Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.129
Πόντοι
736
Καλησπέρα στη παρέα.είμαι νέος εδώ. επίσκεψη στο Βάνα σπα πριν δύο μέρες τρεις παρουσίες.ξανθια μιλφ ξανθιά πιτσιρίκα και μελαχρινή Κοντούλα Εύα μασάζ χάλια μόνο χαιδεμα χωρίς πολλά πολλά με τον λουτσο στο τέλος της είπα για φραπέ μου είπε δεν κάνουν τέτοια εδώ με τα πολλά και τα λίγα μου λέει 50€ για φραπέ της είπα 20€ και το κλείσαμε στα 20€ ο φραπές μέτριος χωρίς πάθος .Ο χώρος πολύ καθαρός.θα ξαναπάω αλλά με άλλη κοπελα
2 post 2 ενημερώσεις ο φίλος..εύγε νέε μου!

urm98

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
πως μπορω να βρω ολες αυτες τις κοπελες?

Petrospetros1212

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην Εύα στα τζαμπο μετά από κάνα δυο τρεις φορές που έφαγα πετσέτα ξηγηθηκε φραπα . Ο χώρος μέτριος και η φραπα μέτρια και σου λέει κάνε ησυχία μην μας ακούσουν κόστος 50€

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
παιδια σημερα ξερετε ποια μασαζ θα ειναι ανοιχτα? ξερω ειμαι αμαρτωλος χαχα περασα απο μεταχα χθες περασα με μια ρωσιδα γτ μονο αυτη ηταν εκει αηδια παιδια ξενερωσα τη ζωη μου και σημερα θελω να επανορθωσω με κατι καλο αν υπαρχει δηλαδη..

AIRONAUT

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2015
Like
156
Πόντοι
0
χρονια πολλα καλη ανασταση και καλο πασχα.Να υγιαίνουμε και να μασαζοχαλαρώνουμε συναθλητές.

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Μακαρι με την ανασταση να αναστηθουν και τα μασατζιδικα της θεσσαλονικης και να αρχισουν να μοιαζουν λιγο μ αυτά της Αθηνας,και να αρχισει να τρεχει το νερο στο αυλακι....αμην.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Λίγο δύσκολο αλλά ποτέ δε ξέρεις

De marco 156

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιαν 2017
Κριτικές
49
Like
1.677
Πόντοι
4.381
Μακαρι με την ανασταση να αναστηθουν και τα μασατζιδικα της θεσσαλονικης και να αρχισουν να μοιαζουν λιγο μ αυτά της Αθηνας,και να αρχισει να τρεχει το νερο στο αυλακι....αμην.

Πες τα ρε συνάδελφε το ξέρω ότι μας λένε παραπονιάριδες εδώ πάνω αλλά καράισχύει, εδώ είμαστε τίγκα στις σαύρες που σε χαϊδεύουν λίγο και μετά πήδημα και ζητάνε και πολλά φράγκα. Δε λέω και εδώ έχουμε εξαιρέσεις αλλά Αθήνα πληρώνεις και 20 ευρώ λιγότερο και μπορεί να πετύχεις φοβερές υπηρεσίες μέχρι και φτιαγμένες βυζάρες να ευχαριστηθείς. 

Petrospetros1212

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα καλή ανάσταση να έχουμε υγεία και λεφτά για να πηγαίνουμε για μασάζ επίσκεψη στην μιλφ στην Καλαμαριά στην Κατερίνα μία ώρα μασάζ δυνατό μασάζ στο τέλος σου βάζει και ένα μηχάνημα που σε τριβει και μετά βγαζει την μπλούζα κατεβάζει το παντελόνι και στον παίζει μέτρια κόστος 50€ .Κάποιοι συνάδελφοί μου στέλνουν μύνημα δεν μπορώ να απαντήσω γιατί είμαι καινούργιος και πρέπει να συμπληρώσω 5 ποστ να με συγχωρείτε

Shaip2017

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συνάδελφοι και χρόνια πολλά σε όλους. Έχει κάποιος συνάδελφος να μου στείλει την καινούρια διεύθυνση ή το τηλέφωνο της Μάγκυς από πρώην Εγνατία 136;

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
χρονια πολλα σε ολους παιδια οι απανταχου συναδελφοι που γνωριζουν κι απο σπορ καζινο θα ξερουν πως και τα 100 ακομα ειναι μηδεν για τα γουστα μας στα μασαζ φυσικα οταν εισαι σε φασεις νικης ¨)))))

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
χρονια πολλα χριστος ανεστη  σε ολους.... τωρα που τελειωσε  η νηστεια  λεω  να επισκεφτω  το μεταξα μπορειτε να μου κανετε σε πμ  μια περιγραφη της αλεξιας  και ποιες απο της υπολοιπες κανουν φουλ... ευχαριστω

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
χρονια πολλα χριστος ανεστη  σε ολους.... τωρα που τελειωσε  η νηστεια  λεω  να επισκεφτω  το μεταξα μπορειτε να μου κανετε σε πμ  μια περιγραφη της αλεξιας  και ποιες απο της υπολοιπες κανουν φουλ... ευχαριστω
η αλεχια ειναι καλη φιλε αξιζει ¨))) μμ δεν ξερω αν ειναι εκει σημερα ομως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom