Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
επισκεψη προχθες στο spa relax στην εγνατια και περασμα με την Ρια την πρωην Σοφια απο το ελιτ στην καραμανλη οπου δουλεψε για λιγο εκει μετα εκανε διαλλειμα και τωρα εμφανιστηκε ανανεωμενη με μποτοξ και σιλικονες στο ρελαξ οπου και με επιφυλαξη επιλεχτηκε καθως στο ελιτ ητανε ξινη.Στο δωματιο μασαζ χαλαρο με αγγιγμα στα αρχιδια και μολις μου τον σηκωσε με ρωτησε αν θελω να μου τον παιξει και την ρωτησα ποσα λεφτα θελει εξτρα περιμενοντας να ακουσω 20ευρω.Με εκπληξη ακουσα 50ευρω εξτρα και την ρωτησα γιατι τοσα πολλα μονο για εκτονωση και μου ειπε οτι εχει επενδυσει στο κορμι της και τωρα πρεπει καπως να τα βγαλει πισω αυτα τα λεφτα.Εννοειται οτι δεν τα εδωσα γιατι μου επεσε κι ολας με αυτα που μου ελεγε.Ουστ μακρια απο την ρωσογυφτισσα παιδια!!!

χαχαχα καλά έκανες...
είσαι πρώτος!!!

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
επισκεψη προχθες στο spa relax στην εγνατια και περασμα με την Ρια την πρωην Σοφια απο το ελιτ στην καραμανλη οπου δουλεψε για λιγο εκει μετα εκανε διαλλειμα και τωρα εμφανιστηκε ανανεωμενη με μποτοξ και σιλικονες στο ρελαξ οπου και με επιφυλαξη επιλεχτηκε καθως στο ελιτ ητανε ξινη.Στο δωματιο μασαζ χαλαρο με αγγιγμα στα αρχιδια και μολις μου τον σηκωσε με ρωτησε αν θελω να μου τον παιξει και την ρωτησα ποσα λεφτα θελει εξτρα περιμενοντας να ακουσω 20ευρω.Με εκπληξη ακουσα 50ευρω εξτρα και την ρωτησα γιατι τοσα πολλα μονο για εκτονωση και μου ειπε οτι εχει επενδυσει στο κορμι της και τωρα πρεπει καπως να τα βγαλει πισω αυτα τα λεφτα.Εννοειται οτι δεν τα εδωσα γιατι μου επεσε κι ολας με αυτα που μου ελεγε.Ουστ μακρια απο την ρωσογυφτισσα παιδια!!!

έπρεπε να της πεις πως και εσύ έχεις επενδύσει στο καβλί σου και να τη ζητήσεις να σε πληρώσει αυτή... καλά δεν ντρέπονται λίγο...

• Like
Αντιδράσεις: ewan

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Παιδιά και εμένα έτσι μ είχε κάνει η ρια ότι είχε βάλει στήθος κωλο και Μπούτοξ στα χείλια ζητούσε 50€ για  μαλακια  τελικά  την έχυσα εγώ την βρωμο Ρωσίδα ουέστ μακριά

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Και κάτι άλλο αυτό πάλι που αλλάζουν ονόματα με τρελάνει η άλλη ήταν Σοφία στο βενους έγινε Ιωάννα στο ρελαξ η άλλη ήταν Σοφία στο Έλιοτ μου έγινε ρια βάλτε καλά στο μυαλό σας θα μας παρακαλάτε ακούτε  βαρεμενες!!!!

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
εντωμεταξυ το κανουνε και κρυφα απο το μαγαζι το να ζητανε παραπανω λεφτα αν το μαγαζι το μαθει αυτο θα τις διωξουν σιγουρα..

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Πως θα γίνει να τις Καρφωσουμε να βάλουν μυαλό !!!

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.241
Πόντοι
206
Ως παλιός βλέπω πως ό,τι και να πούμε εδώ.....πάντα θα υπάρχουν πελάτες για όλα τα μαγαζιά και όλες τις κοπέλες όσο άσχημα κι αν φέρονται όσο χάλια υπηρεσίες κι αν προσφέρουν..............Τις κάνετε αρνητική διαφήμιση χωρίς να το καταλαβαίνετε.....

• Like
Αντιδράσεις: thesp

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
το καταλαβαινουμε γι αυτο προειδοποιουμε τους συναδελφους να εχουν το νου τους και να μην πετανε τα λεφτα τους σε κατι που δεν αξιζει

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.241
Πόντοι
206
το καταλαβαινουμε γι αυτο προειδοποιουμε τους συναδελφους να εχουν το νου τους και να μην πετανε τα λεφτα τους σε κατι που δεν αξιζει
Άλλες φορές πιάνει άλλες όχι.........Σκέφτομαι ποιο μπορεί να ναι το ιδανικό μασάζ.....Να σου το κάνει τσάμπα; να σου κάνει έξτρα υπηρεσίες τσάμπα; να σε καψουρευτεί η κοπελίτσα; να σε πληρώσει αντί να την πληρώσεις; όλα μαζί; Δε ξέρω....... Το καλύτερο μασάζ που μου έχουν κάνει πάει χρόνια πίσω στο 2007 όταν σε μαγαζί της όλγας που είχαν τους πελάτες στα όπα όπα ένοιωσα βασιλιάς.................Πάνε χρόνια από τότε, ο κόσμος και οι νοοτροπίες άλλαξαν........

pasta

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
0
Δεν είναι και πολυ εκτός θέματος...εχασα ολες τις επαφές από το τηλέφωνο μου , αν διαζαζουν το site η αλεξια πρώην dames ή το μελινακι παλιά καλληδοπουλου ας στείλουν pm.Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη..ευχαριστω προκαταβολικά

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Η Ρια απο το relax spa..καποτε εκανε πιπα με 30..τωρα ζηταει 50? μαλλον ηταν ακριβος ο πλαστικος χειρουργος για το στηθος της..και πρεπει να βγαλει τα χρηματα που της κοστισε η επεμβαση

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Άλλες φορές πιάνει άλλες όχι.........Σκέφτομαι ποιο μπορεί να ναι το ιδανικό μασάζ.....Να σου το κάνει τσάμπα; να σου κάνει έξτρα υπηρεσίες τσάμπα; να σε καψουρευτεί η κοπελίτσα; να σε πληρώσει αντί να την πληρώσεις; όλα μαζί; Δε ξέρω....... Το καλύτερο μασάζ που μου έχουν κάνει πάει χρόνια πίσω στο 2007 όταν σε μαγαζί της όλγας που είχαν τους πελάτες στα όπα όπα ένοιωσα βασιλιάς.................Πάνε χρόνια από τότε, ο κόσμος και οι νοοτροπίες άλλαξαν........

Ούτε δωρεάν ούτε τίποτα. Όλα έχουν να κάνουν με παροχή υπηρεσιών. Παρέχουν υπηρεσίες τα κορίτσια, και εμείς αν θέλουμε τις δεχομαστε, αν δεν θέλουμε όχι. Και πάμε όπου νιώθουμε καλυτερα. Το σημαντικό όμως είναι να παρέχονται σωστές υπηρεσίες με εξηγα από την αρχή. Όχι άλλο σε εμένα και άλλο σε εναν άλλο πελάτη. Όχι να έχουν ύφος και να το παίζουν και καθηγήτριες. Πληρώνονται, δεν κάνουν κάτι δωρεάν.

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Η Ρια απο το relax spa..καποτε εκανε πιπα με 30..τωρα ζηταει 50? μαλλον ηταν ακριβος ο πλαστικος χειρουργος για το στηθος της..και πρεπει να βγαλει τα χρηματα που της κοστισε η επεμβαση

Μεγαλε εσυ πρεπει να εισαι μαλωμενος με την αληθεια

• Like

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Τοσα της λειπαν της καργιολας;Τελικα πηρε τα αρχιδια σου.

• Like

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
ναι και μαλλον θα τα παιρνει και απο τους αλλους γιατι δεν νομιζω να της δωσει καποιος 50 μονο για εκτονωση..μονο κανενας παππους που δεν εχει που να τα ξοδεψει..

• Like

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Μαύρο όλοι στο βρωμομπαζο την ΡΙΑ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Πως είναι αυτή η ρία ηλικία προέλευσή κ περιγραφή

Λέω να πάω να την δώσω τα 50 αλλά να της τον ακουμπήσω κ λίγο

tsanzan69

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Είχα παρόμοια εμπειρία πριν δυο εβδομάδες και ευτυχώς δεν ενέδωσα γιατι την ωρα της διαπραγμάτευσης μπορεί να υποκείψεις και σε υπερβολικές απαιτήσεις. Είναι αρκετα καλή σε εμφάνιση μου ζητησε +50 για εκτόνωση μένοντας με εσώρουχα. Εαν βγάλει τα ρούχα μό απο πάνω ζηταει +80. Θέλει προσοχή 

• Like

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Κάποτε η Ρία έκανε πίπα με δώρο 30, τώρα μάλλον ήταν ακριβός ο πλαστικός χειρουργός..δε μάλωσα με καμία αλήθεια..απλά μάλλον μερικοί περνιούνται για χαζοί η κορόιδα. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom