καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
τι μέρος του λόγου είναι το μπουκιτσι τριτόκλιτο, δευτερόκλιτο;aqua spa κανει καμια μπουκιτσι?
τι μέρος του λόγου είναι το μπουκιτσι τριτόκλιτο, δευτερόκλιτο;aqua spa κανει καμια μπουκιτσι?
και η ξενια?Όλες στο πρόγραμμα των 80
ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΘΕΙΤΕ με αιθέρια έλαια και μυοχαλαρωτικό μασάζ στο χώρο μου. Μόνο με ραντεβού. Μαρία , Θεσσαλονίκη 697......124 η αγγελια υπαρχει στην χρυση ευκαιρια
γνωριζει κανεις την συγκεκριμενη?
και η ξενια?
και να κανει...που νομιζω κανει...ξινη πιπα θα ειναιδεν την ξέρω
δε ζηταει εξτρα κανεις ομως τπτ εξτρα??Επισκεψη προ ημερων σε Βανα. Παρουσες η Αντζελα, Σοφια και Ελισαβετ. Περασα με Αντζελα. Αμιλητη εντελως. Μασαζ καλουτσικο ομως. Δεν ζηταει εξτρα (καλο αυτο)...
Η Ευα τι εγινε καλο το αλβανακι η ΑντζελαΕπισκεψη προ ημερων σε Βανα. Παρουσες η Αντζελα, Σοφια και Ελισαβετ. Περασα με Αντζελα. Αμιλητη εντελως. Μασαζ καλουτσικο ομως. Δεν ζηταει εξτρα (καλο αυτο)...
ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΘΕΙΤΕ με αιθέρια έλαια και μυοχαλαρωτικό μασάζ στο χώρο μου. Μόνο με ραντεβού. Μαρία , Θεσσαλονίκη 697......124 η αγγελια υπαρχει στην χρυση ευκαιρια
γνωριζει κανεις την συγκεκριμενη?
Γιουλη καλη Αλεξια καλη Μαρια μετριαΝαι. Προκειται για την Γιούλη ή Αλεξία ή Μαρία στην Παπάφη, 34 ετων, μελαχροινή, περι τα 160 cm και μια από τις ελάχιστες Ρουμάνες που δεν σερβίρουν κουλούρι.
Και τι που ηταν αμιλητη; για διαλογο την ηθελες; τα υπολοιπα πες μαςΕπισκεψη προ ημερων σε Βανα. Παρουσες η Αντζελα, Σοφια και Ελισαβετ. Περασα με Αντζελα. Αμιλητη εντελως. Μασαζ καλουτσικο ομως. Δεν ζηταει εξτρα (καλο αυτο)...
Μαθηματική άσκηση:και να κανει...που νομιζω κανει...ξινη πιπα θα ειναι
μαλιστα καταλαβα η Αλεξια ναι δεν σερβιρει κουλουρι δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο ο χωρος μετριος η υπηρεσιες μετριες για τα 50 ε ομως καλες ειναι γιαυτο οπως ειχα πει και σενα παλιοτερο ποστ μου δυστυχως η θεσσαλονικη ασθενειΝαι. Προκειται για την Γιούλη ή Αλεξία ή Μαρία στην Παπάφη, 34 ετων, μελαχροινή, περι τα 160 cm και μια από τις ελάχιστες Ρουμάνες που δεν σερβίρουν κουλούρι.
νομιζω 11Λοιπον μαγκες αυριο μαλον θα κανω καταδρομικη κατα εβιτα μερια
Ξερει κανεις τι παιζει απο κοριτσια οπως και τι ωρα ανοιγουν το πρωι ?
Έχει Σάντρα και Σοφία σίγουρα. Η Σίσσυ έφυγε (πήγε στον Στέλιο). Κατά τα λοιπά δεν ξέρω τι έχει φέρει τώρα, γιατί πάνε και 15 μέρες περίπου που πήγα.Λοιπον μαγκες αυριο μαλον θα κανω καταδρομικη κατα εβιτα μερια
Ξερει κανεις τι παιζει απο κοριτσια οπως και τι ωρα ανοιγουν το πρωι ?