Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 821
- Πόντοι
- 96
Όχι! Νομίζω ήταν στον Νίκο στο Body Free!!
Η Αλεξάνδρα είναι μια ξανθιά ωραία σχετικά γκομενα που δουλευε πριν μερικά χρόνια στον Σάκη στο body center?
Όχι! Νομίζω ήταν στον Νίκο στο Body Free!!
Η Αλεξάνδρα είναι μια ξανθιά ωραία σχετικά γκομενα που δουλευε πριν μερικά χρόνια στον Σάκη στο body center?
...Όχι! Νομίζω ήταν στον Νίκο στο Body Free!!
αν δουλευε στον βλαχο χααχαχχα σιγουρα δε θα ηταν ωραια αχαχαχαχ
εμενα παλι μου αρεσαν 2-3 του βλαχου...και η Αλεξανδρα και η αλλη εκ σλοβακιας η καπου εκει που δε θυμαμαι ονομααν δουλευε στον βλαχο χααχαχχα σιγουρα δε θα ηταν ωραια αχαχαχαχ
Μικαελα.... με τον απιστευτο φαρυγκα , η Μελινοτατη , η Αλεξανδρα απο το Μεσολόγγι...εμενα παλι μου αρεσαν 2-3 του βλαχου...και η Αλεξανδρα και η αλλη εκ σλοβακιας η καπου εκει που δε θυμαμαι ονομα
Μικαελα.... με τον απιστευτο φαρυγκα , η Μελινοτατη , η Αλεξανδρα απο το Μεσολόγγι...
ελα ρε θα μας λειψει η τρελη αχαχχααχαχ σοβαρα μπορει να πηγε σε κανα αλλο αυτες οι δουλειες δε τελειωνουν ποτε η πουτανα την πουτανια δε την κοβει ειναι γλυκο το χρημα εχει τπτ αλλο νεο αιμα εκει φιλε?Μαγγυ....
Εφυγε η Μαργαριτα....
αθανασια αλεξια εβελινα και αλλα ονοματα στο καστ που ουτε που θυμαμαι δε ξερω αν φεραν τπτ καινουριο εχω να παω λιγο καιροΚαλησπέρα γνωρίζει κανείς τι παίζει στο dames από υλικό?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
1 μεταχα νταμες υπαρχει πλεον..Επίσκεψη σε Αλεξία για full πρόγραμμα στα 80. Εντυπώσεις καλές,καλό μασάζ,βυζάρες να σου χαϊδεύουν την πλάτη, καλούτσικη πίπα με προφυλακτικό, καλό σεξ με ωραία αίσθηση του αιδοίου, ήταν λίγο μπαμπάτσικη η κοπέλα αλλά οκ ήταν καυλιάρα με όμορφο πρόσωπο τώρα metaxa, dames όχι του κέντρου το άλλο, όπως θέλετε πείτε το.
η αθηνα ειναι αλλη αγορα αλλος κοσμος αλλος πληθυσμος λογικο λοιπονΠάντως κάποια στιγμή πρέπει να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους οι μασαζερί Θεσσαλονίκης, σε σύγκριση με Αθήνα που με παρόμοιο κόστος κάνεις πολύ περισσότερες και με πιο εμφανίσιμες κοπέλες. Συν nuru που κάνουν αρκετές κοπέλες εκεί.
Φυσικά δεν έχω και πλήρη άποψη για Θεσσαλονίκη, δεν έχω πρόσβαση σε prive σπίτια αν θέλει κανείς να βοηθήσει ή να προτείνει έχω και p.m.
μονο που εβλεπα τη σκατοφατσα του σακη ξενερωναΚι εμένα η Μιχαέλα μου άρεσε αδερφέ.... απίστευτη πίπα!!
Αλλά και η Μελίνα. Που χάθηκαν αυτά τα κορμια... έφυγα και από την πόλη και χάθηκα
κι εγώ μαζι... Ωραίες εποχές
μονο που εβλεπα τη σκατοφατσα του σακη ξενερωνα
ο σακης που ειναι τωρα δουλευει οδηγος για αλλα αφεντικα τα ξημερωματα γλοιωδης βλαχος τυπος τεσπαΕγώ πάντως γελούσα μαζί του, κάναμε χαβαλέ. Ήταν και φουλ εξυπηρετικός μαζί μου
οπότε κανένα πρόβλημα δεν είχα.
Αλλά αυτά είναι προσωπικά του καθένα.
Δεν μπορείς με όλους να τα πηγαίνεις καλά οπότε δεν θα κρίνω κανέναν.
Απλά θα πω ότι στην τελική δεν πήγαινεις για τη φάτσα του Σάκη αλλά για τα κορίτσια.
ειναι μελος ο μλκ μου!ο σακης που ειναι τωρα δουλευει οδηγος για αλλα αφεντικα τα ξημερωματα γλοιωδης βλαχος τυπος τεσπα