Ρε φαντασιοπληκτε ονειρεψου...Stallion και zipas, ούτε το δημοτικό δεν έχετε βγάλει, γλειψτε κανένα κωλο να συνέλθετε. Ξεφτιλες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
Και εγω περασα με Νικη τσιμπουκι στα 20€ εξτρα μετα ηθελε να μου δωσει και κωλο αλλα δεν ειχα πολυ διαθεση για γαμησακι και η κοπελα στενοχωρηθηκε πολυ και οχι μονο μου επεστρεψε τα λεφτα μου εδωσε και 20ρικο επιπλεον για τις βενζινες μου.Απο φαντασια καλα παμε εδω μεσαΡε φαντασιοπληκτε ονειρεψου...
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Έπρεπε χτες να πας μαν που είναι φτηνότερη η V power!!Και εγω περασα με Νικη τσιμπουκι στα 20€ εξτρα μετα ηθελε να μου δωσει και κωλο αλλα δεν ειχα πολυ διαθεση για γαμησακι και η κοπελα στενοχωρηθηκε πολυ και οχι μονο μου επεστρεψε τα λεφτα μου εδωσε και 20ρικο επιπλεον για τις βενζινες μου.Απο φαντασια καλα παμε εδω μεσα
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
aqua ή νταμες ξερουμε ροστερ σ/κ?
Ρε βλακα koker πανε ζητα κανενα γλυφοκωλι κ τελειωνε με τα ψεμματα σου. Όλες σου καθονται ολες σε γλειφουν. Διαβαζω κ στην Αθηνα εφτασε η χαρη σουStallion και zipas, ούτε το δημοτικό δεν έχετε βγάλει, γλειψτε κανένα κωλο να συνέλθετε. Ξεφτιλες
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Aντε πάλι... Πείτε ρε για το θέμα μας τπτ. Αυτή ντάμες λέει 3 καινούριες, να πιστέψω;
που βρισκεται;Πήγα στην Ροζίτα ξηροκρήνη, αν και έχει λίγο παραπανήσια κιλά για 10-15Ε είναι σουπερ εκτόνωση
JIMARAS69
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2018
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Για μια φορά καλή είναι....σε εύκολο μέρος είναι...πάρε τηλ να σου πειπου βρισκεται;
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Φιλοι θα σας εξιστόρησω την τελευταία μου εμπειρία στο Relax.Πολυ προσφατη.Ηταν παρουσες η Ιωαννα και η Νικη
Με την Ιωαννα ειχα περασει δυο φορές στο παρελθόν. Πολυ καλη και στο μασαζ και στην εκτονωση.Τωρα ειπα να περασω με την Νικη διαβάζοντας προσφατα σχολια συναθλητων και σιγουρος οτι θα εχουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εκτονωση. Υπόψη οτι παντα με το αναλογο δωρακι και σωστή συμπεριφορά. Περασα μεσα ηρθε η κοπελα αρχισε το μασαζ χαλαρη κουβέντα.Προς το τελος του μασαζ πηγα να της χαιδεψω το ποδι κατω απο το γονατο και πεταχτηκε σαν να την τσιμπησε φιδι.Το φιδι μου όμως δεν την τσιμπησε γιατι κοιμοταν απανω στις πατατες.Καταλαβα οτι θα μεινω με το φιδι στο χερι.Και τοτε την ροταω αν κανει εκτονωση με το αναλογο ποσο φυσικα.Μου ειπε συγνωμη αλλα εκτονωση δεν κανω έπρεπε να με ροτησεις στο σαλονι.Μπροστά στην Ιωαννα πως να ροτουσα;Και υποψη οτι είμαι αρκετα εμφανισημος ευγενικος και δεν κανω ποτε παζαρια σε αυτα που θελω.
Με την Ιωαννα ειχα περασει δυο φορές στο παρελθόν. Πολυ καλη και στο μασαζ και στην εκτονωση.Τωρα ειπα να περασω με την Νικη διαβάζοντας προσφατα σχολια συναθλητων και σιγουρος οτι θα εχουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εκτονωση. Υπόψη οτι παντα με το αναλογο δωρακι και σωστή συμπεριφορά. Περασα μεσα ηρθε η κοπελα αρχισε το μασαζ χαλαρη κουβέντα.Προς το τελος του μασαζ πηγα να της χαιδεψω το ποδι κατω απο το γονατο και πεταχτηκε σαν να την τσιμπησε φιδι.Το φιδι μου όμως δεν την τσιμπησε γιατι κοιμοταν απανω στις πατατες.Καταλαβα οτι θα μεινω με το φιδι στο χερι.Και τοτε την ροταω αν κανει εκτονωση με το αναλογο ποσο φυσικα.Μου ειπε συγνωμη αλλα εκτονωση δεν κανω έπρεπε να με ροτησεις στο σαλονι.Μπροστά στην Ιωαννα πως να ροτουσα;Και υποψη οτι είμαι αρκετα εμφανισημος ευγενικος και δεν κανω ποτε παζαρια σε αυτα που θελω.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Και αξιζουν αυτες που πας χαλας τα λεφτα σου και δεν κανουν εκτονωση;Ας ξεκαθαρισουνε τουλάχιστον οτι κάνουν εκτονωση επιλεκτικα.Ρε παιδιά είναι πολύ χοντρή η κοπέλα απορώ με μερικούς που ξανά πηγαίνουν δεν αξίζει απλά
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.063
- Πόντοι
- 2.356
έτσι επιβεβαιώνεις πόσο τρόμπας είναι αυτός πού μας έχει φλομωσει στα ψέμματα για πίσωγλεντη τον κόβω δεν εξηγείται αλλιώςΦιλοι θα σας εξιστόρησω την τελευταία μου εμπειρία στο Relax.Πολυ προσφατη.Ηταν παρουσες η Ιωαννα και η Νικη
το τηλ που το βρίσκω φιλε;Για μια φορά καλή είναι....σε εύκολο μέρος είναι...πάρε τηλ να σου πει
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Πέρασα πρόσφατα με Αφροδίτη......μια χαρά....γενικά το άκουα είναι μια χαρά
aqua μια χαρά? εξαρτάται από τις κοπέλες. η Έλενα ήταν μια χαρά, αλλά νομίζω έφυγε, όπως έγραψε κάποιος φιλος παλιότερα. η Αφροδίτη τι λέει? ελπίζω να μην είναι ξινη οπως ολες εκει μέσα.
καλημερα παιδες...
η Ηλεκτρα τι λεει?εχει δοκιμασει κανεις?
η Ηλεκτρα τι λεει?εχει δοκιμασει κανεις?
JIMARAS69
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2018
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
H Έλενα έφυγε, η Αφροδίτη μια χαρά όπως και η Ρένα.....γενικά είμαι ευχαριστημένοςaqua μια χαρά? εξαρτάται από τις κοπέλες. η Έλενα ήταν μια χαρά, αλλά νομίζω έφυγε, όπως έγραψε κάποιος φιλος παλιότερα. η Αφροδίτη τι λέει? ελπίζω να μην είναι ξινη οπως ολες εκει μέσα.
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Ευα aqua?Πριν απο την Νικη το ιδιο μου συνέβη με την Ευα.