Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (12 μέλη και 39 επισκέπτες)

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
Πηγα σημερα μεταξα...να μην τα πολυλογω ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.Ξεπετα μεχρι αιδιας,αλλα με ειπε στο τηλ αλλα βρηκα εκει,γενικα περα απο το χωρο που ηταν καθαρος ολα τα αλλα 0.

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
επισκεψη στο   LE MASSAGE THERAPIST   (Καλαμαρια) ομορφος χωρος νεος χωρος ...μασαζ σε επαγγελματικο κρεβατι
αλλα μεχρι εκει... υπαρχει αγγελια

ειναι free η προσβαση κοστος 35 ευρω
ΥΓ.δεν θα ξαναπαω

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
144
Πόντοι
1
καλησπερα στη παρεα!ειναι ευκολο να μου στειλει καποιος το τηλεφωνο της Μαγγυ σε pm?Εκανα μια μαλακια με το κινητο και το εχω χασει το νουμερο...ευχαριστω προκαταβολικα!

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
419
Πόντοι
26
καλησπερα στη παρεα!ειναι ευκολο να μου στειλει καποιος το τηλεφωνο της Μαγγυ σε pm?Εκανα μια μαλακια με το κινητο και το εχω χασει το νουμερο...ευχαριστω προκαταβολικα!
Εχεις pm

Petrospetros1212

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα στη παρέα.είμαι νέος εδώ. επίσκεψη στο Βάνα σπα πριν δύο μέρες τρεις παρουσίες.ξανθια μιλφ ξανθιά πιτσιρίκα και μελαχρινή Κοντούλα Εύα μασάζ χάλια μόνο χαιδεμα χωρίς πολλά πολλά με τον λουτσο στο τέλος της είπα για φραπέ μου είπε δεν κάνουν τέτοια εδώ με τα πολλά και τα λίγα μου λέει 50€ για φραπέ της είπα 20€ και το κλείσαμε στα 20€ ο φραπές μέτριος χωρίς πάθος .Ο χώρος πολύ καθαρός.θα ξαναπάω αλλά με άλλη κοπελα

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.673
Πόντοι
2.720
Η Στελα is back in business . Στη τελευταία επίσκεψη μου στον χώρο της αγαπητής μας στη Χαριλάου ήταν και η Στελα. Άλλες παρουσίες η Αλεξάνδρα ,  Χριστίνα  και δυο άλλες που δε συγκράτησα τα ονόματα τους. Να χαλαρώνετε και να ενημερώνετε.

Τι είναι αυτό βρε παιδιά ? Πρωτη φορα το ακούω!

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
φίλε μου υπάρχουν πάρα πολλά μαγαζιά με απλό μασάζ που δεν έχουν σχέση με τον αγοραίο έρωτα.
Καλό είναι να προσέχουμε Τι γράφουμε εδώ πέρα

και άλλα τόσα που το παίζουν παρθένες αλλά του δίνουν και καταλαβαίνει

καλά έκανε ο ψηλός

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Le Massage Therapist, Καλαμαρια, η γνωστη θεραπευτρια που δηλωνει μεντιουμ, επιχειρηματιας και λατρης της Μυκονου....και που πουλάει ελιές στη Χαλκιδική....

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
413
Πόντοι
36
Απο πότε εγινε μέντιουμ αυτη? καινουργια απασχόληση ειναι αυτη τωρα?

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Le Massage Therapist, Καλαμαρια, η γνωστη θεραπευτρια που δηλωνει μεντιουμ, επιχειρηματιας και λατρης της Μυκονου....και που πουλάει ελιές στη Χαλκιδική....

Και μάλιστα αν την πάρεις και δεν το σηκώσει και την ξαναπάρεις μετά από δύο ώρες σου την λέει και απο πάνω

ΟΥΣΤ

Petrospetros1212

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο ελίτ σπα ωραίος χώρος και καθαρός, πολλές παρουσίες.περασα με μία μιλφ μελαχρινή βικη ωραίο μασάζ μολις γύρισα ο λουτσός ήταν όρθιος της είπα να το κατεβάσουμε μου είπε πως της είπα όπως θέλεις μου έκανε ένα κλαρίνο τέλειο τελείωμα στο στόμα .Σύνολο  60€

bpap999

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Πάω μεταξά μετα από λιγο καιρο που είχα περάσει υπέροχα με δύο γκομενάρες. Ξαφνικά μου ανοίγει μία σαύρα και εμφανίζονται αλλεσ δυο. μία σαυρα ακόμη και μία μέτρια καινούρια. μασάζ 4 λεπτα και βουρ στη πίπα. χάλι μαύρο. κάτι πρεπει να γίνεται γιατί όλο αλλάζει κοπέλες. η τραγικότερη εμπειρία μου στα τόσα χρόνια γενικά. θα ήθελα αν μπορεί καποιος να μου δώσει συστάσεις για εβιτα. εχω το τηλέφωνο αλλά θέλει λεει να της τηλεφωνήσει πρώτα κάποιοσ που τον ξέρει. όποιος μπορεί θα το εκτιμούσα. σε pm εννοείτε και πάμε και μαζί αμα θέλει.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Επίσκεψη στο ελίτ σπα ωραίος χώρος και καθαρός, πολλές παρουσίες.περασα με μία μιλφ μελαχρινή βικη ωραίο μασάζ μολις γύρισα ο λουτσός ήταν όρθιος της είπα να το κατεβάσουμε μου είπε πως της είπα όπως θέλεις μου έκανε ένα κλαρίνο τέλειο τελείωμα στο στόμα .Σύνολο  60€
αυτο στη καραμανλη 60 ειναι?????????? αυτο λες??

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Καλησπέρα. Πάω μεταξά μετα από λιγο καιρο που είχα περάσει υπέροχα με δύο γκομενάρες. Ξαφνικά μου ανοίγει μία σαύρα και εμφανίζονται αλλεσ δυο. μία σαυρα ακόμη και μία μέτρια καινούρια. μασάζ 4 λεπτα και βουρ στη πίπα. χάλι μαύρο. κάτι πρεπει να γίνεται γιατί όλο αλλάζει κοπέλες. η τραγικότερη εμπειρία μου στα τόσα χρόνια γενικά. θα ήθελα αν μπορεί καποιος να μου δώσει συστάσεις για εβιτα. εχω το τηλέφωνο αλλά θέλει λεει να της τηλεφωνήσει πρώτα κάποιοσ που τον ξέρει. όποιος μπορεί θα το εκτιμούσα. σε pm εννοείτε και πάμε και μαζί αμα θέλει.
εχεις προσβαση σε μαριαννα η μαρια λαδαδικα?? και θα σε πω για εβιτα στειλε μου πμ

karantis

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η Στελλα παιδια είναι prive η free?Ευχαριστω και καλο Πασχα σε ολους

De marco 156

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιαν 2017
Κριτικές
49
Like
1.677
Πόντοι
4.381

Κάνει μόνο κλαρίνο τύπε ή έχει και ξεσκισάκι το πρόγραμμα άμα θές?

newnick

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
60 Ευρώ μόνο για πίπα?

κατα καιρους διάφορες κοπελες κανουν περισσοτερα σε αυτα τα μαγαζια, αλλα "εξαφανιζονται" σχετικα γρηγορα. Πριν χρονια στο γνωστο βενους υπηρξε κοπελα που εκανε και κατ' οικον (οχι οτι αξιζε πολλα, αλλα με 30 εουρος εφτανε ευκολα σε καλαμακι και με ανεση χρονου). Νομιζω οτι εχει να κανει και με την κοπελα και με τον τροπο προσεγγισης: αν καποια εχει την διαθεση, πολλα μπορουν να ακολουθησουν σε κατ' ιδιαν εξυπηρετηση εντος η εκτος καταστηματος.

• Like
Αντιδράσεις: AB66

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Ποιος μπορει και θελει να με μπασει στην Χαριλαου; ευχαριστω

Stories