Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ψηλος34

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
0
Καλημερα συναθλητες. το σκ θα ερθω θεσσαλονικη και λεω να μυηθω στα μασατζιδικα. διαβασα τις προηγουμενες σελιδες και επειδη μου αρεσουν τα πιπινια κατεληξα σε 2 μαγαζια και 2 κοπελες. απο το βενους καραμανλη την 19χρονη ελλη και απο το βανα σπα την σισσυ. οποιος εχει  εμπειριες με τις κοπελες θα βοηθησει. ευχαριστω και εννοειτε αν περασω με καποια απο τις 2 θα υπαρξει κριτικη.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.986
Πόντοι
1.056
Μια βοήθεια απο συναθλητη να λυσω μια απορια.Η Μαρια απο το Ζεσι σπα μήπως δούλεψε πριν κανα χρόνο στις Νταμες με το ονομα Κατερινα;Μου φάνηκε οτι μοιάζουν πολυ αλλα δεν ήμουν σίγουρος γιατί στις Νταμες εχω περασει μονο μια φορά μαζι της οπως και στο Ζεσι που χθες την πηρα πρώτη φορά.

Αυτή η Μαρία από Ζέσι τι εντυπώσεις σου άφησε;

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Μια βοήθεια απο συναθλητη να λυσω μια απορια.Η Μαρια απο το Ζεσι σπα μήπως δούλεψε πριν κανα χρόνο στις Νταμες με το ονομα Κατερινα;Μου φάνηκε οτι μοιάζουν πολυ αλλα δεν ήμουν σίγουρος γιατί στις Νταμες εχω περασει μονο μια φορά μαζι της οπως και στο Ζεσι που χθες την πηρα πρώτη φορά.

η ιδια ειναι

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Καλημερα συναθλητες. το σκ θα ερθω θεσσαλονικη και λεω να μυηθω στα μασατζιδικα. διαβασα τις προηγουμενες σελιδες και επειδη μου αρεσουν τα πιπινια κατεληξα σε 2 μαγαζια και 2 κοπελες. απο το βενους καραμανλη την 19χρονη ελλη και απο το βανα σπα την σισσυ. οποιος εχει  εμπειριες με τις κοπελες θα βοηθησει. ευχαριστω και εννοειτε αν περασω με καποια απο τις 2 θα υπαρξει κριτικη.

Δεν μ αρεσε καμια απ τις 2 δοκιμασε την Ελενη καλυτερα

Ψηλος34

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
0
Δεν μ αρεσε καμια απ τις 2 δοκιμασε την Ελενη καλυτερα
Σε ευχαριστω για την απαντηση.Η ελενη ειναι στο βενους ε? επισης απο βανα σπα για σκ πηρα τηλ και δουλευουν οι : θεωνη, μαγκυ, ευα, λενα, χριστινα,αναστασια και σισσυ. καποια απο αυτες που να αξιζει σαν μασαζ και φραπε?

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Σε ευχαριστω για την απαντηση.Η ελενη ειναι στο βενους ε? επισης απο βανα σπα για σκ πηρα τηλ και δουλευουν οι : θεωνη, μαγκυ, ευα, λενα, χριστινα,αναστασια και σισσυ. καποια απο αυτες που να αξιζει σαν μασαζ και φραπε?

Μαγκυ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Και Αναστασία καλή στη βάνα καλό μασάζ κ καλή εκτόνωση

Η καινούργια στο Venus η Ιωάννα είναι απ τα κοκάλα βγαλμένη σαν την Αννα ολόιδια

• Like
Αντιδράσεις: NIK A

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.104
Πόντοι
34.538
Επειδη καποιος ρωτησε μερικες σελιδες πισω..
Εθεαθη ο Θοδωρηςboxteam στο δρομο..
Τον χαιρετησα αλλα μιλουσε με καποιον οποτε δεν καναμε αλλη κουβεντα.

Παντως απο υγεια μια χαρα τον ειδα...και με το χαμογελο στα χειλη οπως παντα...

:headbaning1: :headbaning1:

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
419
Πόντοι
26
Επειδη καποιος ρωτησε μερικες σελιδες πισω..
Εθεαθη ο Θοδωρηςboxteam στο δρομο..
Τον χαιρετησα αλλα μιλουσε με καποιον οποτε δεν καναμε αλλη κουβεντα.

Παντως απο υγεια μια χαρα τον ειδα...και με το χαμογελο στα χειλη οπως παντα...

:headbaning1: :headbaning1:

να εισαι καλα για την ενημέρωση!
επιδεί  φενοταν καλο παιδί και ξέκοψε μαχαίρι  εδω μεσα αναρωτιόμουν εαν έπαθε κατι.
αφου ειναι καλα,ολα οκ

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
36
Επίσκεψη σημερα κατα της μια το μεσημέρι στο μαγαζι του Μιχάλη στο Ζεσι σπα.Ηταν παρουσες δυο κοπελες.Η Τζινα ψιλη νταρντανα αδιαφορη εμφανισιακα γύρω στα 45 χρονον και η Μαρια γυρω στα 30 ωραία κοπελα αλλα με αρνητικες κριτικες.Περασα με το στοματικο στα 50 ευρω με την Μαρια.Το πρωτο που κανανε πριν περασω ηταν να με ενημερωσουν οτι αυτο το πρόγραμμα εγινε ξανα 30 λεπτον διαρκεια επειδή εγινε μειωση της τιμης.Θα το καταλαβαινα αυτο το πράγμα αν το μαγαζι ειχε τοσο πολυ δουλεια και δεν προλαβαινε τους πελατες.Σε αυτο πιστεύω οτι υπεύθυνες ειναι οι κοπελες που θεωρουν οτι με το πενηνταρικο που πληρωνουμε δικαιουμαστε ακριβως ενα μισαωρο τιποτα περισσότερο.Κριμα γιατι την προηγούμενη φορά που πηρα το ιδιο πρόγραμμα με την Ρια περασα μια ωρα καταπληκτικα και πιστευα οτι βελτιώθηκε το μαγαζι.Στα του αγωνα με την Μαρια συμπαθητικο μασαζ και τυπική διαδικασία το στοματικο
Προσωπικα δεν θα την ξαναεπαιρνα παρόλο που ειναι η πιο ωραια εκει μεσα.
Μπορεις να κανείς μια σύντομη περιγραφή της τζινας?

VasilisPPPP

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή κάποιος ρώτησε πάνω .Ναι η Ελενη είναι Βένους και είναι αρκετά καλή πήγα προσφατα!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Πάντως αυτοι που χάνουν περισσότερο απο αυτην την συμπεριφορά ειναι τα ιδια τα μαγαζια.Για παράδειγμα οσο ηταν η Μαγκυ επι χρονια δεν πηγαινα σε αλλο μαγαζι και πηγαινα 4 με 8 φορες το μηνα.Τωρα λόγο το οτι δεν βρισκω της αναλογες υπηρεσιες αλλαζω τα μαγαζια ψαχνω καινούργια αλλα ΔΕΝ.Για αυτο το λογο εφτασα στο σημείο να πηγαινω μια το πολυ δυο φορες το μηνα.Να θελεις να τους δωσεις λεφτα και ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ να τα παρουν.
Μη συγκρίνεις τα υπόλοιπα μαγαζιά με την αρχόντισσα τη Μάγκυ. Έτη φωτός μακρυά. Η Μάγκυ είχε πανέμορφες κοπέλες, ειδικά στην Εγνατία. Αυτό που την έκανε όμως να ξεχωρίζει ήταν η ευγένεια, η φιλικότητα, η ελευθερία έκφρασης που σου άφηνε και η πασαρέλα των κοριτσιών στην αίθουσα αναμονής. Χαμόγελο και "καλησπέρα, εγώ είμαι η Κάτια", "καλησπέρα, εγώ είμαι η Γιώτα" και σου έδιναν μια θερμή χειραψία.
Μάγκυ ρε παίδες, μια κατηγορία από μόνη της.

kormara

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Aqua spa προχθές- μια παπαρία και μισή, καιρό είχα να κλάψω έτσι 50€... Ξενια, διαικπερωτικο μασάζ (μέτριο) και φραπές εντελώς αδιάφορος, ούτε μισή ώρα το σύνολο, μακριά!! (δεν υπήρχε επιλογή καμίας άλλης κοπέλας όταν πήγα, 7 το απόγευμα..).
Για αναπτέρωση ηθικού..- πιο από Βάνα- Ζεσι - Νταμες θα προτείνατε και ποια ειδικότερα (σήμερα/αύριο);

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
419
Πόντοι
26
Aqua spa προχθές- μια παπαρία και μισή, καιρό είχα να κλάψω έτσι 50€... Ξενια, διαικπερωτικο μασάζ (μέτριο) και φραπές εντελώς αδιάφορος, ούτε μισή ώρα το σύνολο, μακριά!! (δεν υπήρχε επιλογή καμίας άλλης κοπέλας όταν πήγα, 7 το απόγευμα..).
Για αναπτέρωση ηθικού..- πιο από Βάνα- Ζεσι - Νταμες θα προτείνατε και ποια ειδικότερα (σήμερα/αύριο);

δεν πηρες την Ρενα η την Ριτα να περασεις καλα..

kormara

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Δεν ήταν καμία προχθές, ερημιά ...
Λέω να δοκιμάσω Ζεσι μπας και φύγει η ξινίλα...- υπάρχει κάποια που αξίζει τίποτα αυτές τις μέρες;;

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Αν περιμένεις αναπτέρωση ηθικού σε μασατζίδικο με τις παρούσες συνθήκες εδώ στη Θεσσαλονίκη, γάμησέ τα...
Πάνε οι καλές εποχές που συνέβαινε αυτό σχεδόν σε κάθε συνεδρία. Οι κοπέλες εκείνες δε δουλεύουν πλέον.
Καλύτερα κλείσε φτηνά εισιτήρια, πήγαινε ένα ταξιδάκι Λονδίνο να γουστάρεις και πάρε μασάζ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σου. Έχω κανα δυο πολύ καλά να σου προτείνω. Θα αναπτερωθεί το ηθικό σου για καμιά 10ετία.

• Like
Αντιδράσεις: NIK A

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom