JIMARAS69
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2018
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Πέρασα πρόσφατα με Αφροδίτη......μια χαρά....γενικά το άκουα είναι μια χαράεπί τη ευκαιρία τι παίζει άκουα αυτές τις μέρες;
Πέρασα πρόσφατα με Αφροδίτη......μια χαρά....γενικά το άκουα είναι μια χαράεπί τη ευκαιρία τι παίζει άκουα αυτές τις μέρες;
Τ μπερδεμα μάλλον είναι στο μυαλλο σ γτ έχω πάει πολλές φορές μ πολλές από αυτές κ έχω εντελώς άλλη γνώμη...εγω μονο 2-3 πραματα θελω να πω επειδη παρατηρησα και τιποτα παραπανω. τελευταιες επισκεψεις σε μαγαζια που εκανα εχουμε και λεμε. ελλη απο βενους αλβανιδα μετρια εμφανιση με πολυ κακο μασαζ με στοματικο και εξτρα 50. ρια απο βανα καλο παρουσιαστικο αλλα μεσα γαμησε τα. ινα απο βανα καλη αλλα γυφτακι μετριο μασαζ, εβγαλε ρουχα με εκτονωση στα 50. σισυ απο βανα αστο καλυτερα ουτε μαπα ουτε μασαζ αλλα κανει αρκετα εξτρα μεσα αν τα σταξεις καλα... αννυ και μαρια απο βανα οι δυο καινουριες αστο καλυτερα σκιαχτηκα που τις ειδα. Νικη το αλβανακι που λετε εμενα μια χαρα συμπαθητικο μου φαινεται καλη κ ευγενικη με απλη εκτονωση στα 20! σοφια επισης πολυ ευγενικη και καληη φατσα και χαιδεματακι καλο. ιωαννα απο βενους πολυ αγριογκομενα το παιζει με βαρετο μασαζ δεν εχει και κατι το ιδιαιτερο μακριαααα, νατασα καλη αλλα πολλα λεφτα.. επισης ευα απο βανα, ομορφο προσωπο με πολυυ χαιδεμα και αναστασια πολυ συμπαθητικη. σορρυ για το μπερδεμα παιδια αλλα πολυ συνοπτικα αυτα τα νεα. περιμενω να δω κ απο εσας!
βάζω στοίχημα Αν σου πούμε να τα ξαναγράψεις αυτά χωρίς να τα δεις Θα γράψεις ότι να ναιεγω μονο 2-3 πραματα θελω να πω επειδη παρατηρησα και τιποτα παραπανω. τελευταιες επισκεψεις σε μαγαζια που εκανα εχουμε και λεμε. ελλη απο βενους αλβανιδα μετρια εμφανιση με πολυ κακο μασαζ με στοματικο και εξτρα 50. ρια απο βανα καλο παρουσιαστικο αλλα μεσα γαμησε τα. ινα απο βανα καλη αλλα γυφτακι μετριο μασαζ, εβγαλε ρουχα με εκτονωση στα 50. σισυ απο βανα αστο καλυτερα ουτε μαπα ουτε μασαζ αλλα κανει αρκετα εξτρα μεσα αν τα σταξεις καλα... αννυ και μαρια απο βανα οι δυο καινουριες αστο καλυτερα σκιαχτηκα που τις ειδα. Νικη το αλβανακι που λετε εμενα μια χαρα συμπαθητικο μου φαινεται καλη κ ευγενικη με απλη εκτονωση στα 20! σοφια επισης πολυ ευγενικη και καληη φατσα και χαιδεματακι καλο. ιωαννα απο βενους πολυ αγριογκομενα το παιζει με βαρετο μασαζ δεν εχει και κατι το ιδιαιτερο μακριαααα, νατασα καλη αλλα πολλα λεφτα.. επισης ευα απο βανα, ομορφο προσωπο με πολυυ χαιδεμα και αναστασια πολυ συμπαθητικη. σορρυ για το μπερδεμα παιδια αλλα πολυ συνοπτικα αυτα τα νεα. περιμενω να δω κ απο εσας!
μπα μία από τα ίδιαΚαλημερα συναθλητες.
Ελειπα για εναμιση μηνα.
Εχουμε καποιο νεωτερο ή καποια αλλαγη
στο ροστερ της Μαριαννας;
Ευχαριστω
ότι θέλω θα κάνω μέγα παπαρολογεΚαταδρομική χτες στη Νίκη, Relax Spa. Ναι είναι πως θα σε δουν, άμα ρωτάς στο σαλόνι μαλακίες καμία δε δέχεται. Stallion42, που λέω μπούρδες τάχα, η Νίκη τα κάνει σχεδόν όλα, φυσικά με δώρο και να μη μιλάς πολύ.
καλά πρέπει να είσαι πολύ βλάκας για να νομίζεις ότι κάποιος είσαι με τις παπαριες πού μας λες.Stallion41, δυστηχως είσαι απίστευτος ξεφτιλας! Αν πιστεύεις την κάθε μια. Τυχαίο που η Νίκη έχει ραντεβού 2ωρα συνεχόμενα με γεμάτα τα δωμάτια; Την προτιμάνε επειδή κάνει καλό μασάζ ταχα; Που ζεις;
Τ βλάκας είναι λίγο...καλά πρέπει να είσαι πολύ βλάκας για να νομίζεις ότι κάποιος είσαι με τις παπαριες πού μας λες.