Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.055
- Πόντοι
- 2.356
γιατι ειναι πια παρελθον για πανω απο 1 χρονογιατί ?
τι είπα
?
γιατι ειναι πια παρελθον για πανω απο 1 χρονογιατί ?
τι είπα
?
Καλημέρα φίλε.Το λινκ σου δεν βγάζει κάτι.Μήπως εννοείς την Τζένη;Μπορείς να στείλεις άλλο ή να μου στειίλεις τηλέφωνο;Ευχαριστώ.
ξέρει κανείς τίποτα? η γκόμενα στην φώτο μοιαζει με το τουμπανο που ηρθε από Αθήνα στην Τούμπα και το είχαμε συζητήσει πριν λίγες βδομάδες
μπαααα μεχρι στιγμης τπτ, αλλα ποτε δε ξερειςαυτό το ξέρω
άπλα λέω αν υπάρχει κάνα νέο
για το τι κάνει αυτή η ψυχη.
Στα αστερακια βαλε αφριδιτε.ψλυβ στα αγγλικα εννοειταιΚαλημέρα φίλε.Το λινκ σου δεν βγάζει κάτι.Μήπως εννοείς την Τζένη;Μπορείς να στείλεις άλλο ή να μου στειίλεις τηλέφωνο;Ευχαριστώ.
μπαααα μεχρι στιγμης τπτ, αλλα ποτε δε ξερεις
κ τελευταια ειχε φερει κατι ρωσακια μμμμμ μπουκια κ συγχωριο
1 αψογος για το reviewΈνα review υποσχέθηκα και θα προσπαθήσω να το κάνω, θα πρέπει λοιπόν από λάβετε υπόψη σας πως είμαι αρχάριος και δεν έχω μέτρο σύγκρισης οπότε θα γράψω μόνο αυτά που με ικανοποίησαν.
Το ραντεβού για την Κυριακή ήταν με την κυρία καυτη (ναι τη γνωστή) η οποία όπως μου είπε λίγο πριν βρεθούμε πως είχε επίσκεψη από Ρωσία (περίοδο) οπότε για να μη πάει χαμένη η μέρα πήρα τηλ. στο dames.Μετά από σύντομη συνεννόηση βρέθηκα στο χώρο. Θα γράψω μόνο τα θετικά γιατί οι εντυπώσεις μου είναι θετικές στο σύνολο τους
1 πάρα πολύ καλή επικοινωνία και συνεννόηση
2 καθαρός χώρος και πολύ ευγενικες όλες οι κοπέλες
3 νεότατες και οι 3 κοπέλες που είδα
4 δίχως βιασύνη το πρόγραμμα στο φουλ πακέτο που πήρα και μάλιστα η κοπέλα η ίδια μου πρότεινε να συνεχίσουμε μετά την κατάθεση μιας και είχαμε λίγο χρόνο ακόμη συνεχίσαμε για 10 λεπτά ακόμη μασάζ αλλά ειχα να κάνω και δρόμο επιστροφής οπότε ζήτησα ο ίδιος να σταματήσει.
Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό που έγραψα αλλά σκοπεύω να ξαναπάω (κυρία καυτη το ακούς??) Οι τιμές φαντάζομαι πως είναι στάνταρ οπότε δεν αναφέρω κάτι. Εκείνο που κρατάω είναι οι νεότατες κοπέλες και οι άψογη συμπεριφορά τους
dames.is-best.net/locator.htmlκαλησπερα διευθυνση μασαζιδικου?
1 αψογος για το review
2 οταν λες νεοτατες μπορεις να προσδιορισεις περιπου
3 πως ηταν εμφανισιακα οι κοπελες
4 οι τιμες διαφερουν σε πολλα μαγαζια πες ποσο παει εκει
Κάτω των 30 και οι 3 κοπέλες η μία μου φάνηκε γύρω στα 20....αλλά υπόψη πως δεν φορούσα τα γυαλιά μου όταν τις κοιτούσα χαχαχαχα !!
30 φραπέ 60 στοματικό 80 το φουλ
Από εμφάνιση ήταν και οι 3 σούπερ (στα δικά μου μάτια πάντα έτσι? ) αλλά με αυτή που πήγα είχε τέλειο βιζακι σιλικονατο έτσι ωραίο κωλαράκι αλλά δεν το δίδει. ..πεντακάθαρη πάντως εκεί κάτω
Σας είπα πως δεν έχω μέτρο σύγκρισης αλλά έφυγα ικανοποιημενος και θα ξαναπάω για τα άλλα 2 μωρά ;))
Μπα τίποταφιλαράκο ούτε κανα χούφτομα έπεσε?
φιλαράκο ούτε κανα χούφτομα έπεσε?
Ούτε τσουτσου νταχτιρντι βρε?
νέκρα τίποταφιλαράκο ούτε κανα χούφτομα έπεσε?
Ούτε τσουτσου νταχτιρντι βρε?
γι αυτό ρωτάω αν ξέρει κανείς τίποτατσαμπα το 30 αρι,καλύτερα να πήγαινε στον Μύλο
γι αυτό ρωτάω αν ξέρει κανείς τίποτα
Ρωτας?εγω δινω ενα 10ρικακι και χουφτωνω μεσα απο το στριγκ
όχι δεν φοβάμαι . Απλά δεν έδειχνε οτι άτι κάνει παραπάνω και είπα να μην γίνω ρόμπα....έχεις πάει στο συγκεκριμένο μαγαζί;;απορω με μερικους. φοβαστε να μην σας παρεξηγήσουν και δεν ρωτατε απο μονοι σας εκείνη την ώρα ή θέλετε να το παίξετε δύσκολοι?
όχι δεν φοβάμαι . Απλά δεν έδειχνε οτι άτι κάνει παραπάνω και είπα να μην γίνω ρόμπα....έχεις πάει στο συγκεκριμένο μαγαζί;;