kolobaristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2017
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Νανα απο νταμες, καινουργια 25-30 μελαχροινη 1.65 πιασιματα οχι χοντρη. Εξαιρετικο φουλ προγραμμα, γατουλα κ προστυχη ταυτοχρονα
Νανα απο νταμες, καινουργια 25-30 μελαχροινη 1.65 πιασιματα οχι χοντρη. Εξαιρετικο φουλ προγραμμα, γατουλα κ προστυχη ταυτοχρονα
Πριν η μετα το μπακαλιαρο εγινε η επίσκεψη;επισκεψη σημερα στο βενους καραμανλη με καινουρια κοπελα 19 χρ Ελλη ψηλη αδυνατη με 2αρι στηθος καλη μεσα θα ξαναπροτιμηθει
60 χωρις μασαζ και 80 με
Αδερφε μου το ολο πρόγραμμα διαρκεί μιση ωρα ακριβώς.Την τελευταία μου φορά στο συγκεκριμένο, στο υποκατάστημα της Αγγελάκη, δοκίμασα διπλό αλλά στον χρόνο τα κορίτσια ήταν λίγο βιαστικά. Ελπίζω να μην συνεχίζουν αυτό το βιολί.
Μιλάς για παλιά τώρα ή άνοιξαν πάλι στην Αγγελάκη;Την τελευταία μου φορά στο συγκεκριμένο, στο υποκατάστημα της Αγγελάκη, δοκίμασα διπλό αλλά στον χρόνο τα κορίτσια ήταν λίγο βιαστικά. Ελπίζω να μην συνεχίζουν αυτό το βιολί.
Μιλάς για παλιά τώρα ή άνοιξαν πάλι στην Αγγελάκη;
Εγώ εποχής Αγγελάκη είχα πάρει την Έλλη και μια άλλη μιλφ αδύνατη (δεν θυμάμαι όνομα) σε διπλό και ήταν οκ από χρόνο, αλλά η περιποίηση ήταν κάπως μηχανική...
Αδερφε μου το ολο πρόγραμμα διαρκεί μιση ωρα ακριβώς.
Συναγωνιστές έγραφαν εδώ ότι κρέμασε φανέλαΗ Έλλη από ντάμες τι απέγινε ? Γνωρίζει κανείς ήθελα πολύ να την χώσω
Με τα λεπτά και δευτερόλεπτα πληρώνουμε;Και αν τηρησουν την ωρα και δεν βγουν πιο νωρίς τυχερος εισαι.
Η τιμη του φουλ ειναι 80 ή δεν εχει φουλ?επισκεψη σημερα στο βενους καραμανλη με καινουρια κοπελα 19 χρ Ελλη ψηλη αδυνατη με 2αρι στηθος καλη μεσα θα ξαναπροτιμηθει
αυτό το studio body free στην Καραμανλή έβαλαν μυαλό η ακόμα μλκσ κάνουν?γιατί στο φβ έβαλαν μια φώτο από ένα καινούργιο μωράκι με ένα κωλαράκι όλα τα λεφτά...(εάν δεν είναι fake η φώτο) ;P
Ζετα & Αγάπη, λίγο κάτω από το γήπεδο του πρωταθλητή Ελλάδας. Είχα ανεβάσει κριτική πριν 3-4 μήνες