καλησπέρα στους απανταχού έλαιομασάζομαχητές. συνεχίζω να μοιράζομαι μαζί σας τις περιπέτειες μου και τις εμπειρίες μου, προς όφελος και πληροφόρηση των αγαπητών συναθλητών. Μασάζοκοπέλα όνομα Μαρία ψάχνοντας πάλι τις γνωστές αγγελίες βρήκα την αγγελία της Μαρίας. Για να καταλάβετε πάνω-κάτω η αγγελία της γράφει Πολύ καλό μασάζ μιάμισης ώρας Όχι βίζιτα. Στο τέλος της περιγραφής θα σας γράψω το link για να μπορείτε να Μπείτε μέσα και να δείτε την αγγελία της.Μου κίνησε Λοιπόν το ενδιαφέρον και πήρα τηλέφωνο. Η κοπέλα πολύ ευγενική στο τηλέφωνο Μου είπε ότι τη λένε Μαρία Ότι είναι 38 ετών Ότι κάνει μασάζ μιάμιση ώρας. πολύ καλό μου είπε την τιμή ότι έχει 40 ευρώ και επίσης μου τόνισε ότι δεν κάνεις σεξ. Και ότι δεν έχει δικό της χώρο και η συνεύρεση θα γινόταν η στην οικία μου ή σε κάποιο ξενοδοχείο Στο κέντρο της πόλης. Εγώ την απάντησα ότι δεν έχω δικό μου χώρο και αυτή μου είπε αμέσως ότι ξέρει κάποια ξενοδοχεία πολύ καλά και αρκετά φτηνά και το ραντεβού κανονίστηκε. Δώσαμε ραντεβού έξω από γνωστό ξενοδοχείο της Εγνατίας ήταν ακριβέστατη στην ώρα της, Λοιπόν η Μαρία είναι μία κοπέλα περίπου στην ηλικία που μου είπε στο τηλέφωνο με έκανε εντύπωση τα πάρα πολλά δαχτυλίδια που είχε. είχε αρκετά βραχιόλια στα χέρια και πάρα πολλά κρεμαστά στο λαιμό, μάλλον πρέπει να έχει τρέλα με τα χαϊμαλιά Από τι κατάλαβα. Το σοματάκι της θα το έλεγα μέτριο,το προσωπάκι λίγο μου τα χάλασε.Ίσως να τανε και λίγο παραπάνω από την ηλικία που μου είπε στο τηλέφωνο. αλλά σε γενικές γραμμές το σύνολο μου άρεσε. Μπήκαμε στο ξενοδοχείο πλήρωσα 20 ευρώ και πήγαμε στο δωμάτιο σε αυτό το σημείο Θέλω να πω ότι το ξενοδοχείο ήταν καθαρότατο, και ήταν πρόσφατα ανακαινισμένο με πολύ καλό κρεβάτι και όλα μέσα καινούργια, και το μπάνιο ήταν ανακαινισμένο. Με γυάλινες πόρτες και τα λοιπά. Λοιπόν πιάσαμε την κουβέντα Μίλησαμε κανένα δεκάλεπτο Και κατάλαβα ότι Είναι Τρελοκομείο με την καλή την έννοια. Πριν ξεκινήσουμε άρχισε να βγάζει όλα αυτά τα δαχτυλίδια τα βραχιόλια και τα χαϊμαλιά που είχε και έκανε γύρω στα 5 λεπτά με δέκα μέχρι να τα βγάλei. Ξάπλωσα στο κρεβάτι γυμνός Αφού έμεινε και αυτή με το σουτιέν και το βρακί της, άρχισε να μου κάνει μασάζ, το μασάζ της θα το έλεγα λίαν επιεικώς μέτριo Αλλά τη φανέλα την ιδρώνει. Ξεκίνησe από τα πόδια σιγά σιγά χωρίς να Να βιάζεται ανέβηκε στις γάμπες, μετά στη μέση στην πλάτη στον αυχένα στα χέρια, Μέτριο μασάζ Ίσως Άμα με έτριβε λίγο πιο δυνατά να ήταν καταπληκτικό το μασάζ.Ίσως να μην έχει τόσο δύναμη δεν ξέρω Αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή μου άρεσε δεν είχα κανένα θέμα, μου έτριβε την πλάτη γύρω στη μιάμιση ώρα μετά με γύρισε ανάσκελα για να μου κάνει μασάζ, από μπροστά Περίπου για μία ώρα.Αφού με είχε λιώσει στο μασάζ Με ρώτησαν αν θέλω αισθησιακό μασάζ πράγμα που δεν το περίμενα, γιατί στην αρχή μου είχε πει ότι δεν κάνει σεξ kai tetia. Και την είπα φυσικά ότι θέλω στα του αγώνα τώρα, ή πεομάλαξη Ήταν αργή η Μαρία ήξερε να τραβάει το πουλί καλά,ίσως se αυτό το σημείο αν έβγαζε τα βυζακιά της που ήτανε μεγαλούτσικα να ήταν ακόμα καλύτερα, Αλλά δεν πειράζει στη συνέχεια άρχισε πιο γρήγορους ρυθμούς,Μέχρι που εκσφενδονίστηκε το υγρό πυρ και είχα μία πολύ καλή κατάθεση πάνω στο χεράκι της. Ίσως τη δεύτερη φορά που θα τiν συναντήσω να μου ξεκλειδώσει και άλλες παροχές. Ανακεφαλαιώνοντας τώρα πέρασα μέτρια προς Καλά θα έλεγα μου έκανε μασάζ γύρω στις δυόμισι ώρες ήταν αρκετά ευχάριστο η Μαρία τiν ιδρώνi τη φανέλα,είναι ένα ευχάριστο άτομο Λοιπόν 40 ευρώ είναι η αμοιβή της και συν 20 το ξενοδοχείο το οποίο τονίζω ήταν πεντακάθαρο, 60 ευρώ μία συνεδρία που κράτησε σχεδόν τρεις ώρες. Τώρα τα μειονεκτήματα της Μαρίας ήταν ότι δεν κάνει σεξ με το χε πει από την αρχή βέβαια, Επίσης το μασάζ Δεν ήταν τόσο δυνατό όσο θα ήθελα,ήταν πολύ ευχάριστο επαναλαμβάνω δεν με χάλασε δεν κάνει πεοθηλασμό. Επίσης την ώρα που μου έπαιζε το πουλί θα μπορούσε να είχε βγάλει τα βυζακιά της και το βρακάκι της. Σε γενικές γραμμές πέρασα μέτρια προς καλά θα την ξανά επισκεφτώ σίγουρα και ίσως και στο ίδιο ξενοδοχείο. Για οποιον συνάδελφο θέλει να την επισκεφτεί θα σας στείλω το link
και όπως λέω πάντα Να υγιαίνουμε και να μασαζοχαλαρώνουμε συναθλητές.