καλησπερα παιδια μια ερωτηση για παλιους συναγωνιστες...ειχα παει το 2015 στο ευ ζην στην β.ολγας για να δω αν λεει σαν μασατζιδικο ειχα παει ομως χωρις λεφτα μου χε ανοιξει μια ομορφη ξανθια με καρε μαλλι ηλικια 30-35 εκει αν την εβλεπες εξω δεν θα λεγες οτι δουλευει σε μασατζιδικο ξερεις κανεις ποια κοπελα λεω?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (7 μέλη και 54 επισκέπτες)
Δεν νομίζω να γίνεται φίλε κάτι τέτοιο. Δεν πρόκειται να κουβαλάνε μασαζοκρεββάτια απο δωμάτιο σε δωμάτιο.αλανια...ποιο αλανι θελει να παμε μαζι..στο venus spa..να μα κανουνε διπλο μασαζ τα κοριτσια>?
Το Νοέμβριο - Δεκέμβριο δούλευε στο dames μία Βίκυ (35-37 ετών). Είχα εξαιρετική συνεδρία μαζί της.
Γνωρίζει κανείς που δουλεύει τώρα?
Αληθεύει ότι πήγε στο ζεση σπα ως Έλενα?
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.243
- Πόντοι
- 206
Γι'αυτό όταν πάω στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι οι μόνες που κάθονται στο σαλόνι και παίζουν με το κινητό τους..................Δεν μπορω να στειλω pm ακομα.Η Κατερινα και η Λυδα ειναι 20 χρ κοριτσακια απλα μεσα δεν βγαζουν ουτε ρουχα ουτε τιποτα.Μονο εκτονωση και τιποτα αλλο.
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Αλάνια..ξέρουμε εάν η Νατάσα στο venus spa κάνει βίζιτες? έδινα και 150 για παρτυ της.
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.243
- Πόντοι
- 206
Έχεις τρελό κόλλημα με το κορίτσι...μόνο γι'αυτό γράφεις........Όχι, όχι και πάλι όχι είναι η απάντηση..........ούτε με 150, ούτε με 1000.........Αλάνια..ξέρουμε εάν η Νατάσα στο venus spa κάνει βίζιτες? έδινα και 150 για παρτυ της.
εδωσε κανεις 1000 κ του ειπε οχι ?Έχεις τρελό κόλλημα με το κορίτσι...μόνο γι'αυτό γράφεις........Όχι, όχι και πάλι όχι είναι η απάντηση..........ούτε με 150, ούτε με 1000.........
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.390
- Πόντοι
- 736
εσύ ρε φίλε που είσαι τόσο σίγουρος Από πού το ξέρεις αυτό το πράγμα?Η Βάνα να μην κάνει βίζιτα; Ανέκδοτο; Καλά είναι δυνατόν η γυναίκα που ασχολείται με τους π.....ς των αντρών ως δουλειά, να μην κάνει βίζιτες; Τι άλλη δουλειά να κάνει; Θα πάει σερβιτορα ή καθαρίστρια;
Πρώτη διδαξασα βιζιτου η άλλη η ξανθιά στο Φοίνικα Angel Spa μαζί με τη φίλη της την Ιωάννα..που έχει είχε το χώρο εκεί στην Εθνικής Αντιστάσεως...πως θα βγαίναν τα έξοδα εξάλλου ενοίκιο, ΤΕΒΕ
Εκτός αν είσαι από αυτούς που με το στόμα έχεις παρει τη μισή πόλη
Η κοπέλα Ούτε καν μασάζ δεν κάνει έχει χρήματα δεν έχει ανάγκη Αλλά και όταν δεν είχε και δούλευε νύχτα πάλι δεν έκανε βίζιτες
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.243
- Πόντοι
- 206
Δε σημαίνει ότι επειδή κάνει ερωτικό μασάζ είναι ντε και καλά πουτάνα...........Είναι λίγο εκκεντρική, οκ και τι μ'αυτό.....? Σημαίνει ότι θα μας κάτσει κιόλας........?? Προσωπικά τη συμπαθώ πολύ.....είναι ωραίο τυπάκι.........εδωσε κανεις 1000 κ του ειπε οχι ?
giorgoslefas
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2016
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στην τσακαλοπαρέα.
Λόγω κορονοιου και καραντίνας, έχω πολύ καιρό να επισκεφθώ τα εν λόγω μαγαζιά. Ας πούμε Κάπου διάβασα ότι το dames πήγε καραμανλή, εγώ τσιμικσή το είχα αφήσει.
Anyway, θα ήθελα αν έχει κάποιος την διάθεση να μου προτείνει κανένα αξιόλογο για μασαζ με εκτόνωση που είναι ανοιχτο αυτην την περίοδο.
Ευχαριστώ
Λόγω κορονοιου και καραντίνας, έχω πολύ καιρό να επισκεφθώ τα εν λόγω μαγαζιά. Ας πούμε Κάπου διάβασα ότι το dames πήγε καραμανλή, εγώ τσιμικσή το είχα αφήσει.
Anyway, θα ήθελα αν έχει κάποιος την διάθεση να μου προτείνει κανένα αξιόλογο για μασαζ με εκτόνωση που είναι ανοιχτο αυτην την περίοδο.
Ευχαριστώ
Με 150 ευρώ το πολύ να κάνεις 2 ώρες μασαζ μαζί της στο για 1 ώρα.Τωρα για το χιλιάρικο πας κάνεις μια ανάληψη της τα δίνεις στην παλάμη και μας ενημερώνεις.Έχεις τρελό κόλλημα με το κορίτσι...μόνο γι'αυτό γράφεις........Όχι, όχι και πάλι όχι είναι η απάντηση..........ούτε με 150, ούτε με 1000.........
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.243
- Πόντοι
- 206
Αααααχ γελάσαμε πάλι......Βρε τέτοιες εξυπνάδες λες στον παλιό...στον αρχαίο των μασατζίδικων...? Δεν πάει......Και λίγος σεβασμός δε βλάπτει........Είπαμε πελάτης από το 1989.......Έλα πλάκα σου κάνω...λέγε ότι θες.....Εδώ περνάμε την ώρα μας......Αν είχα να ξοδέψω 1000 ευρώ σε σεξ ή μασάζ θα προτιμούσα να κάνω 20 επισκέψεις των 50 ευρώ........Με 150 ευρώ το πολύ να κάνεις 2 ώρες μασαζ μαζί της στο για 1 ώρα.Τωρα για το χιλιάρικο πας κάνεις μια ανάληψη της τα δίνεις στην παλάμη και μας ενημερώνεις.
Φίλε άκου τι πιστευω εγώ .Η τύπισσα έχει ρίξει πολύ χρήμα χιλιάρικα στο κορμί της που πάει να πει ότι δεν είναι για 150 ευρώ Ούτε για 1000 στον χώρο που εργάζεται. Σίγουρα θα έχει τον τρόπο της και τους κατάλληλους ανθρώπους που την βοήθησαν αλλά σίγουρα εκτός χώρου εργασιας
Η νατασα βγαίνει αλλά όχι μ 150... μέσα στο κορονοιο έκανε χρυσές δουλειές..Αλάνια..ξέρουμε εάν η Νατάσα στο venus spa κάνει βίζιτες? έδινα και 150 για παρτυ της.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Καλησπέρα, η Θεώνη από Βάνα τι λέει?Καλή ειναι.Αξίζει μια δοκιμήΚαλή είναι. Αξίζει να την δοκιμασειςΚαλησπέρα, η Θεώνη από Βάνα τι λέει?
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Θελεις να κλαψεις τα λεφτα σου και να φυγεις χωρίς να έχεις χυσει;Ξέρουμε παιδιά ο αν άνοιξε το ρελαξ στην Εγνατίας και τι ρόστερ έχει ;