You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
βασιλης και νταμες εχει και γαμησακι?
που βρισκονται αυτοι οι δυο....για δωστε πληροφοριες να παω να γινει χαμος...
Μασαζ Βασίλης που βρίσκεται αδέρφια?
thesp
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2018
- Like
- 130
- Πόντοι
- 1
Ξέρουμε κάτι για αυτό το μωρό
φοιτητριουλα
Ευα μελαχρινη φοιτητριουλαΕύα Ζωπίδου η 20χρονη μελαχρινή φοιτητριούλα! Για όσους αναζητούν girl friend experience εμπειρίες. Μόνο για εκλεκτικούς. Προφίλ: w w w . s e x y e v a . x y z - Ολα τα γράμματα κολλητά χωρίς κενά - με τσατ μαζί μου για τυχόν απορίες. Email: e v a z o p i d o u @ g m a i l . c o m - Ολα τα γράμματα κολλητά χωρίς κενά. Κινητό για αποστολές μηνυμάτων sms 6992578170 Viber, Whatsapp για μηνύματα 6992578170 Θεσσαλονίκη!!!!!
φοιτητριουλα
Ευα μελαχρινη φοιτητριουλαΕύα Ζωπίδου η 20χρονη μελαχρινή φοιτητριούλα! Για όσους αναζητούν girl friend experience εμπειρίες. Μόνο για εκλεκτικούς. Προφίλ: w w w . s e x y e v a . x y z - Ολα τα γράμματα κολλητά χωρίς κενά - με τσατ μαζί μου για τυχόν απορίες. Email: e v a z o p i d o u @ g m a i l . c o m - Ολα τα γράμματα κολλητά χωρίς κενά. Κινητό για αποστολές μηνυμάτων sms 6992578170 Viber, Whatsapp για μηνύματα 6992578170 Θεσσαλονίκη!!!!!
Τ λέει το τσωλι ρε φιλε ..;; Θέλει κ 60 ευρώ γ ν φύγει.. πάντως από δωΣε λάθος νήμα το έβαλες εδώ είναι για μασάζ
Ασε πού λέει πολλές μαλακίες στο site τις κ εμένα με τρελαίνουν αυτά
Και πέρα ξεκάθαρα πραματα... πάμε όπου οι υπηρεσίες είναι
Ξεκάθαρες κ σέβονται τ χρήματα που περνούν .. στα αλλά τ μπουλο
Κ αστες ν πεινάσουν τ γυφτακια ολα
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Πραγραμμα και κοστος γνωρίζεις;
Ειναι η Βαλεντινη που δουλεψε στην Μαγκυ και πιο παλια στην Μαριανα.Αποψη σου ειναι γλυκο μικρο κοριτσακι καλη περιπτωση οι φωτ ειναι πραγματικες δεν ειναι μη και μη δεν ειναι ξεπετα στο στοματικο τα δινει ολα και ρουφαει τα παντα
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Φιλε μου Ευα και Κατερινα οι καλυτερες επιλογες αυτη την στιγμη κατα την γνωμη μου στο Νταμες.Μια ερώτηση έκανα για ονόματα ή και καμιά περιγραφή ή πρόταση το πολύ - πολύ! Δεν ζήτησα πρόσβαση και για πριβέ...
Μουφά φαίνεται φίλε. Έχει κάτι τέτοιες αγγελίες και εδώ επαρχία. Και απαντούν ότι πριν κανονίσεις πρέπει να έχεις δει οπωσδήποτε τις φωτογραφίες, για τις οποίες πληρώνεις ένα ευρώ. Μόλις απαντήσεις ότι το ρισκάρεις δεν απαντούν άλλο. Είχα στείλει σε δύο τέτοιες μέιλ, σε διαφορετικό χρόνο, από υποτίθεται διαφορετικές πόλεις και μου ήρθε ταυτόχρονα η ίδια απάντηση....Ξέρουμε κάτι για αυτό το μωρό
φοιτητριουλα
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.499
- Πόντοι
- 216
Έφυγε η Αλεξάνδρα απο Μαριάννα?η Φαιη ειναι η Αλεξανδρα απο Μαριαννα..ειναι καλη στο προγραμμα αν σου αρεσουν οι μιλφ
ΝαιΈφυγε η Αλεξάνδρα απο Μαριάννα?
Η Αλεξάνδρα πως είναι εμφανισιακά? Στήθος, σώμα κωλος? Το angels είναι αυτό στο τέρμα βασιλισσης ολγας?η Φαιη ειναι η Αλεξανδρα απο Μαριαννα..ειναι καλη στο προγραμμα αν σου αρεσουν οι μιλφ
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 423
- Πόντοι
- 26
to Relax που ειναι?Επίσκεψη στο ρελαξ έκανα με Σοφία φοβερό μασάζ με φραπέδες σπέσιαλ 30€
frank zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 47
- Πόντοι
- 1
τηλ εχει κανεις παιδια για το εγνατια 112
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
Στο νταμες η Ευα ειναι μια γεματη ξανθιά με καλουτσικο προσωπο?Φιλε μου Ευα και Κατερινα οι καλυτερες επιλογες αυτη την στιγμη κατα την γνωμη μου στο Νταμες.
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 7.636
Η Αλεξάνδρα πως είναι εμφανισιακά? Στήθος, σώμα κωλος? Το angels είναι αυτό στο τέρμα βασιλισσης ολγας?
οχι αλεξανδρα, Φαιη τωρα πια...
Ψηλό, βυζάρες, δυνατο φανηκε...
Γιες εκει ειναι!
matakias1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
την σοφία την ξέρω 3 χρόνια κάνει εκτόνωση με +20 μόνο 30 που λες αποκλείετεΕγνατία 112 στο ισόγειο χτυπάς το κουδούνι και ζητάς την Σοφία ωραίο μωρό και πολύ κβλωτικο μασάζ μόνο με 30€ κ φραπές