Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα! Μπορεί να μου πει κάποιος αν αξίζει? Έχει ωραίο σώμα και πρόσωπο?
συγνωμη για την παρεμβαση αλλα το να πουμε οτι εχουν ακουστει καλες κριτικες για την βικυ ειναι τουλαχιστον ανεκδοτο...περα του ομορφου παρουσιαστικου σε ολα τα υπολοιπα το κοριτσι ειναι για σταυρωμα!
Αδερφε μου αυτο εγινε στης Νταμες;Αν ναι εκπλησομαι γιατι εκει παιζει και στοματικο και φουλ στις τιμες που ανεφερα παραπάνω.Η Ξένια είναι εκεί..Τη πήρα πρίν λίγες μέρες. Είπα για κάτι περισσότερο εκτός από φραπέ και μου είπε όχι τίποτα περισσότερο
Αδερφε μου αυτο εγινε στης Νταμες;Αν ναι εκπλησομαι γιατι εκει παιζει και στοματικο και φουλ στις τιμες που ανεφερα παραπάνω.
Πολύ καλά κατάλαβες, γι'αυτή σε ρώτησα.....Συγνώμη φίλε! Μπερδεύτηκα...κατάλαβα για τη Ξένια από το aqua spa!
Πολύ καλά κατάλαβες, γι'αυτή σε ρώτησα.....
Εκει ειχα μεινει και εγω ... οτι εχει κρεμασει την πετσετα ... απλα σκεφτηκα μηπως εχει παει καποιος ... τεσπα , θα δοκιμασω να παω απο εκει , μια και εκει γυρναω συνεχεια , και βλεπουμε ...το χει γυρισει σε μανικιούρ ,περιποίηση ,λιποδιαλυση και κατι μπουρδες ,αλλα κανει και μασαζ,μπορεις να παρεις τηλεφωνο να ενημερωθεις απο την ιδια
μόνο μασάζΚαλημέρα guys. Evespa.Εγνατιας. ξέρουμε τι και πώς?
μόνο μασάζ
τι ένοεις,κάνει πρόγραμμα αυταρχικό? Τη φάση?Κατερινα μεγαλοκοπελα, και αυταρχικο εκτος απο μασαζ στην καλαμαρια
Εγω εγραψα για Ρανια και Ριτα απο Νταμες οταν ο φιλος Αλεξ 5555 ρωτησε για την Ξενια και υπεθεσα οτι μπορει να δουλευει και εκει μια κοπελα με αυτο το ονομα.Απλά με μπέρδεψε ο Χυσέας...
Ουτε ξερω αν δουλευουν στο Ακουα Σπα καποια Ριτα και καποια Ρανια μια και δεν παω στο εν λογο καταστημα.Εγω εγραψα για Ρανια και Ριτα απο Νταμες οταν ο φιλος Αλεξ 5555 ρωτησε για την Ξενια και υπεθεσα οτι μπορει να δουλευει και εκει μια κοπελα με αυτο το ονομα.