Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (10 μέλη και 42 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
608
Πόντοι
81
θα συμφωνήσω μαζί σου αν και ήμουν ο πρώτος που έθεσα το θέμα ......... χώρος αντί χαλαρωτικός ,πρόχειρος, κρύος, σαν δημόσιο νοσοκομείο  :vomit:
και μυρωδιά και ατμοσφαίρα καφενείου ....... και τα κορίτσια η μια που αξίζει για τα γούστα μου ( Μαρία ) τα κάνει όλα στον ατμό τσακ μπαμ και παγερό ύφος (χύσε να τελειώνουμε ) όσο για τις άλλες τρεις που είδα η θεία μου η Μυρσουδα  είναι ποιο εμφανίσιμη....
Και τα 80 είναι πολλά για τέτοιες παροχές 

κυρ Μιχάλη αν το διαβάσεις ..... μην γράφεις μόνο στο FB << ελάτε να χαλαρώσετε>>... κάθε μια ώρα , κανε κάτι με τον χώρο σου και με το γερασμένο ροστερ σου

αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και δεν πάω ξανά με αυτές τις συνθήκες 

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Η Αλινα ειναι ενα μιλφ γύρω στα30 μετριου αναστημα ξανθια με πιασηματα σκυλε πρόσωπο νομιζω αξιζει μια δοκιμή.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Η τιμες απο οτι μου ειπαν ειναι 40 ευρω μασαζ με φραπε 50 ευρω μασαζ και πιπα 60 ευρω φουλ χωρις μασαζ και 80 ευρω φουλ και μασαζ.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Παραμένει στο ροστερ του Νταμες η Ευα που αποτελεί κατα την γνώμη μου την πιο αξιοπιστη επιλογή του μαγαζιου.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.245
Πόντοι
206
κάποτε δεν έδινες 50 και 70 αλλά 100 συν 20 το ακα αν θυμάσαι,
αν είσαι τόσο παλιός όπως λες κ δεν είσαι στα prive γιατί εκεί δεν ισχύουν αυτά πού έγραψες λυπάμαι

Αυτά πού έγραψες ισχύουν στα μη prive βλέπε dames, body free κλπ
είναι στη ζουλα όπως λες  ακριβώς κ ίσως αυτό μας αρέσει
αλλιώς θα πηγαίναμε στα στούντιο πού έχουν άδειά
ακα δεν έκανα ποτέ μου δε με ενδιέφερε.........Έχω πάει σε πολλά πριβέ και δε μπορώ να πω ότι έχουν μόνιμα την ίδια ποιότητα......χάλασαν κι αυτά.......
Αυτό που με κάνει να στέκομαι προσοχή είναι ότι κάποιες κοπέλες το κάνουν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους......Εγώ ξέρω 2 τέτοιες που δουλεύουν ακόμα.......Σεβασμός , εκτίμηση και στήριξη σε αυτές τις κοπέλες.

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
συγνωμη για την παρεμβαση αλλα το να πουμε οτι εχουν ακουστει καλες κριτικες για την βικυ ειναι τουλαχιστον ανεκδοτο...περα του ομορφου παρουσιαστικου σε ολα τα υπολοιπα το κοριτσι ειναι για σταυρωμα!

Κάνει ολοκληρωμένο πρόγραμμα?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
ακα δεν έκανα ποτέ μου δε με ενδιέφερε.........Έχω πάει σε πολλά πριβέ και δε μπορώ να πω ότι έχουν μόνιμα την ίδια ποιότητα......χάλασαν κι αυτά.......
Αυτό που με κάνει να στέκομαι προσοχή είναι ότι κάποιες κοπέλες το κάνουν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους......Εγώ ξέρω 2 τέτοιες που δουλεύουν ακόμα.......Σεβασμός , εκτίμηση και στήριξη σε αυτές τις κοπέλες.

Το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του και τι προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει δεν αφορούν κανένα άλλο εκτός από το άτομο του,μη τρώτε παπά από κάθε τσολι που επειδή δεν θέλει να πάει σε μια σωστή και σοβαρή δουλειά γίνεται πουτανα και βγάζει σε μια βδομάδα αυτά που βγάζουν οι άλλες σε ένα μήνα!!!

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του και τι προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει δεν αφορούν κανένα άλλο εκτός από το άτομο του,μη τρώτε παπά από κάθε τσολι που επειδή δεν θέλει να πάει σε μια σωστή και σοβαρή δουλειά γίνεται πουτανα και βγάζει σε μια βδομάδα αυτά που βγάζουν οι άλλες σε ένα μήνα!!!
Δεν ξέρω πως αυτός ο εκπληκτικός λαός μας, έχει μια παροιμία, ένα γνωμικό, ένα ρητό για τα πάντα, για την περίσταση λοιπόν και προς επίρρωση του ανωτέρω post υπάρχει το:
''Μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια''

• Like
Αντιδράσεις: azazel

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Η τιμες απο οτι μου ειπαν ειναι 40 ευρω μασαζ με φραπε 50 ευρω μασαζ και πιπα 60 ευρω φουλ χωρις μασαζ και 80 ευρω φουλ και μασαζ.
Έχει 60  :knockinb: χωρίς μασάζ? Ε τότε κάτι γίνεται για μια δοκιμή. Αυτή η Έλενα κάποιος ανέφερε ότι είναι γνωστή από παλιά στο χώρο. Που έχει δουλέψει?

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
1
Μετά απο παααρα πολύ καιρό , δειλά δειλά ξανακάνουμε τα βήματα μας.
Παλιός θαμώνας του edelweiss και της Ευας (Β. Ολγας) , ξανά σε αναζήτησή νέων περιπετειών.
Διαβάζω , παρακολουθώ , αλλα βλέπω μετριότητα. Κάπου θα κάτσει η μπίλια ... για να δούμε. Ελπιζω σύντομα να συνεισφέρω με μια ενημέρωση.
Μονο μια ερώτηση για την ώρα. Συχνά περνώ απ´εξω απο το ANGEL SPA στον φοίνικα (Μαρίνου Αντύπα και Ποσείδονως ) , βλέπω κίνηση , παρκαρισμένα ... κατι γινόταν παλιά ...
τωρα ? Εχει κανεις άποψη ?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Παλιός θαμώνας του edelweiss και της Ευας (Β. Ολγας) , ξανά σε αναζήτησή νέων περιπετειών.
Διαβάζω , παρακολουθώ , αλλα βλέπω μετριότητα. Κάπου θα κάτσει η μπίλια ... για να δούμε. Ελπιζω σύντομα να συνεισφέρω με μια ενημέρωση.
Μονο μια ερώτηση για την ώρα. Συχνά περνώ απ´εξω απο το ANGEL SPA στον φοίνικα (Μαρίνου Αντύπα και Ποσείδονως ) , βλέπω κίνηση , παρκαρισμένα ... κατι γινόταν παλιά ...

Προσοχη στο zero...

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Και αν αποφάσισε να κάνει αυτή την δουλειά οφείλει να την κανει σωστά και με σεβασμό στον πελατη.

• Like
Αντιδράσεις: azazel

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Αζαζελ σε περιμενει η Τζενη η Λατινα.

Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
176
Πόντοι
1

το χει γυρισει σε μανικιούρ ,περιποίηση ,λιποδιαλυση και κατι μπουρδες ,αλλα κανει και μασαζ,μπορεις να παρεις τηλεφωνο να ενημερωθεις απο την ιδια

• Like
Αντιδράσεις: luca

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.245
Πόντοι
206
Δεν ξέρω πως αυτός ο εκπληκτικός λαός μας, έχει μια παροιμία, ένα γνωμικό, ένα ρητό για τα πάντα, για την περίσταση λοιπόν και προς επίρρωση του ανωτέρω post υπάρχει το:
''Μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια''
Παλιότερα κάποιες μου είχαν αναφέρει απλά ότι έχουν παιδιά...... Καμιά δεν κλάφτηκε..... Από αυτές που δουλεύουν τώρα δε μου είπε καμιά τίποτα.... Ένας συναγωνιστής με διαφώτισε....... Δε συμφωνώ ότι έπρεπε να πάνε να δουλέψουν σε κανονική δουλειά.... Όταν η οικογένεια χρειάζεται άμεσα χρήματα, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα λένε..... Ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει ο κόσμος...... Το να είσαι σε μια συμβατική δουλειά με 300 και 400 ευρώ και να παίρνεις μόνο έναντι κάθε μήνα με παρακαλετά, χίλιες φορές μασατζίδικα...... Τα παίρνεις χοντρά αν είσαι καλή και μετά την κάνεις με ελαφρά.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom