Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (7 μέλη και 37 επισκέπτες)

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
αχετο με μασαζ αλλα τι ΚΩΛΑΡΑ εχει η καληαπεριτζου στο λεζαζου  :o

φοβερη μεση επισης
Το les zazous στη καλαμάρια? Αν εννοείς πορτιερισα όλες ίδιες είναι πανω κάτω σε όλες τις καφετέριες, μουναρες

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291
Παίδες να καταθέσω την εμπειρία μου από Venus spa. Πλήρωσα 30 € έξω. Και 20 € στην εκτόνωση με άλλα 10€ για να βγάλει την μπλούζα. Αυτό μετά από λάθος επιλογή αφού πρώτα πέρασα από dames και δεν πέρασα επειδή είχε πολύ κίνηση. Εκεί θυμάμαι μια Βίκη μελαχρινή με μεγάλα βυζιά. Ξέρει κανείς τι παίζει με την συγκεκριμένη?

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Επισκεψη σημερα στη βανα και περασμα με καινουρια κοπελα ονοματι Ινα.Στο δωματιο μεσα καλη και εβγαλε την μπλουζα της στην εκτονωση.Προγραμμα 30+20.Θα ξαναπροτιμηθει.

duonitis

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
η Σλαβα ειναι ρωσιδα 35 χρ με πιασιματα και μεσα στο δωματιο ειναι καλη.Την πηρα φουλ στα 60 και θα την ξαναπαιρνα

H νανα 1.60 μελαχρινη μεγαλο ελαφρώς πεσμένο στηθος. Δυνατή μέσα αλλά δεν κάνει φουλ.
Η Σλαβα λίγο πιο ψηλη , ωραία μάτια , 1,70, μασάζ μετριο αλλα πολυ δυνατη στο φουλ προγραμμα.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
:wanker:
Παίδες να καταθέσω την εμπειρία μου από Venus spa. Πλήρωσα 30 € έξω. Και 20 € στην εκτόνωση με άλλα 10€ για να βγάλει την μπλούζα. Αυτό μετά από λάθος επιλογή αφού πρώτα πέρασα από dames και δεν πέρασα επειδή είχε πολύ κίνηση. Εκεί θυμάμαι μια Βίκη μελαχρινή με μεγάλα βυζιά. Ξέρει κανείς τι παίζει με την συγκεκριμένη?
στο Venus με ποια πέρασες

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.678
Πόντοι
491
Zesi spa: ποιες δουλεύουν τώρα εκεί; Είχα ακούσει για μια Έλενα, μια Τζένη και μια Μαρία. Τι παίζει;

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Η Ελενα δεν δουλευει..απο τις αλλες 2 μονο την Μαρια

makis 72

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Επισκεψη σημερα στη βανα και περασμα με καινουρια κοπελα ονοματι Ινα.Στο δωματιο μεσα καλη και εβγαλε την μπλουζα της στην εκτονωση.Προγραμμα 30+20.Θα ξαναπροτιμηθει.
ελληνιδα ειναι αυτη? εμφανισιακα? αν θες περιεγραψε την μας..

kolobaristas

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2017
Like
52
Πόντοι
0
Test drive στη καινουργια του Νταμες Συλβια. Off road 4x4 το μωρο, κοκκινομαλλα με τατουαζ. Κατηγορια busty

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
  ρε παιδιά αξίζει την έχει δοκιμάσει Κανείς??? 20 χρόνων λέει 70€ μια ώρα πρόγραμμα.

Λοιπόν το έγραψα και χθες αλλα δεν βλέπω το σχόλιο μου. Η κοπέλα πρέπει να ειναι γυφτάκι. Δεν με χάλασε πολύ, αν και θα πρέπει λίγο να βελτιώσει το στυλιστικό κομμάτι της όταν παει σε επίσκεψη. Εκανα το προγράμμα με μασάζ και πιπα. Τα παίρνει όλα στο στόμα, προσπαθεί, αλλα δεν τρελάθηκα κιόλας για να θελω και γαμησι. Φιλιά δεν έδινε. Παντως απορώ πως δέχετα το σπερμα αλλα κολλάει στο φιλί. Κόστος στα 50€ και δεν την έχω ξανά προτιμήσει

Εγγρ.
28 Ιαν 2018
Like
48
Πόντοι
1
Λοιπόν το έγραψα και χθες αλλα δεν βλέπω το σχόλιο μου. Η κοπέλα πρέπει να ειναι γυφτάκι. Δεν με χάλασε πολύ, αν και θα πρέπει λίγο να βελτιώσει το στυλιστικό κομμάτι της όταν παει σε επίσκεψη. Εκανα το προγράμμα με μασάζ και πιπα. Τα παίρνει όλα στο στόμα, προσπαθεί, αλλα δεν τρελάθηκα κιόλας για να θελω και γαμησι. Φιλιά δεν έδινε. Παντως απορώ πως δέχετα το σπερμα αλλα κολλάει στο φιλί. Κόστος στα 50€ και δεν την έχω ξανά προτιμήσει
ΗΛΙΚΙΑ ποσο ειναι, ειναι μικρη τοσο η μεγαλυτερη; ΠΙΠΑ  αμα δεν ξερει, την μαθαινεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom