουλα χρονια στο κουρμπετι
Σεβαστο…Σεβασμιοτατε κάνεις λάθος.Οχι ενα στα δυο αλλα ολα τα μηνύματα μου ειναι για το Ζεσι γιατι σταμάτησα να πηγαινω σε αλλα μαγαζιά οπου οι κοπέλες δεν εκτιμανε το χρημα που τους αφηνω.Το θεορω προσωπικα κοροιδια να πληρωνω 50 ευρώ για φραπε και να παρακαλαω να βγάλει καποιο ρουχω.Δεν θα με πειραζε να δοσω τα 50 για φραπε σε καποιο εμφανισημο πιπινι αρκει να ειναι ολογυμνο και να μπορώ να πιανω ελεύθερα παντου.Μέχρι τοτε προτιμω την σιγουρια του Ζεσι σπα.
Όντως φίλε μου λάθος μου μπερδεψα τις γκόμενες. Γύρω στα 40 πλέον κοντουλα γεματουλα σγουρομαλλα καστανοξανθη βυζί μέτριο. Αρκετά καλή μέσα και αν την έδινες και κάτι παραπάνω έκανε και τσιμπούκι. Έχω χρόνια να τη πάρω όμως δεν εγγυομαι κάτι.Αφού είναι 35+ κοντούλα και χοντρούλα γιατί υπάρχει τόσος μεγάλος ενθουσιασμός που επέστρεψε;;;
Κ που βρίσκεται το ίδρυμα;
Κάνε περιγραφή φίλε μου για Άννα.Relax Spa, εκτόνωση σίγουρη με Αννα, αν σε γνωριζει λιγο καλα. Ψηλή λεπτή μοντέλο, χωρίς πλάκα. Εθεάθη στο σαλόνι και μία Σταυρούλα μελαχρινή, με φούστα μίνι μαύρη. Δοκίμασε κανείς μαζί της?
Είχα ρωτήσει και πληροφορίες για την Ντενίζ στο VENUS στην Καραμανλή. Κανείς συμπολεμιστής γνωρίζει τίποτα?
να σου πω γιατί δε παίρνεις απάντησηΚύριοι έχετε καμία πρόταση σε κοπέλα στο BODY FREE για μασάζ και εκτόνωση? Ευχαριστώ. Ξαναρώτησα αλλά δεν πήρα απάντηση. Δεν λέει καμία?
Εχω δοκιμάσει και δεν λέει πολύ απόμακρη..την εω βγάλε το βρακί σου...λέει!Δώσε 20αρικάκι!βρέ ούστ απο εδω μωρή την είπα!με 30 ευρω πάς Μύλο και γαμάς!
Tυπε καπου τα εχεις μπερδεψει τη τα μπερδεψες δηλαδη πουτανα τα εκανες.Αυτο που λες να γινοταν σε καποιο αληθινο μασαζ θα ελεγα οκ εχεις δικιο παω πασο αλλα αυτα ειναι μπουρδελομασαζ εκει οι περισσοτεροι πανε για να γαμησουν οχι για μασαζ οι γκομενες δεν ειναι καν μασατζουδες και δεν εχουν ιδεα απο μασαζ οποτε αυτο ειναι εντελως ακυρο που λες.Τελος για τα δελα που λες ποιος σου ειπε οτι στο 10λεπτο φευγεις εκτος φυσικα αν το θες εσυ δεν ειμαστε Αθηνα εδωΔιαβάζω εδώ μέσα συνέχεια να κρίνουν και να αναρωτιούνται για ποιο λόγο να δώσεις 50€ για να σου το παίξουν. Γιατί θέλουμε και γιατί μπορούμε. Είναι σαν να με ρωτάει κάποιος γιατί έδωσες 50.000€ για να πάρεις Μερσεντές ενώ μπορούσες με 10.000 να πάρεις ford?!!!.Μα γιατί τα έχω και γιατί θέλω τη Μερσεντές μου. Τόσο απλό
. Δε γουστάρω να πάω στα μπουρδέλα με την κάθε Βουλγαρα Ουκρανή να τη γαμησω για δέκα λεπτά και να φύγω. Μου αρέσει το μασάζ και πάω γενικά και σε κανονικά μασάζ όταν λοιπόν αυτό έχει και τελείωμα από ένα πιπινακι του γούστου μου μου αρέσει ακόμη περισσότερο. Δεν με ενδιαφέρει αν θα μου τραβήξει μαλακιά η αν θα μου πάρει πίπα ( Για σεξ πλέον ούτε λόγος τη γυναίκα και αυτή με το ζόρι). Το φόρουμ λέγεται μασατζιδικα Θεσσαλονίκης όχι μπουρδέλα της πόλης. Αυτή η πόλη έχει για όλα τα γούστα και όλα τα βαλαντια. Δεν αρέσουν στους ίδιους τα ίδια πράγματα. Σημασία έχει ότι κάνουμε να το γουστάρουμε και να περνάμε καλά είτε είναι μασάζ είτε μπουρδέλα είτε στούντιο είτε εσκορτ. Και να μη κρίνουμε τον καθένα που πάει οπουδήποτε γιατί μας φαίνονται πολλά τα λεφτά. Έχω φίλους Αθήνα που πληρώνουν για εσκορτ χιλιάρικο δε θα τους κρίνω η θα τους πριξω επειδή εγώ δεν μπορώ να τη πάρω η επειδή η συγκεκριμένη κοστολογείται τόσο αλλά θα ρωτήσω το φιλαράκι μου αν πέρασε καλά αν άξιζε τα λεφτά και ίσως και εγώ μπορέσω κάποια στιγμή να το κάνω. Γι'αυτό λέω συντροφια το θέμα είναι να περνάμε καλά με ότι και αν κάνουμε.