Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (10 μέλη και 39 επισκέπτες)

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.255
Πόντοι
206
γιατι καποιος λεει οτι κανει στοματικο
Αφήστε τον να λέει......Μην τον πιστεύετε, λέει ψέματα, όλα αυτά που γράφει είναι ψέματα......Μάλλον διασκεδάζει με το να διαδίδει ψεύτικες ειδήσεις......

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
υπαρχει μια κοπελα στην βανα βενους ονοματι Τινα ειναι Βουλγαρα μικροκαμωμενη αδυνατη μελαχροινη γυρω στα 25 κοντη.Ειναι οτι χειροτερο εχει φερει απο κοπελα αυτα τα μαγαζια.Μην την δοκιμασετε παιδια γιατι θα κλαιτε τα λεφτα σας.
Εκτός από βρωμιαρα γυφτισα βουλγαρα.... είναι κ
Σκατοχαρακτηρας..γ πολλές κλωτσιές τ πονηρογυφτακι

kolobaristas

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2017
Like
52
Πόντοι
0
Περασμα απο dames δε πετυχα τις καινουργιες οποτε μπηκα με Ευα. Οποιος θελει να καβαλησει αλογο τη συστηνω, γυρω στο 1.85 ειναι με πιασιματα κ moaning φαση στο φουλ προγραμμα.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
Μάρω κ Κάτια καινούργιες στο Venus

Τις έχει δοκιμάσει κάνεις

Υγ. Τέλος με τις μεταφορές βάνα κ Venus
χώρισαν τα τσανακια τους

Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
176
Πόντοι
1
υπαρχει μια κοπελα στην βανα βενους ονοματι Τινα ειναι Βουλγαρα μικροκαμωμενη αδυνατη μελαχροινη γυρω στα 25 κοντη.Ειναι οτι χειροτερο εχει φερει απο κοπελα αυτα τα μαγαζια.Μην την δοκιμασετε παιδια γιατι θα κλαιτε τα λεφτα σας.

Καποτε ειχαμε την Ελενα απο Β.Ηρακλειου...τωρα δεν υπαρχει τιποτα,μονο Αθηνα

ΠΑΟΚ ΡΕ

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Like
8
Πόντοι
0
Μάρω κ Κάτια καινούργιες στο Venus

Τις έχει δοκιμάσει κάνεις

Υγ. Τέλος με τις μεταφορές βάνα κ Venus
χώρισαν τα τσανακια τους

Ηταν θέμα χρόνου να γίνει. Το θέμα ειναι ποιο απο τα δυο μαγαζιά θα κινηθεί για να ανεβάσει τις υπηρεσίες. Παντως θα πρέπει να γίνει το απαραίτητο σκαουτινγκ για τα κορίτσια. Ποιες μένουν σε ποιο. Το μονο σίγουρο νομίζω θα ειναι η Ελισαβετ στη Βάνα. Νομίζω παντως οτι η Βάνα στα ξεκινήματα είχε κλαρίνο στο μαγαζί στα 60 αλλα πλέον εχει κοπεί για τα καλα.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
Ηταν θέμα χρόνου να γίνει. Το θέμα ειναι ποιο απο τα δυο μαγαζιά θα κινηθεί για να ανεβάσει τις υπηρεσίες. Παντως θα πρέπει να γίνει το απαραίτητο σκαουτινγκ για τα κορίτσια. Ποιες μένουν σε ποιο. Το μονο σίγουρο νομίζω θα ειναι η Ελισαβετ στη Βάνα. Νομίζω παντως οτι η Βάνα στα ξεκινήματα είχε κλαρίνο στο μαγαζί στα 60 αλλα πλέον εχει κοπεί για τα καλα.
έχουν ξεχωρίσει ποιες θα είναι πού
αυτές πού ήταν στάνταρ στο καθένα τις ξέρουμε

η Εύα έμεινε βάνα ενώ η Νατάσα Venus

Καποτε ειχαμε την Ελενα απο Β.Ηρακλειου...τωρα δεν υπαρχει τιποτα,μονο Αθηνα
ζει κ βασιλεύει η Έλενα απλά έρχεται μόνο στο χώρο σου ούτε καν ξενοδοχείο

Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
176
Πόντοι
1
έχουν ξεχωρίσει ποιες θα είναι πού
αυτές πού ήταν στάνταρ στο καθένα τις ξέρουμε

η Εύα έμεινε βάνα ενώ η Νατάσα Venus

ζει κ βασιλεύει η Έλενα απλά έρχεται μόνο στο χώρο σου ούτε καν ξενοδοχείο

..ξερω ,εγω απλως αναφερομαι για ελαιοτριβεία,για σπιτωμα εχει πολλες..

eisodimatias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
0
Ληξιαρχε! μηπως γνωριζεις αν συνεχιζει καπου το αθλημα η Ελλη που δουλευε στο παλιο μεταξα επι τσιμισκη?

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Ληξιαρχε! μηπως γνωριζεις αν συνεχιζει καπου το αθλημα η Ελλη που δουλευε στο παλιο μεταξα επι τσιμισκη?
Οσον αφορά σε μαγαζιά που έχουν μόνο μασάζ (με παίξιμο ή πίπα στο τέλος), δεν γνωρίζω τίποτα. Πηγαίνω μόνο σε ιδρύματα με φουλ πρόγραμμα...

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361

Καλημέρα μάγκες απο μενα που δυστυχώς επρεπε να αλλάξω όνομα στο σάιτ. Η Ελλη ηταν αυτη που έβαλε στο μαγαζί Αλεξια και Ρενα απο όσο ξερω. Και οι τρεις έχουν σταματήσει με την υποσημείωση οτι η ελλη εχει αποχωρήσει γενικά απο το άθλημα καθώς βρήκε πρωινή δουλειά και πρέπει να εχει παντρευτεί κιόλας

giannakiss

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Like
105
Πόντοι
1
Καλησπερα στην ομαδα.ειμαι καινουργιος εδω και θελω να ρωτησω. το relax που ακριβως ειναι?τι παιζει εκει?

tsanzan69

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπερα στην ομαδα.ειμαι καινουργιος εδω και θελω να ρωτησω. το relax που ακριβως ειναι?τι παιζει εκει?

Εγνατίας 112 ισόγειο όχι στον τρίτο, υπάρχουν αρκετές αναφορές στις πίσω σελίδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom