Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
τώρα πού έμαθες που είναι κανε ενημέρωσή όταν παςΚαλησπερα στην ομαδα.ειμαι καινουργιος εδω και θελω να ρωτησω. το relax που ακριβως ειναι?τι παιζει εκει?
τώρα πού έμαθες που είναι κανε ενημέρωσή όταν παςΚαλησπερα στην ομαδα.ειμαι καινουργιος εδω και θελω να ρωτησω. το relax που ακριβως ειναι?τι παιζει εκει?
Τι να κάνω, να κάτσω με σταυρωμένα χέρια?...προσπαθώ να στρώσω, για να κοιμηθώΜη χάσεις εσυ...
ηλικια περιπου κ σωμα η Μαρωναι η Μαρω ειναι καλη μεσα η Κατια δεν λεει μια
από πού βγάζεις το συμπέρασμά τύπεΠαρακμή τα ελαιοτριβεία
ηλικια περιπου κ σωμα η Μαρω
Πρόσφατη επίσκεψη σε Relax και πέρασμα με Ρια. Μασάζ αδιάφορο και βαρετό, ζήτησε 50 ευρώ για εκτόνωση με χέρι, και φυσικά δεν εισακούσθηκε. Μακρυά από τη συγκεκριμένη. Δουλεύει μόνο Παρασκευές νομίζω.
Καλησπέρα,Νέο μέλος,ήθελα να ρωτήσω...
Πόσο καιρό έχετε να δείτε νέα μέλη σ'αυτό το θρεντ?
Υ.γ παρακολουθώ το σάιτ Χρόνια
,σας διαβάζω και σας είμαι ευγνώμων για τις πληροφορίες σας τόσα χρόνια,όταν με βάλετε στα πριβέ θα γράψω κριτική για να βοηθήσω και γω με τη σειρά μου!!
κ μετά μη τον είδατε τον παναηΚαλησπέρα,Νέο μέλος,ήθελα να ρωτήσω...
Πόσο καιρό έχετε να δείτε νέα μέλη σ'αυτό το θρεντ?
Υ.γ παρακολουθώ το σάιτ Χρόνια
,σας διαβάζω και σας είμαι ευγνώμων για τις πληροφορίες σας τόσα χρόνια,όταν με βάλετε στα πριβέ θα γράψω κριτική για να βοηθήσω και γω με τη σειρά μου!!
κ μετά μη τον είδατε τον παναη
τιμουλα?Το ότι μου έστειλε πμ μέλος με 10 μηνύματα και μου πρότεινε να με βάλει σε πριβέ μασαζερι με το ανάλογο χρηματικό βοήθημα με ξεπερνάει!!!
Η νοημοσύνη ορισμένων αγγίζει τα λάχανα Βρυξελλών αλλά δεν τα ξεπερνάει...
μη κοιτάς τα 10 μηνύματα θα είναι παλιός με νέο νίκΤο ότι μου έστειλε πμ μέλος με 10 μηνύματα και μου πρότεινε να με βάλει σε πριβέ μασαζερι με το ανάλογο χρηματικό βοήθημα με ξεπερνάει!!!
Το ότι μου έστειλε πμ μέλος με 10 μηνύματα και μου πρότεινε να με βάλει σε πριβέ μασαζερι με το ανάλογο χρηματικό βοήθημα με ξεπερνάει!!!
Μπορω να χτυπησω τη τιμη.Το ότι μου έστειλε πμ μέλος με 10 μηνύματα και μου πρότεινε να με βάλει σε πριβέ μασαζερι με το ανάλογο χρηματικό βοήθημα με ξεπερνάει!!!
Μπορω να χτυπησω τη τιμη.