Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (4 μέλη και 55 επισκέπτες)

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να δημοσιεύσω ένα review που θέλω από τελευταία επίσκεψη... η αγγελία είναι Ζετα Νάταλι Αγάπη κλπ οποίος θέλει μπορώ να του πω λίγα πράγματα σε pm.

καλησπέρα κολλητε, ίσως αν αφερεσεις το λινκ της αγκελιας να μπορεσεις να ριξεις την ενημερωση. Μου εχει τυχει να στελνω λινκ και να μην ανεβενει ο σχολιασμος μου.

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
423
Πόντοι
26
Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να δημοσιεύσω ένα review που θέλω από τελευταία επίσκεψη... η αγγελία είναι Ζετα Νάταλι Αγάπη κλπ οποίος θέλει μπορώ να του πω λίγα πράγματα σε pm.

Ενδιαφερομαι  για pm...

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
καλησπέρα κολλητε, ίσως αν αφερεσεις το λινκ της αγκελιας να μπορεσεις να ριξεις την ενημερωση. Μου εχει τυχει να στελνω λινκ και να μην ανεβενει ο σχολιασμος μου.

Ναι έχεις δίκιο το Λίνα φταίει... που θα πάει θα μάθουμε σιγά σιγά...χαχαχαχα καλή σου μέρα

stavros1979

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
32
Πόντοι
0
Στο sofouli spa έχει πάει κάποιος? Περνούσα απ' έξω σήμερα και είδα 1 σκυλί με 1 απίστευτη κωλάρα να μπαίνει μέσα. Νομίζω ότι κάτι θα παίζει

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
843
Πόντοι
96

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
1
Στο sofouli spa έχει πάει κάποιος? Περνούσα απ' έξω σήμερα και είδα 1 σκυλί με 1 απίστευτη κωλάρα να μπαίνει μέσα. Νομίζω ότι κάτι θα παίζει
Κοιταξε εαν το σκυλι ( :kissass: )που ειδες  να μπαινει μεσα ειναι πελατισα τοτε δεν παιζει τιποτα, ενω εαν το σκυλι ( :kissass2:) που ειδες ειναι μασεζ τοτε μπορει...  :uglystupid:

Stifler25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Πολυ καλο μουνι ωραιος χωρος αλλα δυστηχως μονο μασαζ....οταν ειχα παει εγω μου ειπε οτι καποια στιγμη θα φτασουμε και στην εκτονωση...πραγμα που αν υσχιει υα πρεπει να δωσεις πολλα φραγκα μεχρι να γινει..

Φίλε Spartans ευχαριστώ πολυ για την ενημέρωση

Christw793

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Like
12
Πόντοι
0
βγει
Αν μπορεις στειλε μου σε παρακαλω pm γιατι ψηνομουνα για κει.

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
Προχθες πέρασμα από Μαριάννα. Πάλι άψογη η Στελίτσα. Η Μαριάννα μου είπε για δύο καινούργιες που ήταν σε πρόγραμμα. Έχει κανείς εικόνα;

xouanito32

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
6
Πόντοι
0
Προχθες πέρασμα από Μαριάννα. Πάλι άψογη η Στελίτσα. Η Μαριάννα μου είπε για δύο καινούργιες που ήταν σε πρόγραμμα. Έχει κανείς εικόνα;
Η στελλιτσα φιλε πως ειναι εμφανησιακα? αυτη η ελληνιδα απο χαλκηδωνα ειναι?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Η στελλιτσα φιλε πως ειναι εμφανησιακα? αυτη η ελληνιδα απο χαλκηδωνα ειναι?
οχι αυτη που λες ειναι η Σοφια

η Στελιτσα ειναι γυρω στα 22/23 λεπτη καλο σωματακι
πρωην γεματουλα με γυαλακια νομιζω πως ειναι η πιο παλια εκει μεσα

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
οχι αυτη που λες ειναι η Σοφια

η Στελιτσα ειναι γυρω στα 22/23 λεπτη καλο σωματακι
πρωην γεματουλα με γυαλακια νομιζω πως ειναι η πιο παλια εκει μεσα
σταλιον εχεις μηνυμα αδελφε !

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
Μια ερωτηση..Ξερει κανεις σε πιο μασατζιδικο απο τα ανοιχτα για ολους σου κανει οντως μασαζ μια ωρα?( ανεξαρτητου αποδοσεις σε ολα τα αλλα)...στο vana spa παιζει?

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
1
Μια ερωτηση..Ξερει κανεις σε πιο μασατζιδικο απο τα ανοιχτα για ολους σου κανει οντως μασαζ μια ωρα?( ανεξαρτητου αποδοσεις σε ολα τα αλλα)...στο vana spa παιζει?
Σε τετοιο μαγαζι δεν μπορει να σου κανει μια ωρα μασαζ εκ των πραγματων, γιατι ποτε θα προλαβει να κανει την εκτονωση? Εκτος και εαν παρεις και κανα τεταρτακι εξτρα που ειναι με +10 ευρω για να σου βγει το μασαζ μια ωρα ολοκληρη...  :hmm:

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Σε τετοιο μαγαζι δεν μπορει να σου κανει μια ωρα μασαζ εκ των πραγματων, γιατι ποτε θα προλαβει να κανει την εκτονωση? Εκτος και εαν παρεις και κανα τεταρτακι εξτρα που ειναι με +10 ευρω για να σου βγει το μασαζ μια ωρα ολοκληρη...  :hmm:
στη βανα ειναι καλα

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
Πέρασμα τη Κυριακή από βενους σπα.. καινούργια παρουσία μια
Κατερηνα κ άλλη Μια ψιλή μαυρομαλλα μ μεγάλη
Κ στραβή μύτη αλλά εντυπωσιακή εμφάνιση .
Πέρασμα μ τη μαυρομαλλα λοιπόν 19 από τ μ είπε
Καλό σώμα τα βγάλε όλα κ άφησε κ δαχτυλάκι μ + 50 όμως...
Λόγω εμφάνισης καλή γ μια φορά αν σας αρέσει εμφανισιακά

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Πέρασμα τη Κυριακή από βενους σπα.. καινούργια παρουσία μια
Κατερηνα κ άλλη Μια ψιλή μαυρομαλλα μ μεγάλη
Κ στραβή μύτη αλλά εντυπωσιακή εμφάνιση .
Πέρασμα μ τη μαυρομαλλα λοιπόν 19 από τ μ είπε
Καλό σώμα τα βγάλε όλα κ άφησε κ δαχτυλάκι μ + 50 όμως...
Λόγω εμφάνισης καλή γ μια φορά αν σας αρέσει εμφανισιακά
Αυτή η Καταιρήννα που λες είναι καλή?
Η μαυρομάλλα που έχει μεγάλη στραβή μύτη που είναι χοντρή χωρίς μαλλιά και σέρνει κάτω το μπουφάν της, φαίνεται καλή περίπτωση... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom