Καλησπέρα συναγωνιστές,
Τελικά καλά που λειπουμε από την πόλη και δεν ζούμε τα χάλια της στο επίπεδο των ελαιοτριβείων.
Πέρασμα από Εβιτα... (καποιες πρεπει να παρουν συνταξη)
Πέρασμα από Στελιο... (μετρια πραγματα)
Β
Καλησπέρα συναγωνιστές,
Τελικά καλά που λειπουμε από την πόλη και δεν ζούμε τα χάλια της στο επίπεδο των ελαιοτριβείων.
Πέρασμα από Εβιτα... (καποιες πρεπει να παρουν συνταξη)
Πέρασμα από Στελιο... (μετρια πραγματα)
Πέρασμα από Κατερινα... (2 κορασιδες, μετρια προς κακα πραγματα)
Πέρασμα από Αμαρυλις... (μετρια πραγματα, καβαλησε το καλαμι με τις τιμες)
Πέρασμα από Μαριαννα... (εχουν περασει και καλυτερες κορασιδες)
Γενικά στο πέρασμα έμεινα από ότι καταλαβαίνεται.
Και εδώ, έχω γυρίσει 60 σελίδες πίσω και το μόνο που διαβάζω είναι για "φραπεδες" και "πετσεταδικα".
Το έγινε ρε παίδες? Που είναι οι κορασίδες που κάναμε ουρά για να μας τριψουν? Τόσο ξέπεσε η πόλη? Συνεχίζεται να πηγαινεται?
Εγω μετα απο αυτα που ειδα και ακουσα εχθες και σημερα, δεν νομιζω να ξανατιμησω καποιο ελαιοτριβειο. (φτασαμε στο σημειο να λεμε που εισαι ρε Ευα, και στις παρουσιες αλλα ΕΙΔΙΚΑ στην υποδοχη του πελατη και στο αφτερφακινγκ σαπορτ)
Πέρασμα από Αμαρυλις... (μετρια πραγματα, καβαλησε το καλαμι με τις τιμες)
Πέρασμα από Μαριαννα... (εχουν περασει και καλυτερες κορασιδες)
Γενικά στο πέρασμα έμεινα από ότι καταλαβαίνεται.
Και εδώ, έχω γυρίσει 60 σελίδες πίσω και το μόνο που διαβάζω είναι για "φραπεδες" και "πετσεταδικα".
Το έγινε ρε παίδες? Που είναι οι κορασίδες που κάναμε ουρά για να μας τριψουν? Τόσο ξέπεσε η πόλη? Συνεχίζεται να πηγαινεται?
Εγω μετα απο αυτα που ειδα και ακουσα εχθες και σημερα, δεν νομιζω να ξανατιμησω καποιο ελαιοτριβειο. (φτασαμε στο σημειο να λεμε που εισαι ρε Ευα, και στις παρουσιες αλλα ΕΙΔΙΚΑ στην υποδοχη του πελατη και στο αφτερφακινγκ σαπορτ)