Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Ρε φαντασιοπληκτε ονειρεψου...
Και εγω περασα με Νικη τσιμπουκι στα 20€ εξτρα μετα ηθελε να μου δωσει και κωλο αλλα δεν ειχα πολυ διαθεση για γαμησακι και η κοπελα στενοχωρηθηκε πολυ και οχι μονο μου επεστρεψε τα λεφτα μου εδωσε και 20ρικο επιπλεον για τις βενζινες μου.Απο φαντασια καλα παμε εδω μεσα

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Ρε εσείς μας λέτε ψέμματα; Η νίκη κωλο δεν κάνει ενημερώστε σωστά

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
274
Πόντοι
21
Και εγω περασα με Νικη τσιμπουκι στα 20€ εξτρα μετα ηθελε να μου δωσει και κωλο αλλα δεν ειχα πολυ διαθεση για γαμησακι και η κοπελα στενοχωρηθηκε πολυ και οχι μονο μου επεστρεψε τα λεφτα μου εδωσε και 20ρικο επιπλεον για τις βενζινες μου.Απο φαντασια καλα παμε εδω μεσα
Έπρεπε χτες να πας μαν που είναι φτηνότερη η V power!!

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Stallion και zipas, ούτε το δημοτικό δεν έχετε βγάλει, γλειψτε κανένα κωλο να συνέλθετε. Ξεφτιλες
Ρε βλακα koker πανε ζητα κανενα γλυφοκωλι κ τελειωνε με τα ψεμματα σου. Όλες σου καθονται ολες σε γλειφουν. Διαβαζω κ στην Αθηνα εφτασε η χαρη σου

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
274
Πόντοι
21
Aντε πάλι... Πείτε ρε για το θέμα μας τπτ. Αυτή ντάμες λέει 3 καινούριες, να πιστέψω;

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Ρε παιδιά είναι πολύ χοντρή η κοπέλα απορώ με μερικούς που ξανά πηγαίνουν δεν αξίζει απλά

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Φιλοι θα σας εξιστόρησω την τελευταία μου εμπειρία στο Relax.Πολυ προσφατη.Ηταν παρουσες η Ιωαννα και η Νικη
Με την Ιωαννα ειχα περασει δυο φορές στο παρελθόν. Πολυ καλη και στο μασαζ και στην εκτονωση.Τωρα ειπα να περασω με την Νικη διαβάζοντας προσφατα σχολια συναθλητων και σιγουρος οτι θα εχουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εκτονωση. Υπόψη οτι παντα με το αναλογο δωρακι και σωστή συμπεριφορά. Περασα μεσα ηρθε η κοπελα αρχισε το μασαζ χαλαρη κουβέντα.Προς το τελος του μασαζ πηγα να της χαιδεψω το ποδι κατω απο το γονατο και πεταχτηκε σαν να την τσιμπησε φιδι.Το φιδι μου όμως δεν την τσιμπησε γιατι κοιμοταν απανω στις πατατες.Καταλαβα οτι θα μεινω με το φιδι στο χερι.Και τοτε την ροταω αν κανει εκτονωση με το αναλογο ποσο φυσικα.Μου ειπε συγνωμη αλλα εκτονωση δεν κανω έπρεπε να με ροτησεις στο σαλονι.Μπροστά στην Ιωαννα πως να ροτουσα;Και υποψη οτι είμαι αρκετα εμφανισημος ευγενικος και δεν κανω ποτε παζαρια σε αυτα που θελω.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Ρε παιδιά είναι πολύ χοντρή η κοπέλα απορώ με μερικούς που ξανά πηγαίνουν δεν αξίζει απλά
Και αξιζουν αυτες που πας χαλας τα λεφτα σου και δεν κανουν εκτονωση;Ας ξεκαθαρισουνε τουλάχιστον οτι κάνουν εκτονωση επιλεκτικα.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Τουλάχιστον η Ροζιτα ειναι τιμια.Ξερεις τι πρόγραμμα θα κανεις και αυτο υσχιει για ολους.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Πριν απο την Νικη το ιδιο μου συνέβη με την Ευα.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.063
Πόντοι
2.356
Φιλοι θα σας εξιστόρησω την τελευταία μου εμπειρία στο Relax.Πολυ προσφατη.Ηταν παρουσες η Ιωαννα και η Νικη
Με την Ιωαννα ειχα περασει δυο φορές στο παρελθόν. Πολυ καλη και στο μασαζ και στην εκτονωση.Τωρα ειπα να περασω με την Νικη διαβάζοντας προσφατα σχολια συναθλητων και σιγουρος οτι θα εχουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εκτονωση. Υπόψη οτι παντα με το αναλογο δωρακι και σωστή συμπεριφορά. Περασα μεσα ηρθε η κοπελα αρχισε το μασαζ χαλαρη κουβέντα.Προς το τελος του μασαζ πηγα να της χαιδεψω το ποδι κατω απο το γονατο και πεταχτηκε σαν να την τσιμπησε φιδι.Το φιδι μου όμως δεν την τσιμπησε γιατι κοιμοταν απανω στις πατατες.Καταλαβα οτι θα μεινω με το φιδι στο χερι.Και τοτε την ροταω αν κανει εκτονωση με το αναλογο ποσο φυσικα.Μου ειπε συγνωμη αλλα εκτονωση δεν κανω έπρεπε να με ροτησεις στο σαλονι.Μπροστά στην Ιωαννα πως να ροτουσα;Και υποψη οτι είμαι αρκετα εμφανισημος ευγενικος και δεν κανω ποτε παζαρια σε αυτα που θελω.
έτσι επιβεβαιώνεις πόσο τρόμπας είναι αυτός πού μας έχει φλομωσει στα ψέμματα για πίσωγλεντη τον κόβω δεν εξηγείται αλλιώς

• Like
Αντιδράσεις: thesp

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Πέρασα πρόσφατα με Αφροδίτη......μια χαρά....γενικά το άκουα είναι μια χαρά

aqua μια χαρά? εξαρτάται από τις κοπέλες. η Έλενα ήταν μια χαρά, αλλά νομίζω έφυγε, όπως έγραψε κάποιος φιλος παλιότερα. η Αφροδίτη τι λέει? ελπίζω να μην είναι ξινη οπως ολες εκει μέσα.

JIMARAS69

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2018
Like
16
Πόντοι
0
aqua μια χαρά? εξαρτάται από τις κοπέλες. η Έλενα ήταν μια χαρά, αλλά νομίζω έφυγε, όπως έγραψε κάποιος φιλος παλιότερα. η Αφροδίτη τι λέει? ελπίζω να μην είναι ξινη οπως ολες εκει μέσα.
H Έλενα έφυγε, η Αφροδίτη μια χαρά όπως και η Ρένα.....γενικά είμαι ευχαριστημένος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom