Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (5 μέλη και 51 επισκέπτες)

Megalosmalakas97

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Ψάχνω για μασατζιδικο και είμαι ανάμεσα σε olga days spa και studio bodyfree γιατί από ότι κατάλαβα είναι τα μόνα ανοικτά ,υπάρχουν άλλες επιλογές?Αν ναι ποιο προτείνετε.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
μια χαρα ειναι κ τα 2 πηγαινε κ πες μας πως περασες

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Ψάχνω για μασατζιδικο και είμαι ανάμεσα σε olga days spa και studio bodyfree γιατί από ότι κατάλαβα είναι τα μόνα ανοικτά ,υπάρχουν άλλες επιλογές?Αν ναι ποιο προτείνετε.
πανε βανα σπα καλυτερα που ειναι και φρεσκια κατασταση σταυρουπολη πανε τωρα πριν προλαβει να γινει κι αυτο πριβε

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
411
Πόντοι
36
πανε βανα σπα καλυτερα που ειναι και φρεσκια κατασταση σταυρουπολη πανε τωρα πριν προλαβει να γινει κι αυτο πριβε

Για να γινει πριβε θα πρεπει να προσφερει και κατι παραπανω.... που δε νομιζω. Εκτος αν ξερεις κάτι και δε μας λες

Megalosmalakas97

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Από ότι έψαξα το βανα σπα φαίνεται πολύ καθώς πρέπει στην σελίδα του ,μάλλον είναι είδη πριβε εκτός αν πας εκεί και αλλάζει.Οσο αναφορά το olgas day spa και το studio bodyfree δουλεύουν ελληνιδες? Προτείνετε καμία?

alex7ovecy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Σύντροφοι, πώς θα πάμε στης Μάγγυς εμείς που είμαστε νέοι;

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
411
Πόντοι
36
Εδω εμεις που ειμαστε παλιοι δεν πηγαμε θελεις να πας εσυ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Σύντροφοι, πώς θα πάμε στης Μάγγυς εμείς που είμαστε νέοι;
εσεις που ειστε νεοι βλεπετε τις αγγελιες κ πατε στα Free

και μετα κανετε κ ενημερωση πως περασατε

μη θελετε με τη πρωτη φορα να πατε στα prive

1985kostasthess

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
1
Επίσκεψη στο VENUS SPA (Καραμανλή 75) σήμερα το απόγευμα. Χάιδεμα μόνο 30 € και απόσο ρώτησα για έξτρα φραπέ είναι ανάλογα με το κορίτσι που θα κάνεις. Γενικά μου είπε οτι σε αυτό δεν παίζει πολύ η φάση του φραπέ.
Συμπαθητικός χώρος και απο κορμιά όχι κατι το ιδιαίτερο.

Η ίδια ιδιοκτήτρια με το Βάνα στην Σταυρούπολη είναι

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
λοιπον παιδια μοναστηριου 220 για μας τους παλιους που ελεγε μαρια το κουδουνι? τι απεγινε ? ξερει κανεις?? ημουν παλιος πελατης απο το 2002 πριν κανα χρονο πηγα και το κουδουνι δεν υπηρχε και το τηλ κλειστο ξερει κανεις κατι???????

petros132

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
0
καλημερα, την Ηρω απο Μαριαννα δοκιμασε κανεις;

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
823
Πόντοι
96

Αν εννοείς την ψηλή τη μελαχρινή το όνομα δεν είναι Ηρώ αλλά Ήρα και ναι! τη δοκίμασαν κάμποσοι.

xouanito32

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
6
Πόντοι
0
καλημερα, την Ηρω απο Μαριαννα δοκιμασε κανεις;
οχι αλεξανδρα και αθηνα ειναι πολυ καλες. προχθες δοκιμασα μια σοφια απο χαλκηδονα εκλαψα πολυ λυπηθηκα τα χρηματα μου μια παγοκωλονα με ψυχολογικα προβληματα. ειδα μια μελαχρινη με γυαλια ξερει κανεις κατι για αυτη? μου εκανε κλικ!!!!

xouanito32

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
6
Πόντοι
0
μιλαμε για πολυ κρεμα φιλε ελεος

εχω παρει τη φρυνη πολυ καλη

τη ρωσιδα επισης πολυ καλη

τη σοφια πολυ ξυνη σε αγχωνει (για μενα παντα)
φιλε δεν σε ακουσα και εφαγα πατατα πηγα προχθες και πηρα τη σοφια μιλαμε για πολυ κρυα γκομενα με πολλα προβληματα ασε σκυλομετανοιωσα

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
οχι αλεξανδρα και αθηνα ειναι πολυ καλες. προχθες δοκιμασα μια σοφια απο χαλκηδονα εκλαψα πολυ λυπηθηκα τα χρηματα μου μια παγοκωλονα με ψυχολογικα προβληματα. ειδα μια μελαχρινη με γυαλια ξερει κανεις κατι για αυτη? μου εκανε κλικ!!!!

Το ονομα της κορασιδος ειναι Στελλα.
Εγραψα για αυτην πριν μερικες ημερες.

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Συγνώμη ρε φίλε έχω και εγώ πολλά χρόνια που διαβάζω αλλά ποτέ δεν πήγα κάπου και δεν έχω την εμπειρία  για να κάνω ανάρτηση…. Θες τύψεις .. θες μαλακία …… θες ότι θέλω να κάνω όνειρα και μπορεί να μου βγει ξινό … μπορείς να το πεις όπως θέλεις. Αν θες να βοηθήσεις κάποιον που μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα ΟΚ  αλλά μην τον κρίνεις έτσι χωρίς να ρωτήσεις πέντε πράματα. Αυτά που σου γράφω είναι αυτά που αισθάνομαι εγώ εσύ ή ο φίλος που ζήτησε την βοήθεια μπορεί να αισθάνεται διαφορετικά και πάλι συγνώμη     
Αφηστε τις αυτοκριτικσς και βγειτε στην γυρα οπως ολοι μας και μετα ενημερωστε

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Αν αυτο καταλαβες διαβαζοντας τις τελευταιες πχ 20 σελιδες, οτι και να σε πουμε χαμενο θα παει...
Πηγαινε και πες μας μετα

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.588
Πόντοι
7.195
περιπου κατα ηλικια

Φρυνη, Στελλα, γυρω στα 22/24
Ηρω, Σοφια 30
Αλεξανδρα, Αθηνα, Ευα 35 με 40

Η Αλεξάνδρα είναι μια ξανθιά ωραία σχετικά γκομενα που δουλευε πριν μερικά χρόνια στον Σάκη στο  body center?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom