Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (10 μέλη και 45 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
176
Πόντοι
1
Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
συγνωμη για την παρεμβαση αλλα το να πουμε οτι εχουν ακουστει καλες κριτικες για την βικυ ειναι τουλαχιστον ανεκδοτο...περα του ομορφου παρουσιαστικου σε ολα τα υπολοιπα το κοριτσι ειναι για σταυρωμα!

Τι εννοείς είναι για σταύρωμα?

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Η Ξένια είναι εκεί..Τη πήρα πρίν λίγες μέρες. Είπα για κάτι περισσότερο εκτός από φραπέ και μου είπε όχι τίποτα περισσότερο
Αδερφε μου αυτο εγινε στης Νταμες;Αν ναι εκπλησομαι γιατι εκει παιζει και στοματικο και φουλ στις τιμες που ανεφερα παραπάνω.

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Αδερφε μου αυτο εγινε στης Νταμες;Αν ναι εκπλησομαι γιατι εκει παιζει και στοματικο και φουλ στις τιμες που ανεφερα παραπάνω.

Συγνώμη φίλε! Μπερδεύτηκα...κατάλαβα για τη Ξένια από το aqua spa!

μαλακας

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2015
Like
20
Πόντοι
0

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
1
το χει γυρισει σε μανικιούρ ,περιποίηση ,λιποδιαλυση και κατι μπουρδες ,αλλα κανει και μασαζ,μπορεις να παρεις τηλεφωνο να ενημερωθεις απο την ιδια
Εκει ειχα μεινει και εγω ... οτι εχει κρεμασει την πετσετα ... απλα σκεφτηκα μηπως εχει παει καποιος ... τεσπα , θα δοκιμασω να παω απο εκει , μια και εκει γυρναω συνεχεια , και βλεπουμε ...
thanx anyway ..

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Εχει κάτι μήνες πού πήγα αν άλλαξε κάτι στη πορεία δε ξέρω

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Κατερινα μεγαλοκοπελα, και αυταρχικο εκτος απο μασαζ στην καλαμαρια

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Εγω εγραψα για Ρανια και Ριτα απο Νταμες οταν ο φιλος Αλεξ 5555 ρωτησε για την Ξενια και υπεθεσα οτι μπορει να δουλευει και εκει μια κοπελα με αυτο το ονομα.
Ουτε ξερω αν δουλευουν στο Ακουα Σπα καποια Ριτα και καποια Ρανια μια και δεν παω στο εν λογο καταστημα.

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
επισκεψη προχθες στο spa relax στην εγνατια και περασμα με την Ρια την πρωην Σοφια απο το ελιτ στην καραμανλη οπου δουλεψε για λιγο εκει μετα εκανε διαλλειμα και τωρα εμφανιστηκε ανανεωμενη με μποτοξ και σιλικονες στο ρελαξ οπου και με επιφυλαξη επιλεχτηκε καθως στο ελιτ ητανε ξινη.Στο δωματιο μασαζ χαλαρο με αγγιγμα στα αρχιδια και μολις μου τον σηκωσε με ρωτησε αν θελω να μου τον παιξει και την ρωτησα ποσα λεφτα θελει εξτρα περιμενοντας να ακουσω 20ευρω.Με εκπληξη ακουσα 50ευρω εξτρα και την ρωτησα γιατι τοσα πολλα μονο για εκτονωση και μου ειπε οτι εχει επενδυσει στο κορμι της και τωρα πρεπει καπως να τα βγαλει πισω αυτα τα λεφτα.Εννοειται οτι δεν τα εδωσα γιατι μου επεσε κι ολας με αυτα που μου ελεγε.Ουστ μακρια απο την ρωσογυφτισσα παιδια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom