καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
Μ'αρέσει που αναρωτιέσαι για το προφανές...
Με βάση την περιγραφή σου δεν πρέπει να είδες τις άλλες δύο μικρές που εχουν ωραίο πρόσωπο,ονόματα δεν θυμαμαι καθολου,η μια είναι 28-30 περίπου,λίγο αφρατουλα αλλά όμορφη και ωραία επιδερμιδα και η αλλη περιπου 25 κανονικη.Και οι δύο μέτριους αναστήματος προς ψηλές.Ριξτες μια ματιά.. πιστεύω ότι κάποια από τις δύο θα σου αρέσει..εγω θα τις τιμήσω.. Αυτά,γιατι θα μου πουν ότι κάνω και διαφημιση..περιεγραψε λιγο τις αλλες ρε φιλε? εγω οταν ειχα παει ηταν μονο η αλεχια ενα μιλφ χαλια και μια χοντρη κοντη μελαχρινη με την καμια δεν μπαινω ποιες αλλεσ ηταν φιλε??????/
απο ποτε η ενημερωση λεγεται διαφημιση δε καταλαβαΜε βάση την περιγραφή σου δεν πρέπει να είδες τις άλλες δύο μικρές που εχουν ωραίο πρόσωπο,ονόματα δεν θυμαμαι καθολου,η μια είναι 28-30 περίπου,λίγο αφρατουλα αλλά όμορφη και ωραία επιδερμιδα και η αλλη περιπου 25 κανονικη.Και οι δύο μέτριους αναστήματος προς ψηλές.Ριξτες μια ματιά.. πιστεύω ότι κάποια από τις δύο θα σου αρέσει..εγω θα τις τιμήσω.. Αυτά,γιατι θα μου πουν ότι κάνω και διαφημιση..
προφανεστατο το γιατιρε συ aironaut στο τεραστιο ποστ σου δεν εκανες ουτε ενα λαθος
απο κει κ μετα γιατι μας εχεις βγαλει τα ματια με τα λαθη
ετσι ακριβως ενω ειναι μικρη κ γλυκεια δε σε κανει το κλικΕπίσκεψη πριν από καιρό στη Μαριάννα με Φρύνη. Είναι καλή αλλά δεν τρελάθηκα. Δεκτική, γλυκιά αλλά μέτρια σε εμφάνιση.
Ετσι πες μου βγαζει καποια λιγα γουστα η πιτσιρικα αλλα πιπα κανει απαισια τωρα οσον αφορα τα φιλια στο στομα δε φιλουσε ποτε και δεν αναφερες για σωμα η λαιμο
Ετσι μπράβο παληκάρια, να τα λέτε αυτά για να μην πηγαίνουμε εμείς οι υπόλοιποι!
παντα οταν παω εγω ειναι η η αλεχια η η χοντρη κοντη μελαχρινη που με τιποτα δεν περναω η μια ρωσιδα μπαζο μιλφ η μια ελληνιδα ψηλη προς το μιλφ χαζοβιολα που ουτε με αυτη περναωΜε βάση την περιγραφή σου δεν πρέπει να είδες τις άλλες δύο μικρές που εχουν ωραίο πρόσωπο,ονόματα δεν θυμαμαι καθολου,η μια είναι 28-30 περίπου,λίγο αφρατουλα αλλά όμορφη και ωραία επιδερμιδα και η αλλη περιπου 25 κανονικη.Και οι δύο μέτριους αναστήματος προς ψηλές.Ριξτες μια ματιά.. πιστεύω ότι κάποια από τις δύο θα σου αρέσει..εγω θα τις τιμήσω.. Αυτά,γιατι θα μου πουν ότι κάνω και διαφημιση..
καμια διαφορα με πριν δεσποινα σισσυ και σουζανα η καπως ετσιΚανείς με πρόσφατη ενημέρωση για το ρόστερ του Μακη αντιστρες;
πεστα βρε premium.ετσι.Η απολυτος ξεπεσμος. Απο το 2011 οπου και ειμαι αναγνωστης και μελος με την οποια δραστηριοτητα εχω, δεν ξαναεχω δει για τοσο χρονικο διαστημα να γινετε λογος και διαπλικτισμοι για τα πετσεταδικα τις προσδοκιες που πουλανε, και που σιγα σιγα αλλαζουν με φουλ προγραμματα. Ας προβληματιστουν αυτοι- αυτες που πρεπει.
aqua spa κανει καμια μπουκιτσι?
συμφωνω απολυταΗ απολυτος ξεπεσμος. Απο το 2011 οπου και ειμαι αναγνωστης και μελος με την οποια δραστηριοτητα εχω, δεν ξαναεχω δει για τοσο χρονικο διαστημα να γινετε λογος και διαπλικτισμοι για τα πετσεταδικα τις προσδοκιες που πουλανε, και που σιγα σιγα αλλαζουν με φουλ προγραμματα. Ας προβληματιστουν αυτοι- αυτες που πρεπει.