Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.081
Πόντοι
736
Καλησπέρα συναγωνιστές,
Τελικά καλά που λειπουμε από την πόλη και δεν ζούμε τα χάλια της στο επίπεδο των ελαιοτριβείων.
Πέρασμα από Εβιτα... (καποιες πρεπει να παρουν συνταξη)
Πέρασμα από Στελιο... (μετρια πραγματα)
Πέρασμα από Κατερινα... (2 κορασιδες, μετρια προς κακα πραγματα)
Πέρασμα από Αμαρυλις... (μετρια πραγματα, καβαλησε το καλαμι με τις τιμες)
Πέρασμα από Μαριαννα... (εχουν περασει και καλυτερες κορασιδες)
Γενικά στο πέρασμα έμεινα από ότι καταλαβαίνεται.
Και εδώ, έχω γυρίσει 60 σελίδες πίσω και το μόνο που διαβάζω είναι για "φραπεδες" και "πετσεταδικα".
Το έγινε ρε παίδες? Που είναι οι κορασίδες που κάναμε ουρά για να μας τριψουν? Τόσο ξέπεσε η πόλη? Συνεχίζεται να πηγαινεται?
Εγω μετα απο αυτα που ειδα και ακουσα εχθες και σημερα, δεν νομιζω να ξανατιμησω καποιο ελαιοτριβειο. (φτασαμε στο σημειο να λεμε που εισαι ρε Ευα, και στις παρουσιες αλλα ΕΙΔΙΚΑ στην υποδοχη του πελατη και στο αφτερφακινγκ σαπορτ)
Επειδή έχω να περάσω καιρό απο Στέλιο αν συμφωνα με τα λεγόμενα σου ""χάλασε"" κ αυτός δεν υπάρχει μέλλον σε αυτή την πόλη.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.653
Πόντοι
2.720
Eδε λέγετε Σάντρα η πιτσιρίκα. Δε θυμάμαι το ονομα της.  Σάντρα ειναι η ξανθιά γεμάτούλα που προτίμησα.

atsalakotos1

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
116
Πόντοι
1
παρακαλώ την βοήθεια σας. ανεβαίνω από Αθήνα και θα ήθελα κάτι για να χαλαρώσουμε σε δικό τους χώρο 

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
36
Σήμερα Σάββατο τα μασατζιδικα δουλεύουν? Η έχουν εβδομάδα 5 ημερών?  :think: ξέρω θα βρεθούν οι ‘’έξυπνοι’’ και θα πουν πάρε τηλεφωνο να μάθεις, αλλά δε το κάνω γι αυτό οποίος ξέρει ας απαντησει παρακαλώ

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
πέρασμα περασμένη βδομάδα απο ,μεταξά= νταμες...ειχε 4 αλλα οι δυο ηταν μεσα με συναγωνιστές,η αλλη ηταν η εβελίνα στρουμπουλή..αρκετά....(αν και ακουσα καλά λογια απο φιλο του φορουμ)και η τέταρτη ειχε φύγει...Δευτέρα μου είπε θα ειναι 6 κοπέλες..στα 80 το φουλ...οπότε εφυγα και πήγα Αννα Χαριλάου...ηταν 3 με Ξένια,ναταλία και Παολα ,οι πρωτες δυο ειναι ρωσίδες και η τριτη τσέχα....γενικά μέτριες σε εμφάνιση αλλα μέσα αρκετά καλές και για 50 στο φουλ νομίζω ειναι καλά...επελεξα την δευτερη ξανθιά λεπτη με σχετικα καλο σωματάκι και προσωπάκι...

πηρα  Μαριαννα,εβιτα.....αλλα ηταν κλειστά Κυριακή....

aeimisgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
19
Like
999
Πόντοι
991
Ναι ρε φίλε συμφωνώ και το ξέρεις απλά όταν δε σε πάει εμφανισιακά το δείχνει και το κάνει αγγαρεία. Αυτό είναι καλό απ'τη μια γιατί συμπεριφέρεται σαν μια νορμάλ κοπέλα κι όχι σαν επαγγελματίας αλλά και κακό γιατί γίνονται σκηνικά σαν αυτό του kamelot 123.

Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να περιγράψει υπηρεσίες και τιμές της Αλεξίας από DAMES, διότι κατά πάσα πιθανότητα θα πάω αύριο και μην φάω κανένα γκολ?

aeimisgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
19
Like
999
Πόντοι
991
Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να περιγράψει υπηρεσίες και τιμές της Αλεξίας από DAMES, διότι κατά πάσα πιθανότητα θα πάω αύριο και μην φάω κανένα γκολ?

Κάποιος στο forum περιέγραψε για την Αλέξια, Πίπα με προφυλακτικό!!, κάποιος σας παρακαλώ να τοποθετηθεί εάν αληθεύει??

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
πέρασμα περασμένη βδομάδα απο ,μεταξά= νταμες...ειχε 4 αλλα οι δυο ηταν μεσα με συναγωνιστές,η αλλη ηταν η εβελίνα στρουμπουλή..αρκετά....(αν και ακουσα καλά λογια απο φιλο του φορουμ)και η τέταρτη ειχε φύγει...Δευτέρα μου είπε θα ειναι 6 κοπέλες..στα 80 το φουλ...οπότε εφυγα και πήγα Αννα Χαριλάου...ηταν 3 με Ξένια,ναταλία και Παολα ,οι πρωτες δυο ειναι ρωσίδες και η τριτη τσέχα....γενικά μέτριες σε εμφάνιση αλλα μέσα αρκετά καλές και για 50 στο φουλ νομίζω ειναι καλά...επελεξα την δευτερη ξανθιά λεπτη με σχετικα καλο σωματάκι και προσωπάκι...

πηρα  Μαριαννα,εβιτα.....αλλα ηταν κλειστά Κυριακή....
εβιτα παντα κυριακες κλειστα συναδελφε επισης εβελινα καλα λογια απο ποιον? μη χειροτερα......τοσο σαβουρηδες εχουμε γινει πια..........τεσπα περι ορεξεως ..

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
να πω για αλεξια νταμες δεν ειναι να σε γουσταρει εμφανισιακα αλλα σαν ατομο η ενεργεια που της εμπνεεεις οποτε εκει ειναι πολυ καλη σε αυτο που κανει ειτε επιλεξεις φουλ και θελει κι εκεινη ειτε οχι ¨)) καλα να περασετε

aeimisgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
19
Like
999
Πόντοι
991
να πω για αλεξια νταμες δεν ειναι να σε γουσταρει εμφανισιακα αλλα σαν ατομο η ενεργεια που της εμπνεεεις οποτε εκει ειναι πολυ καλη σε αυτο που κανει ειτε επιλεξεις φουλ και θελει κι εκεινη ειτε οχι ¨)) καλα να περασετε

Καλημέρα σου, μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις (ή κάποιος άλλος) πληροφορίες για την εμφάνισή της, πρόσωπο, σώμα, στήθος (φυσικό ή όχι)?

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
Καλησπέρα συναγωνιστές,
Τελικά καλά που λειπουμε από την πόλη και δεν ζούμε τα χάλια της στο επίπεδο των ελαιοτριβείων.
Β
Καλησπέρα συναγωνιστές,
Πέρασμα από Κατερινα... (2 κορασιδες, μετρια προς κακα πραγματα)
Και εδώ, έχω γυρίσει 60 σελίδες πίσω και το μόνο που διαβάζω είναι για "φραπεδες" και "πετσεταδικα".
Το έγινε ρε παίδες? Που είναι οι κορασίδες που κάναμε ουρά για να μας τριψουν? Τόσο ξέπεσε η πόλη? Συνεχίζεται να πηγαινεται?
Εγω μετα απο αυτα που ειδα και ακουσα εχθες και σημερα, δεν νομιζω να ξανατιμησω καποιο ελαιοτριβειο. (φτασαμε στο σημειο να λεμε που εισαι ρε Ευα, και στις παρουσιες αλλα ΕΙΔΙΚΑ στην υποδοχη του πελατη και στο αφτερφακινγκ σαπορτ)

περασμα απο Κατερινα??.. ποιο ειναι αυτο ρε μαγκες??..

aeimisgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
19
Like
999
Πόντοι
991
Λοιπόν..... εντυπώσεις από Αλέξια DAMES.

Επίσκεψη πρώτη φορά.
Χρόνος 1 ώρα.
Πρόγραμμα FULL.

javascript:void(0);

Παιδιά το κορίτσι τα σπάει. Ευγενική συμπεριφορά, καυλωτικό πρόσωπο, σώμα όχι μοντέλου αλλά σφιχτό με πιασίματα, όπως κατά την άποψή μου πρέπει να είναι το σώμα μιας κοπέλας που κάνει αισθησιακό μασάζ.
Υπηρεσίες FULL όπως και το πρόγραμμα (γνωρίζει και μασάζ).

Σε γενικές γραμμές μία άριστη επιλογή. Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα......

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Καλημέρα σου, μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις (ή κάποιος άλλος) πληροφορίες για την εμφάνισή της, πρόσωπο, σώμα, στήθος (φυσικό ή όχι)?
θα σου αρεσει εχει ωραιο προσωπο δεν ειναι κοκκαλο εχει τα κιλακια της αλλα συνολικα μετραει πανε απο κει να την δεις αξιζει λεμε

aeimisgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
19
Like
999
Πόντοι
991
θα σου αρεσει εχει ωραιο προσωπο δεν ειναι κοκκαλο εχει τα κιλακια της αλλα συνολικα μετραει πανε απο κει να την δεις αξιζει λεμε
[/quote

Δεν ξέρω και το μικρό σου, παρόλα αυτά δεν θέλω να είμαι αγενής και να σε πω φίλε ή φιλαράκι.
Έχω ήδη πάει. Έκανα και σχετική ανάρτηση.
Έχεις και είχες απόλυτο δίκιο για την Αλέξια. 
Σε ευχαριστώ...JET

urm98

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Μπορει κανεις να στειλει τηλ εβιτας pm?

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
αμαριλις δεν ειναι πριβε ετσι??????????
Αγαπητέ το Αμαριλίς αν και "παλιά" η αφεντικίνα (είχε και παλιά μαγαζί), έχει πολλά προβλήματα απειρίας.
Πήγα πριν λίγες μέρες. Εύκολο το ραντεβού. Πολύ καλός ο χώρος και καθαρός.
Είχε 1 πιτσιρίκα και γενικά θα έφερνε και άλλες. Ως πρώτο ραντεβού μου είπε οτι 1ο πρόγραμμα μπορώ να επιλέξω 45 λεπτά στα 60€ (για να γνωριστούμε και καλά)!!!! Οι τιμές στα 60-70-80.
Η πιτσιρίκα άσχετη με μασάζ, στο εικοσάλεπτο με γύρισε ανάσκελα.
Η ασχετοσύνη της σε όλο το μεγαλείο με ερωτήσεις, "πως να το κάνω? Θέλεις πιο γρήγορα ή πιο αργά? Τελειώνεις? Αργείς, ε?
Μέχρι αύριο εδώ θα είμαστε".
Εννοείται οτι με ξενέρωσε απίστευτα και έφυγα. Με ρώτησαν από 3 φορές αν θα ξαναπεράσω. ΑΣΤΕΙΟ!!!
Η αφεντικίνα με καμάρι μου είπε οτι οι κοπέλες της είναι πρωτάρες, μικρές σε ηλικία και δεν τις έχω δει πότε σε κανένα μαγαζί. (Άρα άσχετες τελειώς με την ευχαρίστηση ενός άνδρα, που πρέπει να έχεις εμπειρία ώστε σε 45 λεπτά να τον χαλαρώσεις και μετά να τον εκτοξέυσεις για να ξαναέρθει και να έχεις δουλειά).
Κρίμα γιατί έχει προοπτικές με τέτοιο χώρο, αλλά στο management πάσχει!
Νεάρες μου λέει όλες και δεν έχω δουλέψει πουθενά!

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
[/quote

Δεν ξέρω και το μικρό σου, παρόλα αυτά δεν θέλω να είμαι αγενής και να σε πω φίλε ή φιλαράκι.
Έχω ήδη πάει. Έκανα και σχετική ανάρτηση.
Έχεις και είχες απόλυτο δίκιο για την Αλέξια. 
Σε ευχαριστώ...JET
να σαι καλα ¨))) χαιρομαι που περασες σουπερ !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom