Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Αφού κανείς δεν λέει τίποτα ούτε δεινει κάποιου είδους συστάσεις θα πάω στο ντομες και θα σας δώσω review.

το αυτονόητο που πρέπει να κάνεις γιατί μας το λες σαν παράπονο?

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
στο νταμες εχει κατι μπαζα αυτο τον καιρο δυστυχως μαγκυ εφερε κανα καινουριο η τα ιδια και τα ιδια?? βαριεμαι να την παιρνω και τηλ αμα ειναι οι ιδιες να παω εβιτα μια βολτα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Αφού κανείς δεν λέει τίποτα ούτε δεινει κάποιου είδους συστάσεις θα πάω στο ντομες και θα σας δώσω review.
εδω κ 6 χρονια που εισαι γραμμενος στο site δε πηγες πουθενα
να κανεις ενημερωση???
η περιμενεις καποιον να σε συστησει για να πας

banker

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2017
Like
2
Πόντοι
0
nuru παιζει πουθενά θεσσαλονίκη? (μην βαράτε νέος είμαι..)

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
Η Στελα is back in business . Στη τελευταία επίσκεψη μου στον χώρο της αγαπητής μας στη Χαριλάου ήταν και η Στελα. Άλλες παρουσίες η Αλεξάνδρα ,  Χριστίνα  και δυο άλλες που δε συγκράτησα τα ονόματα τους. Να χαλαρώνετε και να ενημερώνετε.

Nikos291

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
0
Πρόσφατη επίσκεψη στη Μάγκυ, καλύτερος ο νέος χώρος της. Απλό πρόγραμμα με Μαργαρίτα, καλό μασάζ (όπως πάντα στη Μάγκυ), αλλά στα υπόλοιπα μάλλον κάτω του μετρίου. Αδύνατη για τα γούστα μου και ελάχιστη συμμετοχή.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Η Στελα is back in business . Στη τελευταία επίσκεψη μου στον χώρο της αγαπητής μας στη Χαριλάου ήταν και η Στελα. Άλλες παρουσίες η Αλεξάνδρα ,  Χριστίνα  και δυο άλλες που δε συγκράτησα τα ονόματα τους. Να χαλαρώνετε και να ενημερώνετε.
η Στέλλα είναι quest star πηγαίνει οπότε μπορεί

Πρόσεξες αν ήταν οι δυο καινούργιες Φρύνη κ κρυσταλλια μικρές κ οι δυο

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Αυτό είναι είδηση  :rockon:  :rockon: Με την Στέλλα γράφεις υπερπαραγωγές  :rockon: Εγώ πάλι στην τελευταία μου επίσκεψη δοκίμασα busty Χριστίνα, σε όσους αρέσουν τα στοιβαρά κορμιά σίγουρα θα μείνουν ικανοποιημένοι, μιλάμε για κωλάρα, λόγω του νεαρού της ηλικίας μια μικρή καθοδήγηση την χρειάζεται, αλλά κατά τα άλλα περνάς πολύ καλά  :pipa1: Επίσης ξεχώρισα μια ξανθιά milf, αλλά όνομα δεν συγκράτησα.

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
η Στέλλα είναι quest star πηγαίνει οπότε μπορεί

Πρόσεξες αν ήταν οι δυο καινούργιες Φρύνη κ κρυσταλλια μικρές κ οι δυο

Μπράβο , αν και δεν τις είδα η μια σε προγραμμα η άλλη ρεπό , αυτά τα ονόματα μου ανέφερε η οικοδέσποινα .

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
Αυτό είναι είδηση  :rockon:  :rockon: Με την Στέλλα γράφεις υπερπαραγωγές  :rockon: Εγώ πάλι στην τελευταία μου επίσκεψη δοκίμασα busty Χριστίνα, σε όσους αρέσουν τα στοιβαρά κορμιά σίγουρα θα μείνουν ικανοποιημένοι, μιλάμε για κωλάρα, λόγω του νεαρού της ηλικίας μια μικρή καθοδήγηση την χρειάζεται, αλλά κατά τα άλλα περνάς πολύ καλά  :pipa1: Επίσης ξεχώρισα μια ξανθιά milf, αλλά όνομα δεν συγκράτησα.

Η ξανθιά μιλφ ειναι η Αλεξάνδρα ... Που μου θυμίζει μια Δανάη πριν 5 χρονάκια στου Νίκου ...

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την Αντωνία τη φίλη της ελινας?

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
πηγε κανεις βανα προσφατα εχει κανα καλο???

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
γιατί δεν το ζητάς από Ελίνα ? άλλωστε κάνουν και διπλό  :cool2:
Το τηλέφωνο το έχω. Στην ελινα πήγα μόνο μια φορά και ήταν πριν 3 χρόνια. Τώρα άντε να τη δώσεις να καταλάβει τι και πως

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Το τηλέφωνο το έχω. Στην ελινα πήγα μόνο μια φορά και ήταν πριν 3 χρόνια. Τώρα άντε να τη δώσεις να καταλάβει τι και πως

φιλικά να σε ενημερώσω ότι η Αντωνία δεν θα απαντήσει ποτέ σε άγνωστο αριθμό αλλά και να γίνει ΔΕΝ πρόκειται να σε ακούσει αν δεν σε ξερει από ελινα.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Τον ήπια κρύο δηλαδή. Να σε ρωτήσω φίλος, πως είναι από εμφάνιση?

kosnits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
4
Like
157
Πόντοι
1
ειμαι αναμεσα σε μεταξα και aqua spa τι να επιλεξω?

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Τον ήπια κρύο δηλαδή. Να σε ρωτήσω φίλος, πως είναι από εμφάνιση?

την Σοφία από Μαριάνα παλιά και τώρα στην Εβίτα την ξέρεις ?
τετοιος σωματοτυπος με λίγο παραπάνω βυζί

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Όχι φίλος δεν έχω πρόσβαση ούτε Μαριαννα ούτε Εβίτα. Λίγο πιο λεπτομερέστατος μπορείς να γίνεις? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom