Επειδή όλοι είμαστε λάτρεις του μασαζ και ότι προκύψει...το καλύτερο που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να βρούμε μια που κάνει μασαζ η στο χώρο της η σε δικό σας..αποκταται καλύτερη επαφή και είναι και πιο φθηνά" εγώ γνώρισα μια από γνωστό μασαζτζηδικο μασαζ εκτονωση κάνει το συγκεκριμένο".. έρχεται στο χώρο μου τις δίνω ένα τριάνταρι κάθεται μιάμιση ώρα και μασαζ και εκτόνωση καιπίπα...σεξ το παίζει δύσκολη..και ούτε τρέχω Ούτε τιποτα.. και τα κολπάκια της μου κάνει..και βγάζει όλα τα ρούχα...παρεπιπτωντος έχει σταματήσει από το μαγαζί που δούλευε...γιατι έπεφτε πολύ εκμετάλλευση...θα περνάτε καλυτερα...βεβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (5 μέλη και 60 επισκέπτες)
Toni_M_A_P
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 7
- Like
- 361
- Πόντοι
- 281
Στο body free έχει μόνο εκτόνωση ή γαμάς κιόλας; Και αν ναι για τι τιμές μιλάμε; Είναι λίγο σκόρπια τα σχόλια, αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Ευχαριστώ.
anti garcia
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
απευθυνομαι στον Νικολ στο body free
φιλε αν δεν κατεβασεις τιμες με κοπελες 3 κ 4ης κατηγοριας δεν βλεπω να αταει κοσμος στο μαγαζι σου!Αλλαξαν οι εποχες πλεον και δεν μας προσφερεις κατι καλο για να σου δωσουμε 80ευρω.Τωρα πλεον 50ευρω και πολλα σου ειναι με τις πατσαβουρες που φερνεις!
Καλησπέρα στην παρέα.
Συμφωνώ, ο Νικόλας πρέπει να ρίξει τιμές και να φέρει κάνα πιπινάκι του γάλακτος στο μαγαζί του.. Αλλά πιστεύω πως δεν το πολυψάχνει κιόλας γιατί την πορεία του στο χώρο των μασατζίδικων την έκανε. Σε κανά δυο χρονάκια θα βγει στην σύνταξη, 63 χρονών είναι, ίσως δεν πολυενδιαφέρεται. Έχει και μεγάλο πρόβλημα με την μάνα του το παιδί, εντάξει δικαιολογημένα, έχει παραμελήσει το μαγαζί του.. Αλλά και πιο μασατζίδικο έχει κοπέλες αστέρια?? Η κατάσταση είναι η ίδια σε όλα τα μασατζίδικα πάνω κάτω.
Σε λίγα χρόνια μπορεί να μην υπάρχουν κιόλας τέτοια μαγαζιά, αφού οι γυναίκες παίζουν μπάλα μόνες τους πλέον και βρίσκουν χορηγούς από μόνες τους είτε από τα μπαράκια, είτε από αγγελίες, πλήρωσε μου το ρεύμα και τα κοινόχρηστα, σου κάνω δυο γαμήσια, πλήρωσε μου το ενοίκιο κλπ, κλπ.
Δεν έχουν ανάγκη να πάνε στο μαγαζί του Νίκου και του κάθε Νίκου, τα κονομάνε μόνες τους.
Ο Νικόλας δούλεψε πολύ καλά την εποχή 2005-2008 με μια πολύ δυνατή 6αδα γυναικών που είχε τότε. (Είχα γράψει αναλυτικά σε μια παλιά μου ανάρτηση σε αυτό το νήμα). Αυτός κάποτε πούλαγε στο μαγαζί του γυναίκα για 200 ευρώ!! Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε. Οι πελάτες του οι παλιοί καταλαβαίνουν σε ποια κοπέλα αναφέρομαι..Δούλευε με το ψευδώνυμο Άννα ή αλλιώς η ψιλή η ακριβή η fantaze.. Τότε το Body Free ήταν πραγματικά φρούριο, έμπαινες μόνο συστημένος και πάλι όχι πάντα...
anti garcia
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Στο body free έχει μόνο εκτόνωση ή γαμάς κιόλας; Και αν ναι για τι τιμές μιλάμε; Είναι λίγο σκόρπια τα σχόλια, αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Ευχαριστώ.
Καλησπέρα, στο Body Free χώνεις κιόλας, δεν είνια prive, βαράς κουδούνι και μπαίνεις μέσα. Τώρα οι τιμές ξεκινάνε από 50 και φτάνουν μέχρι 100ευρώ..
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Καλησπέρα.
Μιλώντας σήμερα με Dames, με τη γνωστή κυρία που μου διαφεύγει πάντα το όνομά της, μου είπε πως έχει 3-4 καινούρια "μωρά". Ήθελα να πάω κατά τις 19:30, είχε ραντεβού κλεισμένα. Με πήρε μια ώρα μετά, αλλά ήταν πια αργά για μένα. Τιμές και προγράμματα τα γνωστά.
Και μόνο από περιέργεια, λέω να περάσω αύριο-μεθαύριο. Προφανώς και με σχολιασμό, στη συνέχεια.
Καλό βράδυ.
Μιλώντας σήμερα με Dames, με τη γνωστή κυρία που μου διαφεύγει πάντα το όνομά της, μου είπε πως έχει 3-4 καινούρια "μωρά". Ήθελα να πάω κατά τις 19:30, είχε ραντεβού κλεισμένα. Με πήρε μια ώρα μετά, αλλά ήταν πια αργά για μένα. Τιμές και προγράμματα τα γνωστά.
Και μόνο από περιέργεια, λέω να περάσω αύριο-μεθαύριο. Προφανώς και με σχολιασμό, στη συνέχεια.
Καλό βράδυ.
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
Και μετά απο 40 μηνυματα που τα μισά είναι ερωτήσεις, ξαφνικά αποκτήθηκε τέτοια πρόσβαση στον χώρο που τα μασαζοκόριτσα έρχονται στον χώρο σου;Επειδή όλοι είμαστε λάτρεις του μασαζ και ότι προκύψει...το καλύτερο που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να βρούμε μια που κάνει μασαζ η στο χώρο της η σε δικό σας..αποκταται καλύτερη επαφή και είναι και πιο φθηνά" εγώ γνώρισα μια από γνωστό μασαζτζηδικο μασαζ εκτονωση κάνει το συγκεκριμένο".. έρχεται στο χώρο μου τις δίνω ένα τριάνταρι κάθεται μιάμιση ώρα και μασαζ και εκτόνωση καιπίπα...σεξ το παίζει δύσκολη..και ούτε τρέχω Ούτε τιποτα.. και τα κολπάκια της μου κάνει..και βγάζει όλα τα ρούχα...παρεπιπτωντος έχει σταματήσει από το μαγαζί που δούλευε...γιατι έπεφτε πολύ εκμετάλλευση...θα περνάτε καλυτερα...βεβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
Είμαι σίγουρος οτι το inbox γεμισε με το δώσε και μενα μπάρμπα!!!
Απλα μια ερώτηση προκύπτει αβίαστα αγαπητέ: γιατί κάποια να έρχεται στο χώρο σου η ακόμα καλύτερα στον δικό της, όπως αναφέρεις και να σου κάνει μασάζ, να σε πιπωνει κλπ κλπ για 30ε όταν στο μαγαζι θα βγάζει περισσότερα;
Καταρχήν ποια είναι τα 40 μνμ που κάνω ερωτήσεις????Μήπως ζήτησα πρόσβαση από κάποιον κάπου???απλά ούτε δώσε μπαρμπα είμαι ούτε τίποτα..το αν εσύ δεν είσαι ικανός να πεισεισεις μια γκόμενά να έρχεται στο χώρο σου άλλο εκείνο...ωστοσο είπα ότι έχει φύγει είναι πλέον μόνη της και όχι στο μαγαζί...αλλα με κάτι θύματα σαν εσένα οι τιμές στα μασατζιδικα θα ανεβαίνουν με ότι μπάζο και να έχουν...ψαξτο λίγο...
Επειδή όλοι είμαστε λάτρεις του μασαζ και ότι προκύψει...το καλύτερο που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να βρούμε μια που κάνει μασαζ η στο χώρο της η σε δικό σας..αποκταται καλύτερη επαφή και είναι και πιο φθηνά" εγώ γνώρισα μια από γνωστό μασαζτζηδικο μασαζ εκτονωση κάνει το συγκεκριμένο".. έρχεται στο χώρο μου τις δίνω ένα τριάνταρι κάθεται μιάμιση ώρα και μασαζ και εκτόνωση καιπίπα...σεξ το παίζει δύσκολη..και ούτε τρέχω Ούτε τιποτα.. και τα κολπάκια της μου κάνει..και βγάζει όλα τα ρούχα...παρεπιπτωντος έχει σταματήσει από το μαγαζί που δούλευε...γιατι έπεφτε πολύ εκμετάλλευση...θα περνάτε καλυτερα...βεβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
κανένα τηλέφωνο παίζει φίλε? είναι αξιόπιστη?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
τι εννοείς χωρίς ραντεβού να πας έτσι χωρίς να κλείσεις;;Υπαρχει κατι καλο στο κεντρο;
Να μπορουμε να παμε χωρις ραντεβου αν γινεται.
Υπαρχει κατι καλο στο κεντρο;
Να μπορουμε να παμε χωρις ραντεβου αν γινεται.
τσιμισκη 70 μεταξα
altertrail
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
χαίρεται ομάδα,νέος εδώ
διάβασα καμία 30αριά σελίδες
Relax εγνατίας βλέπω ότι παίζει πολυ(διχασμένες απόψεις ομως) και Dames αρκετά
Υπάρχει τίποτα άλλο στο κέντρο που να προτείνετε? και τι συμφέρει γενικά από τιμες-ποιοτητα?
διάβασα καμία 30αριά σελίδες
Relax εγνατίας βλέπω ότι παίζει πολυ(διχασμένες απόψεις ομως) και Dames αρκετά
Υπάρχει τίποτα άλλο στο κέντρο που να προτείνετε? και τι συμφέρει γενικά από τιμες-ποιοτητα?
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
Prive.
Έχει ανοίξει για καινούργια πελατεία το τελευταίο καιρό...
Πάρτε τηλ...
kolobaristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2017
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Φιλε Χυσεα πηγαινε δε θα το μετανιωσεις. Παρε και ρωτα ποτε δουλευουν οι 2 πιτσιρικες, ειναι του γαλακτοςΣυναθλητες παιζει κανενα καλο πιπινι στις Νταμες αυτη την εποχη;
Εχει ανεβασει επιπεδο το νταμες
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Μπορείς να πας και στο ρελαξ που παρέχει μονο μασάζ και εκτόνωση. Βέβαια εκει πολλοι έχουν κανει παράπονα για τις τιμές τις εκτόνωσης, που πολλές φορες ειναι παραπάνω απο 20€ έξτρα
Παιδία γνωρίζει κανείς τίποτα για την συγκεκριμένη ?